Розпочніть осінь з курсів англійської в Одесі

Вивчення англійської – відмінний варіант для продуктивного початку осіннього періоду, адже літо дійшло кінця – навчальний рік починається не лише для школярів і студентів, але і для дорослих. Після відпочинку один з найкращих способів знову влитися в активний спосіб життя полягає у виборі додаткового заняття, окрім роботи. Багато хто вибирає освітні курси, оскільки усім хочеться підвищити свої знання в різних галузях.

Нові цілі і мрії, як правило, найчастіше приходять в осінній період, ви напевно замислились про щось особливе, і зовсім не важливо, з чим це пов'язано: відвідати певні міста і країни, змінити свою посаду, почати власну справу або ознайомитися з чужими культурами – варіантів може бути безліч і практично уся глобальна мрія безпосередньо або побічно пов'язана з мовним бар'єром, через який треба переступити. Наприклад, якщо ваша мрія – відвідати Америку і побувати на Гранд-Каньйоні, то, ймовірно, вам треба опанувати хоч би перший рівень англійської мови, щоб розуміти вашого туристичного гіда або ж елементарно отримати візу в посольстві. Підвищення кваліфікації або відкриття свого бізнесу також фактично неможливе без знань найпопулярнішої мови у світі, тому щорічно кількість студентів мовних шкіл зростає по всьому світу, оскільки саме англійська є світовою і її знання допоможе вам не лише досягти своїх цілей, але і змінити багато спектрів свого життя на краще.

Вибравши курс англійської в Одесі, ви розпочнете осінь з продуктивних справ і матимете змогу залучити себе до цікавої рутини пізнання нової або, можливо, вже знайомої, але все ніяк не доведеної до досконалості, мови. Для того щоб визначитися з вибором школи, вам варто звернути увагу на деякі пункти, які ми вважаємо основними при записі на мовні курси. Якщо ви ще не розібралися, що саме ви хочете отримати в результаті проходження певного рівня в школі англійської мови в Одесі, то ми постараємося вам в цьому допомогти і знайти найкращі курси для подальшого вивчення цієї осені.

Зміст

1. Як правильно вибрати школу англійської в Одесі? 

1.1. Великий досвід або маленький: яка школа навчить вас англійської ефективніше?

1.2. Програма навчання – важливий чинник при виборі школи 

1.3. Рейтинги і відгуки: що пишуть про школу в інтернеті?

1.4. Старомодність – поганий сигнал

2. Популярні школи англійської мови в Одесі: запишіться на осінній курс

3. Курси англійської для дітей

Як правильно вибрати школу англійської в Одесі? 

Якщо ви точно вирішили, що англійська мова – ваша мета або шлях до неї, то вибір певної школи не є складним, особливо якщо ви ознайомитесь зі списком найкращих шкіл англійської в Одесі, який ми склали спеціально для вас. Але оскільки шкіл багато, вам варто врахувати декілька пунктів зі списку і визначити, яка з них точно вам підходить.

Великий досвід або маленький: яка школа навчить вас англійської ефективніше?

Нових шкіл англійської в Одесі з'являється все більше, а вибір стає складніший, адже фактично кожна з них – зі строкатим і яскравим сайтом, цікавими новими програмами, викладачами з інших країн світу, інтерактивними підручниками і бібліотекою, можливістю вчитися онлайн або формувати графік під себе. Усе це створює ідеальну загальну картинку, і іноді складно зрозуміти, яка з шкіл точно допоможе вам у вивченні англійської. Перше, що вам треба зробити, – досліджувати, як довго працює школа, а також її успіхи. Скільки років вона на ринку? Скільки студентів вона навчила? За якою методикою вона працювала спочатку і як прогресувала за роки роботи? Для школи легко створити привабливий веб-сайт з яскравими маркетинговими гаслами і красивими зображеннями, але найкращою школою, яка допоможе вам в досягненні ваших мовних цілей, буде місце з глибоким досвідом в області вивчення англійської мови. Досвідчена школа англійської в Одесі підлаштовується під особливості студентів і зможе допомогти вам досягти найкращих результатів навчання. Але не варто сприймати це занадто серйозно і кардинально, шукати школу, яка працює століттями, адже якщо вдаватися до таких крайнощів, можна наштовхнутися на несучасну школу із застарілою методикою навчання. А наші потреби змінилися, це стосується і основних тем в англійській мові, і методу викладання, оскільки ми обмінюємося і сприймаємо інформацію не так, як 50 років тому. Те ж саме можна сказати і про нові школи, які працюють на ринку зовсім невелику кількість часу, але це не означатиме, що вони мають поганий підхід до студентів, часто буває навпаки – це інноваційна програма, онлайн-платформа що підходить під кожного учня, цікавий підхід до навчання – наприклад, антишколи, які уникають проведення нудних уроків і вважають за краще навчати групу за допомогою інтерактиву в затишній, дружній атмосфері, щоб всі відчували себе не в повсякденній і нудній рутині, а як на зустрічі з друзями. Тому найважливіше – визначити і досвід, і методику навчання, адже усе це в сукупності впливає на ваші майбутні знання.

Програма навчання – важливий чинник при виборі школи 

Вивчення англійської в Одесі – це інвестиція у ваше майбутнє, тому обов'язково дізнайтеся максимум інформації про мовну школу, яку ви розглядаєте. Чи може вона гарантувати, що ви робитимете успіхи в навчанні? Звичайно ж, практично все залежить від студента – і якщо він не буде виконувати домашнє завдання, не буде приділяти увагу урокам і пропускатиме їх, то навіть найкваліфікованіший викладач не зможе вкласти йому в голову усі правила англійської. Але треба розуміти, що методика навчання і викладачі є основною допомогою в процесі вивчення, тому вам треба звертати увагу на ці два чинники. Учитель має бути кваліфікованим професіоналом, який пройшов відповідний навчальний курс і, бажано, отримав міжнародний сертифікат по закінченню. Ви маєте бути упевнені в його професіоналізмі. Багато шкіл англійської мови в Одесі обіцяють підвищення вашого рівня володіння мовою, вони вимірюють успішність учнів відповідно до їх власної запатентованої системи навчання. Це створює ілюзію швидкого прогресу. Якщо школа гарантує, що ваш рівень підвищиться впродовж певного часу, обов'язково поставте питання про показники, які вони використовують для оцінки студентів, план програми і те, за рахунок чого ваші успіхи в навчанні підвищаться, адже ніхто не хоче платити за згаяний час.

Розпочніть осінь з курсів англійської в Одесі

Рейтинги і відгуки: що пишуть про школу в інтернеті?

При виборі школи англійської в Одесі завжди варто провести невелике онлайн-дослідження сайтів з оцінками і відгуками. До речі, це може бути не лише Google, але і соціальні мережі, наприклад, Instagram або Facebook. Хоча жодна організація не може отримати 5 зірок у 100% випадків, важливо помітити, як представники школи реагують на негативні відгуки. Чи відкрита школа для зворотного зв'язку із студентами і чи готова вона реагувати на скарги і виправляти проблеми? В цілому, вибрана вами школа повинна мати високий рейтинг на одному з цих ресурсів. Якщо ви не можете знайти який-небудь відгук про школу, яку ви розглядаєте, обов'язково поцікавтеся, чому так відбувається.

Старомодність – поганий сигнал 

Школи, які пропонують навчання за старими підручниками з класичною установкою правил і викладання, є не зовсім популярними у сучасному світі, оскільки у зв'язку з розвитком технологій наше сприйняття потоку інформації змінилося, нам складно концентруватися на тексті і класичному шкільному методі ведення уроку. Зараз нас оточує світ інформації, яка подана у вигляді яскравих картинок, відео або презентацій, тому з кожним роком викладачам складніше і складніше шукати правильний і вдалий підхід до студентів, які звикли перегортати сторінки на своєму смартфоні. Вибирайте школи, які працюють за цікавими методиками, – наприклад, інтерактивне навчання або ж з цікавими онлайн-уроками. Вибирайте найкращий варіант для себе і переконайтеся, що школа англійської в Одесі, яку ви вибрали, працює за сучасною навчальною програмою, яка буде вам цікава. 

Популярні школи англійської в Одесі: запишіться на осінній курс

1. Green Forest

Якщо ви шукаєте школу англійської в Одесі, яка робить нахил на комунікативні навички своїх студентів і активно розвиває їх в цьому напрямі, крім граматики, то це відмінні курси для того, щоб почати навчання іноземної мови. Школа розробила систему інтерактивного навчання за онлайн-підручником, заняття проходить повністю англійською, занурюючи студентів в англомовне середовище, а практика мови – одна з основ уроку. Тут ви навчитеся говорити англійською і навіть зможете безкоштовно відвідувати додаткові розмовні клуби з носієм і skype- уроки.

Семестр: 4 місяці.

Тривалість уроку: 1,5 години.

Графік: 3 заняття на тиждень.

Адреса: вул. Тираспільська, 4.

Ціна: 4500 гривень за семестр.

2. Speak Up

Одна з найкращих шкіл англійської за рахунок своєї індивідуальної і незвичайної системи навчання. Саме тут ви зможете скласти свій індивідуальний графік заняття і займатися з будь-якої точки світу, маючи під рукою телефон або ноутбук, оскільки Speak Up розробили власну онлайн-платформу, зручну для студентів. Більше того, іноді дуже важливо озвучити свої цілі і плани викладачеві школи, щоб ви не витрачали час на зайвий матеріал, а навпаки, максимально вивчили тільки потрібні вам теми. Наприклад, ви хочете полетіти в іншу країну на навчання або стажування або навчитися спілкуватися з іноземними клієнтами вашого підприємства – озвучте це учителеві – і він зробить усе можливе для складання потрібного плану навчання для вас.

Семестр: 3 місяці.

Тривалість уроку: 1 година.

Графік: 2 заняття на тиждень.

Адреса: вул. Катерининська, 27/1.

Ціна: 4700 гривень за семестр.

3. EnglishDom

Немає часу відвідувати школу? Ви знаходитеся далеко, а англійську хочеться підтягнути? Графік на роботі не дозволяє вибрати курс? Школа англійської мови в Одесі, яку ми включили в список найкращих, дозволить вам вчитися з різних точок світу в режимі онлайн. Ви самі обираєте собі викладача, будуєте з ним індивідуальний графік і план заняття, а далі, відкривши свій гаджет двічі на тиждень, ви практикуєте свою англійську і підвищуєте рівень. 

Семестр: 6 місяців.

Тривалість уроку: 50 хвилин.

Графік: 2 заняття на тиждень.

Ціна: 1600 гривень за місяць.

4. Go! English

Ця школа англійської підійде для активних студентів, яких цікавить не лише підвищення власного рівня, але і знайомство з новими людьми і практика з носієм мови. Go! English, крім курсу, пропонує різні івенти – це можуть бути поїздки за кордон або розмовні клуби у вашому місті. 

Семестр: 3 місяці.

Тривалість уроку: 1 година 20 хвилин.

Графік: 7 занять на тиждень.

Адреса: вул. Пушкінська.

Ціна: 1600 гривень за семестр.

5. ABCland

Якщо вам потрібна школа англійської, яка по закінченню курсу може надати міжнародний сертифікат Cambridge, то ця школа безперечно ваш варіант. Тут ви вивчите англійську комплексно і з кваліфікованими викладачами. Курс можна вибрати будь-кому: бізнес, звичайний або онлайн.

Семестр: 9 місяців.

Тривалість уроку: 1,5 години.

Графік: 2 заняття на тиждень.

Адреса: вул. Корольова, 56-а.

Ціна: 7200 гривень за семестр.

6. Clever School – мовна школа Оксани Мовчан

Англійська інтенсивна, індивідуальна, корпоративна або в групі – ви можете вибрати те, що найбільш вам підходить, і почати навчання в цій школі англійської мови в Одесі цієї осені. Методика навчання тут авторська і особлива, при цьому є можливість займатися з носієм мови або вибрати конкретно розмовний курс, якщо мовний бар'єр заважає вам працювати, подорожувати або спілкуватися під час подорожей.

Семестр: 3 місяці.

Тривалість уроку: 2 години.

Графік: 2 заняття на тиждень.

Адреса: вул. Катерининська, 17.

Ціна: 1350 гривень за семестр.

7. English Club

Якщо ви шукаєте інтерактивні способи навчання і школу англійської, яка надає безкоштовні матеріали до навчання – ви можете вибрати курс в English Club. Тут ви отримаєте не лише знання і цікаві матеріали для навчання, але й інтерактивну підтримку, яка дуже важлива для сучасних студентів.

Семестр: 2 місяці.

Тривалість уроку: 2 години.

Графік: 2 заняття на тиждень.

Адреса: вул. Маршала Говорова, 2.

Ціна: 2500 гривень за семестр.

Курси англійської мови в Одесі для дітей

На сьогодні програм для навчання дітей англійської мови дуже багато і кожна з них по-своєму цікава і унікальна. Тепер у викладачів і батьків є особливі способи ознайомити своїх маленьких дітей з іноземними мовами і культурами в дуже ранньому віці: школи англійської розпочинають набір з 5 місяців – і це, безумовно, ефективний спосіб навчити вашу дитину говорити англійською мовою як другою рідною. Програми різні і підлаштовуються під вік юного студента. Для маленьких дітей це ігрова форма і навіть майстер-класи і можливість проявляти свою креативність через малюнки або ліплення, процес яких відбувається англійською. Для підлітків варіанти навчання також інтерактивні і відповідають сучасному типу соціального життя. Давно відомо, що діти краще за все освоюють іноземну мову з найменших років, оскільки їхній мозок можна порівняти із спонжиком, який легко вбирає в себе потік нової інформації. Записавши дитину на курси англійської в Одесі в дуже ранньому віці, ви робите відмінний вибір і піклуєтеся про майбутнє вашого чада вже заздалегідь, оскільки знання англійської – це відкриті двері перед силою-силенною можливостей. Якщо ви вирішили, що вашій дитині треба почати вивчення англійської мови і не знаєте, яку школу обрати, то ви можете скористатися нашим списком найкращих шкіл англійської мови для дітей в Одесі. 

Розпочніть осінь з курсів англійської в Одесі - 2

1. Логос

Батькам, які шукають школу англійської мови в Одесі для своєї дитини, іноді буває складно підібрати відповідний варіант, оскільки зовсім нелегко знайти відповідного викладача і програму навчання. Але насправді кваліфікованих шкіл для дітей дуже багато і практично кожна з них зі своєю родзинкою – чи то особлива програма, чи то додаткові івенти. "Логос" вже довгий час знаходиться на ринку і навчив силу-силенну дітей різного віку за довгий час практики. Особливий підхід викладачів і сучасні технології навчання роблять відвідування курсів цікавим і комфортним для ваших дітей.

Семестр: 1 місяць.

Тривалість уроку: 45 хвилин.

Графік: 2 заняття на тиждень.

Адреса: вул. Академіка Вільямса, 59а.

Ціна: 1800 гривень за семестр.

2. BeBest

Наступні курси англійської в Одесі для дітей різного віку, які ми хочемо вам порекомендувати. Тут навчаються з 3 до 14 років, а система навчання спеціально підлаштована під учбові групи і вік малюків, що вчаться. Вивчення проводиться в ігровій формі, максимально різноманітно і цікаво для дітей. 

Семестр: 4 місяці.

Тривалість уроку: 1,5 години.

Графік: 2 заняття на тиждень.

Адреса: вул. Осіпова, 19,
вул. Варненська, 25,
вул. Велика Арнаутська, 25.

Ціна: 4800 гривень за семестр.

3. Англійська Хелен Дорон

Методика навчання школи базується на розробках програми викладання англійської в Одесі для дітей лінгвістки Хелен Дорон, яка проклала шлях цікавим і інноваційним способом навчання. Групи для дітей набираються від віку 5 місяців, тому якщо ви хочете, щоб ваша дитина вчила англійську з самого раннього дитинства, то зверніть увагу на ці курси.

Семестр: залежить від віку дитини.

Тривалість уроку: 45 хвилин.

Графік: 2 заняття на тиждень.

Адреса: вул. Осіпова, 19,
вул. Бочарова, 50,
вул. Марсельна, 40,
вул. М. Говорова, 10Д,
вул. Жуковского, 10,
Люстдорфська дорога, 140a.

Ціна: 1200 гривень за місяць.

4. Oratorica

Незвичайний і навіть творчий спосіб вивчення англійської мови в Одесі для дітей. Спеціальна методика не дозволить дітям нудьгувати або відволікатися під час заняття, більше того, у них є можливість відвідувати спеціальні майстер-класи англійською щотижня, а на занятті створювати вироби, малювати, вирізати, тоді як викладачі роблять цей процес англомовним. 

Семестр: залежить від вибраної групи.

Тривалість уроку: 1,5 години.

Графік: 3 заняття на тиждень.

Адреса: вул. Бочарова, 61б,
вул. Щоглова, 17.

Ціна: 650 гривень за місяць.

5. New Life

Комплексне вивчення англійської в Одесі з ранніх років для вашої дитини за авторською методикою школи. Невеликі групи дозволяють викладачеві приділити увагу кожній дитині в групі і знайти підхід до кожного. Програма включає говоріння, читання і аудіювання.

Семестр: 3 місяці.

Тривалість уроку: 1,5 години.

Графік: 3 заняття на тиждень.

Адреса: вул. Грецька, 44.

Ціна: 1200 гривень за місяць.

Вивчення англійської мови в Одесі є значним вкладенням ваших часу і грошей, і має бути неймовірно корисним вибором для осіннього періоду, тому переконайтеся, що ви вибираєте найкращу школу для себе або вашої дитини. Виберіть ту школу, яка пишається своїми учителями, своєю методикою викладання і загальною стабільністю, яку вони можуть запропонувати своїм учням. Сподіваємося, ознайомившись з нашим списком шкіл, ви отримаєте те, що вам треба.


Статті та огляди
Як швидко вивчити англійську, навчаючись самостійно або на курсах

Розглядаємо способи, як швидко вивчити англійську: що сповільнює та прискорює цей процес.

Самостійне вивчення англійської на EdTech платформі Booyya

Ми розповімо вам про справжню знахідку – онлайн-маркет курсів англійської за вашими інтересами Booyya.

Курси іноземних мов і критерії їх вибору

Яких послуг вам варто очікувати від курсів іноземних мов і як їх легко обрати?

Англійська для подорожей – лексика та поради з вивчення

Важливо зосередитися на меті, розробити план регулярних занять і визначити пріоритетні теми

Як обрати курси іноземної мови – покрокові рекомендації

Питання, як обрати курси іноземної мови, досить актуальне. Як підібрати оптимальний варіант серед розмаїття пропозицій?