Дистанційні курси англійської: підніміть свій рівень і вчіть нову мову

Знати іноземні мови дуже престижно. Навіть вміння підтримати просту розмову викликає схвалення з боку носіїв мови. Якщо ви вивчили хоча б одну мову на високому рівні, напевно у вас з'явиться бажання оволодіти другою, третьою і так далі. Дистанційні курси англійської дають непогану базу для цілком упевненого спікера. Ви відчуєте всі переваги своїх знань, коли перейдете до вивчення інших мов. Особливо якщо ви націлені займатися тільки з носієм. Важко буде знайти викладача, наприклад, з китайської мови, який міг би вчити вас українською мовою. Швидше за все це буде англомовний фахівець. Тому дистанційні курси англійської – доступний спосіб вивчити найпопулярнішу мову, яка допоможе вам опанувати й інші мови.

Зміст

1. Дистанційні курси англійської та online - заняття з інших мов

2. Як вивчення англійської на дистанційних курсах допомагає звикнути до занять у віддаленому форматі

3. Паралельне вивчення англійської та іншої іноземної мови

Збираючись вивчити кілька мов, ви повинні бути готові до того, що між ними буде важко перемикатися. На заняттях з англійської ви вивчаєте особливості граматики і лексики, а потім вам треба концентруватися на матеріалі щодо іншої мови. Дуже важко бачити знайомі букви і навіть слова, але читати і вимовляти їх з якимись відмінностями. Згодом ви звикнете і не будете змішувати все в одну купу в своїй голові. Процес вивчення англійської та інших мов піде швидше завдяки новим знанням.

Дистанційні курси англійської та online - заняття з інших мов

Як відомо, поліглот – це людина, яка знає декілька мов. Цей термін використовується як загальний. Однак слід розрізняти мультилінгвальну людину та плюрилінгвальну:

  • мультилінгвальна людина – та, яка опанувала кілька мов у ранньому віці;
  • плюрилінгвальна – людина, яка вивчала мови зі шкільних предметів.

При цьому рівень володіння різними мовами не особливо важливий. Як правило, поліглоти, які здатні швидко говорити різними мовами, не завжди добре їх знають, а поліглоти, які читають багатьма мовами, не дуже добре всіма говорять. І все одно їхня здатність читати, писати і говорити декількома мовами гідна захоплення. Тому збираючись вивчити кілька мов, оберіть одну, яку хочете опанувати досконало. Наприклад, англійську вивчіть до просунутого рівня, а з інших мов ваші знання будуть на середньому рівні. Цього цілком достатньо для того, щоб відчувати себе впевнено в компанії іноземців з усіх куточків планети. Коли ви навчитеся говорити, писати і читати англійською на високому рівні, переходьте до вивчення іншої мови з носієм. Якщо ви хочете вивчити, наприклад, хінді, то шукайте викладача-індійця в інтернеті. Віддайте перевагу тому, хто має досвід викладання і проживання в англомовних країнах. Так ви маєте можливість практикуватися в англійській і вивчати нову мову, не втрачаючи навичок.

Як вивчення англійської на дистанційних курсах допомагає звикнути до занять у віддаленому форматі

Здобути освіту в інтернеті так само просто, як і отримувати знання в освітніх установах. Тільки метушні з подачею документів, іспитами і відвідинами занять менше. Можна записатися на дистанційні курси англійської в пару кліків і почати займатися якомога швидше. Дистанційний формат навчання тим і подобається, що він дозволяє почати навчання одразу. Ви отримуєте ті ж знання, що і на уроках в будь-якому мовному центрі. Дистанційно займатися не тільки комфортно, але й ефективно:

  • дистанційні курси англійської проходять за більш зручним графіком;
  • матеріал подається цікаво і просто, з використанням ігор і додатків;
  • завжди є можливість бути активним та ініціативним;
  • взаємодія з викладачем невимушена і відкрита.

Маючи досвід навчання в дистанційному форматі, ваші навички пошуку, аналізу і вибору пропозицій інших курсів будуть на висоті. Не потрібно довго шукати в інтернеті оптимальний варіант, читати відгуки і консультуватися. Вчити іншу іноземну мову ви можете за допомогою ресурсу, завдяки якому знайшли дистанційні курси англійської.

Дистанційні курси англійської: підніміть свій рівень і вчіть нову мову

Знайти англомовного носія мови на дистанційних курсах англійської – не так вже й складно

Паралельне вивчення англійської та іншої іноземної мови

Коли ви досягли хорошого рівня англійської, ви можете записатися на online - заняття з вивчення іншої іноземної мови. Якщо віддалений формат вас влаштовує і бажання стати поліглотом збільшилось, займайтеся паралельно з декількома вчителями. Тільки потрібно правильно розподілити свій час і приділяти однакову увагу всім заняттям. Нехай уроки з англомовним викладачем з іншої мови будуть для вас додатковою розмовною практикою, а дистанційні курси англійської залишаться в пріоритеті. Для більшої концентрації на заняттях готуйтеся до уроків заздалегідь:

  • повторюйте пройдений матеріал для уроків з англійської та іншої іноземної мови;
  • читайте, дивіться і слухайте матеріали двома мовами;
  • виділяйте незрозумілі моменти і ставте запитання своїм вчителям.

Здається, що це занадто велике навантаження, через яке виникне плутанина, каша в голові, тоді і перша мова забудеться. Цього не станеться, якщо відповідально підійти до занять з англійської та іншої іноземної мови. Вивчення двох мов одночасно можливе і навіть корисне. Доведено, що вивчення іноземних мов запобігає або значно скорочує низку таких захворювань як деменція або хвороба Альцгеймера. Якщо ви успішно вивчили англійську, то вам неодмінно захочеться також блиснути і на заняттях англомовним учителем з Китаю, Індії, Швеції і так далі. Ваша впевненість в собі і бажання продовжувати вивчення зростають у десятки разів.

Немає якогось особливого секрету або способу, який дозволить вам успішно займатися вивченням двох мов одночасно. Щоб вивчення двох мов було ефективним, дотримуйтеся простих рекомендацій:

  • складіть зручний розклад для всіх занять;
  • не лінуйтеся і прикладайте максимум зусиль;
  • регулярно практикуйте і повторюйте вивчений матеріал двома мовами;
  • порівнюйте граматику, якщо вивчаєте англійську з іншою європейською мовою;
  • дивіться фільми, серіали, читайте журнали і соцмережі двома мовами – можете спробувати дивитися іноземний фільм в оригіналі з англійськими субтитрами.

Всі ці методи допоможуть вам звикнути до мелодики мови, пасивно вивчити нові слова і ознайомитися з деякими сленговими виразами. Головне не здаватись. Тільки те, що ви поставили собі мету і почали вивчати не одну, а дві іноземні мови, вже саме по собі гідне поваги!

Анна Огородник


Статті та огляди
Як швидко вивчити англійську, навчаючись самостійно або на курсах

Розглядаємо способи, як швидко вивчити англійську: що сповільнює та прискорює цей процес.

Самостійне вивчення англійської на EdTech платформі Booyya

Ми розповімо вам про справжню знахідку – онлайн-маркет курсів англійської за вашими інтересами Booyya.

Курси іноземних мов і критерії їх вибору

Яких послуг вам варто очікувати від курсів іноземних мов і як їх легко обрати?

Англійська для подорожей – лексика та поради з вивчення

Важливо зосередитися на меті, розробити план регулярних занять і визначити пріоритетні теми

Як обрати курси іноземної мови – покрокові рекомендації

Питання, як обрати курси іноземної мови, досить актуальне. Як підібрати оптимальний варіант серед розмаїття пропозицій?