Найкращі дистанційні курси англійської мови – поставте мету і зосередьтеся на вивченні

Одна з головних причин записатися на дистанційні онлайн - курси англійської мови – факт того, що за короткий термін можна підвищити свої навички. Безліч мовних центрів і шкіл запрошують всіх охочих навчатися і готові запропонувати найкращі дистанційні курси англійської мови. Ви можете примножити ваші знання і поліпшити ваші навички читання, письма й говоріння за короткий термін. У цьому вам допоможуть:

  • висококваліфіковані викладачі, які мають досвід дистанційної роботи з учнями;
  • сучасні й актуальні освітні матеріали, які надають в електронному вигляді;
  • дистанційні заняття з носієм мови для практики вимови і розмовної мови.

Дуже скоро ви помітите позитивні зрушення у вашій здатності говорити англійською. Найкращі дистанційні курси англійської мови – це гнучкий графік, комфортні умови для занять, цікаві уроки і шанс розкрити ваш потенціал.

Звісно, аби поліпшити ваші навички, необхідно поєднувати читання і письмо з прослуховуванням матеріалів англійською мовою, а також постійно практикуватися в розмовній мові. Складається враження, що присвятити кожному аспекту достатню кількість часу неможливо. Але це цілком реально. Графік дистанційних занять ви погоджуєте з викладачем, заздалегідь обговорюєте, на чому хочете сконцентруватися. Онлайн - уроки розписані дуже чітко – ви читаєте, пишите, слухаєте і говорите рівно стільки, скільки потрібно, щоб покращити свої результати. Крім того, від викладача ви можете отримати багато корисної інформації і порад, які допоможуть вам займатися дистанційно.

Вивчення чогось нового – це чіткий план дій, який ви повинні виконувати щодня. Тому скористайтеся порадами, які ми даємо в цій статті.

Зміст

1. Не поспішайте переходити до дистанційних курсів англійської мови для просунутих рівнів

2. Найкращі YouTube-канали, які допоможуть вам у навчанні

3. Використовуйте ваші навички в повсякденному житті – це найприродніший спосіб навчитися говорити

Не поспішайте переходити до дистанційних курсів англійської мови для просунутих рівнів

Сама ідея почати вивчати іноземну мову онлайн може здаватися страшною. Адже потрібно стільки всього вивчати, практикуватися і намагатися не припускатися помилок. Не бійтеся, адже ви можете вибрати найкращі дистанційні курси англійської мови, які відповідають вашому рівню. Головне – не здавайтеся і будьте на позитиві. Іноді ви будете відчувати, що недостатньо швидко вчитеся. Всі почуваються так, не турбуйтеся про це. Запам'ятайте, що поступове вивчення нового матеріалу наблизить вас до мети.

Коли закінчаться ваші заняття для початківців, не поспішайте записуватися на дистанційні уроки для середніх і просунутих рівнів. Краще удосконалюйте свої навички читання, письма й мови з тим багажем знань, який у вас вже є. Закріпіть результат, так би мовити. Записуйтеся на найкращі дистанційні курси англійської мови для просунутих рівнів тоді, коли відчуєте себе максимально впевнено.

Найкращі дистанційні курси англійської мови – поставте мету і зосередьтеся на вивченні

Вивчення англійської мови дистанційно вимагає часу і зусиль, але завдяки наполегливості ви швидко звикнете

Найкращі YouTube-канали, які допоможуть вам у навчанні

З якого боку не глянь, інтернет – це ідеальне місце для тих, хто хоче вивчити іноземну мову дистанційно. Якщо вам подобається дивитися відео, шукайте на YouTube освітні канали. Сьогодні на YouTube можна знайти багато корисної інформації на будь-яку тему, а не тільки кумедні відео. Тут є тисячі відеороликів з безкоштовними онлайн - уроками з носіями мови і викладачами. Але як знайти те, що потрібно саме вам? Як дізнатися, що дивитися? Ось вам невеликий список корисних каналів.

1. Learn English with Mister Duncan

На цьому каналі ви знайдете різноманітні уроки будь-якої тематики: фінанси, мода, сленг, новини. Власник каналу робить свій контент легким і доступним, не навантажуючи вас розповідями про граматику і правила. Подібний підхід у подачі матеріалу студентам також використовують викладачі на найкращих дистанційних курсах англійської мови.

2. Learn English with EnglishClass101 

Вчити іноземну мову дуже цікаво і корисно. Головне – знайти уроки, які будуть присвячені не тільки граматиці, а й розкажуть про традиції та культуру інших країн. На цьому каналі саме такі відеоуроки. Поповнюйте свій словниковий запас, вивчайте правила і розширюйте світогляд за допомогою контенту на цьому каналі.

3. VOA Learning English 

Канал, який може по праву вважатися унікальним. Тут ви можете переглядати новини з субтитрами, які читаються з меншою швидкістю, ніж зазвичай. Це дає глядачеві час, щоб чітко почути кожне слово. Дуже підійде для тих, хто вивчає англійську мову онлайн і хоче швидко навчитися сприймати розмовну мову на слух. Також тут ви почуєте корисні поради щодо граматики.

Заняття на найкращих дистанційних курсах англійської мови та освітні канали на YouTube допоможуть вам досягти хороших результатів.

Використовуйте ваші навички в повсякденному житті – це найприродніший спосіб навчитися говорити

Якщо ви хочете вільно говорити англійською мовою, вам потрібно працювати над усіма навичками:

  • читанням;
  • письмом;
  • говорінням;
  • слуховим сприйняттям.

Навіть якщо ви займаєтеся з викладачем у дистанційному форматі, важливо багато практикуватися самостійно. Говорити якомога більше корисно всім студентам незалежно від рівня. Але саме у початківців немає ідей про те, як поліпшити свої розмовні навички. Крім того, багато хто не може побороти свій внутрішній страх говорити іншою мовою. Особливо з іншими людьми, навіть якщо це не носії або викладачі. Пам'ятайте, що це не біда і можна тренуватися навіть наодинці з собою.

1. Говоріть перед дзеркалом 

Так ви можете почуватися менш сором'язливими, коли говорите англійською мовою. Спостерігайте за тим, як ваші губи рухаються, і намагайтеся в точності повторювати кожен звук. Повторюйте діалоги з телешоу, наспівуйте слова пісень і практикуйтеся в вимові якомога частіше.

2. Записуйте себе на диктофон 

Намагайтеся англійською мовою складати прості розповіді, наприклад, про ваш розпорядок дня. Але якщо ви ще не такі хороші в цьому, то прочитайте вголос уривок з англійської книги або газети, скажіть кілька нових англійських слів, які ви вивчили. Це один з найбільш ефективних і простих способів поліпшити розмовну навичку, зробити вашу мову більш природною і стати більш впевненими в собі.

3. Читайте вголос 

Це перевірений спосіб поліпшити свою мову і поповнити словниковий запас.

4. Вивчіть скоромовки англійською мовою 

Не тільки корисно, а й весело. Завдяки їм ви навчитеся правильно вимовляти складні англійські звуки, а ваша мова стане природною. Почніть повільно, щоб переконатися, що ви вимовляєте кожне слово правильно, потім пробуйте все швидше і швидше.

Ось бачите! Все набагато простіше, ніж здається. Якщо ви твердо вирішили вивчити іноземну мову, але не впевнені, що у вас вийде зробити це самостійно, запишіться на найкращі дистанційні курси англійської мови у вашому місті. Будьте уважні з вибором. Записуйтеся на заняття з кваліфікованим викладачем.

Але найголовніше – будьте зразковим учнем. Завжди будьте готові до дистанційного уроку, робіть домашні завдання. Намагайтеся правильно організувати свій день і створіть умови для дистанційного навчання. Знайдіть зручне, спокійне місце, де ви можете зосередитися на 100%, не відволікайтеся на телефон і домашні турботи. Урок займає не більш ніж півтори години. Тож після дистанційного заняття у вас залишиться ще багато часу, щоб закінчити домашні справи.

Анна Огородник


Статті та огляди
Як швидко вивчити англійську, навчаючись самостійно або на курсах

Розглядаємо способи, як швидко вивчити англійську: що сповільнює та прискорює цей процес.

Самостійне вивчення англійської на EdTech платформі Booyya

Ми розповімо вам про справжню знахідку – онлайн-маркет курсів англійської за вашими інтересами Booyya.

Курси іноземних мов і критерії їх вибору

Яких послуг вам варто очікувати від курсів іноземних мов і як їх легко обрати?

Англійська для подорожей – лексика та поради з вивчення

Важливо зосередитися на меті, розробити план регулярних занять і визначити пріоритетні теми

Як обрати курси іноземної мови – покрокові рекомендації

Питання, як обрати курси іноземної мови, досить актуальне. Як підібрати оптимальний варіант серед розмаїття пропозицій?