Де живе англійська? Як знайти курси англійської мови?

Англійська мова відіграє важливу роль у нашому житті: це міжнародна мова, якою розмовляє майже половина нашої планети, це мова більшості сучасних професій, це мова, яку нам доводиться вчити в школі та в університеті. Вона всюди: у рекламних зверненнях, у піснях на радіо і у фільмах. І навіть якщо ви не маєте жодного відношення до цієї мови і ніколи її не вивчали, вона все одно оточуватиме вас з усіх боків.

Є дві категорії людей: перша – це люди, які англійську мову не знають і не хочуть знати, друга – це ті люди, які, можливо, ще не знають її, але розуміють, що вона їм необхідна, і намагаються щось із цим зробити.

І що робити, коли ви вирішили вивчати мову? З чого почати? Перше, що спадає на думку – звернутися за допомогою в інтернет. Ви заходите до свого браузера і що далі? Шукаєте у Google? Але при запиті на фразу "курси англійської мови" з'являється тисяча посилань. Як знайти те, що підходить саме вам?

В цьому вам допоможуть сайти, що спеціалізуються на різноманітних курсах англійської та інших іноземних мов. Крім адрес і телефонів, на таких сайтах можна знайти всю цікаву для вас інформацію про іспити з англійської мови, програми обміну і т.д.

Тому ось вам добірка найкорисніших сайтів, пов'язаних з англійською мовою.

enguide.com.ua

Цей ресурс допоможе вам вибрати одну школу з тієї величезної кількості представлених на ринку. На цьому сайті ви зможете знайти цікаву для вас школу в 7 найбільших містах України (Київ, Львів, Дніпро, Одеса, Харків, Донецьк, Запоріжжя).

На сайті є 2 способи пошуку школи:

  1. Ви можете знайти курси на карті. За замовчуванням на сайті завантажується карта Києва зі школами та курсами англійської мови. Також на цій сторінці можна переглянути останні коментарі.

  2. Другий варіант – сортування. Тут теж можна знайти найзручніший вам спосіб. Відсортувати школи можна за рейтингом, який формують самі користувачі: починаючи з найвищого чи найменшого, за ціною та кількістю коментарів.

Також ви зможете почитати правдиві коментарі людей про школу, що вас цікавить, засновані на особистому досвіді, або додати свій коментар.

Є функція пошуку школи за назвою.

parta.com.ua

Цей портал має ширшу спеціалізацію, тому що тут можна знайти не тільки інформацію про курси, але й про все, що пов'язано з освітою в Україні. Ви зможете підібрати собі або вашій дитині ВНЗ, училище або коледж, курси не тільки іноземних мов, але і бухгалтерів і програмістів, вибрати, куди і як їхати вчитися за кордон, завантажити кілька рефератів, дізнатися про курси водіння недалеко від вашого будинку і ще багато корисної інформації про те, чого і де навчитися.

Що стосується конкретно англійської мови, то ви зможете знайти повні описи мовних шкіл в 25 містах України, дізнатися про вартість і місцезнаходження шкіл, що вас зацікавили. Крім найголовнішої інформації, на сайті можна знайти додаткову: наявність бібліотеки та аудіотеки, пробне заняття, гнучкий графік занять, можливість отримати знижку на навчання тощо. Знайти школу можна за містом або за мовою, що вас цікавить.

mova.com.ua

Це сайт про іноземні мови в Україні, саме тут ви зможете легко знайти необхідну інформацію про те, де вивчити шведську або грецьку мову. Всього на сайті представлено 30 іноземних мов, включаючи українську та російську.

Для зручності відвідувачів сайту є пошук за містом, мовою та типом курсів (інтенсивний курс, розмовний і т.д.). Також тут ви зможете дізнатися про різноманітні акції та знижки в школах, підібрати репетитора, замовити книжкові новинки з тієї чи іншої мови або підібрати бюро перекладів вам до смаку.

Нам подобається, що можна вибрати курс, який вам підходить (наприклад, англійська для туризму), але на сайті представлені далеко не всі курси (всього 21 школа з близько 90), які працюють у Києві.

englisher.com.ua

Цей сайт є одним з вузькоспеціалізованих сайтів про англійську мову. Тут ви зможете знайти всю інформацію про курси та школи навчають англійської у великих містах України. Школи подано в алфавітному порядку, але також є можливість відсортувати за вартістю: за її зростанням або спаданням. На сторінці школи ви зможете знайти інформацію про стандартний семестр, про кількість і тривалість занять, про розміри групи, а також вартість за семестр, місяць та годину занять. Додаткова інформація про школи, для зручності сприйняття, подана в таблицях, що дозволяє одразу визначити наявність/відсутність пунктів, що вас цікавлять. Також ви можете переглянути фото та відео школи.

На сайті є розділ карта, який показує розміщення всіх шкіл, а також дає можливість знайти школи в радіусі 3 км від заданої адреси.

Однією з додаткових можливостей Englisher є рейтинг шкіл за запитами в Google та за коментарями користувачів.

Також на сайті працює сторінка Yellow Pages, яка допоможе знайти інформацію про більшість місць, які можуть зацікавити тих, хто вивчає англійську: тестові центри TOEFL, IELTS, агенції Work&Travel, адреси пабів та кафе, де можна зустрітися та поспілкуватися з іноземцями, та багато іншого.

Ось такі найпопулярніші в Україні сайти про англійську мову. На кожному з них представлена ​​приблизно та сама інформація, але водночас у них якісь свої плюси та мінуси. Обирайте найбільш оптимальний сайт та вдалого пошуку!

Ольга Янкова, Анастасія Брандт


Статті та огляди
Як швидко вивчити англійську, навчаючись самостійно або на курсах

Розглядаємо способи, як швидко вивчити англійську: що сповільнює та прискорює цей процес.

Самостійне вивчення англійської на EdTech платформі Booyya

Ми розповімо вам про справжню знахідку – онлайн-маркет курсів англійської за вашими інтересами Booyya.

Курси іноземних мов і критерії їх вибору

Яких послуг вам варто очікувати від курсів іноземних мов і як їх легко обрати?

Англійська для подорожей – лексика та поради з вивчення

Важливо зосередитися на меті, розробити план регулярних занять і визначити пріоритетні теми

Як обрати курси іноземної мови – покрокові рекомендації

Питання, як обрати курси іноземної мови, досить актуальне. Як підібрати оптимальний варіант серед розмаїття пропозицій?