Найкращі онлайн - курси англійської: дивимося, слухаємо, вчимося

Щоб вивчити англійську онлайн, варто переглянути свої уявлення про ефективні методи вивчення іноземної мови. Якщо ви переконані, що хорошого результату можна досягти тільки сидячи за книжками і словниками, то онлайн - курси англійської – не найкращий для вас варіант. Тому що цей формат пропонує щось зовсім нове і незвичайне.

Крім того, навчання англійської онлайн сфокусовано на розмовній практиці, тому викладачі намагаються наповнити словниковий запас студентів новими фразами. А для цього необхідно якомога більше слухати і дивитися живого й актуального контенту. Це можуть бути новини, подкасти, музичні відео, інтерв'ю тощо. На кращих онлайн - курсах англійської всі ці ресурси гармонійно інтегровані в навчальний процес. І нехай багато хто ставиться до такого підходу скептично, практика і досвід показують, що використання подібних матеріалів дозволяє незабаром навчитися говорити не гірше за нейтів спікерів.

Розглянемо такий підхід до навчання англійської онлайн на прикладі кліпу на пісню Тейлор Свіфт Look what you made me do.

Щоб це заняття було максимально цікавим і ефективним, розіб'ємо його на кілька складових.

1. Онлайн - навчання сприйняття англійської на слух

Спершу пропонуємо вам послухати саму пісню без відеосупроводу. Уважно вслухайтеся в текст, можете навіть заплющити очі для максимальної концентрації. На найкращих курсах англійської онлайн вам запропонують попутно записувати в блокнот слова або фрази, які вам вдалося розібрати. Після прослуховування поділіться своєю думкою про пісню, який у неї посил, що виконавиця хотіла донести за допомогою тексту. Звичайно ж, розкажіть про це англійською.

2. Розбираємо онлайн англійський текст – навчання за допомогою читання

Коли текст пісні перед очима, то і сама композиція сприймається по-іншому. Особливо в тих частинах, де Тейлор Свіфт досить швидко промовляє слова – багатьом студентам складно вловити їх сенс, тому що фрази зливаються в якийсь нерозбірливий звуковий потік. Прочитайте текст вголос, щоб перевірити свою вимову. Онлайн - курси англійської пройдуть краще і веселіше, якщо студенти спробують заспівати. Це не тільки цікаво, а й дозволяє виробити певну ритміку, притаманну мові.

Найкращі онлайн - курси англійської: дивимося, слухаємо, вчимося

Молодь обирає онлайн - навчання англійської, оскільки це набагато цікавіше, веселіше і ефективніше, ніж звичайні уроки в мовній школі

3. Останнім і найцікавішим етапом буде перегляд і розбір музичного відео

Кліп Look what you made me do в першу ж добу побив усі рекорди YouTube. І композиція, і відеоряд дуже відрізняються від ранньої творчості Тейлор Свіфт, що і викликало великий суспільний резонанс. І самі фанати співачки, і критики, і навіть її хейтери переглядали кліп по кілька разів, щоб розглянути всі знаки і натяки, які виконавиця в ньому залишила. Крім того, і колір, і картинка, і монтаж на високому рівні, що зробило цей кліп одним із найбільш популярних і красивих музичних відео 2017 року.

Тетяна Огородник


Статті та огляди
Як швидко вивчити англійську, навчаючись самостійно або на курсах

Розглядаємо способи, як швидко вивчити англійську: що сповільнює та прискорює цей процес.

Самостійне вивчення англійської на EdTech платформі Booyya

Ми розповімо вам про справжню знахідку – онлайн-маркет курсів англійської за вашими інтересами Booyya.

Курси іноземних мов і критерії їх вибору

Яких послуг вам варто очікувати від курсів іноземних мов і як їх легко обрати?

Англійська для подорожей – лексика та поради з вивчення

Важливо зосередитися на меті, розробити план регулярних занять і визначити пріоритетні теми

Як обрати курси іноземної мови – покрокові рекомендації

Питання, як обрати курси іноземної мови, досить актуальне. Як підібрати оптимальний варіант серед розмаїття пропозицій?