Курси іноземних мов у Києві: інтенсиви і групи вихідного дня

Життя в Києві диктує свої правила: щоб бути успішним і затребуваним фахівцем, необхідно розбиратися в різних предметах, швидко навчатися і бути відкритим до нових знань. Бувають ситуації, коли потрібно швидко опанувати нову мову – в такому випадку доцільно вчитися на інтенсивних курсах іноземних мов у Києві. У ситуації коли повсякденна завантаженість не дає можливість займатися в будні дні – виходом стануть заняття в суботу та неділю.

Пропонуємо добірку київських курсів і шкіл англійської, які пропонують інтенсивне навчання і групи вихідного дня.

Зміст

1. Переваги інтенсивних курсів іноземної

1.1. Інтенсивні курси іноземної мови в Києві

2. Кому підійдуть заняття англійською по вихідних

2.1. Курси іноземної мови в Києві: групи вихідного дня

3. Інтенсиви і групи вихідного дня онлайн

Переваги інтенсивних курсів іноземної

Інтенсиви – це прискорені курси з насиченою програмою вивчення мови. Такі курси іноземних мов у Києві підходять людям, яким необхідно за короткий час поліпшити розмовні навички, вивчити профільну лексику, підготуватися до іспитів, туристичної поїздки, відрядження або переїзду, співбесіди або влаштування на роботу до міжнародної компанії.

Розглянемо переваги інтенсивних курсів іноземної.

  1. Швидкі результати і економія часу. Методи навчання, що використовуються на таких курсах, дозволяють швидко покращити знання профільної лексики, удосконалити розмовну мову і сприйняття іноземної на слух.

  2. Акцент на говоріння. Як правило, більша частина навчання відводиться на розвиток розмовних навичок, практику нової лексики, подолання мовного бар'єру.

  3. Занурення в англомовне середовище. Щільний розклад, домашні завдання і розмовні зустрічі тримають студента постійно включеним в освітній процес. Щоденне використання іноземної мови дозволяє швидше поліпшити свої знання і постійно тренувати словниковий запас.

Обираючи інтенсивні курси англійської мови в Києві, будьте готові до деяких нюансів. По-перше, такі програми – це велике навантаження. За короткий термін вам необхідно буде вивчити велику кількість нової лексики, приділяти заняттям достатню кількість годин на тиждень, виконувати домашні завдання і, можливо, займатися по вихідних. По-друге, на таких курсах наголос робиться на розмовній мові, тому граматику доведеться опановувати самостійно.

Курси іноземних мов у Києві: інтенсиви і групи вихідного дня

Англійські інтенсиви в Києві – простий спосіб швидко покращити розмовні навички та поповнити словниковий запас

Під час вибору інтенсивних програм у Києві необхідно спочатку визначитися з цілями і можливостями. Для тих, кому необхідна розмовна практика, потрібні курси з носієм мови, розмовними клубами і тематичними заходами. Якщо ви або ваша дитина готується до складання міжнародних іспитів або ЗНО, шукайте київські школи і курси, які пропонують спеціалізовані програми підготовки. Профільні інтенсивні курси іноземних мов у Києві допоможуть фахівцям зі сфери медицини, IT, туризму і багатьох інших поліпшити знання професійної лексики і розвинути розмовні навички.

Інтенсивні курси іноземних мов у Києві

У Києві прискорені курси вивчення англійської для дорослих і дітей є в багатьох школах і центрах. Ми зібрали добірку інтенсивів, які пропонують курси іноземної мови в Києві, з першої десятки рейтингу Englisher.

1. Green Forest

Тривалість: 9 тижнів.

Насиченість: 4 заняття на тиждень по 2 години.

Особливість: інноваційна система навчання, контроль за проходженням курсу через додаток My Green Forest, розмовні клуби з носіями мови, тематичні зустрічі та онлайн-версія підручника.

2. Speak Up

Тривалість: індивідуально.

Насиченість: 1 заняття – 50 хв.

Особливість: можливість самостійно складати графік навчання, регулярні індивідуальні консультації, заняття в мультимедійному класі.

3. EnglishDom

Тривалість: 20-50 уроків.

Насиченість: індивідуально.

Особливість: онлайн-платформа пропонує різні тематичні та профільні курси, цифровий підручник і заняття в зручний час, розмовні клуби і персонального куратора.

4. English Prime

Тривалість: 8 днів.

Насиченість: 5,5 навчальних годин на день.

Особливість: 80% часу заняття – розмовна практика, спеціально підібрані програми для учнів від Beginner до Advanced.

5. Redford

Тривалість: 3 місяці.

Насиченість: 3 заняття на тиждень по 120 хвилин + розмовний клуб.

Особливість: індивідуальні уроки входять до вартості курсу, у кожного студента є персональний навчальний план і куратор.

Інтенсивні корпоративні та бізнес-курси англійської мови в Києві можна пройти в школах Yappi Corporate і Yappi. Також у Києві безліч профільних і дитячих прискорених програм, до вибору яких необхідно ретельно поставитися, щоб заняття були ефективними для вашого рівня володіння мовою і не були виснажливими. Шукайте київські курси іноземної на Englisher: на сайті можна ознайомитися з інформацією про курси, ціни, рейтинги, локації і відгуки від студентів.

Кому підійдуть заняття англійською по вихідних

Київські групи вихідного дня – це можливість вивчати іноземну людям, які через зайнятість не мають можливості відвідувати заняття в будні дні. Курси англійської мови в Києві підійдуть тим, хто:

  • має ненормований або завантажений робочий (навчальний) графік у будні дні;
  • хоче підтримувати і вдосконалювати поточний рівень знання мови;
  • має намір складати ЗНО, міжнародні іспити, проходити співбесіду, має потребу у вивченні тематичної або профільної лексики.

До головних переваг англомовних курсів вихідного дня можна віднести зручний графік і насичену програму.

Курси іноземних мов у Києві: інтенсиви і групи вихідного дня - 2

Київські англійські курси вихідного дня дозволяють людині з будь-яким знанням мови комфортно і ефективно вивчати іноземну

Види англійських курсів вихідного дня в Києві.

  • Повноцінний / загальний курс

Класична програма навчання викладається тільки по суботах і неділях, є можливість відвідувати розмовні клуби і додаткові спецкурси.

  • Інтенсивний курс

Експрес-програма дозволяє за короткий термін поліпшити свої знання іноземної, підготуватися до поїздки, переїзду, співбесіди тощо.

  • Бізнес / діловий курс

Оптимальний варіант для тих, кому необхідно вивчити або удосконалити іноземну для бізнесу, але немає можливості займатися після роботи.

  • Розмовний курс

Залежно від рівня групи уроки можуть проводити носії мови або україномовні викладачі. На заняттях акцент робиться на розвиток комунікативних навичок, поліпшення сприйняття мови на слух і вимову.

  • Підготовка до іспитів

Багато курсів іноземної мови в Києві пропонує спеціальні програми для підготовки до міжнародних, шкільних та державних іспитів для дітей і дорослих.

  • Профільні курси

Програма включає вивчення професійної термінології в різних сферах: медицина, IT, HR, економіка тощо.

  • Курси для дітей

Школярі можуть відвідувати курси іноземної в позаурочний час, щоб поліпшити і закріпити шкільну програму, підготуватися до іспитів. Для дошкільнят це може стати першою сходинкою у вивченні мови.

Великий вибір київських курсів іноземної мови дозволяє комфортно поєднувати навчання або роботу з вивченням іноземної. Підберіть для себе комфортний варіант за інтенсивністю, розташуванням у Києві і форматом навчання, щоб курси вихідного дня були максимально ефективними.

Курси іноземних мов у Києві: групи вихідного дня

Вихідні – час відпочинку, тому і заняття на курсах мають приносити задоволення і не забирати залишки сил після робочого або навчального тижня. Київські англомовні курси по суботах і неділях можуть стати найбільш продуктивними, якщо правильно розподілити час на навчання і відпочинок. У Києві безліч шкіл, які пропонують різні уроки по вихідних – використовуйте Englisher, щоб знайти курси або школу іноземної мови з урахуванням вашого графіка, місця розташування і матеріальних можливостей.

Курси іноземних мов у Києві: інтенсиви і групи вихідного дня - 3

Вивчення іноземної на вихідних – це ефективне і цікаве дозвілля з користю для англійської

1. Speak Well

Розклад: одне заняття в суботу або в неділю, тривалість – 180 хв.

Особливість: навчання за комунікативною методикою, невеликі групи, безкоштовні Speaking Clubs.

2. Green Forest

Розклад: субота і неділя, тривалість заняття – 3 г. 40 хв.

Особливість: сучасний і інноваційний підхід до навчання, онлайн-версія підручника, розмовні клуби з носіями мови, тематичні спецкурси.

3. Speak Up

Розклад: індивідуально.

Особливість: можна вивчати загальну, інтенсивну і бізнес-англійську, можливість займатися на індивідуальних заняттях, персональний розклад.

4. Yappi

Розклад: 2 заняття на тиждень по 90 хв або 1 заняття – 180 хв.

Особливість: онлайн бізнес-уроки + щотижневі бонусні суботні клуби (тренінги, граматичні уроки і speaking clubs з носієм), курс для студентів рівня Upper-Intermediate – Advanced.

5. LevelUp

Розклад: субота і неділя, 1 заняття – 120 хв.

Особливість: 80% уроку – розмовна практика, відпрацювання пропущених уроків, безкоштовні тренінги та спецкурси.

Крім того, у вихідні можна одночасно покращувати знання іноземної і цікаво проводити час. Багато курсів іноземної мови в Києві пропонують додаткові розмовні клуби і тематичні заходи по суботах і неділях: семінари, конференції, вечірки, квести, ігри та інше.

Інтенсиви і групи вихідного дня онлайн

Все більше курсів іноземної мови в Києві пропонуює онлайн-програми, на яких можуть займатися люди будь-якого віку і з будь-яким рівнем знання англійської мови. Тим паче в умовах сучасного світу онлайн-курси – це можливість продовжувати вивчати мову, коли немає можливості виходити з дому. Чимало курсів і шкіл іноземної в Києві також пропонує онлайн-інтенсиви і групи вихідного дня, які мають не менше переваг, ніж класичні офлайн-формати. Переваги онлайн-курсів:

  • можливість займатися не тільки в Києві, а й із будь-якої точки світу;
  • зручний графік;
  • інтерактивний формат, цифрові навчальні матеріали;
  • атмосфера реального заняття в класі.

Інтенсиви онлайн підходять для людей з будь-яким рівнем знання мови, навіть новачок може поліпшити знання профільної або тематичної лексики, зробити свої перші кроки у вивченні іноземної. Наприклад, дистанційне навчання від Project 12 дозволяє вивчити іноземну від Elementary до Upper-Intermediate за 12 місяців. Кожен студент займається в групі з викладачем і самостійно, може проходити додаткові тренінги і відвідувати індивідуальні консультації.

Залежно від рівня студентів у групі онлайн-уроки можуть вести як україномовні, так і іноземні викладачі. У дистанційному режимі також можна брати участь у розмовних клубах і тематичних вечірках, на яких студенти зможуть закріпити отримані знання на практиці, поліпшити розмовну англійську і вимову, звикнути до іноземної мови на слух. Знайти такі заходи можна на сайті і в соціальних мережах київських шкіл іноземної мови.

Юліана Віхневич


Статті та огляди
Як швидко вивчити англійську, навчаючись самостійно або на курсах

Розглядаємо способи, як швидко вивчити англійську: що сповільнює та прискорює цей процес.

Самостійне вивчення англійської на EdTech платформі Booyya

Ми розповімо вам про справжню знахідку – онлайн-маркет курсів англійської за вашими інтересами Booyya.

Курси іноземних мов і критерії їх вибору

Яких послуг вам варто очікувати від курсів іноземних мов і як їх легко обрати?

Англійська для подорожей – лексика та поради з вивчення

Важливо зосередитися на меті, розробити план регулярних занять і визначити пріоритетні теми

Як обрати курси іноземної мови – покрокові рекомендації

Питання, як обрати курси іноземної мови, досить актуальне. Як підібрати оптимальний варіант серед розмаїття пропозицій?