Як вибрати школу англійської мови, щоб отримати бажаний результат?

Щоб студент після проходження курсів або закінчення мовної школи в Києві отримав бажаний результат, важливо правильно підібрати педагога, школу або курси. Ціни в школах англійської мови різні, але майже однакові програми, хороші педагоги. Як обрати? 

Велике значення при виборі школи англійської мови має особа педагога. Він повинен добре розуміти студентів, їхній тип мислення, під яким кутом вони бачать, сприймають запропоновану інформацію. При цьому доречними будуть слова Антона Макаренка, який говорив: «Реготали б мої діти, якби побачили, що я їх виховую. Найвищий коефіцієнт позитивного впливу на формування особи – це особистий приклад».

Працюючи над мотивацією, викладачі курсів англійської мови часто звертають увагу студентів на те, для чого їм треба вивчити англійську мову. Справжні професіонали намагаються вже на першому занятті мотивувати студентів. Вони обов'язково повинні перед тим, як вибрати школу англійської мови, чітко розуміти, для чого це їм необхідно. Як показує практика, на курси англійської мови йде той, хто хоче:

  • вивчити англійську для отримання підвищення по службі, хоче знайти високооплачувану роботу;
  • планує далі вчитися в іноземному ВНЗ; 
  • повинен скласти іспит з англійської та отримати високі бали; 
  • планує вирушити в подорож і повинен мати достатній рівень знання мови для спілкування з місцевими. 

Ще на першому пробному занятті студент проходить тестування, співбесіду, під час якої розповідає про те, для чого йому потрібна англійська мова.

Як вибрати школу англійської мови, щоб отримати бажаний результат?

Що треба для того, щоб студент отримав бажаний результат після проходження курсів? 

Тепер давайте розглянемо ціну в школі англійської мови. 

У школах англійської мови ціни формуються виходячи з програми навчання. Це може бути місячний курс, квартальні і піврічні, річні курси. Оплата здійснюється за весь курс, програму навчання або місяць. Ці моменти необхідно обговорювати з менеджером.

Курси англійської можуть проходити у вечірній, денний час, по вихідних. При виборі школи англійської мови необхідно підібрати такий режим заняття, який не заважатиме вам займатися основним видом діяльності. Якщо ви дуже сильно завантажені, то виберіть інтенсивні курси, які проходять по вихідних.

При правильному підході ви обов'язково виберете школу або курси, які ідеально підійдуть за часом, режимом роботи, іншими критеріями. Важливо правильно визначити, що саме ви хочете від мовних курсів. 

Перш ніж вибрати школу або курси, необхідно звернути увагу на викладача, який вестиме заняття, його репутацію, успіхи його студентів, ціни на заняття, програму навчання, в якому районі міста проходитимуть уроки і наскільки це буде зручно для вас. Якщо ви працюєте вдень, то краще вибрати курси, які проходять ввечері, і навпаки. Для дуже зайнятих людей підійде заняття у вихідні дні. 

Отже, при виборі школи англійської мови ціна не є ключовим параметром. Необхідно розглядати усі складові навчання, що впливають на якість.


Статті та огляди
Як швидко вивчити англійську, навчаючись самостійно або на курсах

Розглядаємо способи, як швидко вивчити англійську: що сповільнює та прискорює цей процес.

Самостійне вивчення англійської на EdTech платформі Booyya

Ми розповімо вам про справжню знахідку – онлайн-маркет курсів англійської за вашими інтересами Booyya.

Курси іноземних мов і критерії їх вибору

Яких послуг вам варто очікувати від курсів іноземних мов і як їх легко обрати?

Англійська для подорожей – лексика та поради з вивчення

Важливо зосередитися на меті, розробити план регулярних занять і визначити пріоритетні теми

Як обрати курси іноземної мови – покрокові рекомендації

Питання, як обрати курси іноземної мови, досить актуальне. Як підібрати оптимальний варіант серед розмаїття пропозицій?