Корисні Facebook-сторінки від топових онлайн - шкіл англійської мови

Щоб ефективно вивчати англійську онлайн, ми радимо використовувати всі можливі ресурси. Це не тільки розбір пісень, перегляд серіалів, читання книг – хорошими допоміжними майданчиками виступають соціальні мережі. Ми підготували для вас добірку цікавих сторінок у Facebook, завдяки яким ви зможете не тільки додатково навчатися теорії, але і практикуватися в письмовій сучасній англійській. Кожен із наведених нижче ресурсів часто використовують у топових онлайн - школах англійської мови.

Facebook-сторінки топових онлайн - шкіл англійської мови

Соціальні мережі – прекрасний майданчик для практики англійської мови

1. British Council

На цій сторінці публікується безліч цікавих історій, проводяться вікторини, розбираються особливості британської англійської. Обговорюйте пости з іншими учасниками спільноти і вчіться в процесі перегляду відео. У Британського посольства є окремий напрям діяльності – Learn English, який по праву входить до топу шкіл англійської мови онлайн. Радимо вам завітати на їх сайт, де ви зможете прокачати свої навички читання та аудіювання, а також граматику.

2. Dictionary.com

У цього популярного онлайн-словника є своя сторінка, де публікуються цікаві замітки про слова, розбирається їх морфологія і фонетика. Також проводяться мовні ігри, викладаються цікаві відео. Тут же ви дізнаєтеся незвичайні факти про англійські слова і зможете обговорити це в коментарях. Кожна з топових шкіл англійської мови онлайн використовує платформу dictionary.com і рекомендує її своїм студентам.

3. BBC Learning English and VOA Learning English

Ви напевно знаєте про ці великі компанії радіо- і телемовлення. У них теж є напрям з навчання мови. На цих сторінках ви зможете практикуватися в американській і британській англійській. Тут вас чекають актуальні новини, розбір серіалів і пісень, обговорення цікавих фактів, навчальні ігри та багато іншого. Якщо хочете розібратися у відмінностях між американською і британською англійською, то вам однозначно варто підписатися.

4. Grammarly

Думаємо, ви чули про цей сервіс для перевірки текстів, створений українцями. Вони випустили навіть спеціальне розширення для Гугл Хром, яке перевіряє вашу граматику англійської. На сторінці побачите приклади гри слів, коли одне слово може мати кілька значень, і багато інших корисних речей. Коментатори – часто люди з просунутим рівнем англійської, але й без обговорень тут є що почитати і чого навчитися. Сервіс використовують навіть носії мови, тому він популярний в топ - школах англійської мови онлайн.

5. Practice English Everyday

Це спільнота, де кожен може знайти собі партнера для практики. Група дуже доброзичлива, всі завжди допомагають одне одному, відповідають на запитання про англійську, радять книги, уроки тощо. Не бійтеся ставити запитання і бути активними – тут допоможуть, навіть якщо ваш рівень – Beginner.

Марія Іванова


Статті та огляди
Як швидко вивчити англійську, навчаючись самостійно або на курсах

Розглядаємо способи, як швидко вивчити англійську: що сповільнює та прискорює цей процес.

Самостійне вивчення англійської на EdTech платформі Booyya

Ми розповімо вам про справжню знахідку – онлайн-маркет курсів англійської за вашими інтересами Booyya.

Курси іноземних мов і критерії їх вибору

Яких послуг вам варто очікувати від курсів іноземних мов і як їх легко обрати?

Англійська для подорожей – лексика та поради з вивчення

Важливо зосередитися на меті, розробити план регулярних занять і визначити пріоритетні теми

Як обрати курси іноземної мови – покрокові рекомендації

Питання, як обрати курси іноземної мови, досить актуальне. Як підібрати оптимальний варіант серед розмаїття пропозицій?