Курси англійської мови в Києві: відгуки допомагають визначитися з вибором

Хочете вивчити ще одну мову, плануєте знайти курси англійської мови в Києві, відгуки про які вас повністю влаштують? Намагайтесь читати відгуки уважно, але не робіть швидких висновків. 

Відгуки про курси англійської: на що необхідно звертати увагу 

1. Хто буде викладачем, що про педагога говорять інші студенти? 

Обираючи курси англійської мови, звертайте увагу на особу педагога, який вестиме курси. У нього має бути хороша науково-методична підготовка, високий рівень знань, але цього недостатньо, враховуючи великі зміни сучасного світу. Аби дати студентові якісні знання, педагог повинен швидко адаптуватися до сучасних змін, постійно вдосконалюватися, мотивувати студентів. Про успіхи педагога можна прочитати на сайті мовної школи/курсів, тут же мають бути виставлені сертифікати і дипломи.

2. Як викладач мотивує студентів? 

Якою б не була хорошою програма і рівень кваліфікації викладача, вони не матимуть успіху, якщо у студента немає достатньої мотивації. Не можна отримати якісну освіту, у тому числі вивчити англійську, якщо людина не бачить в цьому особливої потреби. Зазвичай у відгуках про курси англійської мови в Києві учні пишуть, яких успіхів зуміли досягти, куди вступити, як склали іспити. Це найкращий спосіб отримати додаткову мотивацію, щоб обрати для себе мовні курси.

Курси англійської мови в Києві: відгуки допомагають визначитися з вибором

Чинники, які слід врахувати при ознайомленні з відгуками про курси 

3. Скільки викладачів змінилося в школі за останній рік або декілька років? 

Як показує проведений аналіз діяльності декількох мовних шкіл за останні 5 років, якщо в групі більше двох викладачів іноземної мови змінилося за курс, то спостерігається поступове зниження рівня успішності і мотивації студентів. Це можна пояснити тим, що у кожного педагога свій стиль викладання, йому треба час, щоб познайомитися із студентами, їхніми сильними і слабкими сторонами, правильно підібрати форми і методи роботи з конкретними студентами.

Що стосується самих студентів, то їм треба час для того, щоб звикнути до нового педагога. Зазвичай процес адаптації до педагога, його методів навчання здійснюється через падіння рівня успішності й мотивації. Як результат, студент не може плідно займатися. При таких результатах мотивація педагога теж знижується. 

Дивіться не лише на те, що написано у відгуках, але і які ці відгуки. Короткі типу «все класно», «мені сподобалося» вважаються малозначними і на них не варто звертати увагу, повноцінні відгуки дають інформацію, яка допоможе визначитися з вибором. 

Будьте уважні до відгуків друзів, знайомих, розпитайте їх про те, де вони вчили англійську, як складалися у них стосунки з викладачем, студентами.


Статті та огляди
Як швидко вивчити англійську, навчаючись самостійно або на курсах

Розглядаємо способи, як швидко вивчити англійську: що сповільнює та прискорює цей процес.

Самостійне вивчення англійської на EdTech платформі Booyya

Ми розповімо вам про справжню знахідку – онлайн-маркет курсів англійської за вашими інтересами Booyya.

Курси іноземних мов і критерії їх вибору

Яких послуг вам варто очікувати від курсів іноземних мов і як їх легко обрати?

Англійська для подорожей – лексика та поради з вивчення

Важливо зосередитися на меті, розробити план регулярних занять і визначити пріоритетні теми

Як обрати курси іноземної мови – покрокові рекомендації

Питання, як обрати курси іноземної мови, досить актуальне. Як підібрати оптимальний варіант серед розмаїття пропозицій?