Відгуки про курси англійської в Дніпрі

Якщо ви знаєте мови, ви скрізь будете, як вдома
Едмунд де Вааль 

Погодьтеся, набагато легше розуміти одне одного, якщо ви спілкуєтеся однією мовою. Англійська визнана універсальною мовою світового спілкування. Багато хто думає, що її вивчення – це надважке завдання, але через деякий час виявляється, що саме англійська може допомогти вам в житті. І ви, шкодуючи про те, що не вивчили мову раніше, розпочинаєте шукати школу або репетитора. Насправді все реально, навіть для людей з математичним складом розуму. Щоб досягти результату, необхідно уникати типових помилок і правильно організувати час навчання. У цій статті розглянемо причини, через які деякі студенти не можуть досягти хороших результатів, та розробимо рейтинг найкращих шкіл англійської за інтернет-відгуками в місті Дніпро.

Зміст 

1. Поширені помилки при вивченні мови на курсах англійської за відгуками в Дніпрі 

1.1. Неправильна мета 

1.2. Завеликі очікування 

1.3. Значний акцент на граматиці 

1.4. Надія тільки на курси або викладача 

1.5. Вивчення окремих слів 

1.6. Страх помилитися 

1.7. Недостатнє закріплення і повторення пройденого матеріалу 

1.8. Неорганізованість і несерйозний підхід 

1.9. Небажання читати англійською 

2. Рейтинг найкращих курсів англійської в Дніпрі за запитами в інтернеті

3. Найкращі курси англійської мови за відгуками в Дніпрі

Поширені помилки при вивченні мови на курсах англійської за відгуками в Дніпрі

Неправильна мета 

У будь-якій справі має бути мета і мотивація. Якщо ви вирішили вивчити англійську тільки тому, що так модно або треба, не чекайте хорошого та швидкого результату. Справжня мотивація – це вивчення мови для конкретної мети: нова робота або посада, вступ до університету, особливо якщо він за кордоном, подорожі. Ви повинні розуміти, які вигоди можна отримати після проходження рівня.

Завеликі очікування 

Згадайте, як часто ви бачили оголошення «Вивчи англійську за два тижні за новою методикою» або «Англійський інтенсив за місяць/тиждень». На жаль, багато людей, які не вивчали англійську раніше, сліпо вірять в такі оголошення. Давайте думати логічно: скільки років у школі ми вивчали математику, біологію, історію? Чому на вивчення англійської мови має піти всього місяць? Це така ж наука з граматичними часами і конструкціями, новою лексикою і правилами, фразовими дієсловами й ідіомами. Не варто вірити такій рекламі: за такі короткі терміни ви зможете пройти пару граматичних або лексичних тем, але не вивчити мову, і навіть не один рівень. Через такі голослівні оголошення люди, які за місяць не освоїли мову, можуть втратити бажання вчити її взагалі.

Значний акцент на граматиці 

Граматичні правила, звичайно ж, важливі, але немає сенсу просто знати часи і конструкції, якщо ви їх не вживаєте в живій мові. Все треба вчити в комплексі: граматику, лексику, практикувати розмовну мову, читати, слухати, писати. Бажано вивчати граматику англійської мови й одразу вживати її в мові. Найкращий спосіб – це активне спілкування з одногрупниками, а ще краще – з іноземцями, також слухайте аудіо з правильною англійською мовою. 

Надія тільки на курси і викладачів 

Багато студентів, що вивчають англійську мову, часто перекладають відповідальність за свою успішність на викладачів або курси. Але це зовсім не правильно. Все залежить від вас, вашого бажання і підходу до справи. Хороший репетитор або курси англійської тільки дають вам можливість вивчити мову, допомагають і направляють вас. Просто записатися на курси і відвідувати уроки недостатньо. Треба брати активну участь в заняттях і займатися англійською щодня, навіть якщо вам не задали домашнє завдання. 

Вивчення окремих слів 

Як відомо, одне слово в англійській мові може мати декілька або навіть багато перекладів і значень. Не намагайтеся вивчити окреме слово, вчіть фрази в контексті. Ще краще запам'ятовувати одразу ж цілі словосполучення або навіть речення. Вам допоможе читання. Підбирайте книги або статті вашого рівня, щоб не загрузнути в новій лексиці. На початкових рівнях можна вчити напам'ять цілі тексти.

Страх помилитися 

У деяких людей є мовний бар'єр тільки через те, що вони бояться зробити помилки в мові. Але ви їх у будь-якому разі робитимете, навіть носії мови їх роблять, навіть ви, розмовляючи українською, можете помилятися. Без мовної практики бар'єр не здолати. Для цього у вас є викладач, який повинен вказати на ваші помилки і виправити. Чим більше ви говорите, тим вільніше ви себе почуваєте, тим швидше ви навчитеся думати англійською, а не перекладати окремі слова у себе в голові.

Недостатнє закріплення і повторення пройденого матеріалу 

Щоб слово закріпилося в довгостроковій пам'яті, треба в різних варіаціях пропрацювати його 6-8 разів (прочитати в тексті, написати, почути, вимовити). Відмінно, якщо ви виділите час, щоб повторювати пройдений матеріал кілька разів. Якщо ви не використовуєте слово, фразу або мову в цілому, ваш мозок викине їх, як непотрібну інформацію. Ось чому навіть якщо ви дійшли до останнього рівня, треба підтримувати свої знання, відвідуючи розмовні клуби хоч би раз на тиждень.

Неорганізованість і несерйозний підхід 

Якщо ви прийняли рішення піти на курси англійської, треба налаштувати себе на активну роботу. Відсутність методики навчання, постійні зміни викладачів або курсів, пропуски занять, невиконання домашніх завдань не дадуть результат. По-перше, треба розуміти, чи зможете ви присвятити свій вільний час англійській. Якщо у вас багато роботи або планується тривале відрядження, краще відкласти семестр. По-друге, треба правильно спланувати свій час, щоб його вистачило як на навчання, так і на відпочинок. Якщо ви будете сильно перевантажені, англійська буде не в радість. 

Небажання читати англійською

Важко змусити себе читати іноземну літературу. Це досить непросте заняття. Але зовсім не обов'язково розуміти кожне слово, треба зрозуміти загальний сенс тексту і визначати значення слів або словосполучень за контекстом. Читання книг і статей англійською допоможе вам грамотно будувати власну мову, розширити словниковий запас, навчитися правильно писати слова, також ви побачите, як використовуються граматичні конструкції, і зможете вживати їх до того, як вивчите граматичні правила. 

Рейтинг найкращих курсів англійської в Дніпрі за запитами в інтернеті 

Дніпро – одне з найбільш густонаселених міст в Україні. Потреби вивчати іноземні мови в мегаполісах набагато більші, ніж в маленьких містах, оскільки у великих містах є багато перспектив. Отже, рейтинг найкращих курсів англійської в Дніпрі за даними нашого сайту.

Відгуки про курси англійської в Дніпрі

1. Green Forest 

Школа має нову інноваційну гібридну платформу. Вона включає роботу з викладачем в групі аудиторно та доступ до онлайн-ресурсів: інтерактивного підручника Notes by Green Forest, особистого кабінету, де можна виконати домашнє завдання, змінити графік заняття і відстежувати успішність. Підручник створили викладачі і методисти школи. Інформацію в ньому можна коригувати і адаптувати під інтереси студента, нові і актуальні події у світі. Філії школи знаходяться в Києві, Харкові, Дніпрі, Одесі і Львові. На просторах інтернету можна знайти величезну кількість позитивних відгуків про курси англійської Green Forest в Дніпрі. 

Семестр: 4 місяці. 

Графік: 3 зан./тиж. по 1,5 години. 

Група: 7-15 осіб. 

Ціна: 4600 грн/семестр.

2. Speak Up 

Родзинка школи – мультимедійне заняття, для якого передбачена спеціальна гарнітура, комп'ютери для кожного студента і обладнані класи. Speak Up – міжнародна школа, вона налічує 15 філій в 5 містах України, у тому числі і в Дніпрі. Педагоги і адміністратори постійно працюють над підвищенням якості вивчення англійської. 

Семестр: 3 місяц 

Графік: 2 зан./тиж. по 1 годин 

Група: 8-10 людей. 

Ціна: 9900 грн/семестр.

3. American English Center 

Школа існує з 1995 року. Акцент в навчанні йде на онлайн-вивчення англійської в короткі терміни. На сайтах можна знайти безліч позитивних відгуків від учнів, а це для школи один з кращих показників. Школа використовує сучасні методики, в групах невелика кількість людей, викладачі – фахівці з США і Канади. На занятті використовують різноманітні інтерактивні матеріали, які дозволяють зробити вивчення англійської захопливим. Багато уваги на занятті приділяється усуненню мовного бар'єру. 

Семестр: 2 місяці. 

Графік: 3 зан./тиж. по 2 години. 

Група: 7-12 людей. 

Ціна: 3500 грн/семестр.

4. Level Up 

Школа Level Up в Дніпрі розпочала роботу в 2012 році і щороку випускає понад 650 студентів. Негативних відгуків про курси англійської мови Level Up в Дніпрі ви практично не знайдете. 

Семестр: 4 місяці.

Графік: 2 зан./тиж. по 1,5 години. 

Група: 6-12 осіб. 

Ціна: 6760 грн/семестр.

5. ІнЯз + 

Школа іноземних мов ІнЯз+ в Дніпрі пропонує навчання англійської, німецької, французької, іспанської, італійської, української і російської мов для іноземців, проводить підготовку до іспитів і атестацій. Доступна англійська для дорослих, школярів і дітей, англійська по скайпу, корпоративна англійська, підготовка до іспитів, розмовні клуби з носіями. Професійні викладачі знайдуть підхід до кожного студента. Записавшись на курс, ви максимально ефективно і швидко досягнете результату! 

Семестр: 5 місяців. 

Графік: 2 зан./тиж. по 1,5 години. 

Група: 4-8 людей. 

Ціна: 3450 грн/семестр.

Найкращі курси англійської мови за відгуками в Дніпрі

Коли ми щось шукаємо і перед нами стоїть непростий вибір, перше бажання – подивитись відгуки в інтернеті. У наш час знайти або залишити відгук про продукт або сервіс не проблема. Від відгуків в інтернеті залежать і рейтинги. Тому відгуки – це об'єктивна оцінка, за якою можна більш менш для себе визначити, чи підходить вам продукт, річ або курси англійської. У Дніпрі є близько 60 шкіл і курсів. Нижче рейтинг з найпопулярніших курсів англійської в Дніпрі за відгуками студентів.

Відгуки про курси англійської в Дніпрі - 2

1. Green Forest 

Відгуки про курси англійської Green Forest в Дніпрі: 

  • «Займаюся в школі Green Forest. Дуже задоволена навчанням! Красивий інтер'єр, хороше ставлення адміністрації, дівчатка на ресепшені дуже ввічливі і приємні, допомагають у всьому, особливо Настя і викладач Катя на початковому рівні – дуже позитивні люди» 

  • «Школа хороша, розташування ще краще! Пояснюють доступно, застосовують різні методики (що дуже порадувало). Заняття завжди цікаве! Особливо задоволений викладачем Галиною, їй окреме спасибі»

  • «Я ходжу в Green Forest в Дніпропетровську вже 2-й семестр і абсолютно всім задоволена! За винятком основного заняття, яке у мене тричі на тиждень, я ходжу на додатковий безкоштовний IELTS клуб. Викладачі відмінні»

  • «Школа англійської мови Green Forest – чудова можливість вивчити іноземну мову. Усі групи набираються виходячи з рівня студентів, тому нудно або складно не буде. Дуже сподобався курс інтенсив. Часу займає силу-силенну, але воно того коштує, якщо треба швидко пройти рівень» 

  • «Школою Green Forest в Дніпрі задоволена. Вчуся вже другий семестр. Пішла не за рекомендацією, а вибрала її в пошуку. Викладачі відмінні, плюс відмінна система «2 вчителі». Особливо цікаві розмовні уроки з носіями мови. Правда, треба розуміти, навіщо туди йдеш, оскільки відпочити там не вийде. Але знання, які отримала, перевищують усі старання. Задоволена, що обрала її, і рекомендую іншим!»

2. Speak Up 

Відгуки про курси англійської Speak Up в Дніпрі: 

  • «Вчуся в школі Speak Up в Дніпропетровську більше року. Курси дуже цікаві і толкові! Вчителі пояснюють доступно, ввічливе ставлення усього персоналу. Дуже подобається, що немає прив'язки до часу уроків, а вибираєш зручний тобі» 

  • «Спасибі колективу Speak Up (м. Дніпропетровськ) за навчання у вашій школі. Я пам'ятаю, як прийшла сюди повним нулем і з сумнівами, що у мене щось вийде. Тому що складніше вчитися в 38 років, не так, як в 17. Але завдяки вам я знаю англійську не гірше за свого сина, який закінчив гімназію на відмінно. І можу разом з ним зараз почувати себе впевнено в англомовному середовищі. І спасибі за підтримку викладачів, їхнє терпіння на уроках до мене і інших студентів»

  • «Можу від щирого серця порадити школу Speak Up тим, хто дійсно хоче вивчити англійську мову. Милі консультанти підберуть форму оплати, яка вам підійде. Я розпочав з рівня Elementary, через рік навчання я вже міг говорити як з англійцями, так і з американцями. Ми прекрасно розуміли одне одного. Зараз закінчую Pre-Intermediate 2. Узяв ще 6 рівнів, плюс приємні бонуси. Викладачі свою роботу виконують на всі 100%, іноді так «розжовують», аж соромно і дивно, як хтось щось може не зрозуміти. Школа вищого рівня»

  • «Ця школа відрізняється лояльністю в складанні графіку занять з викладачем, малою кількістю людей в групах, комплексністю підходу і опрацюванням матеріалу, сучасними підручниками з QR-кодами і зашифрованими в них відео за темою, дуже кваліфікованими викладачами і індивідуальним підходом під можливості і побажання студента. Бажаю школі Speak Up в Дніпропетровську подальшого розвитку і успіхів»

3. Апельсин. Лінгвістичний центр 

Відгуки про курси англійської «Апельсин» в Дніпрі: 

  • «Вивчаю англійську мову в школі «Апельсин». Дуже задоволена тим, як побудоване заняття. Велика кількість практики, спілкування. І це на кожному занятті. Так що і результати себе не примушують довго чекати» 

  • «Дуже сподобалася школа в усіх відношеннях. Викладач завжди намагається різноманітити і внести щось нове і цікаве в уроки. Атмосфера повністю сприяє тому, щоб вчитися було якомога комфортніше, не соромлячись і не боячись кепкувань. Звичайно, підноситься дуже багато інформації, і іноді буває важко, але завдяки грамотному підходу нашого викладача, засвоювати матеріал легше. Школа дуже хороша, мені тут подобається. Рекомендую вивчати англійську мову саме тут»

  • «Лінгвістичний центр «Апельсин» (Дніпропетровськ) сподобався із самого початку: адміністратор проконсультувала, все розповіла і підказала, прекрасна атмосфера, а найголовніше – викладач, з якою хочеться вивчати мову ще більше. Усі інтереси враховуються, програма підбирається згідно з цілями учнів. Не пошкодувала, що вибрала саме ці курси»

  • «Ходжу на курси в лінгвістичний центр «Апельсин». Зручна локація, хороші кабінети і просто відмінний колектив. Із задоволенням роблю домашні завдання. Заняття проходить весело і пізнавально:) Знімається язиковий бар'єр, курси допомагають і навчають не боятися говорити. За це їм окреме дякую! Повністю задоволена, рекомендую»

4. Liberty English School 

Відгуки про курси англійської Liberty English School в Дніпрі: 

  • «Нарешті я знайшла школу, де викладачі з досвідом, і вони говорять живо мовою, а не мовою, яку використали 200 років тому» 

  • «Вдячна школі Liberty English School за те, що можу вивчати англійську і німецьку. Я бухгалтер і мені на роботі сказали, що моя зарплата виросте, якщо я знатиму дві іноземні мови. Тому я вибрала цю класну школу іноземних мов в місті Дніпропетровськ. Вивчати мови тут просто задоволення! Приємна, домашня, затишна атмосфера, групи невеликі, тому викладач приділяє багато уваги кожному студенту. Виконуємо багато домашніх завдань, що дуже важливо для вивчення будь-якої іноземної мови. Усім раджу саме школу Liberty Language School»

  • «Мені дуже подобається в цій школі, тому що я бачу реальні результати у мене і у моїх однокурсників. Я сама викладач німецької, але зараз вивчаю англійську. Мені дуже подобається методика, вимова у викладача, як у іноземця, уроки побудовані методично правильно, це можу вам сказати як фахівець. На уроках цікаво, ми використовуємо іноземну літературу, книги, відеоматеріали, багато спілкуємося і найголовніше – долаємо мовний бар'єр. Я всім раджу» 

5. Логос 

Відгуки про курси англійської «Логос» в Дніпрі: 

  • «Вивчаю англійську мову в школі Логос в Дніпропетровську. Результат помітний вже після першого уроку! Рекомендую усім, хто дійсно хоче знати англійську мову»

  • «Найкраще в Логосі – це учителі! Їх ентузіазм і любов до своєї справи притягують і дітей, і дорослих. У такій атмосфері прокидається бажання вчитися і досягати хороших результатів. У Логосі вчаться мої сини. У дітей помітно розвивається інтелект, обсяг знань значно збільшився, інтерес до навчання стабільно зберігається, особливо у молодшого. Радує їх хороше володіння англійською мовою. Старший син слухає пісні англійською, розуміє слова, дивиться фільми. Молодший знає багато слів, пише. Спасибі»

  • «Мій син відвідує курси англійської в навчальному центрі Логос. Наші рекомендації: все на вищому рівні, програма дається легко, є результати, нам все подобається» 

  • «Завдяки цим курсам і хорошим викладачам я вільно їжджу за кордон і не боюся безглуздих ситуацій. Спасибі! Логос на висоті! Рекомендую»

Звичайно ж, відгуки про курси англійської мови в Дніпрі – не єдиний критерій, за яким їх треба вибирати. Те, що добре для однієї людини, може абсолютно не підійти іншій. Звертайте увагу як на позитивні, так і на негативні відгуки. Визначивши для себе пару оптимальних шкіл, обов'язково відвідайте заняття, упізнайте різні деталі навчання : графік, вартість, кількість людей саме у вашій групі, підбір матеріалів. Вибір курсів англійської – важливий вибір, адже відвідувати ви їх будете, як мінімум, 2-3 місяці. Потурбуйтеся про те, щоб вам було зручно, а ваші знання максимально примножились! Тоді й у вас буде величезне бажання залишити позитивний відгук про курси англійської в місті Дніпро для наступних поколінь студентів.


Статті та огляди
Як швидко вивчити англійську, навчаючись самостійно або на курсах

Розглядаємо способи, як швидко вивчити англійську: що сповільнює та прискорює цей процес.

Самостійне вивчення англійської на EdTech платформі Booyya

Ми розповімо вам про справжню знахідку – онлайн-маркет курсів англійської за вашими інтересами Booyya.

Курси іноземних мов і критерії їх вибору

Яких послуг вам варто очікувати від курсів іноземних мов і як їх легко обрати?

Англійська для подорожей – лексика та поради з вивчення

Важливо зосередитися на меті, розробити план регулярних занять і визначити пріоритетні теми

Як обрати курси іноземної мови – покрокові рекомендації

Питання, як обрати курси іноземної мови, досить актуальне. Як підібрати оптимальний варіант серед розмаїття пропозицій?