На що звертати увагу при виборі школи англійської в Одесі

На сьогодні в Україні діє більше 500 мовних шкіл, курсів англійської мови і їх філій, розташованих в різних містах України. Найбільше їх у Києві, Харкові, Одесі та Дніпрі. Наприклад, ви живете в Одесі й хочете вчити англійську. В першу чергу потрібно визначитися з школою англійської або курсами. Від цього буде все залежати далі, по суті – ваш рівень англійської. По-друге, потрібно відповідально підійти до вибору. Спробуємо розібратися, на що звертати увагу при виборі школи англійської мови в Одесі. Розглянемо основні критерії. 

Основні критерії при виборі школи англійської в Одесі

Критеріїв може бути багато, головне підібрати ті, які допоможуть визначитися з вибором. Пропонуємо невеликий алгоритм, який допоможе знайти найкращу для вас школу англійської в Одесі. 

1. Звертайте увагу на сайт мовної школи або курсів англійської мови

На ньому має бути розділення інформації для тих, хто бажає навчатися, і студентів, які вже навчаються. Окремо має бути вхід в онлайн-кабінет для студентів, яким зручно практикувати англійську під час поїздок, обідніх перерв. Навіть 10-15 хвилин можуть сильно вплинути на рівень засвоєння англійської мови. 

2. Вивчіть уважно портфоліо педагога

У ньому має бути вказаний досвід роботи викладача, де і коли він вчився, яких успіхів досягли випускники курсів або школи англійської. Від його досвіду роботи залежатиме, як буде організований учбовий процес, наскільки грамотно педагог буде перевіряти домашнє завдання і підбирати вправи для самостійної роботи студентів.

3. Деякі мовні школи Одеси організовують дні відкритих дверей

Це зручний спосіб дізнатися про викладачів, поспілкуватися з ними, подивитися, як проходить заняття і наскільки комфортно облаштовані аудиторії для зайняття. Перш ніж записатися на день відкритих дверей, погодьте слушний для вас час, оскільки більшість мовних шкіл проводять заходи впродовж дня, але в різний час, зручний для майбутніх студентів. Підготуйте запитання, відповіді на які вам цікаві. Не покладайтеся на власну пам'ять, оскільки в потрібний момент ви можете не згадати жодного питання. 

4. Запишіться на пробне заняття, якщо є можливість

Запис проходить онлайн, заняття триває 35-45 хвилин. Педагог знайомить учнів з програмою курсу, розповідає про те, як проходить процес навчання, формуються групи. Після пробного заняття у студента не виникає питань з приводу курсів або школи англійської. Він чітко знає, чого хоче, підходять йому мовні курси або ні.

На що звертати увагу при виборі школи англійської в Одесі

За якими критеріями вибирати школу англійської в Одесі? 

Список критеріїв для оцінки мовних курсів або школи англійської в Одесі або іншому місті можна розширити. Наприклад, можна подивитися програму, відео про те, як проходять заняття, методичні матеріали на сайті школи, відгуки, поговорити зі студентами. 

Важливо все зробити грамотно, так ви обов'язково виберете в Одесі мовну школу, яка вам ідеально підійде.


Статті та огляди
Як швидко вивчити англійську, навчаючись самостійно або на курсах

Розглядаємо способи, як швидко вивчити англійську: що сповільнює та прискорює цей процес.

Самостійне вивчення англійської на EdTech платформі Booyya

Ми розповімо вам про справжню знахідку – онлайн-маркет курсів англійської за вашими інтересами Booyya.

Курси іноземних мов і критерії їх вибору

Яких послуг вам варто очікувати від курсів іноземних мов і як їх легко обрати?

Англійська для подорожей – лексика та поради з вивчення

Важливо зосередитися на меті, розробити план регулярних занять і визначити пріоритетні теми

Як обрати курси іноземної мови – покрокові рекомендації

Питання, як обрати курси іноземної мови, досить актуальне. Як підібрати оптимальний варіант серед розмаїття пропозицій?