Де вивчити англійську мову в Харкові

Для охочих вивчити англійську мову Харків – прекрасне місце. У місті працює близько сотні різних мовних шкіл, які пропонують свої послуги в різних цінових категоріях і навчання за різноманітними методиками. Головне – спочатку визначитися, що саме вам потрібно, і зробити перший крок до своєї мети.

Зміст

1. Що потрібно зробити перед вибором курсів англійської мови

1.1. Ставимо мету

1.2. Визначаємо формат навчання

1.3. Задаємо темп вивчення англійської мови

2. Рейтинг шкіл англійської мови в Харкові

3. Десять найкращих шкіл англійської мови в Харкові

Що потрібно зробити перед вибором курсів англійської мови

Перш ніж почати аналізувати й обирати курси англійської мови в Харкові, визначте для себе кілька важливих моментів, щоб не витратити даремно гроші та час.

Де вивчити англійську мову в Харкові

У Харкові є можливість вивчати англійську мову в найкращих школах

Ставимо мету

Жодна справа не матиме успіх без чітко визначених цілей. Англійська мова – не виняток. І якими б відмінними були курси англійської мови в Харкові, поки ви самі для себе не вирішите, для чого ви вчитеся – не чекайте хорошого результату. Це одне з головних питань, з якого варто починати пошуки школи. Плюс щоразу, коли у вас буде зникати бажання йти на заняття або робити домашнє завдання, поставлена ​​мета буде мотивувати рухатися далі. Не важливо, чи буде ця мета пов'язана з кар'єрою, навчанням або просто подорожами, важливо, щоб ви її точно для себе позначили.

Визначаємо формат навчання

У Харкові різні школи пропонують заняття в різних форматах. Ви можете займатися як у класі, так і дистанційно. Можна знайти й комбіновані заняття. Усе залежить від вашого бажання та завантаженості.

Сьогодні заняття онлайн уже практично не відрізняються від занять у класі. Ви можете зберегти час на дорозі, займатися там, де вам зручно, не прив'язуючись до конкретного місця. Такий вид навчання підійде зайнятим людям, які часто подорожують і їздять у відрядження. Якщо ж боїтеся відволікатися на сім'ю або колег, віддавайте перевагу класичному варіанту офлайн-занять. Звичайно, живе спілкування атмосферніше за заняття в інтернеті.

Якщо вам важко визначитися, оберіть змішаний тип навчання для початку. Так ви будете частково займатися в класі, а частково онлайн. Пройшовши один рівень в такому форматі, ви зможете визначити, як вам зручніше займатися, або ж продовжити навчання в попередньому форматі.

Задаємо темп вивчення англійської мови

Якщо ви обмежені в часі, темп вивчення іноземної мови потрібно обирати максимальний. Можливо, ви повинні підготуватися в стислі терміни до співбесіди або міжнародних іспитів, тоді обирайте інтенсивний курс англійської мови. У Харкові багато шкіл пропонує пройти рівень за 1,5-2 місяці замість 4-6 місяців. Ви будете займатися або до 4 разів у будні дні по кілька годин або всі вихідні. Такий формат вимагає максимальної концентрації та повністю занурює в англомовне середовище. Звичайно, такий формат підійде не всім. Англійській мові в такому випадку потрібно присвятити весь вільний час. Адже потрібен ще час на самостійну підготовку.

Якщо ж у вас немає термінової необхідності поліпшити свої знання, зверніть увагу на менш інтенсивний темп занять. В середньому, 2-3 разів на тиждень протягом 4-6 місяців буде достатньо для проходження рівня, засвоєння і закріплення всього матеріалу.

Де вивчити англійську мову в Харкові - 2

У Харкові англійську мову вчити легко, головне обрати відповідний формат

Рейтинг шкіл англійської мови в Харкові

При виборі курсів для вивчення іноземної мови важливу роль відіграють відгуки та рейтинг школи. Нікому не хочеться платити гроші за неякісні послуги. До уваги потрібно взяти як загальний рейтинг школи, так і окремі відгуки про організацію навчального процесу, викладачів і результати навчання.

На нашому сайті ви зможете знайти рейтинги найкращих шкіл англійської мови в Харкові, які допоможуть зорієнтуватися при виборі місця навчання, а також почитати відгуки студентів. Рейтинги формуються за відгуками на сайті та в соціальних мережах, а також запитами в пошуковій системі Google.

Відгуки на сайтах самих шкіл, що надають послуги з навчання мови, можуть коригувати і видаляти. Відгуки в соціальних мережах, в Google і на нашому сайті адміністратори шкіл редагувати не можуть, тому рейтинги на їх основі досить точні.

Порівняйте школу за кожним із пунктів та визначте собі декілька оптимальних за місцем розташування, формою занять і ціновою політикою. З власного скороченого рейтингу обрати буде легше, пройшовши індивідуальні співбесіди і відвідавши пробні уроки.

Десять найкращих шкіл англійської мови в Харкові

Переглядаючи рейтинги шкіл в Харкові, ви можете відфільтрувати їх за напрямом навчання. Обрати можна англійську для дітей, англійську для бізнесу, загальну або розмовну англійську. Також можна вибрати всі школи, без фільтрації. Що ж пропонують десять найкращих шкіл англійської мови в Харкові?

1. Green Forest

Всеукраїнська мережа шкіл англійської мови має свої філії в Харкові. Школа пропонує заняття в онлайн- і офлайн-форматах. Заняття проходять в різний час, як у будні, так і на вихідних. Також ви можете обрати темп занять: інтенсивний або звичайний. Школа в Харкові надає можливість відвідати пробне заняття. Вартість занять від +1363 гривень на місяць. Групи невеликі – 7-12 осіб.

2. Speak Up

У Харкові мережа шкіл Speak Up має один свій філіал. Навчання проходить у невеликих групах – до 10 людей – за методикою Blended Learning. Графік занять гнучкий, ви легко зможете змінити час занять. Один семестр триватиме три місяці за умови відвідування занять двічі на тиждень по одній годині. Один місяць занять обійдеться від 3300 гривень. Ви можете відвідати пробне заняття.

3. Green Country

Мережа шкіл для дітей має одну свою філію в Харкові та пропонує три курси англійської мови на вибір. Ви можете обрати для дитини курс розмовної англійської з носієм мови, курс загальної англійської та курс підготовки до ЗНО. Школа занурює дітей у процес навчання за допомогою інтерактивної платформи і системи винагород. Діти займаються в групах по 8-11 учнів. Вартість навчання – від 910 гривень на місяць.

4. Project12

Всеукраїнська мережа шкіл Project12 має свою філію в Харкові і пропонує новий підхід до вивчення англійської мови. Форма занять – офлайн і онлайн. Для студентів розробили інтерактивний підручник, а також пропонують навчання у форматі «перевернутий клас». Зрозуміти, чи підходить вам методика, можна на пробному занятті в Харкові. Один рівень триває три місяці, заняття проходять чотири рази на тиждень (два заняття в групі, два – самостійно) по півтори години. Вартість навчання за місяць – від 800 гривень.

5. Sun Rise

Школа іноземних мов у Харкові пропонує поглиблений курс вивчення англійської мови, корпоративний курс і курс підготовки до іспитів. Ви можете обрати денний або вечірній час для занять. У групі від 3 до 10 студентів. Уроки проходять двічі на тиждень по дві години, є безкоштовне пробне заняття. Семестр триває 8 місяців. Ціна – від 1280 гривень за місяць.

Де вивчити англійську мову в Харкові - 3

Вивчайте англійську мову в Харкові у найкращих викладачів

6. American English Center

Мережа шкіл англійської мови в Харкові American English Center пропонує індивідуальну безкоштовну допомогу викладачів, відеотеку та розмовні клуби. Групи набирають по 7-12 осіб. Семестр триває 2 місяці. Заняття проходять двічі на тиждень по 3 години. Ціна стартує від 1980 гривень за місяць. Школа пропонує пробне заняття.

7. HotSpot

Школа англійської в Харкові пропонує як основний курс, так і англійську для роботи, інтенсив з граматики, інтенсив у будні дні, а також воркшопи та курси з методики викладання мови. Семестр в школі триває 3 місяці з заняттями по 1,5 години тричі на тиждень. Вартість одного місяця навчання на курсах – від 4125 гривень. Групи набираються по 9-10 студентів. Ви також можете відвідати пробне заняття.

8. Англійська Хелен Дорон

Міжнародна мережа шкіл англійської для дітей має чотири філії в Харкові. На курсах навчають дітей від 3 місяців до 19 років. Діти займаються в групах по 6-8 учнів двічі на тиждень по годині. Тривалість семестру в цій школі – 10 місяців, за один місяць заняття обійдуться в 1360 гривень. Пробне заняття в школі безкоштовне.

9. Space Deer

Ці курси англійської мови позиціонують себе як «антишкола». Вона орієнтована на розмовну англійську і не підійде для підготовки до іспитів. Заняття проходять без підручників і домашніх завдань. На заняттях обіцяють допомогти подолати мовний бар'єр і підготувати до спілкування в реальних життєвих ситуаціях. Заняття проходять тричі на тиждень по 1,5 години. Семестр в антишколі триває 4 місяці. Групи набирають по 10-12 осіб. Вартість навчання в Харкові стартує від 1475 гривень. Щоб перевірити, чи підходить вам методика, можете відвідати безкоштовне пробне заняття.

10. EnglishDom

Школа надає послуги з викладання англійської мови тільки в режимі онлайн. Студенти займаються індивідуально з викладачем на базі онлайн-платформи школи. Також студентам пропонують пробне заняття і розмовні клуби. Заняття по 50 хвилин проходять двічі на тиждень. Семестр триває 6 місяців. Вартість курсів у Харкові за місяць – від 1840 гривень.

Де вивчити англійську мову в Харкові - 4

Вивчити англійську мову в Харкові є сотні можливостей

Проаналізувавши кожен варіант і відібравши для себе декілька оптимальних, вирушайте на тестування і співбесіду. І не забувайте, що результат навчання буде залежати тільки від вашої роботи.

Олена Задворна


Статті та огляди
Як швидко вивчити англійську, навчаючись самостійно або на курсах

Розглядаємо способи, як швидко вивчити англійську: що сповільнює та прискорює цей процес.

Самостійне вивчення англійської на EdTech платформі Booyya

Ми розповімо вам про справжню знахідку – онлайн-маркет курсів англійської за вашими інтересами Booyya.

Курси іноземних мов і критерії їх вибору

Яких послуг вам варто очікувати від курсів іноземних мов і як їх легко обрати?

Англійська для подорожей – лексика та поради з вивчення

Важливо зосередитися на меті, розробити план регулярних занять і визначити пріоритетні теми

Як обрати курси іноземної мови – покрокові рекомендації

Питання, як обрати курси іноземної мови, досить актуальне. Як підібрати оптимальний варіант серед розмаїття пропозицій?