Самостійне вивчення англійської на EdTech платформі Booyya

У сучасному світі з’являється все більше можливостей для автономного навчання, що не обмежується традиційними для нас освітніми ресурсами. Тож звичні матеріали для самостійного вивчення англійської – підручники та робочі зошити, роздруківки, презентації – відходять на задній план.

Усе більше викладачів і студентів виходить за рамки традиційного. І в цій статті ми розповімо вам про сучасний, ефективний і по-справжньому цікавий шлях навчання разом із https://booyya.com/ – першим українським онлайн-маркетом курсів англійської для вивчення англійської мови самостійно.

Зміст

1. Прогресивний онлайн-маркет курсів англійської за інтересами Booyya

2. Переваги використання EdTech платформ для навчання

3. Як отримувати подвійну користь від вивчення англійської самостійно

4. Роль освітніх технологій і EdTech проєктів у самостійному вивченні мов

5. Чому актуальність онлайн-маркету курсів англійської тільки зростатиме

Самостійне вивчення англійської на EdTech платформі Booyya - 1

Знайомтеся – EdTech проєкт для вивчення англійської самостійно Booyya

Сьогодні вивчення англійської мови самостійно не обмежується переглядом монотонних уроків на екрані або застосунками для запам’ятовування нових слів. З кожним разом навчання стає більш динамічним, захопливим і, щонайважливіше, персоналізованим. Ми доведемо вам, що світ освітніх технологій повний цікавих інструментів, і для того щоб зануритися в англомовне середовище, не обов’язково збирати кошти на квиток до Америки – можна, наприклад, придбати курс розмовної англійської з носіями мови та з легкістю розпочати шлях розвитку з вашого робочого місця чи дому.

Прогресивний онлайн-маркет курсів англійської за інтересами Booyya

Ймовірно, ви зараз не погодитесь, що можна дієво налаштувати процес самостійного вивчення англійської, не втрачаючи час, запал і мотивацію. Ми ж розповімо вам про справжню знахідку – онлайн-маркет курсів англійської за вашими інтересами Booyya.

Це український EdTech проєкт, заснований 11.11.2020. Він входить до сім’ї проєктів Green Forest, тож у команді авторів Booyya працюють досвідчені викладачі англійської, які вміють розробляти якісні програми та знають, чого чекають студенти від навчання. Більш того, всі медіаматеріали, що містяться всередині курсів та підручників, також створені талановитою командою Booyya на власній студії відео- та аудіозапису.

За невеликий час своєї роботи EdTech проєкт Booyya уже встиг досягти успіху в питанні, як вчити англійську самостійно й отримувати очікувані результати. Ця розробка переосмислює стиль роботи студента, пропонуючи курси за вашими інтересами на інтерактивній цифровій платформі. Уявіть, як це зручно: ви обираєте тільки те, що вам потрібно вивчити саме зараз! 

Варто підкреслити, що ви можете придбати курси окремо на основі ваших безпосередніх уподобань та цілей на даний момент або вибрати підписку, яка надає доступ до всіх курсів протягом певного періоду. Ця гнучкість гарантує, що ваше навчання буде підлаштоване під ваш спосіб життя і фінансові можливості. А щоб впевнитись, що самостійне вивчення англійської на цій EdTech платформі вам підійде, ви можете пройти кілька безкоштовних курсів і протестувати весь функціонал Booyya.

Самостійне вивчення англійської на EdTech платформі Booyya - 2

EdTech платформа пропонує широкий вибір безкоштовних курсів, а також знижки від 10% до 30% на окремі добірки курсів

Якщо ви бажаєте більш структурований спосіб роботи і звикли до занять з підручниками – теж є пропозиція, тільки набагато цікавіша, ніж просто книга. EdTech платформа Booyya пропонує два інтерактивні підручники для будь-якого рівня знання мови – Notes by Green Forest і 12 Tracks. Ці онлайн-продукти доступні виключно в онлайн-маркеті курсів англійської Booyya, їх також можна протестувати безкоштовно (пройти перший урок кожного рівня). Запевняємо, що після того, як ви відчуєте взаємодію з такою книгою, то ніколи не захочете повернутись до паперового формату або до звичайної PDF-книги!

Загалом ця унікальна освітня платформа може стати вашим адаптивним помічником у самостійному вивченні англійської, який запропонує вам велику кількість цікавих матеріалів і підбере персоналізовані рекомендації для будь-якої мовної потреби. EdTech платформа Booyya дасть вам змогу взяти на себе контроль над вивченням мови, надаючи інструменти, необхідні для досягнення бажаного результату. Це те, що потрібно нам всім сьогодні, коли немає часу на довгі заняття і хочеться, щоб навчання заряджало енергією, а не навпаки.

Переваги використання EdTech платформ для навчання

Насправді ефективне вивчення англійської мови самостійно – це не лише про можливість набуття мовних навичок; ідеться також про самодисципліну, адаптивність і постійне вдосконалення. Це праця, яка вимагає відданості та порядку. Ваші рішення про розподіл часу, методи навчання та оцінку прогресу визначають ваш успіх.

Впевнене володіння англійською відкриває чимало нових можливостей незалежно від вашої сфери діяльності та посади. За останні роки спостерігається різке зростання кількості людей, які шукають EdTech платформи для самостійного вивчення англійської мови, і ця тенденція насправді зумовлена ​​безліччю переваг, які пропонує такий підхід.

  1. Гнучкість і зручність

На перше місце серед переваг варто винести гнучкість, яку забезпечує такий спосіб навчання. Студенти мають свободу вибору у всьому: коли, як вчити англійську самостійно, де займатись, які теми проходити, скільки часу на це виділяти. Ця перевага є особливо вигідною для людей із завантаженим графіком, оскільки вона дозволяє їм легко інтегрувати навчання у свої повсякденні справи.

Якщо ви обмежені в часі та маєте чітку мету, для чого вам потрібні ці знання, ви можете купити один конкретний курс в онлайн-маркеті англійської за вашими інтересами Booyya, а якщо вам може знадобитися декілька тем або ви маєте більше часу та натхнення – є опції тематичних добірок, підписки або ж підручника.

  1. Персоналізація

Кожен із нас працює над покращенням знань відповідно до поставлених конкретних цілей. Тож незалежно від того, захоплюєтеся ви подорожами, прагнете до граматичної досконалості чи просто бажаєте вільно і легко підтримувати повсякденні розмови, онлайн-маркет курсів англійської Booyya пропонує програми, які відповідають вашим потребам у самостійному вивченні англійської. І тут ми маємо на увазі абсолютно будь-що: від написання CV до здоров'я душі та тіла, – ви точно знайдете свою тему.

Самостійне вивчення англійської на EdTech платформі Booyya - 3

Автори EdTech проєкту готують курси на всі можливі теми, що можуть знадобитись в роботі й особистому житті

  1. Навчання у власному темпі

EdTech платформа Booyya враховує те, що життя може бути дуже насиченим і непередбачуваним. Вивчаючи англійську самостійно з цим проєктом, ви не залежите від графіків, це гарна можливість прогресувати у своєму темпі. Люди, які навчаються незалежно від інших, мають змогу будувати власний план роботи, приділяючи більше часу складним концепціям мови та навпаки проходячи швидше вже добре відомі теми.

  1. Інтерактив

Інтерактивні підручники, розміщені на EdTech платформі, дають вам змогу опанувати будь-який рівень самотужки або використовувати освітню платформу зі своїм викладачем. 

Значною перевагою інтерактивного формату є можливість активно взаємодії з такою книгою без використання додаткових ресурсів. До кожного уроку та завдання розміщені відеоінструкції від віртуального викладача, щоб під час вивчення англійської самостійно у вас точно не залишилось питань і незрозумілих моментів.

Самі вправи у підручниках Notes by Green Forest та 12 Tracks розроблені так, що у вас є миттєва можливість автоматично перевірити правильність їх виконання. Це вже не просто виконання вправ, а і можливість аналізувати свої відповіді та працювати над помилками. Крім того, вони тримають своїх студентів у тонусі, адже наприкінці кожного уроку та блоку тем на вас чекають тести й завдання на повторення та закріплення пройденого матеріалу.

Отже, ми виділили основні переваги користування динамічним онлайн-маркетом курсів англійської за вашими інтересами Booyya, хоча насправді їх набагато більше. І ви неодмінно з ними ознайомитесь під час проходження курсів, які ви для себе оберете.

Як отримувати подвійну користь від вивчення англійської самостійно

Перспективною ініціативою EdTech проєкту Booyya є співпраця з українськими компаніями. Разом вони створюють спеціалізовані курси, які допомагають не лише вивчити англійську самостійно, а й отримати додаткові знання та навички для роботи й життя загалом. Розглянемо деякі з таких колаборацій, що успішно втілені в життя.

  1. Міні-курси про видатних українців, написані у межах проєкту «Книга-мандрівка. Україна» разом із агентством Green Penguin Media та анімаційним видавництвом Books&Cartoons

Курси не лише розповідають про основи граматики англійської мови, але й знайомлять із цікавими чи маловідомими фактами з життя видатних українських постатей, зокрема, Лесі Українки, Тараса Шевченка й Івана Франка. Проєкт водночас поліпшує мовні навички студентів і дає їм можливість глибше осмислити спадщину своєї нації та знайти натхнення в особистостях, які її формували.

  1. Розширення словникового запасу за допомогою «Календаря 10 points» від Gifty

EdTech проєкт Booyya визнає важливість поповнення словникового запасу для ефективного спілкування. Щоб збагатити його, автори пропонують безкоштовний курс, прив’язаний до календаря Gifty. Такий спосіб самостійного вивчення англійської допомагає студентам пов’язувати слова зі значущими подіями та з легкістю вчити нову лексику щодня. Завдяки візуальному підкріпленню вивчене надійніше та довше затримується у пам’яті.

  1. Занурення у світ бізнесу з «Дія.Освіта»

У глобалізованому світі знання англійської мови часто є необхідною умовою успіху на бізнес-арені. Онлайн-маркет курсів англійської за вашими інтересами Booyya врахував цю необхідність у співпраці з національною освітньою платформою «Дія.Освіта». Вони створили серію курсів на бізнес-теми, які поєднують корпоративний світ і мовні навички, необхідні для професійного росту. Результатом такого партнерства стали вебінари про перемовини, складання резюме, ділові листи, самопрезентацію та ведення LinkedIn. Немає сумнівів, що з EdTech платформою Booyya ви проведете час продуктивно і цікаво! 

Самостійне вивчення англійської на EdTech платформі Booyya - 4

Обирайте курси для самостійного вивчення англійської, які підходять вам за темою, вартістю, тривалістю тощо

Об’єднуючись із іншими компаніями та брендами, ресурс відкриває для вас ще більше можливостей для самостійного вивчення англійської, ніж ви шукали. Навчання з EdTech проєктом Booyya – це не просто про отримання нових знань: вивчений матеріал можна безпосередньо застосувати в реальному житті.

Роль освітніх технологій і EdTech проєктів у самостійному вивченні мов

Персоналізація є характерною рисою EdTech проєктів. Використовуючи штучний інтелект й аналітику даних, освітні технології створюють індивідуальний досвід отримання знань, зокрема вивчення англійської самостійно. Користувачі таких програм отримують уроки та вправи, адаптовані до їхніх потреб, а також сильних і слабких сторін. На платформі Booyya розроблені зручні фільтри, що дозволяють вам підібрати курси для вивчення англійської самостійно за рівнями, темами, мовою відеозвернень викладача тощо.

Інноваційні продукти для навчання містять мультимедійні елементи, такі як інтерактивні відео, тести та гейміфіковані вправи, щоб створити ще більш сприятливе середовище для швидкого та позитивного результату.

Однією з суттєвих переваг таких нестандартних програм є зворотний зв’язок у реальному часі. Студенти миттєво отримують виправлення помилок у граматиці та застосуванні лексики від самої EdTech платформи. А інструменти для відстеження прогресу допомагають відслідковувати власний успіх, підживлюючи мотивацію.

Освітній ринок на сьогоднішній день демонструє, як можна вчити англійську самостійно максимально ефективно для кожного з нас.

Чому актуальність онлайн-маркету курсів англійської тільки зростатиме

Зростання кількості закордонних партнерів і клієнтів у роботі, а також цифрових міжнародних зв’язків загалом поставило знання англійської мови на передній план особистого та професійного зростання. У цьому контексті самостійне вивчення англійської із застосуванням найбільш сучасних і дієвих інструментів вже стало потужною та довготривалою тенденцією.

Концепція навчання впродовж усього життя також набирає популярності. Розвиток навичок не обмежується першими роками кар’єри, так само і вивчення мови не має кінця, це безперервний процес удосконалення. Тому використання EdTech платформ для самостійного вивчення англійської мови ідеально узгоджується з культурою постійного самовдосконалення.

До того ж нещодавні події, такі як пандемія COVID-19 і початок повномасштабної війни, підкреслили для нас важливість адаптивності. І навіть такий простий приклад як самостійне вивчення англійської мови та опанування нових для себе інструментів і технік навчання показує, що ви вже краще підготовлені до подолання різноманітних труднощів і більш стійкі в складних чи нових умовах.

Загалом технології та ресурси розвиваються часом навіть занадто швидко, тому актуальність гнучкого самостійного вивчення англійської за допомогою EdTech платформ тільки збільшується. Радимо вам не відтягувати неминуче й уже сьогодні спробувати такий вид навчання. Реєструйтесь в онлайн-маркеті курсів англійської за вашими інтересами Booyya, обирайте курси, які вас цікавлять, та навчайтеся з будь-якого зручного гаджета й місця, в будь-який час. Успіхів!

 

Олена Підопригора

 


Статті та огляди
Як швидко вивчити англійську, навчаючись самостійно або на курсах

Розглядаємо способи, як швидко вивчити англійську: що сповільнює та прискорює цей процес.

Курси іноземних мов і критерії їх вибору

Яких послуг вам варто очікувати від курсів іноземних мов і як їх легко обрати?

Англійська для подорожей – лексика та поради з вивчення

Важливо зосередитися на меті, розробити план регулярних занять і визначити пріоритетні теми

Як обрати курси іноземної мови – покрокові рекомендації

Питання, як обрати курси іноземної мови, досить актуальне. Як підібрати оптимальний варіант серед розмаїття пропозицій?