Онлайн-курси англійської мови: відгуки, рейтинги і оцінки

Вирішивши навчитися чогось нового, ви хочете займатися з висококваліфікованим викладачем, який надає актуальні матеріали для уроків і працює за сучасними методиками. Якщо ви хочете вивчити англійську онлайн, то, по суті, купуєте послугу в інтернеті й розраховуєте на високу якість. Оскільки уроки, тренінги та майстер-класи в онлайн-форматі стали дуже популярними, в цій ніші висока конкуренція. Йде запекла боротьба за кожного споживача. Компанії, які навчають англійської онлайн, знаходять нові способи привернути увагу аудиторії. Кількість охочих вивчити англійську онлайн зростає з кожним днем. Але навіть спробувавши, багато хто припиняє самостійно займатися, оскільки навчання в інтернеті виявилося не надто захопливим і ефективним. І проблема не тільки в посидючості і відповідальності самих учнів, але і в якості онлайн-курсів англійської мови. Відгуки допомагають звузити коло пошуку підходящої мовної школи, тому не полінуйтеся прочитати їх. Навіть якщо вам здається, що відгуки неправдиві, спробуйте пошукати огляди і рейтинги з докладною інформацією про центр, який пропонує вивчити англійську онлайн. Коли ви визначитеся з вибором, то ваші заняття будуть приносити вам задоволення.

Зміст

1. Чи можливо вивчити англійську онлайн так само добре, як і на офлайн-заняттях з викладачем?

2. Рекомендації з вибору онлайн-курсів англійської мови: відгуки і оцінки студентів

3. Вивчити англійську онлайн набагато легше і швидше, ніж здається

Чи можливо вивчити англійську онлайн так само добре, як і на офлайн-заняттях з викладачем?

Важко змусити себе щось робити вдома, беручи до уваги побутові речі. Сучасна людина за день може переробити безліч справ і побувати в багатьох місцях, мріючи повернутися додому і відпочити. Як тут налаштуватися ще й на навчання? Здається, що практично неможливо вивчити англійську онлайн, а дистанційне навчання – просто марна трата грошей. Однак дослідження показують, що ринок онлайн-освіти безперервно зростає, а лідером обігу є мовні курси: їх частка становить майже 69%. Це доводить, що онлайн-курси англійської мови, відгуки про які ви можете знайти в інтернеті, дають ті ж результати, що і традиційні заняття в мовних школах з викладачем. Вивчаючи іноземну мову в режимі онлайн, ви маєте можливість підвищити свій рівень знань, прокачати наявні навички і стати впевненим спікером. Крім того, вирішивши займатися вдома, ви не маєте справу з такими проблемами, як:

  • місце розташування мовної школи – вам не треба нікуди їхати, все необхідне (комп'ютер з виходом в інтернет) завжди у вас під рукою;
  • погодні умови – ні дощ, ні сніг, ні спека, ні мороз ніяк не можуть вплинути на навчальний процес, оскільки заняття проходять в затишній домашній обстановці;
  • фінансові витрати – ви не витрачаєте гроші на дорогу;
  • вартість – онлайн-освіта обходиться дешевше, ніж відвідування занять в мовній школі.

Саме можливість займатися в максимально комфортних умовах і в зручний час роблять онлайн-уроки такими привабливими. Ви завжди можете узгодити з учителем і колегами по групі час занять, а також в будь-який момент відкрити навчальні матеріали, щоб самостійно займатися. Вчити англійську онлайн не стільки навчання, як приємне дозвілля.

Онлайн-курси англійської мови: відгуки, рейтинги і оцінки

Коли обираєте онлайн-курси англійської мови, читайте відгуки про уроки і викладачів

Рекомендації з вибору онлайн-курсів англійської мови: відгуки і оцінки студентів

Онлайн-освіта коштує грошей і часом вартість не набагато менша, ніж навчальний рік у навчальних закладах. Якщо ви хочете навчатися іноземної мови в домашніх умовах, то досліджуйте питання вартості, спрямованості занять і кваліфікації викладачів.

  1. На сайті мовної школи споживачеві надається все в найкращому вигляді. Звертайте увагу не тільки на високий рейтинг мовної школи, а й на негативні моменти. Тоді ваше уявлення про якість послуг, що надаються, буде чіткішим.

  2. Багато мовних шкіл запрошують потенційних учнів на попередню консультацію. Ви спілкуєтеся з менеджером, який надає детальну інформацію про заняття і відповідає на ваші запитання.

  3. Охочі можуть також отримати пробне заняття з викладачем. Зрозуміло, урок буде проходити через Скайп або будь-яку іншу програму відеозв’язку. Формат ви можете обрати самі. Якщо ви хочете займатися індивідуально, вся увага викладача буде сконцентрована на вас. А якщо в групі, то заняття будуть проходити у формі відеочатів, де ви можете обмінюватися питаннями і матеріалами з іншими учнями.

Що би ви не обрали, ви можете вивчити англійську онлайн, якщо будете регулярно займатися і вдосконалювати свої навички. У вас завжди буде доступ до навчальних матеріалів, щоб ви могли підготуватися до наступного уроку, зробити завдання і повторити пройдене.

Вивчити англійську онлайн набагато легше і швидше, ніж здається

Переваги онлайн-освіти очевидні. Заняття вдома дозволяють економити час, більш ретельно підготуватися до уроків і опанувати матеріал за рахунок частих повторень. Вивчити англійську онлайн вдома можливо, якщо правильно розподілити час. Наприклад, у вас призначений урок на вечірній час, тож ви можете займатися іншими справами вранці або вдень. У вас навіть залишиться трохи часу для відпочинку. З новими силами і в хорошому настрої ви підходите до вивчення англійської мови.

Такий формат підійде тим, кому необхідно підвищити кваліфікацію. Онлайн-курси англійської мови з відгуками і високим рейтингом стануть чудовою альтернативою традиційним заняттям, а ще допоможуть отримати необхідні знання для складання іспитів і отримання сертифікатів. Якщо у вас немає часу відвідувати мовну школу, то займайтеся в будь-який зручний для вас час після роботи або повторюйте правила граматики під час перерви. Крім того, вам не доведеться брати з собою підручники та збірники з вправами, які займають місце. Усі матеріали надаються в електронному форматі і зберігаються на вашому комп'ютері. Ви також можете відкрити їх на будь-якому іншому гаджеті.

Вивчити англійську онлайн набагато легше, коли викладач завжди на зв'язку. Питання можуть виникнути не тільки під час уроку, а й після нього. Але ви завжди можете поставити ваше запитання викладачу електронною поштою або в месенджері. Більш того, ви завжди в контакті зі своїми одногрупниками з якими можете обговорити незрозумілі моменти й отримати корисну пораду. Це також прекрасна можливість практикувати свою розмовну англійську. Ви отримуєте шанс не тільки опанувати іноземну мову, а й постійно спілкуватися англійською. Вам завжди буде з ким поговорити!

Онлайн-освіта доступна кожному, треба тільки докласти зусиль, відповідально підходити до уроків і не зупинятися на досягнутому. Головне – не чекайте швидких результатів і не турбуйтеся, якщо у вас щось не виходить. Сучасні методики викладання іноземних мов спрямовані не на те, щоб ви якомога швидше закінчили навчання, а на те, щоб отримані знання і нові навички залишилися з вами назавжди.

Тетяна Огородник


Статті та огляди
Як швидко вивчити англійську, навчаючись самостійно або на курсах

Розглядаємо способи, як швидко вивчити англійську: що сповільнює та прискорює цей процес.

Самостійне вивчення англійської на EdTech платформі Booyya

Ми розповімо вам про справжню знахідку – онлайн-маркет курсів англійської за вашими інтересами Booyya.

Курси іноземних мов і критерії їх вибору

Яких послуг вам варто очікувати від курсів іноземних мов і як їх легко обрати?

Англійська для подорожей – лексика та поради з вивчення

Важливо зосередитися на меті, розробити план регулярних занять і визначити пріоритетні теми

Як обрати курси іноземної мови – покрокові рекомендації

Питання, як обрати курси іноземної мови, досить актуальне. Як підібрати оптимальний варіант серед розмаїття пропозицій?