Рейтинг курсів англійської в Києві: готуємося до фестивалів

Щорічно в різних країнах проводяться сотні музичних фестивалів, відвідування яких – це можливість і почути улюблених виконавців, і подивитися світ. Однак щоб не загубитися в дорозі і на території фестивалю, вам потрібно мати хорошу підготовку в англійській мові. З цієї статті ви дізнаєтеся, як рейтинг курсів англійської в Києві допоможе вам знайти курси, щоб підготуватися до подібної події, а також зможете вивчити невеликий набір фраз, необхідних для вашої поїздки.

Зміст

1. Як рейтинг курсів англійської в Києві допоможе вибрати потрібні заняття

2. Список фраз, які знадобляться на фестивалі

2.1. Підказки, які допоможуть дістатися до місця проведення заходу

2.2. Квитки і спілкування на вході

2.3. Питання, які можуть виникнути в кемпінгу

2.4. Їжа та напої

Як рейтинг курсів англійської в Києві допоможе вибрати потрібні заняття

Чому варто витрачати час на вивчення рейтингу доступних курсів? Все просто: далеко не всі школи допомагають отримати якісні знання. Особливо в такому випадку, як у вас – необхідність підготуватися до поїздки на музичний фестиваль, який відбудеться в іншій країні.

Рейтинг курсів англійської в Києві: готуємося до фестивалів

Поїздки до інших країн – найкраща можливість попрактикувати англійську

Вивчивши рейтинг курсів англійської в Києві, виберіть той курс, який підходить вам за форматом, вартістю та тривалістю.

  • Якщо у вас обмежена кількість часу, який ви можете витратити на навчання, вибирайте в рейтингу той курс, який пропонує експрес-занурення в англійську мову. Разом з досвідченим викладачем ви зможете освоїти базові знання з іноземної мови, необхідні будь-якому жителю Києва.

  • Якщо ви можете навчатися довго, однак не хочете користуватися громадським транспортом – вибирайте мовні курси, на яких можна навчатися дистанційно за допомогою різних онлайн-платформ. Такий формат вивчення англійської мови в Києві стає все більш популярним, оскільки пропонує ті ж якісні знання, але економить час і дозволяє навчатися англійської мови з будь-якої точки світу. Найчастіше школи, які пропонують онлайн-формат навчання, стоять на першому місці рейтингу.

  • Якщо ви хочете заощадити – шукайте в рейтингу курсів англійської в Києві групові заняття. Найчастіше участь в такому навчанні обходиться дешевше, ніж індивідуальні курси з викладачем. Ще один варіант – корпоративні мовні курси, які вам може оплатити компанія і які допомагають опанувати професійну лексику.

Лідери рейтингів київських курсів англійської пропонують мовні курси як у форматі очного навчання, так і дистанційно. Якщо вам потрібна англійська тільки для поїздки за кордон – ви можете вибрати прискорене або поглиблене навчання, яке дозволить швидко зануритися в мову і навчитися впевнено розмовляти. Перед тим як зробити остаточний вибір курсів, крім рейтингу, не забудьте вивчити відгуки, а також особисто зв'язатися зі школою і поставити менеджеру запитання.

Список фраз, які знадобляться на фестивалі

Переходимо від рейтингу курсів англійської в Києві до безпосереднього вивчення іноземної мови. Нижче наведено список фраз, які знадобляться при відвідуванні музичного фестивалю і будь-якого іншого заходу за кордоном. Використовуйте цей список як основу, але врахуйте, що її може не вистачити для впевненого спілкування в іншій мовній культурі. Саме з цієї причини важливо не обмежуватися знаннями з інтернету, а проходити підготовку на повноцінних мовних курсах. На щастя, в Києві є достатньо варіантів і рейтингів, які допоможуть зробити остаточний вибір.

Підказки, які допоможуть дістатися до місця проведення заходу

Ми вже розповіли, що вибір курсів англійської слід починати з вивчення рейтингу, відгуків, а також спілкуванням з менеджером. Вирушаючи на музичний фестиваль з Києва, уважно вивчіть відгуки людей, які вже відвідували його. Вони розкажуть, як саме можна дістатися до місця проведення заходу, як заощадити і які транспортні засоби є найбільш зручним варіантом для поїздки.

Найчастіше великі фестивалі організовують шаттли для глядачів, які приїжджають з інших міст, у тому числі з Києва. У такому випадку вам потрібно розпитати організаторів заходу про те, як і де можна скористатися шаттлом. Оскільки ми вже зверталися до рейтингу київських мовних курсів, використовуємо англійські фрази, які вивчаються на найкращих курсах англійської мови:

Where does the shuttle stop? – Де зупиняється шаттл?

What are the shuttle service working hours? – Які години роботи трансферу?

How often does the shuttle run? – Як часто ходить шаттл?

Безсумнівно, шаттл очолює рейтинг найбільш зручного транспорту, за допомогою якого можна дістатися до заходу. Але якщо щось піде не за планом – запитаєте поради у місцевих жителів або поліції. Для такого спілкування також знадобляться знання з мовної школи – кращої в рейтингу курсів англійської в Києві.

Квитки і спілкування на вході

Вхід на міжнародні фестивалі відкривається заздалегідь – це дозволяє гостям з інших міст і країн спокійно зайняти місце в кемпінгу, розбити намет і відпочити перед заходом. Незалежно від масштабу фестивалю на вході всіх гостей чекає ретельна перевірка. Однак для спілкування з персоналом вам вистачить кількох простих фраз англійською мовою, які можна вивчити в школі з рейтингу київських курсів англійської:

Good morning, here are our tickets! – Доброго ранку, ось наші квитки!

Good morning, we have a three-day pass plus camping. – Доброго ранку, у нас є триденний квиток плюс кемпінг.

Can we exchange our tickets for two wristbands? – Чи можна обміняти квитки на два браслети?

How can I load money to my wristband? – Як я можу поповнити свій браслет?

Can I load 20 € to my wristband? – Чи можу я поповнити свій браслет на 20 євро?

Якщо ви неодноразово відвідували сучасні фест-майданчики, ймовірно, у вас не виникало питань щодо браслетів. Якщо ж у вас поки немає досвіду відвідування найкращих у рейтингу концертних майданчиків, додамо маленьке пояснення, щоб не довелося слухати його англійською мовою від працівника каси. На території більшості музичних заходів глядачі отримують браслети з електронним чіпом. Це спрощує їхнє пересування по території між сценами, виходом і поверненням на територію, а також дозволяє оплачувати напої та їжу. Відповідно, на касі можна покласти на браслет гроші, щоб потім користуватися безготівковим розрахунком.

Питання, які можуть виникнути в кемпінгу

Для спілкування в кемпінгу вам цілком вистачить навіть базових мовних знань і зручного словника під рукою. Втім, деякі кемпінги занадто заплутані, щоб розібратися, де можна поставити намет, де знаходиться туалет, а де можна залишити речі на зберігання або приготувати їжу. Щоб отримати відповіді на перераховані питання, доведеться згадати всі знання з курсів, які ви вибрали завдяки рейтингу курсів англійської в Києві.

Рейтинг курсів англійської в Києві: готуємося до фестивалів - 2

На відміну від кращих курсів з київських рейтингів, в кемпінгу можна безмежно і безкоштовно спілкуватися з носіями мови

Наводимо рейтинг найбільш поширених запитань на фест-кемпінгах:

Can I rent a locker? – Чи можу я орендувати шафу для зберігання цінних речей?

Where are the lockers? – Де знаходяться шафи для зберігання цінних речей?

Where are the toilets? – Де знаходяться туалети?

My tent is torn. Can I rent one? – Мій намет порвався. Чи можу я орендувати намет тут?

I am diabetic. This is my prescription medical kit. – Я діабетик. Це моя рецептурна аптечка.

Is there a cash point in the camping area? Where? – Чи є в кемпінгу пункт видачі готівки? Де він знаходиться?

Where is the lost property office? – Де розташоване бюро знахідок?

Звичайно, кемпінг – не найкомфортніший варіант розміщення. Однак на його території ви можете вдосталь поспілкуватися з іноземцями англійською мовою, тим самим практикуючи і закріплюючи знання, отримані на мовних курсах. Адже занурення в мовне середовище – фактор, який лідирує в рейтингу засобів для максимально ефективного вивчення іноземної мови. Та й у Києві важко знайти таку кількість іноземців.

Їжа та напої

Коли намет встановлено, можна перекусити. Зазвичай між сценами встановлюється велика кількість крамниць, де продають смачну свіжу їжу і напої. Звичайно, такі частування коштують досить дорого, та й отримати їх можна лише при хорошому володінні англійською.

Щоб не опинитися в рейтингу найдурніших покупців, вам слід добре запам'ятати такі вирази (на київських курсах ви можете заздалегідь попросити дати приклади):

Can we have two pints of beer? – Можна дві пінти пива? (Якщо опинитеся на європейському фестивалі, для обсягу пива використовуйте позначення pint – пінта. Це обсяг, що дорівнює приблизно 550 мл.)

Can we have two hot dogs? – Можна два хот-доги?

Can I have French fries? – Можна картоплю фрі?

How much is it? – Скільки це коштує?

Can I have soda with ice? – Можна мені газовану воду з льодом?

Хоча наші підказки можуть здатися вам простими, перед поїздкою до інших країн все ж слід отримати знання на хороших київських курсах, які очолюють рейтинги серед студентів. Адже ми привели фрази для найбільш простих і стандартних ситуацій. На ділі ж може статися абсолютно несподівана розмова з іноземцями. Тому вивчення рейтингу найкращих київських шкіл і курсів – не така вже й банальна затія.

Світлана Федорчук


Статті та огляди
Як швидко вивчити англійську, навчаючись самостійно або на курсах

Розглядаємо способи, як швидко вивчити англійську: що сповільнює та прискорює цей процес.

Самостійне вивчення англійської на EdTech платформі Booyya

Ми розповімо вам про справжню знахідку – онлайн-маркет курсів англійської за вашими інтересами Booyya.

Курси іноземних мов і критерії їх вибору

Яких послуг вам варто очікувати від курсів іноземних мов і як їх легко обрати?

Англійська для подорожей – лексика та поради з вивчення

Важливо зосередитися на меті, розробити план регулярних занять і визначити пріоритетні теми

Як обрати курси іноземної мови – покрокові рекомендації

Питання, як обрати курси іноземної мови, досить актуальне. Як підібрати оптимальний варіант серед розмаїття пропозицій?