Рейтинг курсів англійської мови в Києві

На сьогодні Київ наповнений силою-силенною різноманітних шкіл англійської мови і тепер досить лише бажання для вивчення. Зручні локації, незвичайна система навчання, розробки нових програм, підготовка до іспитів і можливість вивчати англійську за своїм профілем – столичні школи обіцяють масу додаткових бонусів, варто усього лише сплатити семестр і відвідати потрібну кількість занять. Але як розібратися, яка з них підходить під ваші конкретні запити? Для того, щоб вибрати відповідний заклад для навчання, слід ознайомитися з рейтингом шкіл англійської мови. Важливо розуміти, що не всі сайти надають достовірну інформацію стосовно рейтингу курсів англійської мови і відгуки учнів можуть виявитися несправжніми, тому ми підібрали для вас рейтинг найкращих шкіл англійської в Києві за оцінками і відгуками на сайті Englisher.

Зміст

1. Рейтинг курсів англійської мови в Києві за запитами в Google

2. Рейтинг курсів англійської на Facebook

3. Рейтинг курсів англійської мови в Києві в Instagram

4. Рейтинг шкіл англійської в Києві за відгуками

Рейтинг курсів англійської в Києві заснований на запитах в Google, соціальних мережах, а також відгуках студентів міста. Складений топ курсів англійської мови допоможе вам вибрати ідеальне місце для навчання, що базується на ваших особистих потребах і цілях. 

Рейтинг курсів англійської мови в Києві за запитами в Google

1. Green Forest

До рейтингу шкіл англійської мови в Києві за запитами в Google входить школа англійської мови Green Forest, яка вже впродовж багатьох років пропонує всім охочим безліч цікавих і продуктивних програм з вивчення англійської мови. Особливістю курсів є онлайн-платформа, на якій студенти вивчають англійську, використовуючи інтерактивний онлайн-підручник Notes By Green Forest. Він включає відео- і аудіоматеріали і перевіряє студента на помилки у виконаному завданні. Онлайн-платформа школи дуже зручна у використанні і завдяки ній студент може відстежувати свою успішність, дивитися, скільки занять ще залишилося, і записуватися на додаткові спецкурси – це, мабуть, найприємніший і найкорисніший бонус, який школа надає своїм учням в якості додаткового навантаження. Ви можете записатись на розмовні клуби з носіями мови, заздалегідь дізнавшись тему майбутньої бесіди, адресу і час провождения. Як правило, розмовні клуби проходять в офісі школи в затишній атмосфері. У особистому кабінеті є можливість записуватися на додаткові тематичні уроки з викладачем, наприклад, граматичні. Основне навчання проходить в невеликих групах з 12-13 людей і базується на комунікативній методиці. Саме тому Green Forest відкриває рейтинг курсів англійської в Києві.

Умови навчання: Школа Green Forest пропонує інтенсивні курси по буднях і по вихідних, а також стандартний курс. Студент сам вибирає, в якому темпі він хоче вивчити англійську і скільки часу у нього на це є. Так можна вибрати вивчити один рівень англійської за 9 тижнів або за 4 місяці.

Вартість навчання: від 5400 гривень за курс.

2. British Council

Рейтинг курсів англійської в Києві за запитами в Google поповнює ще одна популярна школа, адже у неї великий досвід в навчанні англійської мови. Одна з найголовніших особливостей методики викладання цього навчального закладу – особливий підхід до груп дітей і дорослих, з максимальним комфортом в дружній атмосфері. У школі викладають кваліфіковані викладачі, і це не просто слова – на сайті можна прочитати все, що стосується професійного шляху усіх вчителів British Council, їхні сертифікати і дипломи знаходяться у відкритому доступі, щоб ті, хто бажає навчатися, могли ознайомитися зі своїм майбутнім "наставником" у світі англійської мови.

Умови навчання: курси англійської мови British Council в Києві, що увійшли в цей рейтинг, пропонують корпоративне навчання, англійську для дорослих, а також для підлітків і дітей. Можна вибрати вивчення в режимі онлайн, оскільки школа пропонує безліч онлайн-ресурсів, які є безкоштовними і стануть незамінними помічниками в якості додаткового навантаження у вивченні англійської мови. Можливість переглядати корисні матеріали на веб-сайті, використати додаток, English channel, безкоштовні онлайн-курси, вебінари з англійської мови для підлітків, а також онлайн-курс про те, як правильно писати електронні листи. 

Вартість навчання: від 2900 гривень.

3. Speak Up

Рейтинг шкіл англійської мови в Києві поповнює ще одна міжнародна мережа шкіл з великим досвідом. Чим же вона відрізняється від інших? Тим, що саме тут студент сам обирає, коли і як йому вчитися. Для багатьох це може виявитися справжньою знахідкою, адже деяким студентам дійсно легше навчатися за власною програмою, з побудовою власного графіку уроків. Є можливість онлайн-навчання, знаходячись де завгодно, студент може пройти урок англійської за допомогою мобільного телефону, планшета або ноутбука.

Умови навчання: Speak Up пропонують курс для дітей і дорослих, бізнес-англійську, розмовний курс, дитячий табір, канікули або навчання за кордоном, інтенсивний курс або заняття з носієм мови, а також підготовку до міжнародних іспитів. 

4. EnglishDom

Сучасний підхід до навчання – основний концепт школи англійської мови з рейтингу кращих по Києву. Студент вибирає сам, з ким він хоче вивчати англійську, адже це може бути як носій, так і український викладач. Заняття індивідуальні – і це величезний плюс для тих, у кого нестабільний робочий графік – час заняття вибирається самостійно. Урок проходить за цифровим підручником, а викладач допомагає розібратися з матеріалом по відеозв'язку. Таким чином, студент може навчатися не лише в той час, коли йому зручно, але і де завгодно.

Умови навчання: школа пропонує онлайн-навчання по скайпу для дітей і дорослих. Крім цього, представлений корпоративний курс для співробітників компаній. Уроки кожного курсу вибудовуються за індивідуальним графіком і інноваційним цифровим підручником. У студента є персональний куратор, який стежить за успішністю і допомагає в процесі навчання.

Вартість навчання: від 190 гривень за урок.

5. English Prime

Ця школа очолює рейтинг найкращих курсів англійської мови в Києві. І на те є свої причини: 80% заняття проходить в комунікативній формі – студенти практикують свою розмовну англійську, поповнюють словниковий запас і використовують вивчене на практиці, викладачі школи дуже уважні до студентів і стежать за їхньою вимовою, доступно пояснюють матеріал і роблять все, щоб студент не зубрив матеріал, а засвоював за допомогою прикладів на практиці.

Умови навчання: школа пропонує навчання щопонеділка, щосереди і щоп'ятниці. Групи ранкові, денні і вечірні.

Вартість навчання: 5310 гривень за курс.

6. Green Country

Школа розрахована для дітей від 6 до 16 років і входить до рейтингу найкращих курсів англійської в Києві. Особливістю є сама система навчання. В першу чергу, система "перевернуті уроки", за якою студенти повинні підготуватися до уроку вдома, самостійно, а на занятті практикуються. Групи діляться не лише за рівнем і віком, але і за цілями учнів. Також Green Country доповнила рейтинг курсів англійської в Києві, оскільки надає інноваційний простір для своїх студентів, які мають доступ до особистого кабінету GC, що включає інтерактивний підручник, систему онлайн-тренажерів Self Study, трекінг успішності, органайзер (розклад, вихідні, план семестру і так далі), корисні розділи для батьків.

Умови навчання: можна вибрати інтенсивний або стандартний курс.

Вартість навчання: від 2200 гривень за семестр.

Рейтинг курсів англійської мови в Києві

Рейтинг шкіл англійської мови в Києві за запитами в пошуковій системі включає найбільші і найпопулярніші курси

Рейтинг курсів англійської на Facebook

1. British Council

Умови навчання: British Council входить до рейтингу шкіл англійської мови в Києві через достатню кількість освітніх програм: корпоративне навчання, англійська для дорослих, а також для підлітків і дітей. Окрім цього, можна вибрати навчання в режимі онлайн, оскільки школа пропонує безліч онлайн-ресурсів, які є безкоштовними і стануть незамінними помічниками в якості додаткового навантаження у вивченні англійської мови. Можна переглядати корисні матеріали на веб-сайті, використовувати додаток, English channel, безкоштовні онлайн-курси, вебінари з англійської мови для підлітків.

Вартість навчання: від 2900 гривень.

2. Англійська Хелен Дорон

Рейтинг шкіл англійської в Києві поповнюють ще одні мовні курси, що працюють за методикою лінгвіста і викладача Хелен Дорон, яка більше 30 років тому розробила власну методику для навчання дітей іноземній мові. На даний момент її метод викладання використовується в 35 країнах світу. Основний принцип школи – створити дітям англомовне середовище, в якому вони почнуть вільно спілкуватися англійською, поповнювати словниковий запас за допомогою ігор і приємно проводити час. 

Умови навчання: англійська для малюків, дітей, школярів і підлітків.

3. Green Forest

Це вже не перший топ курсів англійської мови, який включає Green Forest. Особливістю курсів є онлайн-платформа, на якій студенти вивчають англійську, використовуючи інтерактивний онлайн-підручник Notes By Green Forest. Він включає відео- і аудіоматеріали і перевіряє студента на помилки у виконаному завданні. Онлайн-платформа школи дуже зручна у використанні і завдяки ній студент може відстежувати свою успішність, дивитися, скільки занять ще залишилося, і записуватися на додаткові спецкурси – це, мабуть, найприємніший і найкорисніший бонус, який школа надає своїм учням в якості додаткового навантаження. Саме тому вона є частиною рейтингу шкіл англійської в Києві за оцінками і відгуками на Facebook.

Умови навчання: школа Green Forest пропонує інтенсивні курси по буднях і по вихідних, а також стандартний курс. Студент сам вибирає, в якому темпі він хоче вивчити англійську, і скільки часу у нього на це є. Так можна вибрати вивчити один рівень англійської за 9 тижнів або за 4 місяці.

Вартість навчання: від 5400 гривень за курс.

4. American English

До рейтингу курсів англійської мови в Києві за відгуками студентів на Facebook входить центр вивчення з американськими викладачами. Програма навчання розроблена справжніми професіоналами для того, щоб студенти могли вивчити мову до потрібного рівня з максимальною ефективністю. Методика навчання базується на вивченні потрібної кількості слів для вільного спілкування англійською мовою надалі. Головне завдання викладачів – навчити студента спілкуватися і подолати мовний бар'єр.

Умови навчання: American English пропонують безліч корисних курсів. Наприклад, розмовний, основний і повне занурення в англомовне середовище.

Вартість навчання: від 3500 гривень за семестр.

5. EnglishDom

Сучасний підхід до навчання – основний концепт цих курсів, які заслужили бути в рейтингу шкіл англійської мови в Києві. Студент вибирає сам, з ким він хоче вивчати англійську, адже це може бути як носій, так і український викладач. Заняття індивідуальні – і це величезний плюс для тих, у кого нестабільний робочий графік – час заняття вибирається самостійно. Урок проходить за цифровим підручником, а викладач допомагає розібратися з матеріалом по відеозв'язку. 

Умови навчання: школа пропонує онлайн-навчання по скайпу для дітей і дорослих. Крім цього, представлений корпоративний курс для співробітників компаній. Уроки кожного курсу вибудовуються за індивідуальним графіком і інноваційним цифровим підручником. У студента є персональний куратор, який стежить за успішністю і допомагає в процесі навчання.

Вартість навчання: від 190 гривень за урок.

Рейтинг курсів англійської мови в Києві в Instagram

1. English4Future

Перша школа, що увійшла до рейтингу шкіл англійської мови в Києві в найбільшій соціальній мережі Інстаграм, в першу чергу, за можливість гнучкого графіку онлайн- навчання і не лише. Перш ніж почати курс, студент дивиться відеопрезентації викладачів школи і вибирає того, хто йому найбільше імпонує. Навчання проходить в режимі онлайн за погодженим розкладом. У кінці курсу є можливість побачити, як покращилися ваші знання.

Умови навчання: для вивчення англійської мови можна вибрати навчання по скайпу, розмовний англійський курс за 30 днів або індивідуальну англійську за 30 днів.

Вартість навчання: від 1997 гривень. 

2. Yappi Business English School

Рейтинг шкіл англійської мови в Києві доповнюють ще одні курси бізнес-навичок. Саме тут вас навчать, як спілкуватися з бізнес-партнерами, вести ділові переговори і листування, домовлятися про зустрічі з міжнародними представниками або ж просто вивчити англійську, яка пов'язана з вашою професією. 

Умови навчання: школа пропонує курси для підготовки до тесту IELTS, для роботи, курс smart skills для ведення успішних переговорів і спілкування з бізнес-партнерами, англійську для IT, а також юристів. 

Вартість навчання: від 2400 гривень за семестр.

3. EnglishDom

Рейтинг шкіл англійської мови в Києві доповнює школа з сучасним підходом до навчання – основний концепт цієї школи. Студент вибирає сам, з ким він хоче вивчати англійську, адже це може бути як носій, так і український викладач. Заняття індивідуальні – і це величезний плюс для тих, у кого нестабільний робочий графік – час заняття вибирається самостійно. Урок проходить за цифровим підручником, а викладач допомагає розібратися з матеріалом по відеозв'язку. 

Умови навчання: школа пропонує онлайн-навчання по скайпу для дітей і дорослих. Крім цього, представлений корпоративний курс для співробітників компаній. 

Вартість навчання: від 190 гривень за урок.

4. Корпоративна англійська EnglishDom

Не перший рейтинг шкіл англійської мови в Києві, який включив школу англійської мови EnglishDom. Цього разу, в попиті саме корпоративне навчання для співробітників компаній. 

Умови навчання: курс підбирається індивідуально під вашу спеціальність, персональний куратор допомагатиме упродовж усього навчання і стежитиме за вашим зростанням у вивченні англійської.

5. ZNOua

Рейтинг шкіл англійської за відгуками в Instagram доповнює ще одна школа, яка спеціалізується на підготовці майбутніх студентів до ЗНО. Це чудовий шанс присвятити декілька місяців вивченню англійської мови перед тим, як скласти вступні іспити до ВНЗ. За семестр учень зможе вивчити все те, що перевірятиметься на ЗНО, матеріали для підготовки розроблені викладачами школи, які у минулому отримали 190 і вище балів за аналогічний іспит. 

Умови навчання: семестр триває 2 місяці, і за цей час будуть розібрані усі теми англійської мови, які будуть в тестах ЗНО. Тривалість одного курсу – 9 місяців.

Вартість навчання: 3900 гривень за семестр.

Рейтинг курсів англійської мови в Києві - 2

Тільки найпрогресивніші мовні курси можуть потрапити до рейтингу шкіл англійської мови в Києві

Рейтинг шкіл англійської в Києві за відгуками

1. Green Forest

Особливістю школи, що увійшла до рейтингу курсів англійської в Києві, є онлайн-платформа, на якій студенти вивчають англійську, використовуючи інтерактивний онлайн-підручник Notes By Green Forest. Він включає відео- і аудіоматеріали і перевіряє студента на помилки у виконаному завданні. Онлайн-платформа школи дуже зручна у використанні і завдяки ній студент може відстежувати свою успішність, дивитися, скільки занять ще залишилося, і записуватися на додаткові спецкурси – це, мабуть, найприємніший і найкорисніший бонус, який школа надає своїм учням в якості додаткового навантаження. 

Умови навчання: школа Green Forest пропонує інтенсивні курси по буднях і по вихідних, а також стандартний курс. Студент сам вибирає, в якому темпі він хоче вивчити англійську, і скільки часу у нього на це є. Так можна вибрати вивчити один рівень англійської за 9 тижнів або за 4 місяці.

Вартість навчання: від 5400 гривень за курс.

2. Vayner School

Школа, яку студенти оцінили позитивними відгуками, увійшла до рейтингу шкіл англійської в Києві за великий досвід на ринку, починаючи з 2001 року, а також за результат, яким колишні студенти діляться на просторах інтернету, підкреслюючи той факт, що Vayner School дала поштовх до відкриття нових горизонтів за кордоном, адже вивчивши англійську мову, ви отримуєте безліч нових можливостей.

Умови навчання: школа пропонує вечірні курси англійської мови, по вихідних, ранкові групи, курс для дітей, а також індивідуальне навчання. 

Вартість навчання: від 250 гривень за урок.

3. Speak Up

Рейтинг курсів англійської в Києві доповнює Speak Up – знахідка для багатьох, адже деяким студентам дійсно легше навчатися за власною програмою, з вибудовуванням власного графіку уроків. У школі є можливість онлайн-навчання, знаходячись де завгодно, студент може пройти урок англійської за допомогою мобільного телефону, планшета чи ноутбука.

Умови навчання: Speak Up пропонує курс для дітей і дорослих, бізнес-англійську, розмовний курс, дитячий табір, канікули або навчання за кордоном, інтенсивний курс або заняття з носієм мови і підготовку до міжнародних іспитів. 

4. Green Country

Рейтинг курсів англійської в Києві доповнює школа для дітей від 6 до 16 років. Особливістю є сама система навчання. В першу чергу, система "Перевернуті уроки", за якою студенти повинні підготуватися до уроку вдома, самостійно, а на занятті практикуються. Групи діляться не лише за рівнем і віком, але і за цілями учнів. Також Green Country надає інноваційний простір для своїх студентів у вигляді онлайн-платформи.

Умови навчання: можна вибрати інтенсивний або стандартний курс.

Вартість навчання: від 2200 гривень за семестр.

5. Denis' School

Рейтинг шкіл англійської в Києві доповнює ще одна школа, яка користується популярністю серед охочих вивчити мову. Навчання тут проходить за спеціально розробленою методикою DS Global і є авторською. Також варто сказати, що ця школа співпрацює з European Business Association і має нагороду "Золота Фортуна", але це далеко не всі нагороди Denis' School. Окрім нагород, у школи є величезний досвід корпоративного навчання співробітників величезних компаній. У школі 130 професійних викладачів, а методика навчання є комплексною.

Умови навчання: школа пропонує студентам індивідуальне вивчення англійської мови, групове навчання, корпоративний курс і підготовку до ЗНО і іспитів.

Рейтинги шкіл англійської в Києві допоможуть майбутнім студентам розібратися і визначити, яка школа все ж підходить їм більше. Поставте собі питання: "Навіщо мені вивчення англійської?", – відповівши на нього, ознайомтеся з нашими рейтингами англійської мови і виберіть ту школу, яка відповідає вашим особистим цілям.


Статті та огляди
Як швидко вивчити англійську, навчаючись самостійно або на курсах

Розглядаємо способи, як швидко вивчити англійську: що сповільнює та прискорює цей процес.

Самостійне вивчення англійської на EdTech платформі Booyya

Ми розповімо вам про справжню знахідку – онлайн-маркет курсів англійської за вашими інтересами Booyya.

Курси іноземних мов і критерії їх вибору

Яких послуг вам варто очікувати від курсів іноземних мов і як їх легко обрати?

Англійська для подорожей – лексика та поради з вивчення

Важливо зосередитися на меті, розробити план регулярних занять і визначити пріоритетні теми

Як обрати курси іноземної мови – покрокові рекомендації

Питання, як обрати курси іноземної мови, досить актуальне. Як підібрати оптимальний варіант серед розмаїття пропозицій?