Літні інтенсивні курси англійської в Києві для дорослих і дітей

Літні мовні курси в Києві надають можливість дорослим і дітям зробити перші кроки у вивченні іноземної, швидко покращити поточний рівень, підготуватися до іспитів або роботи, пов'язаної з англійською. За короткий проміжок часу студент із будь-яким рівнем знання мови помітить прогрес – повне занурення в мовне середовище допомагає ефективно просуватися у вивченні англійської. 

Зміст

1. Переваги інтенсивних літніх курсів англійської

2. Інтенсивні літні мовні курси для дорослих

2.1. Київські інтенсиви бізнес-англійської

2.2. Підготовка до міжнародних іспитів на літніх інтенсивний англійської в Києві

3. Літні курси англійської для дітей

3.1. Київські літні табори англійської

На нашому сайті ви знайдете рейтинг літніх інтенсивів англійської в Києві та інших містах України. 

Переваги інтенсивних літніх курсів англійської 

Літні інтенсивні курси англійської мови – це прискорені курси, які дозволяють за три місяці якісно поліпшити знання іноземної. З їх допомогою можна вдосконалити розмовні навички, заповнити прогалини в знанні граматики, подолати мовний бар'єр, підготуватися до іспитів, переїзду, співбесіди або роботи в міжнародній компанії. Літні інтенсивні курси англійської в Києві дозволяють дорослим і дітям швидко просунутися у вивченні мови.

Переваги літніх інтенсивів: 

  • швидкі результати – завдяки інтенсивній програмі, спеціальній методиці навчання і повному зануренню в англомовне середовище студент київських літніх курсів англійської зможе за короткий час опанувати матеріал, рівний цілому семестру на стандартних курсах; 

  • зручний графік – київські літні мовні курси є прекрасним варіантом для школярів і студентів, які на канікулах не завантажені основним навчанням і можуть більше часу приділити вивченню мови. Також такий формат підходить людям, які вирішили почати навчання у відпустці; 

  • акцент на розмовній практиці – як правило, інтенсивні київські літні курси англійської зосереджені на поліпшенні розмовних навичок, поповнення словникового запасу і практиці нової лексики, подоланні мовного бар'єру; 

  • насичена програма – щільний розклад, розмовні клуби, домашні завдання і навчання з використанням додаткових матеріалів змушують студента активізувати всі свої інтелектуальні ресурси і тримають його постійно включеним в освітній процес. 

Крім явних переваг, літні інтенсивні курси англійської в Києві мають свої нюанси. Наприклад, обираючи такий формат навчання, будьте готові приділяти вивченню мови багато часу. Програми інтенсивів насичені – за короткий час студенту необхідно опанувати великий обсяг інформації, займатися доведеться щодня (то в групі, то самостійно), а по вихідних відвідувати розмовні клуби. Також не варто забувати, що на літньому інтенсиві великий акцент робиться на розмовній практиці, тому відпрацювання граматики, як правило, залишається для самостійної роботи. Якщо ви новачок, то зверніть увагу на спеціальні літні інтенсивні курси англійської в Києві, які пропонують адаптовану програму для початкових рівнів.

Літні інтенсивні курси англійської в Києві для дорослих і дітей

Літні інтенсивні курси англійської в Києві – поліпшення поточного рівня знання мови і цікаве дозвілля 

Інтенсивні літні мовні курси для дорослих 

При виборі літніх мовних курсів необхідно спочатку визначитися з вашими цілями і можливостями. Київські школи і центри пропонують своїм студентам профільні інтенсиви, розмовні курси, програми для новачків, для підготовки до іспитів, переїзду до іншої країни та багато інших. Київські інтенсивні літні курси англійської мови з рейтингу на нашому сайті: 

1. Green Forest 

Тривалість: 6 тижнів. 

Насиченість: 4 заняття на тиждень по 2 години 45 хвилин. 

Особливість: цілий рівень за курс, навчання на базі унікальної гібридної платформи, безкоштовні розмовні клуби з носіями мови і спецкурси, зручне розташування в Києві.

2. English Prime 

Тривалість: 10 днів. 

Насиченість: 4,5 години на день.

Особливість: 80% часу занять – розмовна практика, заняття з понеділка по п'ятницю, інтенсив проходить протягом усього літа. 

3. British Skylines 

Тривалість: 20 уроків. 

Насиченість: 5 занять на тиждень по 80 хвилин. 

Особливість: вивчення британської англійської мови, група 3-8 осіб, безкоштовні навчальні матеріали, сертифікат по закінченню курсів. 

4. LevelUp 

Тривалість: 8 тижнів. 

Насиченість: 2 заняття на тиждень по 120 хвилин. 

Особливість: з нуля до Advanced, групи по 4-6 людей, пробне тестування можна пройти дистанційно. 

5. New York Language School 

Тривалість: індивідуально. 

Насиченість: індивідуально. 

Особливість: пробний урок, безкоштовне тестування та співбесіда online. 

Київські інтенсиви бізнес-англійської 

Інтенсивні літні курси ділової англійської – хороша можливість поліпшити знання профільної мови, підготуватися до співбесіди, роботи в міжнародній компанії. За допомогою літнього інтенсиву можна поліпшити розмовні навички, поповнити словниковий запас профільною лексикою, дізнатися необхідні правила для переговорів, листування та спілкування з іноземними колегами. Профільні київські інтенсивні курси з рейтингу на нашому сайті, які можна пройти влітку: 

1. Yappi 

Тривалість: 8 тижнів. 

Насиченість: 2 заняття на тиждень по 90 хвилин. 

Особливість: основні заняття + бонусні спецуроки щотижня, безкоштовне пробне заняття, 80% заняття – розмовна практика і відпрацювання знань в реальних робочих ситуаціях. 

2. English Planet 

Тривалість: 20 занять. 

Насиченість: 2 заняття на тиждень по 90 хвилин. 

Особливість: групи до 6 людей, індивідуальний підхід, зручне місце розташування в Києві. 

3. British Skylines 

Тривалість: 20 уроків. 

Насиченість: 2 заняття на тиждень по 80 хвилин. 

Особливість: платне тестове заняття, безкоштовні підручники і додаткові матеріали, сертифікат по закінченню курсів. 

Літні інтенсивні курси англійської в Києві можуть також пропонувати школи корпоративного навчання іноземної мови. Вивчення мови в офісі допоможе співробітникам освіжити і поліпшити знання мови, поспілкуватися в неформальній атмосфері, попрацювати з колегами з інших відділів.

Підготовка до міжнародних іспитів на літніх інтенсивах англійської в Києві 

Якщо у вас є необхідність скласти міжнародний іспит, доцільно завчасно пройти курс спеціальної підготовки. З його допомогою людина з будь-яким рівнем зможе поліпшити свій поточний рівень англійської, опрацювати слабкі сторони, ознайомитися зі структурою іспиту і потренувати кожен компонент, щоб набрати необхідну кількість балів.

Літні інтенсивні курси англійської в Києві для дорослих і дітей - 2

На київських літніх мовних курсах можна за короткий час підготуватися до міжнародного іспиту, ЗНО або вступного тесту 

Багато київських шкіл і центрів іноземної пропонують інтенсивні літні мовні курси, на яких можна підготуватися до складання міжнародного іспиту. Перед початком навчання на курсах студент проходить пробний тест, щоб визначити поточний рівень знань і слабкі місця для їх опрацювання. Використовуйте рейтинги і відгуки на нашому сайті, щоб знайти для себе оптимальний варіант за тривалістю, інтенсивністю і ціною. Наприклад, на київських курсах бізнес-англійської в Yappi можна за 6 тижнів підготуватися до складання IELTS. Заняття проходять онлайн з використанням сучасних tech tools, є можливість відвідувати безкоштовні бонусні спецуроки. 

Літні курси англійської для дітей 

Дитячі літні мовні курси поєднують активне і цікаве проведення часу з інтенсивним вивченням англійської. На таких курсах дитина зможе почати підготовку до школи, підтягнути шкільну програму, підготуватися до іспитів або переїзду. Як правило, на літніх інтенсивах англійської в Києві діти не тільки вивчають англійську, а й відвідують майстер-класи, додаткові розмовні та творчі клуби. Різноманітність київських курсів дозволяє підібрати оптимальний варіант як для дошкільника, так і для випускника: 

1. BRITISH HILLS 

Тривалість: 2 тижні. 

Насиченість: 5 занять на тиждень. 

Особливість: для школярів з рівнем англійської А1/А1+, А2/А2+, В1/В1+, робота в групах та індивідуально, заняття з native speaker. 

2. UNILAND Language School 

Тривалість: 2-4 тижні. 

Насиченість: 2-3 заняття на тиждень по 2-3 години. 

Особливість: заняття за кембриджською програмою, акцент на розмовній практиці, обсяг вивченого матеріалу рівносильний 3 місяцям стандартного курсу. 

3. Green Country 

Тривалість зміни: 6 тижнів. 

Насиченість: 5 занять на тиждень по 3 години. 

Особливість: 28 занять рівноцінні 1 семестру англійської, навчання з використанням сучасних технологій, майстер-класи та активності англійською.

Більше літніх інтенсивів англійської в Києві можна знайти на нашому сайті. Використовуйте рейтинги, ознайомтеся з програмами і відгуками батьків, щоб підібрати курси з урахуванням віку, потреб і рівня знання англійської вашої дитини. 

Київські літні табори англійської 

Мовний табір англійської на канікулах допоможе дитині з будь-яким рівнем знання іноземної без труднощів спілкуватися англійською, а також зацікавить її в подальшому продовжувати навчання. На літньому інтенсиві англійської в Києві дитина не тільки проходить насичену програму навчання, але і взагалі дуже корисно проводить час, отримує додаткові навички, знайомиться з новими друзями і має можливість поспілкуватися з іноземцями. 

Літні мовні курси в форматі табору не схожі на класичні. Замість нудних уроків – цікаві ігри та різні активності, немає домашки та оцінок. У літньому київському таборі іноземної дитина зможе відпрацювати нову лексику, отримати і закріпити знання з граматики, поліпшити вимову і розуміння англійської мови на слух. Як правило, групи формуються за віком і рівнем володіння англійською. Організатори забезпечують все необхідне для комфортного і ефективного вивчення мови. 

На нашому сайті великий вибір дитячих літніх інтенсивів англійської в Києві, багато з них пропонують навчання в денному таборі, наприклад: 

 1. Лінгвіст 

Тривалість зміни: 10 днів. 

Особливість: 8:00-19:00 з обов'язковим денним сном, п'ятиразове харчування, рухливі ігри та майстер-класи. 

2. Green Country 

Тривалість зміни: 2 тижні. 

Особливість: 4 години англійської + 4 години табірної програми на день, навчання за власними підручниками, майстер-класи, освітні і творчі проєкти. 

3. Mova Center 

Тривалість зміни: 5 днів. 

Особливість: заняттями з носієм мови, групи формуються залежно від віку та рівня володіння англійської, перерви на Tea Time.

Літні інтенсивні курси англійської в Києві для дорослих і дітей - 3

У київському літньому таборі діти зможуть поліпшити знання англійської і цікаво провести час в компанії однолітків 

Табори англійської – чудова можливість зайняти дитину з користю для вивчення мови на канікулах в Києві. Перед вибором літніх мовних курсів для дитини обов'язково ознайомтеся з програмою табірної зміни, прочитайте відгуки від інших батьків, познайомтеся з супровідним персоналом і викладачами. Навчання має бути не тільки ефективним, але і комфортним для дитини, особливо для дошкільника і учня молодших класів. 

Юліана Віхневич


Статті та огляди
Як швидко вивчити англійську, навчаючись самостійно або на курсах

Розглядаємо способи, як швидко вивчити англійську: що сповільнює та прискорює цей процес.

Самостійне вивчення англійської на EdTech платформі Booyya

Ми розповімо вам про справжню знахідку – онлайн-маркет курсів англійської за вашими інтересами Booyya.

Курси іноземних мов і критерії їх вибору

Яких послуг вам варто очікувати від курсів іноземних мов і як їх легко обрати?

Англійська для подорожей – лексика та поради з вивчення

Важливо зосередитися на меті, розробити план регулярних занять і визначити пріоритетні теми

Як обрати курси іноземної мови – покрокові рекомендації

Питання, як обрати курси іноземної мови, досить актуальне. Як підібрати оптимальний варіант серед розмаїття пропозицій?