Рейтинг шкіл англійської мови в Києві: обираємо найкращу

При пошуку курсів англійської мови в Києві рейтинги і відгуки стають основним інструментом вибору. У цій статті ми розберемо, на що варто звернути увагу і як правильно підібрати для себе школу іноземної мови, щоб отримати бажаний результат.

Зміст

1. Відгуки та рейтинги шкіл англійської мови в Києві

1.1. Читаємо відгуки про курси англійської мови

1.2. Як формуються рейтинги шкіл англійської мови в Києві

2. Створюємо власний рейтинг шкіл англійської мови в Києві

2.1. Спеціалізація курсів

2.2. Кваліфікація педагогів у мовних школах Києва

2.3. Методики викладання на курсах англійської мови в Києві

2.4. Час занять і гнучкість графіка

2.5. Вартість занять на курсах англійської

Відгуки та рейтинги шкіл англійської мови в Києві

У Києві свої послуги навчання пропонують сотні мовних шкіл, тож розгубитися під час вибору відповідної школи легко. Йти одразу в першу-ліпшу школу – не найкращий варіант. Радимо починати з пошуку відгуків і рейтингів в інтернеті. Звичайно, не варто ігнорувати і рекомендації знайомих і друзів, адже ви добре знаєте людину і можете дізнатися всі деталі про викладачів, методику, ціну і результат.

Рейтинг шкіл англійської мови в Києві: обираємо найкращу

Читайте рейтинги та відгуки про курси англійської в Києві

Читаємо відгуки про курси англійської мови

Зверніть увагу, що негативні відгуки на сайті певних курсів англійської мови модератори можуть приховувати, тому варто читати про школу на незалежних сайтах. У пошуковій системі Google також є можливість написати і прочитати відгук. Представники шкіл не мають можливості правити або видаляти їх. Така ж ситуація з відгуками в соціальних мережах. Навіть на сторінці самої школи виправити або видалити відгук не вийде. До того ж, у Facebook ви можете написати особисте повідомлення людині, яка залишила коментар про курси, і уточнити моменти, які вас цікавлять.

Поспілкуватися з людьми і запитати думки про різні курси англійської в Києві можна і на форумах. Часто в різних обговореннях можна вже знайти відповіді на всі запитання.

Важливо тільки розуміти, що люди бувають різні, з різними запитами, мотивацією в навчанні і типом мислення. Тому уважно читайте думки й аналізуйте інформацію і різні рейтинги, адже що добре для одних, не завжди підійде іншим.

Як формуються рейтинги шкіл англійської мови в Києві

Рейтинг шкіл англійської мови в Києві формується на підставі відгуків і оцінок студентів. Щоб не загубитися в тисячах відгуків на різних майданчиках онлайн, зверніть увагу на рейтинги школи англійської мови в Києві. Так ви зможете суттєво звузити коло пошуку і розглядати вже кілька варіантів. На нашому сайті Englisher ви можете одразу відфільтрувати в рейтингу школи в Києві за напрямом і ціною. Натиснувши на кожну з мовних шкіл в рейтингу, ви побачите тривалість семестру, інформацію про тривалість і графік занять, кількість студентів у групі і ціну занять. Також буде вказано, чи є можливість відвідати пробне заняття, що також важливо при виборі курсів англійської мови. Якщо це мережа шкіл англійської, в рейтингу ви побачите список всіх адрес і подивитесь по карті, в якому районі Києва вам буде зручно займатися.

Сам рейтинг на Englisher складений за запитами в Google, відгуками студентів на сайті, а також в соціальних мережах Facebook і Instagram. Ви зможете побачити реальну картину й оцінити, чи підходить вам школа одразу за кількома параметрами. Практично все, що потрібно для першочергового ознайомлення з курсами, зібрано в одному місці.

Створюємо власний рейтинг шкіл англійської в Києві

Ознайомившись з усіма пропозиціями на ринку в Києві, переходьте до наступних етапів вибору. Адже важливо знайти мовну школу, яка точно буде підходити саме під ваші запити. Складіть власний рейтинг шкіл з тих, які ви відібрали на першому етапі.

Спеціалізація курсів

Ще до того, як перейти до вибору і аналізу рейтингів курсів англійської мови, варто для себе чітко визначити мету вивчення. І тут не підійде відповідь «для себе», адже бажання вчити «для себе» може піти так само швидко, як і прийти. У Києві ви знайдете різноманітні напрями шкіл англійської мови. Щоб не загубитися, одразу чітко визначте, що вам потрібно: загальні курси, англійська для бізнесу, розмовна мова.

Якщо ви працюєте в сфері фінансів чи права, вам важливо робити акценти на термінології у специфіці вашої професії. Загальна англійська в такому випадку буде не дуже ефективною. Можливо, ви готуєтеся до еміграції або вступу до закордонного університету, тоді вам знадобиться курс підготовки до міжнародних іспитів, де ви зупиняєтеся на тих тестах, які плануєте складати. Часто самі екзаменатори викладають таким студентам. За відносно короткий проміжок часу ви зможете розібрати всі нюанси і деталі запитань на іспиті, потренуватися на прикладах, зможете отримати консультацію професійних педагогів, які самі складали тест або приймають його і можуть поділитися досвідом.

Досягти швидкого результату буде набагато простіше, підібравши правильний курс англійської мови.

Кваліфікація педагогів у мовних школах Києва

Вивчити англійську мову в Києві допоможуть професійні викладачі. Головне – обрати того, хто дійсно зможе знайти до вас підхід і допоможе заговорити правильно і невимушено. Переглядаючи в столиці рейтинги шкіл англійської, звертайте увагу на рекомендації щодо викладачів. Студенти часто відзначають у своїх коментарях кваліфікацію і підхід педагогів.

Якщо на курсах викладають носії мови, поцікавтеся, чи мають вони сертифікати кваліфікованих педагогів, адже мову може знати багато хто, а навчити розмовляти нею – тільки професіонали. Якщо ж для педагогів англійська мова не рідна, також важливо звернути увагу на те, де навчалася ця людина, чи має сертифікати міжнародних зразків, чи відвідує спеціалізовані тренінги та курси. Педагог – це людина, яка постійно повинна розвиватися. Не бійтеся запитати про це на співбесіді в школі.

Крім професійних якостей, викладач мови повинен бути всебічно розвиненою і цікавою людиною. Можете поцікавитися, чим він захоплюється, які заходи відвідує. Іноземна мова вивчається в розмові, вам має бути цікаво говорити з людиною на різні теми будь-якою мовою.

Рейтинг шкіл англійської мови в Києві: обираємо найкращу - 2

Відгуки про викладачів шкіл дуже важливі для рейтингу

Методики викладання на курсах англійської мови в Києві

Аналізуючи рейтинги, обирайте курси іноземної мови під свої особливості і запити. Ознайомтеся з різними методиками мовних шкіл. Це може бути класична модель, коли викладач на уроці пояснює нову тему, ви разом з класом робите вправи і розбираєте складний матеріал, а потім закріплюєте знання за допомогою домашніх завдань. Також є моделі викладання, коли з новим матеріалом ви знайомитеся самостійно вдома, а на уроці практикуєтеся, розмовляєте, відпрацьовуєте нову лексику. В такому випадку у вас буде можливість приділити новому матеріалу достатньо часу, та й практики в класі з викладачем буде значно більше. Визначитись, який тип занять підійде саме вам, можна на пробному занятті.

Час занять і гнучкість графіка

Життя в столиці диктує свій ритм. Ми постійно поспішаємо і повинні передбачити час на дорогу й інші нюанси. Тому вписати в свій графік ще й курси іноземної мови важко. Більшість людей обирає заняття після роботи, у вечірній час. Але це не завжди хороший варіант. Увечері можуть з'явитися незаплановані зустрічі, затори та втома після робочого дня. Все це не сприятиме ефективному навчанню навіть у найбільш рейтинговій школі. Визначте свій графік. Можливо, ви будете встигати на ранкові заняття або у вас є можливість займатися вдень, в перерві між роботою. Так ви не тільки заощадите час ввечері, але і будете мати більше сил, щоб запам'ятовувати новий матеріал.

Оберіть школу зі зручним місцем розташування, недалеко від офісу або дому. Ще один хороший варіант – онлайн-заняття. Їх простіше вписати у свій графік, ви не будете прив'язані до місця. З сучасними технологіями дистанційні заняття не відрізняються від занять у класі. Якщо такий підхід здається занадто інноваційним, спробуйте комбінований варіант, коли школи пропонують заняття частково в класі, а частково онлайн.

Переглядаючи в Києві рейтинг шкіл англійської мови, звертайте увагу не тільки на графік, який вам підходить у даний момент, але і на можливість його коригувати. Деякі курси іноземної мови пропонують гнучкий графік занять, коли ви самі визначаєте час навчання і можете його змінювати протягом усього курсу. Якщо в обраній вами школі немає такої опції, уточніть, як можна відпрацювати пропущені заняття. Рейтингові курси англійської пропонують відвідати заняття на тему, яку ви пропустили, з іншою групою або отримати індивідуальну консультацію з викладачем.

Вартість занять на курсах англійської

Важливу роль під час вибору школи англійської мови відіграє вартість занять. У Києві діапазон цін дуже широкий. Кожен зможе знайти щось для себе. Але при цьому не варто ставити одразу на вищий рівень рейтингу найдорожчі школи. Висока ціна – не завжди гарантія якості. Звичайно, дуже низькою ціна на курси іноземної мови також не може бути. Коли ціна здається занадто привабливою, спробуйте дізнатися, за рахунок чого її знизили.

Рейтинг шкіл англійської мови в Києві: обираємо найкращу - 3

Обирати школу англійської мови потрібно комплексно

Проаналізувавши всі пункти й критерії вибору, складіть свій власний рейтинг шкіл англійської мови в Києві, пройдіть тестування і відвідайте пробний урок. Обирайте для себе ту, яка буде максимально відповідати вашим вимогам.

Олена Задворна


Статті та огляди
Як швидко вивчити англійську, навчаючись самостійно або на курсах

Розглядаємо способи, як швидко вивчити англійську: що сповільнює та прискорює цей процес.

Самостійне вивчення англійської на EdTech платформі Booyya

Ми розповімо вам про справжню знахідку – онлайн-маркет курсів англійської за вашими інтересами Booyya.

Курси іноземних мов і критерії їх вибору

Яких послуг вам варто очікувати від курсів іноземних мов і як їх легко обрати?

Англійська для подорожей – лексика та поради з вивчення

Важливо зосередитися на меті, розробити план регулярних занять і визначити пріоритетні теми

Як обрати курси іноземної мови – покрокові рекомендації

Питання, як обрати курси іноземної мови, досить актуальне. Як підібрати оптимальний варіант серед розмаїття пропозицій?