Як обрати школу, щоб ефективно вивчити англійську мову онлайн?

Англійська мова онлайн – це сучасна форма освіти, призначена для тих, хто хоче займатися в максимально комфортних умовах. Сьогодні інтернет є найпотужнішим інструментом для саморозвитку і ведення бізнесу. І можна сміливо заявляти, що він вже зміг витіснити велику кількість різних офлайн-послуг. Те ж відбувається і з уроками англійської онлайн.

Зміст

1. У чому полягають переваги вивчення англійської мови онлайн?

2. На що необхідно звертати увагу при виборі школи англійської мови онлайн?

2.1. Як формуються рейтинги дистанційних шкіл англійської мови?

3. Як досягти високих результатів на дистанційних уроках англійської?

У чому полягають переваги вивчення англійської мови онлайн?

Онлайн-уроки англійської – це прогресивна, зручна і сучасна форма навчання, яка є затребуваною серед сучасних і активних студентів. Всі прогресивні люди планують свій день і з увагою підходять до кожної своєї вільної хвилині. Обираючи вивчення англійської мови онлайн, ви без складнощів впишете його в активний розклад. Онлайн-уроки англійської нічим не відрізняються від звичних всім занять у мовній школі. Єдиним винятком є дистанційне спілкування з викладачем. А все, що необхідно для уроку, – це мікрофон, навушники, веб-камера і доступ в інтернет.

Проходити онлайн-уроки англійської можна з абсолютно будь-якої точки світу. Потрібне тільки бажання вчитися і доступ в інтернет. Проходити навчання англійської мови дистанційно можна у відрядженні, на природі, вдома, на роботі й так далі. Саме це і є головною перевагою дистанційного навчання. Завдяки цьому способу можна раз і назавжди забути відмовки про лінь і брак вільного часу або грошей.

Онлайн-уроки англійської обходяться набагато дешевше, ніж стандартне навчання в мовних школах. Це прекрасна можливість для людей, які мають обмежений бюджет, або тих, хто ще не готовий витрачати багато грошей на саморозвиток. 

Вирішивши вивчати англійську мову в онлайн-режимі, ви не будете втрачати дорогоцінний час на дорогу і затори. Це значна економія часу, завдяки якому заняття стануть максимально продуктивними.

Але перш ніж проходити уроки англійської онлайн, необхідно обов'язково визначитися з вибором дистанційної мовної школи.

На що необхідно звертати увагу при виборі школи англійської мови онлайн?

Оберіть дистанційну школу, спираючись на важливі показники.

1. Вартість онлайн-уроків англійської

Це дуже важливий фактор у виборі онлайн-школи. Тут все буде залежати виключно від індивідуальних можливостей кожного учня. Можна обрати недорогу онлайн-школу з низькою ціновою категорією або ж віддати перевагу заняттям з носієм. Доступне навчання – не означає погані і неякісні знання, це може говорити тільки про те, що учням доведеться більше часу приділяти самостійному вивченню правил мови.

2. Наявність пробного уроку

Мовні школи мають обов'язково надавати пробний онлайн-урок англійської. Це прекрасна можливість перевірити, наскільки людині комфортно займатися з тим чи іншим викладачем, оцінити методи викладання в школі, а також домовитися про кінцеві результати навчання.

Як обрати школу, щоб ефективно вивчити англійську мову онлайн?

Мова – це не абстрактна конструкція вчених або укладачів словників, але щось, що виникає з роботи, потреб, зв'язків, радощів, схильностей, смаків і колишніх поколінь людства, що має свої основи, широкі і низькі, близькі до землі (Волт Вітмен)

Як формуються рейтинги дистанційних шкіл англійської мови?

Головним критерієм для відбору найкращих мовних онлайн-шкіл виступають відгуки учнів. Під час складання рейтингів шкіл англійської мови онлайн беруться до уваги тільки справжні відгуки, написані студентами, які дійсно проходили ті чи інші курси.

Також до ключових параметрів для формування рейтингів можна віднести тип курсів. Тут можна говорити про онлайнові мовні школи, які готують своїх учнів до міжнародних іспитів. Багато шкіл англійської мови онлайн спеціалізуються на бізнес-англійській, англійській для дітей і так далі.

Розклад занять в онлайн-школі – це дуже важливий фактор, оскільки онлайн-уроки англійської мають проводитися у зручний для вас час. Заняття мають пропонувати гнучкий графік і надавати можливість займатися як в робочий час, так і на вихідних.

Не варто забувати і про специфіку школи. На сьогоднішній день представлена ​​величезна кількість онлайн-шкіл, які відповідають всім необхідним потребам. Наприклад, є школи, які проводять бізнес-онлайн-уроки англійської, уроки для медиків, а також інших вузьких спеціалізацій.

Онлайн-уроки англійської повинні вести висококваліфіковані викладачі з великим досвідом роботи. Це дуже важливий фактор, який в більшості випадків є вирішальним при виборі. Учитель повинен надихати учнів на навчання, а також вміти створювати дружню і приємну атмосферу. Ознайомившись із сертифікатами та дипломами викладачів, ви можете переконатися в тому, що вони витратили як мінімум 5 років на навчання філології. 

Прийнявши рішення вивчати англійську мову онлайн, дізнайтеся про наявність першого безкоштовного заняття. Учень має спробувати те, що купує, зрозуміти, який формат навчання і яка методика викладання в цій школі.

Як досягти високих результатів на дистанційних уроках англійської?

Навіть у тому випадку, якщо курси англійської мови онлайн були знайдені, категорично не варто думати, що на цьому процес закінчений. Будь-яка мовна школа є лише помічником, який полегшує складний і тривалий шлях вивчення. І щоб досягти хорошого результату, необхідно завжди дотримуватись таких правил.

  1. Під час проходження онлайн-уроків англійської ставте перед собою чітку мету. Саме це і буде найсильнішою мотивацією і стимулом до отримання нових знань.

  2. Вчити англійську мову онлайн необхідно систематично, не можна дозволяти собі пропускати заняття. Потрібно регулярно робити домашні завдання, а також час від часу повторювати пройдений матеріал. Щодня варто виділити час для навчання, крім спілкування з викладачем безпосередньо на уроці.

  3. Онлайн-уроки англійської мають проходити комплексно. Приділяти увагу потрібно не тільки граматиці або поліпшенню лексики. Це ціла система, вивчити яку можна тільки в разі комплексного підходу. Ідеальним доповненням до уроків англійської онлайн буде прослуховування музики, перегляд улюблених фільмів англійською мовою, виконання різних граматичних вправ, робота над вимовою, а також постійна мовна практика.

Юлія Блажевич


Статті та огляди
Як швидко вивчити англійську, навчаючись самостійно або на курсах

Розглядаємо способи, як швидко вивчити англійську: що сповільнює та прискорює цей процес.

Самостійне вивчення англійської на EdTech платформі Booyya

Ми розповімо вам про справжню знахідку – онлайн-маркет курсів англійської за вашими інтересами Booyya.

Курси іноземних мов і критерії їх вибору

Яких послуг вам варто очікувати від курсів іноземних мов і як їх легко обрати?

Англійська для подорожей – лексика та поради з вивчення

Важливо зосередитися на меті, розробити план регулярних занять і визначити пріоритетні теми

Як обрати курси іноземної мови – покрокові рекомендації

Питання, як обрати курси іноземної мови, досить актуальне. Як підібрати оптимальний варіант серед розмаїття пропозицій?