Найкращі курси англійської в Харкові: відгуки і рейтинги

При виборі курсів англійської в Харкові відгуки грають далеко не останню роль, адже не загубитися у всіх пропозиціях і одразу визначити для себе найкращу школу по рекламному плакату не вийде. Підбираючи для себе мовну школу, враховуйте кілька загальних головних чинників, а також індивідуальні потреби. 

Відгуки про курси англійської в Харкові не потрібно шукати на сайті конкретної школи, краще відвідати спеціальні незалежні сайти. Наприклад, у нас ви зможете знайти всю необхідну інформацію про курси англійської, які зацікавили вас, подивитися на карті Харкова, де вони знаходяться, перевірити вартість, особливості, частоту занять і кількість студентів у групі. Також ви можете почитати реальні відгуки про кожну зі шкіл. 

Зміст

1. Критерії вибору школи англійської мови в Харкові

2. Найкращі курси англійської в Харкові: відгуки і рейтинги 

2.1. Рейтинг курсів загальної англійської в Харкові

2.2. Рейтинг найкращих онлайн-курсів англійської мови

2.3. Рейтинг харківських курсів іноземної мови для бізнесу

2.4. Харківський рейтинг мовних курсів для дітей

Критерії вибору курсів англійської мови в Харкові 

Для початку промоніторте всі можливості вивчення іноземної в місті. У Харкові є багато пропозицій для вивчення англійської – від різних розмовних клубів і репетиторів до найкращих всеукраїнських шкіл вивчення іноземної мови. Вибір мовних курсів – справа нелегка, вимагає уважного вивчення. Перегляньте відгуки про курси англійської в Харкові. Так ви зможете одразу зорієнтуватися, які школи іноземної краще відкинути, а на які, можливо, ви раніше даремно не звертали уваги. Читаючи відгуки, не забувайте, що за кожним із них стоїть особистість, а людський фактор впливає на багато що. Відгуки з сайту не завжди об'єктивні, тому прочитайте кілька вражень і порівняйте їх. Ви можете подивитися рейтинг конкретної школи в різних соцмережах та по запитах у Google.

Найкращі курси англійської в Харкові: відгуки і рейтинги

Відгуки про курси англійської в Харкові грають важливу роль у виборі 

Також до основних критеріїв вибору варто одразу додати ціну. Адже ніхто не хоче переплачувати або заплатити небагато, але втратити час, так нічого і не вивчивши. Критерій «ціна-якість» має стояти на одному з перших місць. Дізнайтеся, що пропонують харківські школи англійської та за які гроші. Краще дивитися ціну не за семестр, а за одну годину, адже частота занять може бути різною, відповідно, і ціна семестру буде варіюватися. Запитайте на курсах, що входить в цю ціну. Ну і, звичайно, подивіться, що пишуть люди у відгуках про курси англійської в Харкові, чи немає прихованих платежів або підводних каменів.

Зверніть увагу на кваліфікацію викладачів, що про них пишуть студенти. Розпитайте у адміністраторів курсів, де навчалися викладачі, чи мають вони міжнародні сертифікати, чи відвідують семінари і курси підвищення кваліфікації. Педагог – це людина, з якою має бути комфортно працювати і який зможе налаштувати групу на навчання, створивши потрібну атмосферу. 

Найкращі курси англійської в Харкові: відгуки і рейтинги 

Рейтинги та відгуки дуже важливі як для самої мовної школи, так і для клієнтів. Визначитись зі своїм вибором буде набагато легше, дізнавшись про ті чи інші курси думку людей, які вже провчилися там. Водночас до самих відгуків потрібно ставитися дуже уважно, розуміти, де може бути неправдивий текст від зацікавлених сторін. 

Перш ніж занурюватися у відгуки і рейтинги, визначіться з напрямом школи, яка вам потрібна. Це можуть бути курси для вас або вашої дитини, онлайн-курси або традиційний формат занять у класі, загальний розмовний курс або англійська для бізнесу. Такі загальні критерії допоможуть одразу відкинути школи, які вам не підійдуть за форматом або напрямом, незважаючи на відгуки і рейтинги. 

Подивимося на найкращі за відгуками курси англійської в Харкові різних напрямів. 

Рейтинг курсів загальної англійської в Харкові 

Найпоширенішими є загальні курси англійської, оскільки вони підходять практично всім. Якщо вам потрібно підтягнути рівень англійської, щоб подолати мовний бар'єр і спілкуватися з носіями мови на різні теми, це ваш варіант. Шукайте в Харкові загальні курси англійської та читайте про них відгуки. 

У Харкові за відгуками студентів до п'ятірки найкращих курсів іноземної мови увійшли такі школи: 

  1. Green Forest – 560 балів 
  2. Business Language – 234 бали 
  3. Speak Up – 227 балів 
  4. Creative English – 106 балів 
  5. Sun Rise – 35 балів 

Обираючи в Харкові курси загальної іноземної мови, звертайте увагу не тільки на відгуки, а й на інші критерії. Так, загальні курси англійської мають підготувати вас до реальних розмовних ситуацій, коли ви зможете поза класом правильно і без страху розмовляти на будь-які теми. Важливо, щоб обрані вами курси будувались на комунікативній методиці, ви повинні не просто вчити окремо лексику і граматику, а вільно застосовувати їх в комплексі на практиці. Теми занять мають бути максимально частими і популярними в реальному житті. Наприклад, спочатку ви повинні вивчити, як говорити про погоду, а вже потім вчити лексику на тему космосу або абстрактні філософські поняття.

На заняттях, побудованих за комунікативною методикою, ви повинні спілкуватися не менше 70-80% часу уроку. Тільки практика приведе вас до хорошого результату.

Найкращі курси англійської в Харкові: відгуки і рейтинги - 2

Відгуки про курси англійської в Харкові допоможуть сформувати уявлення про ту чи іншу школу 

Рейтинг найкращих онлайн-курсів англійської мови 

У Харкові не обов'язково шукати зручну школу англійської за певним місцем розташування. У сучасному світі для занять з іноземної мови достатньо мати доступ до мережі. Уроки в форматі онлайн стають усе популярнішими. Нам не потрібно витрачати час на дорогу або шукати зручні курси. Також курси можуть не бути в Харкові, ви можете знайти будь-які курси з дистанційним форматом навчання та вчити іноземну мову як вдома, так і в офісі, у відрядженні або на відпочинку. 

За відгуками, до рейтингу найкращих харківських курсів, які надають варіант онлайн-навчання, увійшли: 

  1. Green Forest – 560 балів
  2. Green Country – 283 бали 
  3. Speak Up – 227 балів 
  4. Yappi – 95 балів 
  5. EnglishDom – 27 балів 

Мінусів дистанційного навчання не так і багато. По-перше, ви залежите від інтернету, і якщо у вас його відключать, заняття доведеться пропустити. Також від занять можуть відволікати рідні вдома або колеги в офісі. І все ж це дрібні недоліки, яких можна уникнути. Великої відмінності від звичних занять ви не відчуєте, хіба що на перших уроках. З плюсів – групи зазвичай на дистанційні курси набирають менші, а ціна на них – нижча. 

Рейтинг харківських курсів іноземної мови для бізнесу 

Окремим пунктом варто винести курси англійської мови для бізнесу. Сьогодні як ніколи важливо вчити саме ділову англійську. Навіть якщо ви досягли досить упевненого рівня загальної англійської, цей курс варто пройти. Адже не тільки бізнесменам потрібно знати, як вести переговори, як спілкуватися з партнерами, клієнтами та вести ділову переписку. На курсах англійської для роботи ви вивчите величезну кількість лексики, яка знадобиться вам в щоденних ситуаціях. Але ділова англійська – це не тільки специфічна лексика, яку рідко вживають у звичайних розмовах, а також і правила етикету. Ви повинні знати, як почати розмову, як чемно відмовитися від пропозиції, перейти до іншої теми або наполягти на своєму. 

Щоб вивчити англійську для роботи, виберіть кращу школу за відгуками студентів: 

  1. Business Language – 234 бали 
  2. Speak Up – 227 балів 
  3. Creative English – 106 балів 
  4. Yappi – 95 балів 
  5. Sun Rise – 35 балів

Найкращі курси англійської в Харкові: відгуки і рейтинги - 3

Відгуки про найкращі харківські курси англійської мають відповідати рейтингу 

При виборі школи можете також поцікавитися конкретними напрямами бізнес-англійської. Можливо, ви знайдете саме той курс, який відповідає специфіці вашої професії (англійська для маркетологів, юристів, HR). Такі курси дадуть максимальний ефект. Можуть стати в пригоді також відгуки колег, які вже вивчили англійську і можуть порадити конкретний заклад. 

Харківський рейтинг мовних курсів для дітей 

Під час вибору школи англійської для дитини потрібно бути ще більш уважними. Одних відгуків про харківські курси точно буде недостатньо. Адже від вашого рішення буде залежати результат, а головне – бажання дитини вчити англійську мову. 

Подивіться на рейтинги і почитайте відгуки, щоб визначити для себе декілька оптимальних курсів. Далі важливо відвідати саму школу і поговорити з викладачами та адміністрацією школи. Ви повинні оцінити методику роботи з дітьми, чи підійдуть такі заняття вашій дитині, чи зможе педагог зацікавити її.

Найкращі курси англійської в Харкові: відгуки і рейтинги - 4

При пошуку в Харкові курсів англійської для дітей відгуки дуже важливі, але варто також відвідати пробне заняття 

Мотивація у дітей працює не так, як у дорослих, вони не думають про далеку перспективу хорошої роботи або престижного університету. Тому викладачі курсів англійської для дітей повинні не тільки якісно подавати матеріал, але і зуміти зацікавити й мотивувати вашу дитину. Дитина повинна сама хотіти йти на заняття і без проблем виконувати домашні завдання. 

Простежте, щоб діти були поділені на групи не тільки за рівнем знань, а й за віком. Інтереси дітей можуть суттєво відрізнятися з різницею у віці в один рік. Тому важливо формувати групу так, щоб дітям було комфортно і весело вчитися разом. 

Звертайте увагу на формат навчання. Чим молодші діти, тим більше вони повинні бути задіяні в різні ігри, в тому числі й активні фізичні. Робота з підручником не надто ефективна, дітям потрібно перемикатися і відпочивати. 

Обираючи школу в Харкові для своєї дитини, подивіться на п'ятірку дитячих курсів англійської за відгуками учнів та їхніх батьків: 

  1. Green Country – 283 бали 
  2. Speak Up – 227 балів 
  3. Creative English – 106 балів 
  4. Sun Rise – 35 балів 
  5. Англійська Хелен Дорон – 34 бали 

Вивчити англійську може кожен, головне – знайти тверду мету і хороші мовні курси. Читайте відгуки, дивіться рейтинги, аналізуйте і вирушайте на пробне заняття. 

Олена Задворна


Статті та огляди
Як швидко вивчити англійську, навчаючись самостійно або на курсах

Розглядаємо способи, як швидко вивчити англійську: що сповільнює та прискорює цей процес.

Самостійне вивчення англійської на EdTech платформі Booyya

Ми розповімо вам про справжню знахідку – онлайн-маркет курсів англійської за вашими інтересами Booyya.

Курси іноземних мов і критерії їх вибору

Яких послуг вам варто очікувати від курсів іноземних мов і як їх легко обрати?

Англійська для подорожей – лексика та поради з вивчення

Важливо зосередитися на меті, розробити план регулярних занять і визначити пріоритетні теми

Як обрати курси іноземної мови – покрокові рекомендації

Питання, як обрати курси іноземної мови, досить актуальне. Як підібрати оптимальний варіант серед розмаїття пропозицій?