Курси англійської в Харкові – відгуки про найкращих

Відгуки – один з найважливіших помічників в пошуку школи для вивчення іноземної мови. Завдяки ним ви можете визначити, які курси англійської в Харкові вибрати. Відгуки допоможуть вам розібратися в плюсах і мінусах різних шкіл і вибрати оптимальну – ту, яка відповідає вашим запитам, адже у кожного вони різні. Якщо ви шукаєте школу для вашої дитини, то напевно знаєте, які критерії відбору вам важливі і якого викладача ви хотіли б для своїх дітей. Якщо вас цікавить підготовка до іспитів будь-якого роду або ж підвищення кваліфікації, то варто звертати увагу на школи, які спеціалізується конкретно в цьому напрямі, створивши курси, що стосуються вашої професії. Мотивація до вивчення може бути яка завгодно: від бажання знайти іноземного чоловіка на сайтах знайомств до ділового листування з бізнес-партнерами. І кожному з нас хочеться вибрати ту школу, яка відповідає нашим бажанням, без зайвих витрат часу на уроки, які в результаті дадуть не те, що треба. При виборі курсів англійської мови в Харкові відгуки студентів, які вже вчилися в тій або іншій школі, допоможуть вам вибрати найкращу і підвищити свої знання в тому напрямі, який вас цікавить. Наша стаття допоможе вам розібратися у важливості англійської мови, визначити свої цілі і вибрати найкращу школу, щоб почати навчання вже цієї осені, не відкладаючи самоосвіту на потім. 

Зміст 

1. Головні причини вивчення англійської мови у сучасному світі 

1.1. Англійська – мова сучасних технологій 

1.2. Можливість спілкуватися з жителями інших країн і дізнаватися про їхню культуру 

1.3. Зі знанням англійської ваше життя стає простішим 

1.4. Можливість навчання в іншій країні 

1.5. Вивчення англійської мови тренує ваш мозок 

1.6. Можливість знайти нових друзів по всьому світу 

2. Курси англійської в Харкові з хорошими відгуками студентів – оберіть найкращу школу для навчання

Головні причини вивчення англійської мови у сучасному світі 

Зараз володіння іноземними мовами стає все більш і більш важливим. На додаток до відкриття можливостей працевлаштування, здатність говорити іноземною мовою допомагає встановити реальний зв'язок з людьми і дізнатися більше про різноманітні культури, країни і ​​спосіб життя людей інших національностей. Але чому з тисячі розмовних мов у світі сьогодні обирають для вивчення саме англійську? Будучи третьою за поширеністю у світі, англійська широко використовується і викладається у багатьох країнах, за деякими даними, їх більше ста. Також англійська виступає у всьому світі способом комунікації на економічному ринку – представники великих компаній спілкуються зі своїми клієнтами і партнерами саме англійською, тим самим підвищують свою популярність і зростання. Вона є мовою науки, авіації, комп'ютерів і туризму. Нарешті, що не менш важливо, англійська – це мова міжнародного спілкування, засобів масової інформації і інтернету. Вивчивши її, ви відкриваєте перед собою світ нових можливостей: що б ви не захотіли робити – у вас є шанс досягти успіху в практично будь-якій галузі. Підвищуючи рівень англійської, ви робите ваше життя комфортнішим, адже за багато чинників вам просто не треба більше переживати. У подорожі ви завжди зможете звернутися по допомогу і отримати інформацію, яка вам потрібна. У діловому чи звичайному листуванні, під час нових знайомств ви можете виражати свої думки і підтримувати розмову. Вас з легкістю приймають на високу посаду в популярній компанії, оскільки ви добре володієте англійською і вас цінують як працівника – прикладів сила-силенна! Важливо тільки почати вивчення і отримати усі ці можливості.

Англійська – мова сучасних технологій 

Англійська мова – не лише спосіб спілкування з жителями багатьох країн, але і мова цифрового спілкування. Величезний відсоток веб-сайтів, програмного забезпечення і операційних систем у світі побудований мовами, що розроблялися англійською. Тому, якщо ви ведете бізнес в інтернеті та спілкуєтесь з людьми за межами вашої країни, вона максимально допоможе вам розвивати свою справу.

Курси англійської в Харкові – відгуки про найкращих

Можливість спілкуватися з жителями інших країн і дізнаватися про їхню культуру

Англійська є другою у світі з точки зору як носіїв мови, так і тих, хто використовує її як другу мову, тому важливість англійської не має аналогів. Вивчаючи її, ви збільшуєте свої можливості. Наприклад, ви зможете легко і впевнено відвідувати туристичні локації і скористатися англомовним гідом. Ви можете звернутися по допомогу, перебуваючи за кордоном, розібратися з багатьма деталями під час туристичних поїздок: від карти метро до покажчиків у місті. Більше того, ви зможете заводити нові знайомства в інтернеті або навіть у своєму місті, коли його відвідують туристи. Інтернаціональні знайомства дуже корисні і незвичайні. У такий спосіб ви розвиваєтесь і дізнаєтесь щось нове.

Зі знанням англійської ваше життя стає простішим

Знання англійської дозволяє вам не хвилюватися через багато моментів в житті. Це може стосуватися, наприклад, туризму, коли ви знайомитися з неймовірними експозиціями зі всього світу у Луврі. Але україномовного гіда може не бути, і у такому разі жителі країн, мова яких не використовується для подання інформації, вибирають англійську. Але якщо ви її не знаєте, що залишається робити? Ходити по поверхах і розглядати статуї з картинами, які несуть в собі цікаву історію, але ви не можете з нею ознайомитися, оскільки опис англійською. Більше того, ви насилу вийдете з Лувру, бо покажчики теж англійською, а попросити допомоги у охоронців ви не зможете. Усе це стосується не лише подорожей, але і власного бізнесу або роботи. Ви можете вести переговори з міжнародними клієнтами і підвищувати свій дохід, але не знаючи англійської мови, ви залишаєтесь на одному місці і не прогресуєте.

Можливість навчання в іншій країні 

Хороша англійська – це можливість продовжити навчання в найкращих університетах світу. Ви можете вступити до найпрестижніших ВНЗ країни, про які ви давно мріяли, і покращити свої знання для активного просування в тій професії, яку ви обрали. Багато університетів пропонують навчання для іноземних студентів англійською, і вступивши, ви можете поліпшити свої шанси на кар'єрне зростання в майбутньому або роботу в успішній компанії. 

Вивчення англійської мови тренує ваш мозок 

Ми впевнені, що факти на користь вивчення англійської, надані вище, доводять вам важливість цієї мови. Але і п'ятий пункт не поступається попередньому, адже він стосується вашого здоров'я. Чи знаєте ви, що вивчення нових мов допоможе вам збільшити об'єм ваше пам'яті і зміцнити природну здатність вашого мозку фокусуватися і обробляти інформацію? Згідно з дослідженнями, люди, які говорять декількома мовами вільно, як правило, мають хорошу пам'ять, більш креативні і психічно стабільні, ніж люди, які володіють лише однією мовою. Більше того, було доведено, що вивчення мов допомагає запобігти ранній хворобі Альцгеймера і допомагає логічно мислити в різних ситуаціях. Зверніть увагу на цей пункт, оскільки англійська мова дарує вам не лише можливість кар'єрного зростання, активних подорожей і інших можливостей, але і розвиває вас, запобігаючи проблемам зі здоров'ям.

Курси англійської в Харкові – відгуки про найкращих - 2

Можливість знайти нових друзів по всьому світу 

Англійською мовою говорить мільйони людей по всьому світу. Окрім цього, сьогодні англійська вважається однією з офіційних мов в сотнях країн нашої планети, і дійсно велика кількість людей використовує її для спілкування в інтернеті. Ви можете легко завести багато нових друзів з різних місць по всьому світу, якщо ви знаєте англійську. Нові друзі не лише допоможуть вам рости як особі, але і надихнуть вас прагнути вперед і відкривати нове. Більше того, ви зможете розширити світогляд і дізнатися, як живуть інші люди, особливості їхнього менталітету і культури, характери й інтереси. 

Курси англійської в Харкові з хорошими відгуками студентів – виберіть найкращу школу для навчання

У Харкові більше 100 шкіл, але курсів англійської в Харкові з позитивними відгуками не так вже багато. Щоб знайти відгуки курсів англійської в Харкові, ви можете зайти сюди або довіритися нам і переглянути найкращі курси англійської в Харкові за відгуками студентів, підібрані для вас. 

1. Green Forest 

Методика навчання: комунікативна – кваліфіковані викладачі навчать вас спілкуватися англійською та подолати мовний бар'єр. Навчання проходить за інтерактивним онлайн-підручником Notes by Green Forest. Система навчання – гібридна. Студент може відвідувати заняття в офісі, а пропущені уроки проходити через онлайн-підручник. 

Графік занять: 3 заняття на тиждень по півтори години, курс триває 4 місяці. 

Кількість студентів в групі: 10-16. 

Адреса школи: вул. Римарська, 32.
вул. Дарвіна, 4. 

Ціна за курс: 4600 гривень.

2. Business Language 

Методика навчання: курси англійської в Харкові з чудовими відгуками студентів, які тут вчилися, не можуть не викликати інтерес до навчання: в Business Language цікаве подання матеріалу, приємна атмосфера і ефективна програма, яка допоможе вам вивчити англійську за невеликий відрізок часу. 

Графік занять: семестр триває 6 місяців, при цьому 2 уроки на тиждень по півтори години. 

Кількість студентів в групі: 4-10 людей. 

Адреса школи: вул. Римарська, 6. 

Ціна за курс: 20400 гривень. 

3. Speak Up 

Методика навчання: відмінний вибір для тих, хто сам хоче внести свої корективи в програму навчання, вибрати викладача і вид заняття: індивідуально або в групі, онлайн або офлайн – усе це вирішує студент. Комунікативна методика допоможе вам заговорити англійською за короткі терміни, і ви зможете подолати мовний бар'єр. 

Графік занять: курс – 3 місяці, по 2 уроки на тиждень, тривалість одного заняття – 1 година. 

Кількість студентів в групі: 8-10 осіб.

Адреса школи: вул. Сумська, 72. 

Ціна за курс: 4700 гривень за семестр. 

4. Green Country 

Методика навчання: найкращі дитячі курси англійської мови в Харкові за відгуками батьків і дітей, які навчаються. Програма навчання розроблена спеціально для дітей, вік яких від 6 до 16 років. Групи діляться не лише за рівнем, але і за віком. Система навчання на інтерактивній онлайн-платформі, а програма передбачає особливості вивчення англійської в юному віці – «перевернутий урок» і ігрова форма. 

Графік заняття: курс – 3 місяці, по 2 уроки на тиждень тривалістю 45 хвилин. 

Кількість студентів в групі: 6-10 осіб. 

Адреса школи: вул. Сумська, 78.
вул. Римарська, 32. 

Ціна за курс: 2400 гривень за семестр.

5. Creative English 

Методика навчання: записавшись, ви отримаєте великий потік корисних знань і цікаво проведете заняття. Запорука школи – жодних нудних уроків, найголовніше – це активність. Приємна атмосфера, нові знайомства, цікава методика – усе це робить школу затребуваною. 

Графік заняття: курс триває 5 місяців і складається з 2-х уроків на тиждень по 2 години. 

Кількість студентів в групі: 6-8 людей. 

Адреса школи: вул. П. Григоренка (Маршала Жукова), 3. 

Ціна за курс: 6900 гривень.

6. Project 12 

Методика навчання: одна з найбільш незвичайних шкіл з сучасною технологією навчання. Вона полягає в адаптованому графіку і цікавому розподілу уроків на онлайн і офлайн. Двічі на тиждень ви можете відвідувати уроки в школі, а інші два рази – займатися у будь-якій точці міста маючи при собі гаджет. 

Графік заняття: курс триває 3 місяці, по 4 уроки на тиждень, тривалість яких півтори години. 

Кількість студентів в групі: 11-12 осіб.

Адреса школи: вул. Сумська, 6. 

Ціна за курс: 1800 гривень за семестр.

7. Sun Rise 

Методика навчання: одні з найпопулярніших курсів у Харкові. Методика навчання комунікативна і підходить для тих, кому складно виражати свої думки англійською мовою. На занятті кваліфіковані викладачі допоможуть вам навчитися спілкуватися англійською, а також ви матимете змогу підвищити свої знання за допомогою поповнення словникового запасу, аудіювання, читання. 

Графік заняття: курс триває 8 місяців по 2 заняття на тиждень, тривалість яких дві години. 

Кількість студентів в групі: 3-10 людей. 

Адреса школи : вул. Енгельса, 29Б. 

Ціна за курс: 7100 гривень за семестр.

8. Англійська Хелен Дорон 

Методика навчання: одна з найкращих шкіл за відгуками батьків, які записали своїх дітей в цю школу. Вона розроблена спеціально для дітей за авторською методикою лінгвістки Хелен Дорон. Записати в групу можна дітей з 5 місяців. Групи діляться за віком, а заняття проходять в ігровій формі, яка допомагає дітям концентруватися на матеріалі і чекати на наступний урок з нетерпінням. 

Графік занять: тривалість курсу – 10 місяців, 2 уроки на тиждень по годині. 

Кількість студентів в групі: 6-8 осіб. 

Адреса школи: вул. Академіка Павлова, 148.
вул. Сумська, 37-Б.
вул. 23 Серпня, 68.
вул. Майдан Конституції, 1. 

Ціна за курс: 13600 гривень за семестр.

9. EnglishDom 

Методика навчання: курси англійської мови в Харкові з високим рейтингом і хорошими відгуками. Школа пропонує онлайн-вивчення англійської мови на власне розробленій платформі, яка включає різні можливості і зручності для ефективного вивчення англійської мови. Ви самостійно обираєте для себе графік і викладача. Відеоуроки можуть бути індивідуальними і навіть груповими, все залежить від ваших потреб і бажань. Навчання в цій школі різноманітне і незвичайне. 

Графік занять: курс 6 місяців, по 2 уроки на тиждень тривалістю 50 хвилин. 

Кількість студентів в групі: індивідуально. 

Адреса школи: онлайн-навчання. 

Ціна за курс: 9500 гривень за семестр.

10. American English Center 

Методика навчання: курси англійської мови в Харкові з хорошими відгуками і рейтингом за рахунок великого досвіду на ринку. Навчання, в основному, за комунікативною методикою, але курс включає комплексний матеріал і вправи для того, щоб ви могли навчитися і говорити, і писати англійською, і розуміти мову на слух. 

Графік занять: курс – 2 місяці, по 3 уроки на тиждень, одне заняття – 2 години. 

Кількість студентів в групі: 7-12 людей.

Адреса школи: вул. Благовіщенська (Карла Маркса), 36. 

Ціна за курс: 3500 гривень за семестр.

11. Центр іноземних мов Language Club 

Методика навчання: одна з найкращих курсів англійської в Харкові, адже відгуки школи позитивні, а оцінки в рейтингу високі. Саме тут вам запропонують не лише вивчення англійської в класі, але і додаткові можливості: наприклад, розмовні клуби і постійна онлайн-підтримка. 80% заняття проходить в комунікативному режимі – ви практикуєте свою мову і навчаєтесь спілкуватися англійською. 

Графік занять: курс триває 6 місяців, по 2 уроки на тиждень, один урок триває півтори години. 

Кількість студентів в групі: 4-8 людей.

Адреса школи: вул. Бориса Чичибабіна, 2.
вул. Мироносицька, 43. 

Ціна за курс: 4250 гривень за семестр.

12. English Time 

Методика навчання: курси англійської, оцінки яких дуже високі. Ця школа в топі найкращих, оскільки навчає велику кількість студентів з року в рік. Методика навчання – комплексна. Вона включає читання, говоріння, письмо і аудіювання. 

Графік занять: курс триває 5 місяців, 2 уроки на тиждень по півтори години. 

Кількість студентів в групі: 4-8 людей.

Адреса школи: пр-т Науки (Леніна), 38. 

Ціна за курс: 3620 гривень за семестр. 

13. Корпоративна англійська EnglishDom 

Методика навчання: онлайн-вивчення – один із найпопулярніших способів у сучасному світі. І якщо ви теж вирішили не витрачати свій час на відвідування уроків в офісі, ми пропонуємо вам курси англійської з хорошими відгуками. Тут ви зможете навчатися з будь-якої точки міста, коли вам зручно, відкривши свій гаджет.

Графік заняття: курс триває 1 місяць, по 2 уроки на тиждень тривалістю 50 хвилин. 

Кількість студентів в групі: індивідуальне онлайн-навчання. 

Адреса школи: онлайн-навчання. 

Ціна за курс: 1520 гривень. 

14. Space Deer 

Методика навчання: одні з найпопулярніших курсів англійської в Харкові. Відгуки анти-школи дуже високі, тому що тут студенти можуть забути про класичну схему навчання і навіть не згадувати нудні уроки. У Space Deer все інакше – атмосфера домашнього затишку, интерактив і сучасні теми для вивчення. Усе це робить анти-школу не схожою на інші та дарує вам незабутні емоції під час вивчення іноземної мови. 

Графік занять: курс триває 3 місяці і включає щотижневі три заняття по півтори години. 

Кількість студентів в групі: 10-12 осіб. 

Адреса школи: проспект Тракторобудівників, 103 Г.
проспект Незалежності, 5. 

Ціна за курс: 4500 гривень за семестр.

Список шкіл, які ми вам надали, складається з найкращих харківських курсів англійської. Студенти, які навчалися на цих курсах, отримали максимум знань і силу-силенну позитивних емоцій від викладачів, атмосфери і програми в цілому. Ознайомившись з кожною зі шкіл, оберіть ту, яка підходить під ваші потреби, а потім ознайомтеся з сайтом кожної з них. Запевняємо, ви зробите правильний вибір, і вже з початку осіннього періоду будете розвиватись, заводити нові знайомства і відвідувати свою школу.


Статті та огляди
Як швидко вивчити англійську, навчаючись самостійно або на курсах

Розглядаємо способи, як швидко вивчити англійську: що сповільнює та прискорює цей процес.

Самостійне вивчення англійської на EdTech платформі Booyya

Ми розповімо вам про справжню знахідку – онлайн-маркет курсів англійської за вашими інтересами Booyya.

Курси іноземних мов і критерії їх вибору

Яких послуг вам варто очікувати від курсів іноземних мов і як їх легко обрати?

Англійська для подорожей – лексика та поради з вивчення

Важливо зосередитися на меті, розробити план регулярних занять і визначити пріоритетні теми

Як обрати курси іноземної мови – покрокові рекомендації

Питання, як обрати курси іноземної мови, досить актуальне. Як підібрати оптимальний варіант серед розмаїття пропозицій?