Курси англійської мови в Харкові My English World – плюси і мінуси

Бажаєте отримати освіту за кордоном або розглядаєте можливість постійного проживання в Європі або США? Мають бути іспити з англійської мови, і потрібно підвищити рівень знань? Плануєте побудувати кар'єру в міжнародній компанії, тож english потрібен для роботи? Вирішили вивчати англійську для подорожей, нових знайомств або особистого розвитку? Всі ці цілі варті уваги, і кожна з них послужить відмінним стимулом для отримання нових знань.

Однак виникає питання – де отримувати реальні знання англійської мови? Якщо в рядку пошуку ввести запит «курси англійської харків», пошуковик видасть сотні результатів. І тоді постане непростий вибір – як з усіх варіантів підібрати навчальний заклад, який дасть грунтовну підготовку і допоможе швидко опанувати англійську?

У цій статті розглянемо особливості однієї зі шкіл англійської мови в Харкові – My English World, її сильні і слабкі сторони. Можливо, цей огляд, зроблений з позиції прискіпливого студента, допоможе вам вибрати відповідні курси.

Що відомо про школу англійської My English World?

Цей навчальний заклад розпочав роботу в 2018 році. Він знаходиться в Харкові і розташований в самому центрі міста, в п'яти хвилинах ходи від станції метро Архітектора Бекетова і вулиці Пушкінська, а також:

  • Якщо почитати відгуки, багато хто розповідає, що під час навчання змогли поліпшити розмовну англійську і підвищити свій рівень;
  • Учні хвалять викладачів за вміння знайти підхід до студентів і доступно піднести матеріал;
  • В середньому, один курс триває 6 місяців, а після закінчення навчання видається сертифікат;
  • Вступати на навчання можуть як дорослі, так і підлітки, які бажають поліпшити свій інгліш або підготуватися до майбутніх іспитів.

Курси англійської мови в Харкові My English World – плюси і мінуси

Методика викладання в Май Інгліш Ворлд

Якщо сказати коротко, методика викладання – це спосіб передачі знань. Багатьох людей лякає думка про вивчення іноземної мови. Грамотно побудована методологія перетворює навчання на захопливе, цікаве і ефективне заняття. На сьогоднішній день освітні установи використовують різні методики:

1. Авторські

Нестандартні, унікальні програми, розроблені лінгвістами. Деякі авторські методології обіцяють миттєве освоєння мови, інші мають вузьку спрямованість, наприклад, суто розвиток навичок читання або вимови.

2. Класична 

Базується на ґрунтовному вивченні граматики і лексики. Однак на тлі значної академічної бази розмовна частина мови відходить на другий план.

3. Комунікативна 

Дає практичні знання, необхідні для реальних ситуацій. Цей підхід допомагає швидко, буквально з перших практикумів, подолати мовний бар'єр. В основі лежить спілкування тільки на інгліші. Комунікативна методика успішно застосовується в My English World, вона заснована на сильній граматиці і лексиці.

Курси англійської мови в Харкові My English World – плюси і мінуси - 2

Якій методології віддати перевагу? Якщо ви прихильник нетрадиційних підходів і експериментів, вибирайте авторські. Для тих, хто планує працювати перекладачем, підійде класична методологія, що дає глибокі теоретичні пізнання. Якщо ж ваша мета – підвищити рівень володіння англійською мовою і навчитися говорити побіжно, грамотно і зрозуміло, не замислюючись зупиняйте вибір на комунікативній методиці, яку використовує MEW.

Формати, в яких проходять заняття

Наступний аспект, якому варто приділити увагу – в якій формі проходять уроки в Май Інгліш Ворд, студентам запропоновані такі варіанти:

  • Групові 

В аудиторії присутні близько 10 осіб. Урок побудований на постійній взаємодії присутніх. Це створює ефект мовного середовища, що допомагає відточити навички розмовної мови. Група формується з учнів зі схожим рівнем знань – таким чином, програма корисна і зрозуміла всім учням.

  • Індивідуальні 

Підходять для тих, у кого нестабільний графік роботи або хто в частих від'їздах. Індивідуальні заняття з репетитором цікавлять людей, які поставили перед собою певну мету – освоїти професійну лексику, вдосконалити одну з навичок, наприклад, письмо або сприйняття англійську на слух, а також заповнити прогалини в деяких темах із граматики.

  • Онлайн 

Ідеальний вибір для дуже зайнятих людей, у яких немає можливості відвідувати аудиторію або брати уроки на дому. Такий варіант – справжня знахідка для тих, хто часто перебуває в роз'їздах або проживає далеко від школи. Онлайн-заняття дозволяють вивчити мову навіть при дуже щільному робочому графіку.

  • Корпоративні 

Їх часто замовляють роботодавці, які бажають створити команду з англомовних представників своєї компанії для участі в міжнародних виставках, семінарах або переговорах з іноземними клієнтами. Вклавши кошти в освіту співробітників, бізнес отримує прибуток від співпраці з новими клієнтами на міжнародному ринку.

  • Інтенсив 

Такий курс призначений для тих, кому потрібно опанувати інгліш в короткі терміни. Програма складена так, що ви отримуєте мінімум домашніх завдань і максимум знань, практики і контролю з боку тічера.

Курси англійської мови в Харкові My English World – плюси і мінуси - 3

Заради справедливості варто зазначити, що хороша школа англійської має надавати різні способи навчання. Завдяки такій гнучкості кожен охочий зможе підібрати для себе відповідний розклад і формат.

Комплексне офлайн-тестування

Щоб підібрати для вас ефективну програму, My English World запрошує пройти тестування. У представленому закладі воно проводиться тільки офлайн – на особистій зустрічі з викладачем.

Курси англійської мови в Харкові My English World – плюси і мінуси - 4

Для цього потрібно спеціально приїхати в офіс, щоб протягом 15 хвилин пройти тест для визначення вашого рівня знань. Оскільки потрібно виділити час на поїздку, деяким це доставляє певні незручності.

Чому навчальний центр так ускладнив завдання абітурієнтам? Невже не можна це зробити дистанційно? Як стверджують викладачі, онлайн-тестування не дозволяє дати об'єктивну оцінку – наскільки добре людина сприймає english на слух, правильність його вимови і здатність до комунікації.

А якщо так, можливо, не зовсім критично буде приїхати в офіс на 15 хвилин, тим більше, якщо в подальшому ви готові виділяти набагато більше часу на навчання.

Пробний урок

Після того як ви пройдете вступне тестування і вас зарахують в певну групу, методисти освітнього центру запропонують відвідати пробний безкоштовний урок.

Курси англійської мови в Харкові My English World – плюси і мінуси - 5

Він проводиться для того, щоб познайомити вас з викладачем, його манерою підношення матеріалу, підходом у навчанні студентів. Це ознайомлювальне заняття безкоштовне. Воно допоможе вам частково відчути атмосферу школи і уявити себе її учнем.

Варто відзначити, що пробний урок проходить не в будь-якій групі, а саме в тій, в яку вас зарахують. Якщо прийдете до висновку, що знайшли курси своєї мрії, зможете найближчим часом приступити до навчання. У будь-якому випадку, рішення залишиться за вами!

Як проходять заняття і особливості курсів англійської My English World

Основний акцент дані курси роблять на розмовній мові, при цьому пильну увагу приділяють не тільки швидкій, але і грамотній вимові. На уроках застосовуються автентичні матеріали.

Це дозволяє підготуватися до реальних життєвих ситуацій, які у вас можуть виникнути в іншомовному середовищі – в магазині, на заправці, у лікаря, в офісі на роботі. Для студентів передбачено відвідування розмовних клубів, які проводять носії мови.

У класі викладачі підтримують розкуту обстановку. Однак якась офіційність все-таки зберігається. Для студентів не організується спільних чаювань, яскравих декорацій і інших анімаційних та шоу-ефектів. Це потрібно врахувати тим, хто шукає навчання в розважальній, ігровій формі.

Курси англійської мови в Харкові My English World – плюси і мінуси - 6

Отже, ми відзначили такі сильні сторони цих курсів англійської мови в Харкові:

  1. Зручне місце розташування – офіс у центрі Харкова.
  2. Практична програма – націлена на розвиток комунікативних навичок.
  3. Гнучкий розклад уроків – розроблено кілька зручних форматів навчання: групові, індивідуальні та онлайн-заняття.
  4. Комплексне тестування проходить офлайн в офісі.
  5. Передбачено відвідування безкоштовного пробного уроку в групі свого рівня.
  6. Заняття проходять в атмосфері, яка спонукає до навчання і відкритого спілкування.

Як записатися на ці курси? Для цього необхідно зайти на сайт навчального центру і залишити заявку онлайн або в телефонному режимі записатися на тестування. Потім, за бажанням, відвідати пробний урок, після чого прийняти рішення та починати навчання.

А далі цілеспрямованість зробить свою справу – ви навчитеся вільно висловлювати свої думки англійською, що відкриє нові горизонти в житті!


Статті та огляди
Як швидко вивчити англійську, навчаючись самостійно або на курсах

Розглядаємо способи, як швидко вивчити англійську: що сповільнює та прискорює цей процес.

Самостійне вивчення англійської на EdTech платформі Booyya

Ми розповімо вам про справжню знахідку – онлайн-маркет курсів англійської за вашими інтересами Booyya.

Курси іноземних мов і критерії їх вибору

Яких послуг вам варто очікувати від курсів іноземних мов і як їх легко обрати?

Англійська для подорожей – лексика та поради з вивчення

Важливо зосередитися на меті, розробити план регулярних занять і визначити пріоритетні теми

Як обрати курси іноземної мови – покрокові рекомендації

Питання, як обрати курси іноземної мови, досить актуальне. Як підібрати оптимальний варіант серед розмаїття пропозицій?