Курси англійської в Києві: ціни

Кількість курсів з вивчення англійської збільшується щорічно, при цьому зростає велика конкуренція, яка мотивує мовні школи виділятися на тлі інших за допомогою створення незвичайного продукту. Бажання стати лідером на ринку серед освітніх курсів Києва можна назвати механізмом прогресу. 

Зміст 

1. Курси англійської в Києві: ціна, попит, пропозиція 

2. Що впливає на ціну курсів англійської? 

2.1. Технології – не майбутнє, а сьогодення 

2.2. Можливість вчитися в офлайн- і онлайн-режимі 

2.3. Партнерство школи, її досвід і кваліфіковані викладачі 

2.4. Можливість індивідуального ведення студента при груповому навчанні 

2.5. Чим менше людей в групі – тим вище ціна курсів англійської в Києві 

3. Скільки коштують курси англійської мови в Києві?

Курси англійської в Києві: ціна, попит, пропозиція 

Практично кожна зі шкіл великого міста готова здивувати студентів цікавими авторськими програмами, нерідко розробленими великими закордонними університетами, американськими або британськими лінгвістами. Окрім програм, можна помітити велику кількість онлайн-платформ, які зараз активно якщо не використовуються, то вже розробляються популярними школами Києва, жителі якого не можуть представити своє життя без використання гаджета і віддають перевагу онлайн-зайняттю, щоб не витрачати час на поїздку на курси. Поступово тенденції змінюються – і на даний момент високорозвиненому соціуму потрібні незвичайні методи у вивченні, оскільки наше сприйняття стало іншим з приходом сучасних і незвичайних технологій. Тепер у школах англійської в Києві можна відзначити приємні ціни, ефективні програми і впровадження незвичайної техніки навчання.

Що впливає на ціну курсів англійської? 

Іноді буває важко виділити час на навчання, але усі ми розуміємо, що без знання англійської ми втрачаємо великі можливості та стоїмо на місці. Без мови ми можемо пропустити безліч шансів. Іноді нам соромно бути тією самою людиною, яка не володіє хоч би початковим рівнем англійської, адже її вже знає більшість дітей, підлітків і велика кількість дорослих, які хочуть комфортно подорожувати, навчатися за кордоном або отримати хорошу роботу. Але чим більше попиту студентів, тим більше нових бізнес-проєктів, що бажають створити курси англійської в Києві за хорошою ціною за семестр і залучити якомога більше нових студентів. Так в охочих є практично безмежний вибір, оскільки пропозицій сила-силенна: від інтерактивних підручників власного виробництва до вчителів з інших країн, що мають безліч сертифікатів і дипломів. Вартість навчання англійської мови залежить від безлічі моментів, але варто поговорити про деякі чинники, які безумовно впливають на ціну курсів англійської в Києві в осінній сезон. 

Технології – не майбутнє, а сьогодення

Більше не треба доводити необхідність комп'ютерів в освіті, тому що вони є присутніми удосталь не лише в усіх школах і університетах, але і в мовних школах. На даний момент важливо приділити увагу компактному гаджету, який завжди у нас в кишені, – це мобільний телефон, здатний робити значно більше, ніж ноутбук або планшет. Незручно носити з собою техніку більше телефона на постійній основі. Сучасні люди живуть особливим життям завдяки технологіям: вони є веб-поколінням і жадають більшого. Завдання мовних шкіл, які хочуть залишатися в тренді, – направити природний ентузіазм своїх учнів на онлайн-платформу, використовуючи її у своєму повсякденному житті, і цілеспрямовано впроваджувати її в уроки сучасних іноземних мов. Велике значення має використання нових технологій не в якості доповнення, а в якості невід'ємної частини учбового процесу – це дозволяє учням розвивати безліч напрямів під час вивчення англійської мови. Технології дуже добре підходять і для індивідуального і незалежного навчання за особистим графіком або дистанційно, коли студент може працювати у своєму власному темпі: ретельно виконувати інтерактивні вправи в класі або вдома і отримувати зворотний зв'язок від учителя. Часто підручник сам перевіряє помилки по закінченню завдання, і це дуже зручно. Отримання балів за свої зусилля і можливість відстежувати успішність у відсотках також мотивує студента і додає елемент гейміфікації до навчання. Усі ці пункти включені в програми мовних шкіл по усій Україні – особистий кабінет давно не міф, адже зараз ви можете використати онлайн-платформу і стежити за своїм графіком, змінювати його, бачити свої оцінки і зв'язуватися з учителем. Усі ці моменти роблять вивчення англійської цікавим, зручним і особливим, і відповідно, впливають на ціну курсів англійської в Києві.

Курси англійської в Києві: ціни

Можливість вчитися в офлайн- і онлайн-режимі 

Ціна курсів англійської мови в Києві будується на величезних можливостях студента під час навчання: чим більше доповнень і можливостей, які роблять вивчення простішим, – тим вища ціна, адже ви платите не лише за якість, але і за зручність. Зараз, коли у кожного з нас є робота і завантажений графік, сім'я або навчання, ми потребуємо максимально зручних умов не лише на курсах із вивчення іноземної мови, але і фактично в усіх сферах життя. З появою нових технологій і можливостей ми швидко звикаємо до речей, які не потребують багато зусиль і уваги. Наприклад, немає нічого незвичайного в тому, щоб замість походу до супермаркету замовити продукти додому або повечеряти готовою їжею з ресторану, привезеною вам службою доставки. Тому зараз найважливіше для студента – зручність у всьому: починаючи від локації, закінчуючи можливістю складання ідеального графіку для себе. Ціна курсів англійської в Києві різноманітна, але варто звертати увагу на ті, ціна яких адекватна і відповідає наданим послугам. Зверніть увагу на локацію, щоб вона була в центрі міста або зі зручною транспортною розв'язкою, додатковими івентами та інтерактивом, можливістю навчатися онлайн і офлайн – це завжди впливає на вартість курсів англійської, тому що у студента більше можливостей і він може вибрати, коли йому відвідувати офіс, а коли вийти на зв'язок з учителем в онлайн-режимі по відеозв'язку або у будь-якій інший варіації. Все залежить від ваших вподобань і потреб. Онлайн- і офлайн-режим курсу – зручний варіант заощадити час і не пропускати уроки, крокуючи в темпі з групою і програмою. Вартість курсів англійської мови в Києві часто є основним критерієм відбору майбутніх студентів, оскільки багато хто хоче знайти навчання за невисоку ціну, але варто звертати увагу на золоту середину, коли ціна відповідає якості і зручності.

Партнерство школи, її досвід і кваліфіковані викладачі 

Про зручності ми вже поговорили, але факт якості навчання неймовірно важливий. Навіть якщо школа пропонує вам інтерактивну платформу, наявність особистого кабінету або додатка для заняття – зверніть увагу на те, яка школа дасть вам знання, яких викладачів вона вам пропонує і що вас чекає в результаті: звичайний сертифікат, міжнародний або й геть його відсутність? Усі ці аспекти важливіші за строкатий застосунок або підручник. Ціна курсів англійської в Києві безпосередньо залежить і від статусу, а на нього впливає не лише досвід роботи і кількість задоволених студентів, але і партнерство, наприклад, з університетами Британії або США. Також наявність кваліфікованих учителів, нерідко з інших країн, або громадян України, які пройшли певні курси в англомовній країні.

Можливість індивідуального ведення студента при груповому навчанні 

Фактично кожному студентові хочеться, щоб викладач приділяв йому увагу по максимуму, тим самим допоміг розібратися у вивченні. У пріоритеті залишається індивідуальний підхід до кожного з учнів з боку викладача. Ціна курсів англійської в Києві, безумовно, залежить від програм, які відносяться до взаємозв'язку викладача з учнем. Це може бути індивідуальний супровід студента упродовж усього курсу, навіть якщо навчання групове. Також сюди можна віднести зв'язок з учителем за допомогою месенджерів або пошти, додаткові уроки в режимі онлайн і тет-а-тет з викладачем і так далі. Підвищена увага викладача впливає на вартість курсів англійської, оскільки впровадити це складно, і учитель витрачає значно більше часу на подібні доповнення.

Чим менше людей в групі – тим вища ціна курсів англійської в Києві 

Багато людей, які прийняли рішення вивчати англійську, вважають, що їм потрібна міні-група і чим менше в ній людина, тим якісніше навчання, адже вчитель матиме змогу приділяти свою увагу кожному і по максимуму. Насправді, кількість людей в групі найчастіше не впливає на успішність студентів в негативному ключі, і якщо в групі більше 10 людей, це ще не означає, що навчання буде неякісним. Практично кожна школа Києва працює за комунікативною методикою – це основа сучасної англійської мови. І якщо в групі багато людей, ви зможете практикувати свою мову у великій компанії. Але скільки коштують курси англійської за хорошою ціною в міні- і великій групі? Ціни різні і безпосередньо залежать від кількості людей. Чим менше їх, тим вища сума. Обираючи групи, в яких більше 8 студентів, ви економите і практикуєте свою англійську в активному колі.

Скільки коштують курси англійської мови в Києві? 

Останніми роками сталося зрушення від рутинного навчання і монотонних правил граматики на користь більш цілісного підходу. Для дорослих час є дуже важливим, і вивчення нової мови може здатися додатковою зайнятістю, яка вимагає безліч зусиль у вже переповненій рутиною житті. Якщо ви повні рішучості опанувати щось нове і записатися на курси англійської мови в Києві за хорошою ціною, то напевно перш ніж вибрати курс, ви ставили питання: скільки коштують курси англійської, де краще навчатися, яку програму вибрати і куди краще записатися – ми намагатимемося допомогти вам в цих питаннях за допомогою складеного нами списку шкіл англійської мови, вказавши вартість, методику навчання, локацію, тривалість семестру і людей в групах.

Ви матимете змогу підібрати для себе найкращий варіант, розібравшись у тому, скільки коштує урок англійської мови і яка зі шкіл пропонує той вид курсу, який вам потрібен на цьому етапі: бізнес-англійська, корпоративне навчання, індивідуальне або групове. Ми також підібрали школи англійської для дітей, і тепер ви знатимете, скільки коштує урок і навчання англійській мові в Києві.

Курси англійської в Києві: ціни - 2

1. Green Forest 

Методика навчання: курси англійської мови в Києві за доступною ціною і комунікативною методикою навчання на основі інтерактивної онлайн-платформи, яка включає особистий кабінет, домашні завдання, додаткові спецкурси (уроки по скайпу і розмовний клуб з носієм мови), відвідуваність, оцінки і інтерактивний онлайн-підручник власного виробництва. Навчання проходить за гібридною системою: можна навчатися онлайн і офлайн. 

Тривалість семестру і уроку: 3 місяці триває один семестр по 3 заняття на тиждень, один урок – півтори години. 

Кількість людей в групі: 10-12 студентів в середньому. 

Адреса: вул. Хорива, 1а.
вул. Пирогова, 4/26.
пл. Льва Толстого, 9-а.
вул. Рогнідинська, 4а.
вул. Гришка, 6а.
вул. Басейна, 7в. 

Вартість курсу англійської мови: 5550 гривень за повний курс.

2. Vayner School 

Методика навчання: курси англійської за хорошою ціною: пропонується безліч напрямів у вивченні. Можна вибрати англійську для дорослих, англійську для дітей або індивідуальні уроки. Школа надає безкоштовні учбові матеріали і додаткові спецкурси.

Тривалість семестру і уроку: 4 з половиною місяці триває 1 курс, 2 заняття на тиждень по півтори години. 

Кількість людей в групі: 4-9.

Адреса: вул. Героїв Севастополя, 19. 

Вартість курсів англійської мови: 950 гривень за курс.

3. Speak Up 

Методика навчання: одні з найпопулярніших курсів англійської за приємною ціною. Є можливість навчатися індивідуально в онлайн-режимі, вибирати собі викладача і підлаштувати графік під себе. 

Тривалість семестру і уроку: курс тривалістю в 4 місяці, 2 уроки на тиждень по годині.

Кількість людей у групі: 1-10. 

Адреса: вул. Васильківська, 14.
пр-т Маяковского, 68.
вул. Липківского (Урицького), 45.
вул. Маршала Тимошенка, 29-Б.
вул. Мішуги, 8.
бул. Лесі Українки, 26.
пр-т Перемоги, 136.
вул. Спаська, 5.
вул. Митрополита Андрея Шептицького, 4.
вул. Міська, 9. 

Вартість курсів англійської мови: 1570 гривень за курс.

4. Green Country 

Методика навчання: курси англійської для дітей за хорошою вартістю. Ваша дитина може навчатися в одній з найкращих шкіл англійської для дітей віком від 6 до 16 років. Програма включає сучасні теми, які цікаві дітям, онлайн-платформу, систему перевернутого уроку та інтерактив. 

Тривалість семестру і уроку: курс – 3 місяці, по 2 уроки на тиждень тривалістю по 45 хвилин. 

Кількість людей в групі: 6-10. 

Адреса: провулок Інженерний, 4б.
вул. Шота Руставелі, 36.
вул. Драгоманова, 31-Б.
пр-т Голосіївський, 27.
вул. Пушкінська, 20.
вул. Верхній Вал, 42-Г.
вул. Гришка, 6а.
вул. Олександрівська, 1. 

Вартість курсів англійської мови: 2400 гривень за курс.

5. Denis' School 

Методика навчання: курси англійської мови за хорошими цінами. Тут ви матимете змогу вибрати будь-який напрям вивчення іноземної мови: індивідуальні курси, підготовку до іспитів, групове навчання або корпоративне. 

Тривалість семестру і уроку: курс тривалістю 3 з половиною місяці, по 3 уроки на тиждень, одне заняття – півтори години. 

Кількість людей в групі: 6-10. 

Адреса: вул. Шота Руставеллі, 15б.
вул. А. Мішуги, 3в. 

Вартість курсів англійської мови: 6200 гривень за курс.

6. British Skylines 

Методика навчання: курси англійської за приємною ціною з професійними педагогами, цікавою навчальною програмою, яка базується на комплексному підході, зручному розташуванні і широкому виборі програм. 

Тривалість семестру і уроку: курс – 2 з половиною місяці, по 3 уроки на тиждень тривалістю 1 година 20 хвилин. 

Кількість людей в групі: 5-12. 

Адреса: вул. Драгоманова, 29.
вул. Ольгинська, 2/4. 

Вартість курсів англійської мови: 5900 гривень за семестр.

7. Yappi Business School 

Методика навчання: якщо вас цікавить вивчення бізнес-англійської мови в Києві за хорошою ціною, але при цьому якісне вивчення на основі онлайн-платформи, то ця школа безперечно для вас. Ви маєте змогу вибрати різні напрями: починаючи від англійської для бухгалтерів і юристів, закінчуючи підготовкою до IELTS та іншим. 

Тривалість семестру і уроку: курс – 2 місяці по 2 уроки на тиждень, одне заняття – півтори години. 

Кількість людей в групі: 8-12. 

Адреса: вул. Льва Толстого, 9а. 

Вартість курсів англійської мови: 6200 гривень за семестр.

8. First Cambridge Education Center 

Методика навчання: шукаєте курси англійської мови в Києві за хорошою ціною? У вас є можливість записатися на будь-який із курсів цієї школи і вивчити англійську за цікавою сучасною програмою. Серед напрямів: дитячі групи, підліткові, для дорослих, юридичний і бізнес-англійська. 

Тривалість семестру і уроку: курс триває 4 з половиною місяці, по 3 заняття на тиждень тривалістю півтори години. 

Кількість людей в групі: 6-10. 

Адреса: вул. Ярославів Вал, 13/2-б. 

Вартість курсів англійської мови: 4499 гривень за курс.

9. English Prime 

Методика навчання: англійська мова за невисокими цінами в Києві, але при цьому ви отримуєте максимум користі й ефективні заняття. 

Тривалість семестру і уроку: тривалість одного курсу – 2 місяці по 3 уроки на тиждень тривалістю 3 години. 

Кількість людей в групі: 10-18. 

Адреса: вул. Б. Хмельницького, 50.
пр-т Оболонський, 16.
вул. А. Мішуги, 2.
вул. Васильківська, 72.
пр-т В. Маяковского, 72.
пл. Льва Толстого, 3.
б-р Лесі Українки, 26. 

Вартість курсів англійської мови: 5310 гривень за семестр.

10. Native English School 

Методика навчання: вартість цих курсів англійської оптимальна, якщо враховувати той факт, що тут ви зможете вивчити англійську якісно і з великим інтересом. Програма навчання є комплексною, і викладачі розробили її спеціально для ефективного вивчення англійської мови. Інтерактив і цікава програма дозволять вам не нудьгувати на уроках, а впевнено йти до своєї мети. 

Тривалість семестру і уроку: курс триває 4 місяці по 3 рази на тиждень, один урок – 1 година. 

Кількість людей в групі: 2-6. 

Адреса: вул. Паторжинского, 4. 

Вартість курсів англійської мови: 4800 гривень за семестр.

Почати вивчати англійську мову – завжди прекрасна ідея. Якщо у вас є можливість присвятити себе освіті незалежно від того, який у вас вік і зайнятість, то ви справжній щасливчик, який вірить у свої сили і готовий розпочати життя з чистого аркуша. Англійська мова за хорошою ціною в Києві відкриє перед вами новий світ неймовірних активностей, які були недоступні вам раніше: спілкування з іноземцями і знайомство з їхньою різноманітною культурою, подорож без меж і страху, можливість черпати корисну інформацію в інтернеті на інтернаціональних сайтах, дивитися фільми в оригіналі, насолоджуючись грою акторів, або слухати музику англійською, розуміючи суть. Відкриття можливостей в діловій сфері: підвищення на роботі або початок власного бізнесу на міжнародному ринку – усе це не мрії, а реальність, яку ви створюєте самі, вивчивши найпопулярнішу мову у світі.


Статті та огляди
Як швидко вивчити англійську, навчаючись самостійно або на курсах

Розглядаємо способи, як швидко вивчити англійську: що сповільнює та прискорює цей процес.

Самостійне вивчення англійської на EdTech платформі Booyya

Ми розповімо вам про справжню знахідку – онлайн-маркет курсів англійської за вашими інтересами Booyya.

Курси іноземних мов і критерії їх вибору

Яких послуг вам варто очікувати від курсів іноземних мов і як їх легко обрати?

Англійська для подорожей – лексика та поради з вивчення

Важливо зосередитися на меті, розробити план регулярних занять і визначити пріоритетні теми

Як обрати курси іноземної мови – покрокові рекомендації

Питання, як обрати курси іноземної мови, досить актуальне. Як підібрати оптимальний варіант серед розмаїття пропозицій?