Англійська в Харкові: підготовка до ЗНО та IELTS

Харківським школярам і студентам, які збираються складати ЗНО або міжнародний іспит IELTS, варто не тільки готуватися самостійно, але і пройти підготовчу програму на спеціалізованих курсах. Багато місцевих шкіл та центрів англійської пропонують підготовчі курси, які знайомлять зі структурою і змістом іспитів, виявляють і допомагають поліпшити слабкі сторони.

Зміст

1. Особливість іспиту і підготовка до ЗНО з англійської

1.1. Де підготуватися до ЗНО з англійської в Харкові

2. Особливість підготовчих програм до IELTS

2.1. Англійська в Харкові: курси підготовки до IELTS

3. Як вибрати харківські курси англійської для підготовки до іспитів

На нашому сайті можна знайти рейтинг мовних шкіл, які пропонують підготовчі курси до IELTS і ЗНО з англійської в Харкові.

Особливість іспиту і підготовка до ЗНО з англійської

ЗНО (Зовнішнє Незалежне Оцінювання) з англійської – іспит для вступу до вищих навчальних закладів в Україні, який визначає рівень знання іноземної мови. Сьогодні успішне складання цього іспиту необхідне випускникам школи для вступу до вишу на певні спеціальності і студентам, які планують навчатися на магістратурі. Підготуватися до іспиту з англійської в Харкові можна на спеціальних курсах, які пропонує безліч шкіл і центрів іноземної мови.

Спеціалізовані харківські курси підготовки до ЗНО з англійської, як правило, дають можливість ознайомитися з форматом і змістом іспиту, пройти пробні тести, що відповідають основним вимогам ЗНО, опрацювати слабкі сторони, дізнатися про лайфхаки, навчитися раціонально розраховувати свій час і сили. На курсах англійської в Харкові учень зможе потренувати кожен компонент іспиту: читання, письмо, аудіювання та використання мови.

Курси англійської в Харкові пропонують комплексну підготовку до ЗНО:

  • поповнення словникового запасу необхідною лексикою;
  • поліпшення сприйняття англійської на слух;
  • вивчення правил і практика граматики;
  • відпрацювання навичок грамотно викладати думки на письмі.

Перед початком навчання на курсах кожен учень проходить тестування поточного рівня володіння мовою, щоб виявити слабкі сторони і прогалини в знаннях, підібрати ефективну програму для підготовки.

Де підготуватися до ЗНО з англійської в Харкові

Харківські центри іноземної пропонують випускникам школи і студентам підготовчі курси до ЗНО, які можуть відрізнятися за інтенсивністю і програмою, проходити офлайн і онлайн, індивідуально та в групі.

Підготовчі курси з англійської в Харкові з рейтингу нашого сайту:

1. Green Country

Тривалість: 3 місяці.

Інтенсивність: 1 раз на тиждень по 110 хвилин.

Особливість: інтерактивна навчальна платформа, офлайн- і онлайн-програми, особистий кабінет з трекінгом успішності, тренувальні тести й особистий консультант.

2. Sun Rise

Тривалість: 2-6 місяців.

Інтенсивність: індивідуально.

Особливість: безкоштовне тестування та пробний урок, можливість індивідуальних занять, гнучкий графік навчання, розташування в центрі міста.

3. Talk Easy

Тривалість: індивідуально.

Інтенсивність: 2 рази на тиждень по 90 хвилин / індивідуально.

Особливість: можливість навчатися індивідуально, в парі, в групі до 6 осіб, навчальні матеріали безкоштовно, бажаний рівень володіння англійською мовою учня не нижче Pre-Intermediate.

4. MY ENGLISH WORLD

Тривалість: 4 місяці.

Інтенсивність: 1 заняття – 60 хвилин.

Особливість: рівень володіння англійською мовою учня не нижче Pre-Intermediate, пробний і фінальний тест за зразком ЗНО, персональна консультація.

5. American English Center

Тривалість: 8 місяців.

Інтенсивність: 3 уроки на тиждень по 120 хвилин.

Особливість: рівень володіння англійською мовою учня не нижче Intermediate, підготовчі матеріали повністю збігаються із завданнями іспиту, розмовний клуб з американським викладачем, допомога репетитора онлайн.

Англійська в Харкові: підготовка до ЗНО та IELTS

У Харкові можна пройти інтенсивні та довготривалі курси підготовки до ЗНО офлайн і онлайн

На нашому сайті можна знайти ще більше курсів англійської в Харкові: використовуйте інформацію про програми та відгуки інших студентів, щоб вибрати ефективний варіант підготовки.

Особливість підготовчих програм до IELTS

IELTS (International English Language Testing System) – міжнародний іспит з англійської, який оцінює поточний рівень володіння мовою. Він необхідний для роботи або навчання за кордоном, еміграції, підтвердження кваліфікації та оцінки знання іноземної. На курсах англійської в Харкові людина з рівнем знання мови вище середнього зможе підготуватися до успішного складання IELTS. В результаті іспиту ви отримаєте оцінку поточного рівня – отримати 0 балів можна тільки в разі неявки на іспит.

На підготовчих курсах студент зможе підготуватися до чотирьох обов'язкових модулів тесту: Listening (навичка сприйняття на слух), Reading (навичка читання), Writing (навичка письмової англійської), Speaking (навичка розмовної англійської). Для оцінки і складання ефективної програми підготовки кожен студент, як правило, виконує пробний вступний тест. Деякі курси англійської в Харкові включають до програми навчання пробні вступні, проміжні та фінальні тести, що максимально наближені і відповідають структурі реального іспиту.

Англійська в Харкові: підготовка до ЗНО та IELTS - 2

На харківських курсах підготовки до IELTS можна ознайомитися і пропрацювати кожен модуль іспиту

Програми підготовки до складання іспиту IELTS на курсах англійської в Харкові допомагають:

  • ознайомитися зі специфікою і формою іспиту;
  • опрацювати приклади з реального тесту;
  • поповнити словниковий запас необхідною лексикою;
  • навчитися чітко висловлювати думки усно і письмово;
  • вивчити і потренувати граматику;
  • покращити навички аудіювання та читання;
  • навчитися правильно розпоряджатися часом, відведеним на кожен модуль.

Визначтеся зі своїм поточним рівнем знання мови, часовими межами і фінансовими можливостями, щоб знайти для себе ефективний і комфортний варіант для підготовки.

Англійська в Харкові: курси підготовки до IELTS

У Харкові можна знайти курси англійської з підготовкою до Academic, General Training і IELTS Life Skills. Список харківських шкіл і центрів англійської з рейтингу нашого сервісу:

1. Yappi

Тривалість: 6 тижнів.

Інтенсивність: 2 уроки на тиждень по 90 хвилин.

Особливість: онлайн-підготовка, безкоштовне перше заняття, 15 додаткових клубів, 80% заняття – це розмовна практика, бонусні спец уроки щотижня.

2. Speak Up

Тривалість: індивідуально.

Інтенсивність: 2-3 уроки на тиждень по 90 хвилин.

Особливість: індивідуальне та групове навчання, персональний графік, пробне і фінальне тестування, розташування в центрі Харкова.

3. Sun Rise

Тривалість: 2-4 місяці.

Інтенсивність: індивідуально.

Особливість: гнучкий графік занять, індивідуальне навчання або підготовка в міні-групі, безкоштовне тестування та пробний урок, зручне розташування школи в центрі міста.

4. Global English

Тривалість: 2 місяці.

Інтенсивність: 2 уроки на тиждень по 90 хвилин.

Особливість: акредитований тест-центр з підготовки до міжнародних тестів, групи до 8 осіб, практичні уроки з носіями мови, складання пробного тесту.

5. MY ENGLISH WORLD

Тривалість: індивідуально.

Інтенсивність: індивідуально.

Особливість: вступний і проміжні тести, персональна консультація.

Підготовчі курси дають необхідний для складання іспиту інструментарій, але якщо поточний рівень студента нижче бажаного, то перед початком підготовки рекомендовано пройти основний курс англійської. Офлайн- і онлайн-курси загальної англійської в Харкові для дітей і дорослих також можна знайти в добірці на нашому сайті.

Готуватися до ЗНО та міжнародних іспитів можна як у навчальному центрі в Харкові, так і на дистанційних курсах. Спеціалізовані онлайн-програми підготовки підходять для випускників та студентів, у яких завантажений графік або немає можливості відвідувати школи і центри англійської в Харкові.

Як вибрати харківські курси англійської для підготовки до іспитів

Навчання на спеціалізованих курсах англійської в Харкові – важливий етап підготовки до складання ЗНО та IELTS. Яку школу і формат навчання вибрати, щоб підготовка була ефективною? В першу чергу, необхідно визначитися з комфортним для вас форматом навчання: офлайн або онлайн, індивідуально або в групі. Якщо у вас завантажений графік, немає можливості або бажання їздити до навчального центру, краще віддати перевагу дистанційним курсам. Крім того, такий формат навчання дозволяє продовжувати готуватися до іспиту навіть коли вам необхідно виїхати з міста чи під час карантину.

Англійська в Харкові: підготовка до ЗНО та IELTS - 3

Готуватися до IELTS і ЗНО з англійської в Харкові можна офлайн і онлайн

Визначившись із форматом навчання, переходьте до пошуку центру або школи, що надає можливість підготовки до іспитів. На нашому сайті ви можете знайти офлайнові і онлайнові харківські курси, які можна відфільтрувати за цінами, відгуками, рейтингом і локацією. На що варто звернути увагу при виборі:

  • кваліфікація викладачів, їхній досвід складання міжнародних іспитів, зокрема IELTS;
  • кількість осіб у групі, обов'язковість компонування студентів за рівнем знання мови;
  • використання спеціалізованої навчальної літератури;
  • до програми має входити опрацювання кожного модуля іспиту;
  • розмовна практика, можливість відвідувати додаткові спецкурси або розмовні клуби.

Крім того, важливо, щоб курси англійської в Харкові проводили попереднє тестування для визначення поточного рівня знань учня, щоб виявити слабкі сторони, підібрати відповідну групу і запропонувати ефективну програму навчання. Ідеально, якщо до початку навчання, під час і після закінчення учень зможе пройти пробний іспит на курсах, отримати коментарі від викладача, опрацювати помилки.

Ще один важливий момент: курси англійської в Харкові не можуть обіцяти вам, що після підготовки ви отримаєте певний бал на іспиті. Результат буде залежати тільки від того, який у вас поточний рівень знань і як ви впоралися із завданнями на іспиті. Завдання підготовчих курсів – покращити поточний рівень, ознайомити зі структурою і форматом іспиту, потренувати кожен модуль і дати поради щодо його проходження. Якщо вас не влаштовує ваш поточний рівень володіння мовою, є сенс почати підготовку завчасно або попередньо поліпшити знання на курсах загальної англійської.

Юліана Віхневич


Статті та огляди
Як швидко вивчити англійську, навчаючись самостійно або на курсах

Розглядаємо способи, як швидко вивчити англійську: що сповільнює та прискорює цей процес.

Самостійне вивчення англійської на EdTech платформі Booyya

Ми розповімо вам про справжню знахідку – онлайн-маркет курсів англійської за вашими інтересами Booyya.

Курси іноземних мов і критерії їх вибору

Яких послуг вам варто очікувати від курсів іноземних мов і як їх легко обрати?

Англійська для подорожей – лексика та поради з вивчення

Важливо зосередитися на меті, розробити план регулярних занять і визначити пріоритетні теми

Як обрати курси іноземної мови – покрокові рекомендації

Питання, як обрати курси іноземної мови, досить актуальне. Як підібрати оптимальний варіант серед розмаїття пропозицій?