Вивчення англійської мови онлайн – відгуки та рекомендації студентів

Обрати дистанційні мовні уроки – не легше, ніж звичні заняття в стінах школи. Якщо у вас раніше не було подібного досвіду, то визначитися з вибором вам допоможуть відгуки про онлайн-курси англійської. Прочитавши їх, ви зможете знайти відповіді на ваші запитання. Наскільки їм можна вірити? Це вже вирішувати вам, але у вивченні англійської мови онлайн відгуки грають далеко не останню роль. Так студенти діляться своїм досвідом і думкою щодо того чи іншого курсу.

Онлайн - школи англійської публікують відгуки на своїх сайтах, щоб ви мали більш чітку картину того, що вас чекає на заняттях. До того ж, якби ніхто не розповідав свою історію, то багато мовних програм та платформ не знайшло би своїх споживачів. Адже в онлайн - вивченні англійської мови відгуки відображають переваги людей по всьому світу, що дозволяє потенційним користувачам вибрати найбільш ефективний ресурс. Тому ми представляємо вам рейтинг найкращих додатків і платформ 2020 року для вивчення англійської мови онлайн згідно з відгукам споживачів.

1. Rosetta Stone

Цей додаток дозволяє людям з будь-яким мовним рівнем вивчати англійську лексику і граматику в найбільш комфортний і природний спосіб. Примітно, що онлайн-версія програми більш широка, ніж CD і доступне для завантаження програмне забезпечення. Тому, згідно з відгуками, онлайн - вивчення англійської мови з Rosetta Stone приносить приголомшливі результати. Відмінною рисою програми є гармонійне поєднання теорії та практики. Кожен урок супроводжується чоловічим та жіночим озвученням, що дозволяє тренувати сприйняття англійської мови, мовні навички та поповнити словниковий запас.

2. Rocket Languages

Прочитавши відгуки про цю онлайн - школу англійської, ви дізнаєтеся, що це одна з найбільш ефективних платформ. Особливо для початківців. Курс складається з інтерактивних уроків по 20 хвилин, які дозволять вам швидко досягти високих результатів. Це одне з найкращих рішень для тих, кому необхідно оперативно дійти до рівня Intermediate. Загальний час курсу складає 124 години.

Вивчення англійської мови онлайн – відгуки та рекомендації студентів

У пошуках онлайн - школи англійської відгуки дозволять дізнатися про досвід студентів, їхні враження від занять і про те, яких результатів вони досягли

3. Babbel

Крім загального мовного курсу, Babbel також пропонує спеціальні програми з поглибленого вивчення граматики, бізнес-лексики та вправи, що поліпшують письмо і читання. Якщо ви сумніваєтеся в тому, чи варто записатися на курс, почитайте відгуки про онлайн - школу англійської та пройдіть пробний урок перш ніж купувати весь пакет. Програма навчання розрахована як на новачків, так і на людей з більш високим рівнем.

4. Magoosh

Якщо вірити відгукам, ця онлайн - школа англійської дозволяє ефективно підготуватися до іспитів з іноземної мови. Навчання включає 100 мільйонів практичних завдань, а також 2 мільйони відеоматеріалів, які допоможуть вам почуватися впевнено при складанні IELTS, GMAT, GRE, SAT і інших тестів. Звертаємо вашу увагу на те, що ресурс призначений для людей з рівнем не нижче Upper-Intermediate.

Тетяна Огородник


Статті та огляди
Як швидко вивчити англійську, навчаючись самостійно або на курсах

Розглядаємо способи, як швидко вивчити англійську: що сповільнює та прискорює цей процес.

Самостійне вивчення англійської на EdTech платформі Booyya

Ми розповімо вам про справжню знахідку – онлайн-маркет курсів англійської за вашими інтересами Booyya.

Курси іноземних мов і критерії їх вибору

Яких послуг вам варто очікувати від курсів іноземних мов і як їх легко обрати?

Англійська для подорожей – лексика та поради з вивчення

Важливо зосередитися на меті, розробити план регулярних занять і визначити пріоритетні теми

Як обрати курси іноземної мови – покрокові рекомендації

Питання, як обрати курси іноземної мови, досить актуальне. Як підібрати оптимальний варіант серед розмаїття пропозицій?