Рейтинг онлайн - шкіл англійської – обираємо курси

Щоб вивчити англійську онлайн або ж за допомогою традиційних занять, необхідно записатися на мовні курси. Знайти їх не так вже й важко, достатньо просто зайти в інтернет і подивитися в режимі онлайн рейтинг шкіл англійської у вашому місті. Якщо все починається з інтернету, чому б в ньому не залишитися? Адже це ж так зручно – підключаєтесь до wi-fi – і ви готові до вивчення англійської онлайн.

Залишилося тільки вирішити, в якій саме школі вчитися. Добре, якщо у вас є друзі і знайомі з досвідом онлайн - вивчення англійської, які могли б поділитися думкою про курси. Але якщо їх немає, то все доведеться робити самостійно: шукати онлайн - школу англійської за рейтингом, читати відгуки студентів, дізнаватися ціни і вникати в навчальні програми тих чи інших курсів.

Кожен навчальний заклад дорожить своїм іміджем і репутацією. Мовні курси приділяють багато уваги соціальним мережам і видимості в інтернеті. Не завжди онлайн - школи англійської піднімають рейтинг чесно. У сучасному світі є маса хитрощів, що дозволяють створити приємне враження про себе. Який би у школи не був красивий сайт, як би ефективно не велися її соцмережі, це ніяк не вплине на особисто ваше вивчення англійської онлайн. Тому не варто записуватися на курси тільки тому, що сайт і сторінки школи здалися вам гарними. Знайшовши в рейтингу онлайн - школу англійської, одразу зверніться до її представників для отримання більш детальної інформації про:

  • ціни на курси;
  • тривалість навчання;
  • методи, які мовна школа використовує для вивчення англійської онлайн;
  • кількість студентів у групі;
  • графік дистанційних занять;
  • навчальні матеріали;
  • кількість теоретичних і практичних уроків.

Рейтинг онлайн - шкіл англійської – обираємо курси

Не можете знайти відповідні курси англійської онлайн? Визначитися з вибором вам допоможуть сторінки мовних шкіл у соцмережах та відгуки студентів

Щоб трохи полегшити пошук, необхідно відштовхуватися не тільки від ваших очікувань, але і можливостей. Дуже важливо, щоб заняття відповідали вашому рівню володіння англійською мовою. Крім того, якщо вам потрібно вивчити специфічну лексику, наприклад, ділову мову, сфокусуйтеся на школах, у яких викладають бізнес-англійську. Орієнтуйтеся також на такі критерії:

  • вік студентів (щоб помилково не записатися на курси для дітей);
  • мовний аспект (розмовна англійська, поліпшення навичок читання або письма);
  • інтенсивність курсів (якщо у вас нульовий або базовий рівень, то експрес-заняття, швидше за все, вам не підійдуть).

Єдине, на що вам взагалі не варто звертати увагу, це розташування мовної школи. Ви можете проходити заняття вдома, під час перерви на роботі або сидячи в кафе за чашкою кави. Гнучкий графік і комфорт – головні причини, через які все більше українців обирає дистанційні англійські курси.

Тетяна Огородник


Статті та огляди
Як швидко вивчити англійську, навчаючись самостійно або на курсах

Розглядаємо способи, як швидко вивчити англійську: що сповільнює та прискорює цей процес.

Самостійне вивчення англійської на EdTech платформі Booyya

Ми розповімо вам про справжню знахідку – онлайн-маркет курсів англійської за вашими інтересами Booyya.

Курси іноземних мов і критерії їх вибору

Яких послуг вам варто очікувати від курсів іноземних мов і як їх легко обрати?

Англійська для подорожей – лексика та поради з вивчення

Важливо зосередитися на меті, розробити план регулярних занять і визначити пріоритетні теми

Як обрати курси іноземної мови – покрокові рекомендації

Питання, як обрати курси іноземної мови, досить актуальне. Як підібрати оптимальний варіант серед розмаїття пропозицій?