Як обрати курси англійської та на що звертати увагу?

Сьогодні є великий вибір курсів англійської. Різні ціни, програми навчання, обіцянки педагогів і результати студентів можуть збити з пантелику. Намагайтеся приймати рішення самостійно, оскільки саме вам вчитися і отримувати нові знання. Які курси англійської мови вибрати, щоб результат був максимальним? На що необхідно звертати увагу в першу чергу? Про це ми сьогодні поговоримо.

Отже, спробуємо розібратися, як враховувати особисті переваги, щоб вибрати найефективніші курси англійської мови, на що звертати увагу.

Як обрати курси англійської мови, керуючись особистими вподобаннями?

Усі ми індивідуальності, особи з різною мірою бажання вчитися, рівнем розвитку пам'яті, мислення. Комусь потрібна хвилина, щоб запам'ятати 15-20 слів, а іншим потрібні образи, стійкі уявлення про об'єкт, більше часу, щоб запам'ятати одне-два слова. Тільки розібравшись з усім, ви зможете зробити правильний вибір.

Як обрати курси англійської та на що звертати увагу?

Обираємо курси англійської за особистими вподобаннями 

1. Цілі, які має вирішувати курс

Наприклад, ви хочете вивчити англійську, щоб подорожувати. Які курси англійської краще вибрати? Для цих цілей розроблена спеціальна програма англійської для подорожей. Якщо є час, то можна записатися на звичайний курс, якщо немає – на інтенсив. 

2. Програми для тих, хто вступає до ВНЗ, теж різні

Якщо ви хочете знайти найефективніші курси англійської мови для навчання за кордоном, то обов'язково вказуйте це, заповнюючи анкету. 

3. Можливо, ви хочете займатися в різновіковій групі або групі з різним рівнем англійської, щоб зрозуміти, чи добре ви знаєте мову

Це теж можливо, але не бажано. Якщо вашого рівня англійської буде недостатньо, то вам буде важко встигати за групою, а якщо ви знаєте мову краще за інших, то вам буде нудно, нічого нового не дізнаєтеся.

4. Оцініть міру свого бажання і час, який ви можете виділити на вивчення мови вдома

Це тільки частина переваг, на які ви повинні звернути увагу. Їх список можна розширити. Тепер ви розумієте хід думок, якими повинні керуватися перш ніж обрати курси мови. Сядьте зручно, візьміть аркуш паперу і добре продумайте стратегію, запишіть усі критерії, по яких ви будете оцінювати курси, цілі. Це вам допоможе визначитися з вибором. 

Перед тим, як записатися на англійську, обов'язково проведіть моніторинг власних знань, умінь і навичок. Це можна зробити самостійно або за допомогою викладача. Тепер ви знаєте, як вибирають курси просунуті студенти, і теж можете керуватися їхнім досвідом. 

Бажаємо вам успіхів у вивченні англійської мови!


Статті та огляди
Як швидко вивчити англійську, навчаючись самостійно або на курсах

Розглядаємо способи, як швидко вивчити англійську: що сповільнює та прискорює цей процес.

Самостійне вивчення англійської на EdTech платформі Booyya

Ми розповімо вам про справжню знахідку – онлайн-маркет курсів англійської за вашими інтересами Booyya.

Курси іноземних мов і критерії їх вибору

Яких послуг вам варто очікувати від курсів іноземних мов і як їх легко обрати?

Англійська для подорожей – лексика та поради з вивчення

Важливо зосередитися на меті, розробити план регулярних занять і визначити пріоритетні теми

Як обрати курси іноземної мови – покрокові рекомендації

Питання, як обрати курси іноземної мови, досить актуальне. Як підібрати оптимальний варіант серед розмаїття пропозицій?