Відгуки про вивчення англійської онлайн від сімейних людей

Можливість вивчати англійську мову онлайн дозволяє ефективно і гармонійно поєднувати роботу, навчання й особисте життя. Але, згідно з відгуками студентів, вивчення англійської онлайн – те ще випробування на міцність. Справа в тому, що люди в їх оточенні часто не сприймають заняття всерйоз. Вони бачать тільки те, що людина проводить час за комп'ютером, і, отже, нічим не зайнята. В інтернеті можна зустріти відгуки студентів онлайн - курсів англійської про те, як важко сфокусуватися на навчанні, адже їх відволікають то діти, то батьки, то сусіди. Подружні пари інколи говорять, що дистанційне навчання негативно позначається на їхніх взаєминах, адже заняття займають досить багато часу. Труднощів не уникнути, але якщо ви серйозно налаштовані на вивчення англійської онлайн, відгуки людей, які пройшли через те ж, допоможуть вам впоратися з будь-якою проблемою.

Відгуки про вивчення англійської онлайн від сімейних людей

Залишайте відгуки про вивчення англійської онлайн: ваш досвід допоможе іншим дистанційним студентам впоратися з можливими труднощами

Дотримуйтесь кількох порад щодо підтримки хороших взаємин із вашими близькими людьми під час онлайн - курсів англійської. Згідно з відгуками, ось що вам варто робити.

1. Встановити основні правила і часові межі

Для навчання вам знадобитися тиша і спокій, а в домашніх умовах цього досягти не так вже й просто. Важливо заздалегідь попередити своїх близьких, що деякий час ви будете недоступні, тому вас краще не турбувати. У відгуках про онлайн - вивчення англійської студенти розповідають, що сім'я стала серйозніше ставитися до занять, коли вони повісили графік занять на двері кімнати або на холодильнику.

2. Пам'ятати про своїх близьких

За відгуками, онлайн - курси англійської можуть захопити настільки, що студенти забувають про все на світі й старанно вивчають правила, слова та фрази кожну вільну хвилину. Особливо це стосується інтенсивних занять, які і справді вимагають повного занурення в навчання. Тому обов'язково виділіть «сімейний вечір», коли ви зможете відпочити і розслабитися, проводячи час із дітьми або другою половинкою.

3. Бути прикладом для дітей

Студенти пишуть у відгуках, що онлайн - курси англійської дозволили продемонструвати дітям, що комп'ютер можна використовувати не тільки для ігор і перегляду відео. Вони навіть залучали своїх малюків до навчального процесу – і в результаті ті теж захотіли вчити іноземну мову. І хоч зовсім маленькі діти просто «грають у школу», це моделює певне уявлення про те, як слід поводитися під час уроку. Так дошкільнят можна підготувати до реального навчання в класі.

4. Ділитися з членами сім'ї успіхами і веселими історіями про навчання

У відгуках про онлайн - курси англійської студенти розповідають, що ставали трохи замкнутими, оскільки вважали, що це навчання стосується тільки їх. Ви помиляєтеся, якщо думаєте, що вашій родині та близьким не цікаві ваші заняття. Якщо вас запитують про них, намагайтеся детально розповісти, що вам подобається в навчанні, яких успіхів ви вже досягли і що вам ще потрібно вивчити. До того ж, ваші близькі можуть допомогти вам практикуватися в розмовній англійській і виконувати домашні завдання.

Тетяна Огородник


Статті та огляди
Як швидко вивчити англійську, навчаючись самостійно або на курсах

Розглядаємо способи, як швидко вивчити англійську: що сповільнює та прискорює цей процес.

Самостійне вивчення англійської на EdTech платформі Booyya

Ми розповімо вам про справжню знахідку – онлайн-маркет курсів англійської за вашими інтересами Booyya.

Курси іноземних мов і критерії їх вибору

Яких послуг вам варто очікувати від курсів іноземних мов і як їх легко обрати?

Англійська для подорожей – лексика та поради з вивчення

Важливо зосередитися на меті, розробити план регулярних занять і визначити пріоритетні теми

Як обрати курси іноземної мови – покрокові рекомендації

Питання, як обрати курси іноземної мови, досить актуальне. Як підібрати оптимальний варіант серед розмаїття пропозицій?