Перелік курсів англійської в Дніпрі

Перш ніж як записатися на курси англійської в Дніпрі, багато хто замислюється, чому вони повинні витрачати свій час на вивчення англійської мови і часто уявляють, як це може безпосередньо вплинути на їхнє життя і поліпшити якість можливостей, що надаються їм. Кожному з нас хочеться спершу розібратися в користі, яку ми отримаємо у фіналі, уявити її, пофантазувати про неї, і тільки потім приступити до справи. Знайти вільний час для навчання – складно, але це того коштує, адже ви зможете не лише примножити свої знання, але і відкрити для себе новий світ приємних знайомств і заходів. 

Зміст

1. Вибравши курси англійської мови в Дніпрі, ви відкриваєте перед собою нові можливості

1.1. Комунікаційні можливості безмежні – ви можете порозумітися фактично з усіма

1.2. При записі на англійську мову в Дніпрі ваші можливості в інтернеті зростають

1.3. Кар'єрне зростання

1.4. Уроки роблять вас щасливішими і впевненішими в собі

2. У якій школі Дніпра вивчити англійську мову? Найкращі курси для того, щоб почати навчання цієї осені

Вибравши курси англійської мови в Дніпрі, ви відкриваєте перед собою нові можливості

Сьогодні ми сконцентруємося на тому, яку користь можуть отримати люди, якщо вони вивчать англійську, і подивимося, що може зробити для вас вивчення цієї дуже важливої у сучасному світі мови.

Комунікаційні можливості безмежні – ви можете порозумітися фактично з усіма

Англійська давно є найпопулярнішою у світі. Насправді, близько 2 мільярдів людей використовують англійську для спілкування – це майже чверть від кількості людей на планеті. Уявіть собі ваші можливості, якби ви добре нею володіли – вони безмежні! Де б ви не були, вам вдасться знайти вихід з тієї або іншої ситуації за допомогою базової розмовної англійської. З її допомогою вам простіше не лише подорожувати, але і розширювати світогляд і горизонти. Розуміючи англійську мову і розмовляючи нею, ви матимете змогу завести нові інтернаціональні знайомства, відвідувати великі виставки і галереї за кордоном, читати класичну літературу або дивитися фільми в оригіналі, звернутися по допомогу в екстрених ситуаціях, знаходячись в іншій країні, або ж почати навчання в іншій країні.

У багатьох місцях, де ви будете подорожувати, люди вважають англійську важливою для свого бізнесу. Їм треба знати англійську, щоб спілкуватися з потенційними клієнтами-туристами. У більшості готелів хоч би один співробітник говорить англійською, в кафе, музеях і ресторанах така ж ситуація. Навіть люди на невеликих міських ринках по всьому світу знають, як торгуватися з носіями англійської мови. Англійська допоможе здолати розрив в спілкуванні у ваших подорожах і зробить його максимально легким. До того ж, англійська не лише полегшить подорож, але і дозволить вам дізнатися більше про світові тенденції, культуру і соціальні проблеми. Це дасть вам глибше розуміти різні погляди людей на життя. Ви зможете спілкуватися з людьми, які не говорять вашою рідною мовою, і ви матимете змогу використати тисячі інших джерел, новин, блогів, книг і пісень.

Перелік курсів англійської в Дніпрі

При записі на англійську в Дніпрі ваші можливості в інтернеті зростають

Нині багато людей не можуть навіть уявити своє життя без інтернету, ми постійно проводимо час в соціальних мережах і на різних сайтах, отримуючи величезний потік інформації, але як ми можемо отримати максимальну віддачу від усього цього, не знаючи англійської? На перший погляд, може здатися, що нам не знадобиться знання англійської для мережі, але це зовсім не так. Наприклад, людям, які володіють англійською мовою, набагато простіше використовувати всесвітню мережу, оскільки у них є можливість переглядати приблизно 50% контенту в інтернеті без яких-небудь мовних проблем. Це все через те, що близько половини контенту написано англійською мовою – це приголомшливе число, оскільки в інтернеті мільярди веб-сторінок. І ви можете діставати доступ до найкориснішого контенту просто тому, що розумієте базову англійську.

Більше того, ви можете записатись на безкоштовні корисні учбові курси від всесвітньо відомих професорів популярних університетів з усього світу, зокрема, Англії і Сполучених Штатів Америки. Професори з цих країн ведуть онлайн-курси, за які вам не треба буде платити, ви всього лише слухаєте лекції в онлайн-режимі. Теми таких уроків різні: ви можете опанувати початкові основи веб-дизайну або програмування, розуміючи англійську мову.

Крім цього, у вас є можливість розуміти зарубіжних блогерів, чи то відео в YouTube, чи то звичайні текстові публікації в інстаграм, блогах і живих журналах. Найчастіше саме англійською підноситися важлива інформація або гарячі новини, які ви не змогли б зрозуміти без зробленого кимось спеціального перекладу. У сучасному світі важливість англійської росте постійно, тому багато жителів європейських, і не лише, країн можуть отримувати інформацію, переглядаючи відеоролики або читаючи статті англійською. Багато коучів або блогерів проводять спеціальні живі трансляції, в ході яких люди можуть ставити важливі питання і отримувати відповіді в реальному часі. Найчастіше іноземні користувачі і впливові люди спілкуються англійською, оскільки її розуміє велика маса людей. І це теж бонус для тих, хто нею володіє: можна спілкуватися з відомими людьми, які вас надихають.

Кар'єрне зростання

Які причини, чому так багато людей нині відвідують курси ділової англійської в Дніпрі? Відповідь на це питання проста. Англійська є мовою для ведення міжнародного бізнесу. Як наслідок, компаніям потрібні ті співробітники, які можуть вільно спілкуватися з іноземними клієнтами або постачальниками, а для цього треба володіти англійською мовою, що дозволяє їм ефективно виконувати свою роботу. Навіть якщо співробітник добре володіє англійською, йому все одно необхідно опанувати її у своїй професійній сфері (логістика, управління персоналом і так далі). Отже, треба пройти спеціальний курс ділової англійської. У зв'язку з тим, що ділова англійська дуже важлива, компаніям потрібно все більше співробітників, щоб вони могли говорити нею і вести ділові переговори, презентації. Ці знання більше не є прерогативою людей на відповідальних посадах; технічні фахівці, які повинні подзвонити в службу підтримки в іншій країні, і адміністратори, які отримали іноземні дзвінки і листи, також повинні мати можливість виконувати певну частину своєї роботи англійською мовою. Безумовно, якщо ви вільно розмовляєте англійською, у вас є ще більше шансів на успіх в діловому секторі, оскільки більшість глобальних ділових угод здійснюється саме нею.

Уроки роблять вас щасливішими і впевненішими в собі

Записавшись на курс англійської в Дніпрі, ви не лише розпочинаєте осінній період з користі для себе, але і поринете в потік самовпевненості, адже тепер ви розумієте, що проводите дозвілля продуктивно. Самоосвіта подарує вам почуття того, що ви не сидите на місці без розвитку. Усі знають, що заговорити іноземною мовою складно. Люди автоматично поважатимуть ваше прагнення до вивчення і підтримки вашої англійської. Ваша здатність спілкуватися з людьми допоможе вам заслужити повагу в соціумі. Вони будуть зацікавлені у вас і вашому життєвому досвіді. Таким чином ви відчуєте себе цікавим, особливим і впевненим в собі.

У якій школі Дніпра вивчити англійську мову? Найкращі курси для того, щоб почати навчання цієї осені

На сьогодні хороших курсів англійської в Дніпрі дійсно багато, і ви з легкістю зможете знайти ідеальну школу, що підходить під ваші цілі і плани. Але як зрозуміти, яка саме школа підходить під ваші переваги і підсумковий результат, який вам важливо отримати? Є чотири основні мовні навички: читання, аудіювання, письмо і говоріння. Але як дізнатися, що є найбільш значущим? Все залежить від ваших цілей. Коли справа доходить до туристичних або ділових поїздок до іншої країни, уміння говорити грамотно та з хорошою вимовою напевно згодиться. Якщо ви хочете завести друзів за кордоном, поліпшення вашого письма допоможе вам підтримувати зв'язок з ними через соціальні мережі і месенджери. То як же ефективно вивчати англійську? У будь-якому разі важливо дотримуватися балансу між цими чотирма основними навичками під час навчання. Бути досвідченим тільки в одній із них мало для хорошого володіння мовою. Перш ніж ви матимете змогу писати відмінно, ви повинні навчитися читати – все залежить від вашого цього рівня і цілей. Як бачите, кожна навичка залежить від іншої. Таким чином, найкращий спосіб вивчити мову – створити збалансований план навчання. Наприклад, ви можете вивчати англійську за фільмами з субтитрами, навчаючись слухання і читання одночасно. Також ви можете регулярно читати блоги або слухати подкасти, а потім обговорювати їх з другом.

Перш ніж записатися на курс англійської в Дніпрі, зверніть увагу на рейтинги і відгуки, залишені студентами, які вже навчалися, адже це один з найкращих способів визначитися з школою, яку ви плануєте відвідувати в майбутньому. У цій статті ми створили для вас рейтинг найкращих курсів англійської мови в Дніпрі, який базується на відгуках студентів. Він допоможе вам визначити, яка саме підійде для подальшого відвідування і допоможе вам розпочати осінній період з корисних справ, таких як самоосвіта.

Перелік курсів англійської в Дніпрі - 2

1. Green Forest

Курси англійської в Дніпрі для багатьох розпочалися із занять у школі GreenForest, оскільки вона одна з найпопулярніших в місті. І такі показники популярності не випадкові, адже тут не лише стильний і сучасний офіс, але і уроки за особисто розробленим школою інтерактивним підручником в режимі онлайн, додаткові безкоштовні можливості відвідування розмовних клубів з носієм мови, система «два вчителі» і принцип ділення уроків на граматичні і комунікативні. Розмовна англійська тут вважається основою, і справа викладачів – позбавити студентів мовного бар'єру. Записавшись на ці курси англійської в Дніпрі, ви з користю проведете 3 місяці навчання і матимете змогу підвищити свої знання до бажаного рівня.

Семестр: 3 місяці.

Група: 7-15 людей.

Кількість занять: 3 заняття на тиждень.

Тривалість уроку: півтори години.

Вартість: 4600 гривень за семестр.

2. Speak Up

Якщо ви вирішили вивчити англійську мову в Дніпрі в онлайн-режимі і за власним графіком, то таку можливість пропонує ця школа. Тут ви зможете займатися за власним розкладом, обговорити свої цілі і плани навчання з викладачем. Займатися можна не в школі, а дистанційно.

Семестр: 3 місяці.

Група: 8-10 осіб.

Тривалість уроку: одна година.

Кількість занять: 3 заняття на тиждень.

Вартість: 9900 гривень за курс.

3. Апельсин. Лінгвістичний Центр

Курси англійської в Дніпрі для тих, хто хоче вивчати англійську за комунікативною методикою навчання – максимум розмовної практики. Записавшись на курси, ви зможете практикуватися в спілкуванні з носіями мови, а уроки тут різноманітні і за цікавою сучасною програмою.

Семестр: 4,5 місяці.

Група: 6-8 студентів.

Кількість занять: 3 заняття на тиждень.

Тривалість уроку: півтори години.

Вартість: 4410 гривень за курс.

4. Логос

Курси англійської в Дніпрі для дітей. Тут ваша дитина зможе не лише підготуватися до іспитів і тестування, але і підвищити свої знання до потрібного рівня. Досвід в навчанні дітей у школи великий, і за весь час роботи, методика навчання розвивалася і ставала кращою, таким чином ігрова форма дозволить дітям займатися англійською і не нудьгувати на уроках. 

Семестр: 1 місяць.

Група: 3-4 людини.

Тривалість уроку: 45 хвилин.

Вартість: 1200 гривень за курс.

5. Liberty Language School

Курси англійської в Дніпрі за приємною ціною і з хорошою атмосферою. Саме тут ви зможете вивчити англійську з носіями мови, причому ви можете вибирати викладача: носій або співвітчизник. На занятті вас пригостять печивом і чаєм, а уроки побудовані на авторській і ефективній методиці з вивчення англійської мови.

Семестр: 6 місяців.

Група: 5-7 людей.

Кількість занять: 2 заняття на тиждень.

Тривалість уроку: півтори години.

Вартість: 7500 гривень за курс.

6. SkyEdge school

Шукаєте курси англійської мови в Дніпрі в режимі онлайн? SkyEdge пропонує курс, на якому вам не треба буде з'являтися у визначеному місці в певний час, – вам потрібний тільки доступ до гаджета, оскільки займатися ви будете з будь-якої точки світу. Також ці курси англійської мови в Дніпрі за приємною ціною, а сплатити можна будь-яку кількість уроків на ваш розсуд.

Семестр: 3 місяці.

Група: 1 людина.

Кількість занять: 2 заняття на тиждень.

Тривалість уроку: 1 година.

Вартість: 5832 гривень за курс.

7. Pygmalion мовний центр

Школа англійської мови в Дніпрі, яка готує студентів до міжнародних іспитів. Якщо вам треба підготуватися до певних іспитів для підвищення вашої кваліфікації, переїзду, студентства в іншій країні або влаштування на роботу за кордоном, то записавшись на курси в цю школу, ви зможете підготуватися до них ефективно і швидко. Більше того, можна вибрати корпоративне навчання або бізнес-напрям англійської.

Семестр: 5 місяців.

Група: 2-8 людей.

Кількість занять: 2 заняття на тиждень.

Тривалість уроку: півтори години.

Вартість: 4000 гривень за курс.

8. London English School

Курси англійської в Дніпрі з трьома спеціальними методиками: комунікативна, лінгвосоціокультурна і класична. Заняття можна вибрати індивідуальні або групові, з носіями мови і з українськими кваліфікованими викладачами англійської. 

Семестр: 4 місяці.

Група: 6-8 осіб.

Кількість занять: 3 заняття на тиждень.

Тривалість уроку: півтори години.

Вартість: 2700 гривень за курс.

9. Курси розмовної англійської в Дніпрі ESL

Навчання на онлайн-платформі і в розмовній практиці, яка займає велику частину уроку. Ви навчитесь спілкуватися англійською, поповнивши свій словниковий запас і матимете змогу виражати свої думки без страху, що ви зможете помилитись. Саме тут ви зможете досягти швидких, але якісних результатів. Ці курси англійської в Дніпрі в нашому рейтингу виявилися не даремно, оскільки користуються популярністю серед тисячі студентів, що рекомендують їх не лише друзям і знайомим, але і користувачам інтернету за допомогою залишених приємних відгуків і оцінок. 

Семестр: 2 місяці.

Група: 10-14 студентів.

Кількість занять: 3 заняття на тиждень.

Тривалість уроку: 2 години 30 хвилин.

Вартість: 4500 гривень за курс.

10. Fab.Star English

Курси англійської в Дніпрі зі зручним розташуванням і приємною атмосферою для навчання. Тут діє система контролю, дуже корисна для студентів, яким важко концентруватися на навчанні. Вчителі школи стежать за тенденціями розвитку англійської мови за кордоном і вводять корективи в сучасні методики навчання, тому записавшись в цю школу англійської в Дніпрі, ви йдете в ногу з часом і вчите корисну лексику. 

Семестр: 4 місяці.

Група: 4-8 людей.

Кількість занять: 2 заняття на тиждень.

Тривалість уроку: півтори години.

Вартість: 3000 гривень за курс.

11. EnglishDom

Курси англійської в Дніпрі онлайн для тих, у кого бракує часу на поїздки в школу. У вас є можливість навчатися, не виходячи з будинку, або навпаки – з далеких локацій, де б ви не знаходилися. Маючи доступ до інтернету, ви можете вивчити повноцінний курс і в результаті отримати високі знання англійської. Ви можете обговорити з вашим викладачем свої плани і вподобання, а також скласти власний графік і план уроку.

Семестр: 6 місяців.

Група: 1 людина.

Кількість занять: 2 заняття на тиждень.

Тривалість уроку: 50 хвилин.

Вартість: 1600 гривень за місяць.

Усі ми знаємо, що багато людей хочуть досягти успіху в житті, і усі прекрасно розуміють, що для виконання таких цілей треба розвиватися і вчитися. Вважається, що вивчення англійської є найкращим варіантом відкрити перед собою нові двері і почати успішну кар'єру. Якщо ви вирішили, що англійська мова – найкращий вибір для вашого саморозвитку, оскільки вона допоможе досягти успіхів в певних галузях, то почніть змінювати своє життя прямо зараз, записавшись на курс англійської в Дніпрі. Ви матимете змогу не лише завести нові знайомства за допомогою відвідування школи, але і дізнатися багато нового, покращити свої знання і не корити себе за втрачені моменти у своєму житті. Адже з появою обов'язків відвідування курсів англійської мови ви відчуваєте себе не лише впевненіше, але і спокійніше, оскільки ви прекрасно розумієте, що робите все правильно і працюєте на шляху до своїх цілей. Вибравши вподобані курси англійської в Дніпрі, ви розпочнете осінній період з корисних знайомств і потоку нової інформації, яка, безумовно, згодиться вам надалі. Не відкладайте на потім те, що хотіли розпочати так давно – налаштуйтесь до навчання зараз і хороший результат не змусить довго чекати!


Статті та огляди
Як швидко вивчити англійську, навчаючись самостійно або на курсах

Розглядаємо способи, як швидко вивчити англійську: що сповільнює та прискорює цей процес.

Самостійне вивчення англійської на EdTech платформі Booyya

Ми розповімо вам про справжню знахідку – онлайн-маркет курсів англійської за вашими інтересами Booyya.

Курси іноземних мов і критерії їх вибору

Яких послуг вам варто очікувати від курсів іноземних мов і як їх легко обрати?

Англійська для подорожей – лексика та поради з вивчення

Важливо зосередитися на меті, розробити план регулярних занять і визначити пріоритетні теми

Як обрати курси іноземної мови – покрокові рекомендації

Питання, як обрати курси іноземної мови, досить актуальне. Як підібрати оптимальний варіант серед розмаїття пропозицій?