Курси англійської в Києві: відгуки та рейтинги

Уявити успішну людину без знань англійської мови сьогодні важко. В роботі, подорожах і розвагах знання точно не будуть зайвими. Школа й університет не завжди дозволяють вийти на високий рівень володіння мовою, тому виникає питання вибору курсів англійської в Києві. Відгуки та рейтинги мовних шкіл часто є одними з головних чинників вибору, особливо в столиці, де можна загубитися в різних назвах і пропозиціях. Давайте розберемо, на що ще потрібно звернути увагу при виборі школи і які запитання треба поставити на пробному занятті.

Зміст

1. Читаємо відгуки і дивимося на рейтинги

2. Курси англійської в Києві: відгуки – не єдиний фактор

2.1. Обираємо мовну школу за віком

2.2. Зверніть увагу на спеціалізацію курсу

2.3. Визначаємо темп вивчення

2.4. Онлайн- чи офлайн-навчання

2.5. Як вибрати викладача

3. Три запитання, які варто поставити при виборі курсів іноземної мови

3.1. Чи видають сертифікати

3.2. Безкоштовне заняття

3.3. За якою методикою навчаються в школі

Читаємо відгуки і дивимося на рейтинги

При виборі курсів англійської в Києві відгуки грають важливу роль, особливо якщо вони від ваших знайомих. Вони можуть поділитися з вами деталями і своїми враженнями. У соціальних мережах конкуренти можуть занижувати оцінки шкіл і залишати несправжні коментарі. Тому важливо дивитися кілька різних сайтів із відгуками про школи. Якщо це соціальна мережа, спробуйте перевіряти сторінки людей, які залишають відгуки. Переконайтеся, що вони дійсно навчалися в цій школі, запитайте, кого з викладачів вони можуть порадити або навпаки.

Курси англійської в Києві: відгуки і рейтинги

Курси англійської мови в Києві: рейтинги і відгуки – важливий елемент вибору

На нашому сайті ви знайдете рейтинги шкіл, складені за відгуками про курси англійської в Києві і рекомендації з соціальних мереж. Так вам не доведеться моніторити сторінки кожної школи окремо.

Курси англійської в Києві: відгуки – не єдиний фактор

Те, що для одних добре, для інших погано. Кожен з нас індивідуальність, тому і в навчанні потрібно шукати індивідуальний підхід. У Києві безліч шкіл іноземних мов, всі вони відрізняються своїми методиками, орієнтованістю на вік, профілем роботи та місцем розташування. Всі ці фактори варто враховувати, читаючи відгуки про курси англійської в Києві.

Обираємо мовну школу за віком

Звичайно, ви не хочете і не зможете вчитися зі школярами або віддати дитину на курси для дорослих. Такий варіант малоймовірний, адже під час запису вам повинні повідомити про вікову категорію студентів. Але навіщо витрачати час на пошук відгуків мовної школи, яка вам не підходить?

Під час зарахування на курси іноземної мови поцікавтеся, як формується група, скільки людей з вами буде вчитися в групі і якого віку. Важливо не тільки поділ на дітей і дорослих, бажано, щоб не було вікової прірви між студентами. Вам має бути цікаво і комфортно. З однолітками точно легше буде знайти спільні теми для розмови і вийде швидше подолати мовний бар'єр. Вчити англійську мову можна в будь-якому віці, головне знайти правильні курси і викладача.

Зверніть увагу на спеціалізацію курсу

У вивченні іноземної мови не варто недооцінювати важливість мети. Перш ніж шукати відгуки про курси англійської в Києві, точно визначте свої очікування. Можливо, для кар'єрного зростання вам потрібно вивчити професійну мову і навчитися вести переговори з партнерами по бізнесу; для подорожей швидко поповнити словниковий запас; скласти міжнародний іспит IELTS чи TOEFL. Для кожної мети потрібно підібрати правильний курс. Мовні школи пропонують спеціалізовані курси для кожної окремої ситуації. Так продуктивність навчання буде в рази вище.

Курси англійської в Києві: відгуки і рейтинги - 2

Відгуки про курси англійської мови в Києві – не єдиний фактор вибору школи

Найпопулярнішим курсом є загальна англійська мова. Вона підійде тим, хто хоче вільно спілкуватися на всі теми в подорожах з іноземцями, дивитися фільми і читати книги в оригіналі. Звичайно, цей курс допоможе зорієнтуватися в різних ситуаціях і потрібен не тільки для розважальних цілей. Але якщо ви підприємець або медик, вам варто зупинитися на спеціальній діловій англійській.

Також є програми, які підготують вас до міжнародних тестів. Викладачі більш детально розберуть всі аспекти і типи питань, що зустрічаються в завданнях. Зазвичай сертифікати таких іспитів потрібні для працевлаштування в англомовній країні або вступу до закордонного університету.

Визначаємо темп вивчення

Поставивши за мету вивчення мови, визначте, скільки у вас є часу на її досягнення. У школах англійської мови пропонують курси різної інтенсивності. Обирати варто, відштовхуючись від відгуків, власних потреб та можливостей.

Якщо у вас немає обмеження в часі, краще піти на звичайний курс тривалістю в три-чотири місяці (заняття двічі-тричі на тиждень по півтори години). В такому темпі ви будете спокійно засвоювати новий матеріал, розбиратися з ним самостійно вдома і поєднувати заняття з роботою чи навчанням.

У разі коли потрібно швидко згадати один давно забутий рівень або ж у вас дуже скоро поїздка або іспит, зверніть увагу на інтенсивні курси та відгуки про них. Займаючись майже щодня по кілька годин у групі з викладачем і самостійно вдома, ви швидко зможете досягти бажаного ефекту. Такий курс можна прирівняти майже до повного занурення в мовне середовище. Спочатку такий вид занять може здатися заважким, але результат того вартий. Якщо ви обираєте інтенсивні курси англійської мови в Києві, відгуки також важливо читати від студентів, які вже пройшли такий формат навчання. Інтенсивні курси можуть не підійти людям через темп подачі матеріалу. Подумайте, чи зможете присвячувати весь вільний час англійській і чи не буде це для вас занадто важко.

Онлайн- чи офлайн-навчання

Реальність диктує свої правила. Все більше компаній і навчальних закладів переходить в онлайн. Так і зі школами іноземної мови. Навчання в комфортних умовах і економія часу на дорозі на курси – в цьому є свої плюси. Можливість дистанційного навчання може бути чудовим варіантом для людей з інших міст. Адже не завжди в маленьких містах чи селах можна знайти професійного викладача з хорошими відгуками. Уроки англійської мови онлайн оцінять люди, які не звикли бути прив'язаними до одного місця. Адже заняття не доведеться пропускати в черговій поїздці. Займайтеся з будь-якої точки світу, де є інтернет.

Але класичне офлайн-навчання ніхто не скасовував і все ще багато хто віддає перевагу заняттям у класі. Навчаючись офлайн, ви не будете турбуватися про якість інтернету або про те, що вдома або офісі вас будуть відволікати під час заняття. При виборі школи іноземної мови для офлайн-навчання звертайте увагу на її розташування, щоб час у дорозі не став перепоною.

Як вибрати викладача

Читаючи відгуки про курси англійської в Києві, зверніть особливу увагу на імена викладачів школи, яка зацікавила. Часто студенти відзначають їхні сильні і слабкі сторони. Це допоможе зорієнтуватися, записавшись на курс.

Уточніть у школі, які сертифікати має викладач, як удосконалює свої навички викладання і мову. Не бійтеся ставити всі ці запитання. Адже ви повинні бути впевненими в людині, яка вас буде вчити. Вона повинна завжди вдосконалюватися, відвідувати тренінги та курси. Тоді такий викладач не розчарує вас.

Курси англійської в Києві: відгуки і рейтинги - 3

У виборі курсів англійської в Києві відгуки про викладачів грають важливу роль

У багатьох мовних школах з хорошими відгуками пропонують заняття як з викладачами з нашої країни, так і з носіями мови. У кожному випадку є свої переваги. Носії мови відмінно підходять, якщо вам потрібно поліпшити розмовну мову і подолати мовний бар'єр. Такий викладач допоможе тренувати живу мову, поставить правильну вимову, розповість про особливості і тонкощі використання ідіом і сленгу. Але носій мови не завжди зможе пояснити тонкощі перекладу або різницю в граматичних правилах.

Викладачі з України часто можуть поставити вам вимову не гірше, ніж іноземці, при цьому пояснити граматику більш чітко, спираючись на ваш тип мислення. Поцікавтеся, чи мають викладачі сертифікати про складання міжнародних тестів або досвід стажування за кордоном.

Три запитання, які варто поставити при виборі курсів іноземної мови

Обравши курси англійської в Києві за відгуками, зв'яжіться з менеджерами і уточніть кілька важливих питань. Переконайтеся, що курси вам точно підійдуть.

Чи видають сертифікати про знання мови

Роботодавці часто вимагають підтвердити рівень володіння мовою – надати сертифікат. Не завжди для цього потрібно складати міжнародні тести, достатньо сертифікату про проходження рівня від курсів з хорошими відгуками і репутацією. Може, він і не знадобиться, але краще, щоб все ж його видавали.

Безкоштовне заняття

Обрати курси англійської в Києві за відгуками інколи важко. Зрозуміти, чи підходить школа саме вам, можна безпосередньо на занятті. Нікому не хочеться платити гроші за весь курс і після першого заняття зрозуміти, що школа вам не підходить. Уточніть, чи надають в обраній школі безкоштовне заняття. Відвідайте його, щоб зробити свій вибір.

Курси англійської в Києві: відгуки і рейтинги - 4

Оберіть школу для вивчення англійської мови з хорошими відгуками 

За якою методикою навчаються в школі

Серед сотень шкіл іноземної мови в Києві й інших містах можна знайти приблизно стільки ж різних методик викладання. Перш ніж йти на курс, розберіться, як саме працюють на курсах, чи підійде вам такий тип навчання. Поцікавтеся підручниками і матеріалами, за якими вивчають мову, почитайте про них відгуки в мережі. Вони  мають бути не тільки якісними, а й цікавими для вас.

Підхід до вибору курсів англійської мови має бути комплексним, а не тільки за рекламою в соціальній мережі чи метро. Перш ніж витрачати час і гроші, дізнайтеся більше про школу і викладачів, щоб бути впевненими в результаті.

Олена Задворна


Статті та огляди
Як швидко вивчити англійську, навчаючись самостійно або на курсах

Розглядаємо способи, як швидко вивчити англійську: що сповільнює та прискорює цей процес.

Самостійне вивчення англійської на EdTech платформі Booyya

Ми розповімо вам про справжню знахідку – онлайн-маркет курсів англійської за вашими інтересами Booyya.

Курси іноземних мов і критерії їх вибору

Яких послуг вам варто очікувати від курсів іноземних мов і як їх легко обрати?

Англійська для подорожей – лексика та поради з вивчення

Важливо зосередитися на меті, розробити план регулярних занять і визначити пріоритетні теми

Як обрати курси іноземної мови – покрокові рекомендації

Питання, як обрати курси іноземної мови, досить актуальне. Як підібрати оптимальний варіант серед розмаїття пропозицій?