Курси англійської для дітей в Одесі: куди записати дитину

Сьогодні знання англійської – обов'язкова умова вступу до багатьох вищих навчальних закладів. Тож батьки віддають дітей на спеціальні курси англійської ще в дошкільному віці, а випускники додатково готуються до складання ЗНО та міжнародних іспитів. 

Зміст

1. Особливості курсів англійської для дітей в Одесі 

2. Одеські курси англійської для дошкільнят 

3. Курси англійської для дітей в Одесі: варіанти навчання для школярів 

4. Підготовка до ЗНО та міжнародних іспитів в Одесі 

5. Одеські тематичні заходи англійською 

Для батьків завжди актуальним є питання пошуку оптимальних дитячих курсів. Великий вибір курсів англійської для дітей в Одесі дозволяє підібрати хороший варіант для дитини будь-якого віку і рівня знання мови. 

Особливості курсів англійської для дітей в Одесі 

Навчальні курси для дітей дуже відрізняються від програм для дорослих. Для дошкільнят курси англійської для дітей в Одесі пропонують навчання в ігровій формі, для дітей старшого віку – програми, які допоможуть поліпшити шкільні знання, підготуватися до мовного іспиту та ЗНО. 

Головні особливості одеських курсів англійської для дітей: 

  • використання інтерактивних вправ – сучасні школи іноземної розробляють дитячі програми з використанням нових технологій, проводять уроки в ігровій формі, вчать англійську мову через мультики, пісні, онлайн-вправи; 

  • послідовність – дитина починає вивчати мову з нуля, поступово просуваючись у навчанні без «перескакування» рівнів і тем. На уроках приділяється увага одночасно всім аспектам: читанню, письму, аудіюванню та розмовній практиці; 

  • ненав'язливість – заняття відрізняються від класичних шкільних, немає нудних домашніх завдань і зазубрювання матеріалу. Навчальна програма розробляється і викладається так, щоб діти не втратили інтерес до занять протягом навчального семестру; 

  • цікаве позаурочне життя – як правило, курси англійської для дітей в Одесі пропонують учням додаткові розмовні клуби, майстер-класи та мовні заходи, літні табори та інші активності. На них діти не тільки покращують англійську, а й весело проводять час в колі однолітків, знайомляться з іноземними викладачами. 

Для кожної вікової групи одеські центри та школи дитячої англійської пропонують спеціалізовані програми, які допомагають дитині отримати необхідні навички і поступового просуватися у вивченні мови. Поради щодо вибору курсів для дітей ви почуєте в цьому відео.

Одеські курси англійської для дошкільнят 

Зацікавити маленьку дитину займатися на уроках англійської не так просто. Діти дошкільного віку можуть часто відволікатися і втрачати інтерес до уроку, тому заняття мають бути інтерактивними та захопливими. Багато одеських курсів англійської для дітей включають в навчальну програму різні ігри, перегляд мультиків, розучування простих віршів і пісень, активні вправи та інші цікаві активності. Підбирайте програму з урахуванням віку, особливостей та інтересів вашої дитини. В Одесі великий вибір курсів для дошкільнят, знайти підходящі можна в рейтингу на нашому сайті, наприклад: 

1. Teremok 

Тривалість: індивідуально. 

Інтенсивність: 2 рази на тиждень по 30-55 хвилин. 

Особливості: групи до 6 дітей, використання підручників Cambridge University Press та унікальних ігрових матеріалів. 

2. Helen Doron English 

Тривалість: 80 занять. 

Інтенсивність: 2 рази на тиждень по 45-60 хвилин.

Особливості: безкоштовний пробний урок, ігровий формат навчання, доступ до навчально-пізнавального порталу Kangi Club. 

3. IQ School 

Тривалість: 80 занять. 

Інтенсивність: 2 рази на тиждень по 50 хвилин. 

Особливості: безкоштовна консультація, навчання за методом «shadowing», за допомогою ігор і дидактичних пісень, гнучка система оплати занять. 

4. ABC English School 

Тривалість: 9 місяців. 

Інтенсивність: 1 раз на тиждень по 45 хвилин. 

Особливості: групи від 4 до 8 осіб, використання ігрових інтерактивних програм, гнучкий графік. 

5. Експерт 

Тривалість: навчальний рік. 

Інтенсивність: 2 рази на тиждень по 60 хвилин. 

Особливості: безкоштовне перше заняття, можливість приєднатися до групи в будь-який час, літні курси, індивідуальне навчання та заняття в невеликих групах.

Курси англійської для дітей в Одесі: куди записати дитину

Одеські курси англійської для дітей дошкільного віку часто застосовують ігрову методику 

Використовуйте рейтинги, відгуки батьків та інформацію про програму, щоб підібрати для дошкільника комфортний варіант навчання. Якщо курси пропонують пробне заняття, відвідайте його разом з дитиною, познайомтеся з викладачем. 

Курси англійської для дітей в Одесі: варіанти навчання для школярів 

Для дітей, які навчаються в школі, одеські центри іноземної пропонують різноманітні варіанти: повноцінні і канікулярні курси, інтенсивні курси, очні та дистанційні програми, спецкурси і розмовні заходи. Обирайте курс з урахуванням рівня знань дитини, її інтересів і потреб. Курси англійської для дітей в Одесі з рейтингу на нашому сайті: 

1. Go English 

Тривалість: 1 рівень = 8 місяців. 

Інтенсивність: 2 рази на тиждень по 60 хвилин. 

Особливості: безкоштовна індивідуальна консультація, групи до 8 осіб, безкоштовний клуб вихідного дня, відкриті уроки та презентації. 

2. Speak Well 

Тривалість: 4,5 місяці. 

Інтенсивність: 2 рази на тиждень по 90 хвилин. 

Особливості: безкоштовне тестування, групи до 9 людей, безкоштовні розмовні клуби, можливість заморозки курсів під час канікул. 

3. Логос 

Тривалість: індивідуально. 

Інтенсивність: 2-3 рази на тиждень по 45 хвилин. 

Особливості: безкоштовний пробний урок, групи до 4 осіб, заняття цілий рік, знижки при оплаті занять заздалегідь, є можливість навчання online. 

4. Speaking Cap 

Тривалість: 10 тижнів. 

Інтенсивність: 2 рази на тиждень по 60 хвилин. 

Особливості: навчання за комунікативною методикою, групи від 4 до 10 осіб, безкоштовне тестування, є можливість індивідуальних занять, офіс в центрі Одеси. 

5. Linguadoor 

Тривалість: 9,5 місяців. 

Інтенсивність: 2 рази на тиждень по 60-80 хвилин. 

Особливості: групи до 10 осіб, можливість індивідуального навчання, розмовні та тематичні клуби, сертифікат про проходження курсів.

Курси англійської для дітей в Одесі: куди записати дитину - 2

Різноманітність одеських курсів англійської для дітей дозволяє підібрати ефективний варіант для навчання офлайн або онлайн 

Одеські школярі можуть займатися на дистанційних курсах. Цей варіант підійде дітям із завантаженим графіком, у яких немає можливості відвідувати очні курси. Онлайн-курси пропонують гнучкий графік і повноцінне вивчення дитячої англійської з використання сучасних технологій і методик навчання. Наприклад, у Green Country вивчення мови відбувається за допомогою інтерактивної навчальної платформи, вся необхідна інформація завжди в додатку на смартфоні. 

Підготовка до ЗНО в Одесі 

Формула ефективного вивчення англійської мови і підготовки до іспитів – проходження спеціальної програми на курсах плюс самостійне навчання. На одеських курсах підготовки до ЗНО випускник зможе ознайомитися зі структурою і змістом іспиту, пройти пробне тестування, визначити та опрацювати слабкі сторони. Спеціалізована програма підготовки включає в себе опрацювання кожного компонента іспиту відповідно до вимог: читання, письмо, аудіювання та використання мови. Дитина з будь-яким рівнем знання англійської отримає необхідні навички для успішного складання ЗНО. Як правило, одеські школи іноземної перед початком навчання проводять тестування поточного рівня знань учня, щоб підібрати для нього ефективну програму підготовки до іспиту. 

На нашому сайті ви знайдете рейтинг курсів англійської для дітей в Одесі, які пропонують спеціалізовані програми для випускників: 

1. Number One Language Center 

Тривалість: 9-10 місяців. 

Інтенсивність: 2 рази на тиждень по 120 хвилин. 

Особливості: групи від 6 до 8 осіб, можливість індивідуального навчання, розташування в центрі Одеси. 

2. Speak Well 

Тривалість: 3,5 місяці. 

Інтенсивність: 2 рази на тиждень по 120 хвилин. 

Особливості: безкоштовне тестування, індивідуальні уроки та заняття в групах до 9 людей, безкоштовні додаткові курси, пробні тести. 

3. Логос 

Тривалість: індивідуально. 

Інтенсивність: 1 заняття – 60 хвилин. 

Особливості: безкоштовний пробний урок, групи по 3-4 людини, зручний графік, заняття цілий рік, знижки при оплаті занять заздалегідь. 

4. English Club 

Тривалість: індивідуально. 

Інтенсивність: 3 рази на тиждень по 120 хвилин. 

Особливості: підходить для рівнів від Pre-Intermediate до Advanced, групи до 5 осіб, безкоштовні розмовні клуби з носієм мови, сертифікат за результатами фінального іспиту. 

5. Люстдорф 

Тривалість: індивідуально. 

Інтенсивність: 2-3 рази на тиждень по 60-90 хвилин. 

Особливості: групи від 4 до 10 осіб, можливість індивідуальної підготовки, активна мовна практика, можливість стати членом лінгвістичного клубу.

Курси англійської для дітей в Одесі: куди записати дитину - 3

Одеські спецкурси з підготовки до ЗНО допоможуть випускникам успішно скласти іспит 

В якості альтернативи одеським очним курсам підготовки до ЗНО можна пройти дистанційне навчання. Цей тип навчання актуальний в умовах карантину та високої завантаженості випускників. Спеціалізована програма підготовки в онлайн-форматі, як правило, не поступається за ефективністю очним курсам, розроблена так, щоб учень не втрачав мотивацію і ефективно навчався під час підготовки вдома. Більше інформації щодо структури тесту, лайфхаки та варіанти підготовки:

Одеські тематичні заходи англійською 

На додаток до навчання на курсах англійської для дітей в Одесі різні школи і центри іноземної пропонують для своїх студентів і всіх охочих розмовні клуби і тематичні заходи. На таких очних і онлайн-івентах діти зможуть поповнити словниковий запас, поліпшити сприйняття англійської на слух, подолати мовний бар'єр, попрактикувати розмовну мову з однолітками й іноземними викладачами. Різноманітність заходів дозволяє підібрати цікавий варіант для дітей будь-якого віку. Це можуть бути: 

  • квести, квізи і smart-пікніки; 
  • перегляд фільмів англійською; 
  • майстер-класи та воркшопи; 
  • настільні ігри; 
  • тематичні вечірки; 
  • вебінари з підготовки до ЗНО. 

Брати участь в заходах можна офлайн і онлайн – школи пропонують дистанційні тематичні зустрічі, марафони, присвячені певній темі, мітапи і вебінари для випускників тощо. Крім того, є заходи і для батьків: зустрічі з методистами, дні відкритих дверей, батьківські збори. Знайти такі івенти можна на сайті вашої школи англійської та її сторінках в соціальних мережах. 

Юліана Віхневич


Статті та огляди
Як швидко вивчити англійську, навчаючись самостійно або на курсах

Розглядаємо способи, як швидко вивчити англійську: що сповільнює та прискорює цей процес.

Самостійне вивчення англійської на EdTech платформі Booyya

Ми розповімо вам про справжню знахідку – онлайн-маркет курсів англійської за вашими інтересами Booyya.

Курси іноземних мов і критерії їх вибору

Яких послуг вам варто очікувати від курсів іноземних мов і як їх легко обрати?

Англійська для подорожей – лексика та поради з вивчення

Важливо зосередитися на меті, розробити план регулярних занять і визначити пріоритетні теми

Як обрати курси іноземної мови – покрокові рекомендації

Питання, як обрати курси іноземної мови, досить актуальне. Як підібрати оптимальний варіант серед розмаїття пропозицій?