Школа англійської в Харкові для дошкільнят

У дошкільному віці діти цікавляться всім навколо, активно пізнають світ і швидше засвоюють інформацію. У цей період доцільно почати вивчати іноземну, тим паче навчальні центри і школи пропонують спеціалізовані програми, які враховують вікові особливості та інтереси дітей. У цій статті розглянемо школи англійської в Харкові, які пропонують навчальні програми для маленьких дітей.

Зміст

1. Особливості курсів для дошкільнят

2. Яку дитячу школу англійської в Харкові обрати

3. Рейтинг шкіл англійської в Харкові для найменшеньких

4. Харківські школи англійської для дітей онлайн

5. Додаткові тематичні івенти для дітей у Харкові

Особливості курсів для дошкільнят

Харківські школи англійської пропонують дітям спеціалізовані програми навчання, щоб процес вивчення мови був захопливим, сучасним і комфортним. Навчальні програми для маленьких дітей враховують особливості віку. До кожної дитини індивідуальний підхід, тривалість і насиченість уроків відрізняються від занять більш старших дітей і підлітків, а інформація подається через гру. Як правило, у кожної школи англійської в Харкові своя методика навчання дітей, тому перед вибором курсів ознайомтеся із запропонованою програмою.

Зупинимося на особливостях курсів для маленьких дітей.

  1. Послідовність. Дитина починає вивчати англійську з нуля і одночасно опрацьовує граматику, читання, розмовну мову. Як правило, уроки побудовані на комунікативній методиці.

  2. Уроки в ігровій формі. Дошкільнята досить активні, люблять грати і багато рухатися. Тому щоб дитина не втратила інтерес під час уроків, навчання має включати в себе елементи гри і активних вправ. Так учень одночасно буде здобувати нові знання і цікаво проводити час.

  3. Повне занурення в мовне середовище. На уроках діти розучують прості навчальні пісні, вірші і лічилки, які вони можуть повторювати вдома з батьками.

Школа англійської в Харкові для дошкільнят

Харківські школи англійської для дошкільнят пропонують програми, адаптовані під інтереси сучасних дітей

Також важливі в навчанні дітей такі фактори як кількість учнів у групі і тривалість уроку. Щоб навчання було ефективним і викладач міг приділити увагу кожній дитині, бажано, щоб група була невеликою, діти були одного віку і мали однаковий рівень володіння мовою. Тривалість уроку відрізняється залежно від віку дітей.

Яку дитячу школу англійської в Харкові обрати

Великий вибір дитячих шкіл іноземної в Харкові може поставити в глухий кут батьків, які шукають ефективні підготовчі курси для своєї дитини. Щоб не загубитися в різноманітті англійських курсів, на нашому сайті ми зібрали добірку харківських шкіл і центрів з контактами, цінами і реальними відгуками від батьків.

На що батькам звернути увагу при виборі дитячої школи англійської в Харкові?

  • Методика викладання

Ніхто, крім вас, не знає особливостей і переваг вашої дитини, тому вибір курсів потрібно починати з підбору оптимальної програми навчання. Прочитайте інформацію на сайті, уточніть деталі у консультантів школи.

  • Викладацький склад

Великі школи і центри англійської проводять ретельний відбір і строго стежать за компетентністю викладача, але дізнатися про попередній досвід і почитати відгуки інших батьків не буде зайвим. Крім того, при роботі з маленькими дітьми важливо, щоб викладач не тільки добре знав матеріал, але і міг знайти спільну мову з кожною дитиною. Якщо школа англійської пропонує пробне заняття, відвідайте його разом із дитиною, щоб особисто познайомитися з викладачем і подивитися на його роботу.

  • Індивідуальний підхід

Хороші дитячі школи англійської в Харкові формують групи з урахуванням віку і рівня підготовки дитини. Крім того, заняття для маленьких дітей відрізняються від уроків для школярів, тому викладачі повинні знайти підхід до кожної дитини, запропонувати їй завдання з урахуванням її переваг і активності.

  • Формат навчання

Дитячі школи англійської в Харкові пропонують індивідуальне навчання та заняття в міні-групах. За індивідуального навчання викладач приділяє максимальну увагу дитині, складає програму з урахуванням її потреб, інтересів і прогресу у вивченні англійської. Крім того, індивідуальні заняття дозволяють підлаштуватися під графік батьків і режим дня дитини. Групові заняття більш цікаві та захопливі: діти спілкуються одне з одним, грають, працюють у колективі, легше долають мовний бар'єр. На таких уроках діти спілкуються англійською не тільки з учителем, а й з однолітками, працюють у парах, виконують активні вправи. До того ж, такі курси дешевші за індивідуальні.

Рейтинг шкіл англійської в Харкові для найменшеньких

У Харкові великий вибір навчальних курсів для дітей будь-якого віку. Вони можуть бути індивідуальними і груповими, очними і дистанційними. Кожна школа пропонує свій підхід до навчання, тому при виборі орієнтуйтеся на особливості програми та відгуки інших батьків.

Список шкіл англійської в Харкові, які пропонують навчання для дошкільнят:

1. Green Country

Інтенсивність: двічі на тиждень по 80 хвилин.

Вік: від 6 років.

Особливості: 80% часу – розмовна практика, навчання за методикою «перевернутий урок», відсутність класичних домашніх завдань, заняття на інтерактивній навчальній платформі.

2. Smarty

Інтенсивність: двічі на тиждень по 60 хвилин.

Вік: 5-6 років.

Особливості: навчання в ігровій формі, Drama Kids Club, заняття англійською з елементами дитячої творчості.

3. Bunny Studdy

Інтенсивність: двічі на тиждень.

Вік: від 3 років.

Особливості: безкоштовний пробний урок, майстер-класи, воркшопи та тематичні івенти, кіноклуб, навчання за методикою Total Physical Response.

4. Sun Rise

Інтенсивність: двічі на тиждень по 45 хвилин.

Вік: 3-6 років.

Особливості: акцент на розмовну мову, безкоштовне тестування і тиждень занять, розмовні клуби з носієм мови, розташування в центрі Харкова.

5. Speak Up

Інтенсивність: двічі на тиждень по 45 хвилин.

Вік: від 6 років.

Особливості: індивідуальні заняття або група з 2-6 дітей, вправи в ігровій формі, використання моделі навчання Blended Learning.

6. Hogwarts

Інтенсивність: 1 заняття – 60 хвилин.

Вік: індивідуально.

Особливості: індивідуальні та групові уроки, безкоштовне пробне заняття, розмовний клуб з носієм мови, розташування в центральній частині міста.

7. Mortimer English Club

Інтенсивність: двічі на тиждень по 45 хвилин.

Вік: 4-6 років.

Особливості: навчання в ігровій формі, вивчення казок і пісень.

Школа англійської в Харкові для дошкільнят - 2

Дитячі школи англійської в Харкові пропонують заняття в ігровій формі, інтерактивні вправи, тематичні заходи

Більше харківських шкіл і курсів можна знайти на нашому сайті. Використовуйте опис програм, рейтинги та відгуки, щоб підібрати для дитини комфортний і ефективний варіант навчання.

Харківські школи англійської для дітей онлайн

Крім очних занять, дошкільнята в Харкові можуть проходити повноцінні дистанційні курси англійської. Це особливо актуально в сучасних умовах життя, коли немає можливості виходити з дому. Крім того, такий варіант навчання підходить батькам із завантаженим графіком, які не встигають відводити дитину до школи іноземної в Харкові. До переваг дистанційного навчання можна також віднести інтерактивність і сучасний підхід. Діти вивчатимуть мову на сучасних платформах, виконувати завдання в ігровій формі. Онлайн-навчання дозволяє продовжувати вивчення мови у відпустці і на канікулах з будь-якої точки світу.

Школи англійської в Харкові з рейтингу на нашому сайті, які пропонують дистанційне навчання для дітей:

1. EnglishDom

Інтенсивність: 2-3 рази на тиждень по 50 хвилин.

Особливості: індивідуальні уроки і графік, україномовний викладач або носій мови, цифровий підручник, розмовні клуби, персональний куратор.

2. Cambridge Club

Інтенсивність: 2-3 рази на тиждень по 50 хвилин.

Вік: від 6 років.

Особливості: групові та індивідуальні заняття, врахування вікових особливостей, інтерактивний формат навчання, сертифікати про досягнення.

3. Talk Easy

Інтенсивність: 2-3 рази на тиждень по 50 хвилин.

Особливості: індивідуальні та групові уроки, інтерактивне навчання, запис пройдених уроків, практичні міні-проєкти.

Заняття в харківських школах англійської можуть бути індивідуальними з репетитором і в невеликих групах. Знаючи особливості і потреби вашої дитини, вивчіть пропозиції шкіл з нашого рейтингу і знайдіть максимально відповідний варіант для навчання.

Додаткові тематичні івенти для дітей у Харкові

Тематичні заходи та speaking clubs для дітей – це можливість поспілкуватися і весело провести час з однолітками з користю для вивчення мови. Інтерактивні та ігрові форми навчання допоможуть дитині швидше адаптуватися до нової компанії та іноземного викладача, поліпшити знання мови і цікаво провести час.

Заходи англійською, які пропонують школи англійської в Харкові:

  • настільні ігри – розважальні, навчальні та активні настільні ігри захоплюють маленьких дітей, з їх допомогою дитина зможе поповнити лексичний запас простими словами, подолати мовний бар'єр;

  • майстер-класи – творчі, спортивні і кулінарні майстер-класи допоможуть дитині вивчити слова, опанувати нову навичку та цікаво провести час з однолітками;

  • тематичні вечірки – харківські школи англійської можуть організувати святкування Нового року, Хелловіну, Різдва та інших свят і подій для дітей і їхніх батьків.

Школа англійської в Харкові для дошкільнят - 3

Тематичні заходи від харківських шкіл англійської дозволяють дітям і батькам весело провести час з користю для вивчення мови

Крім того, харківські курси пропонують тематичні заходи для батьків. Наприклад, на «батьківських зборах» у Green Country батьки можуть поставити запитання щодо програми та навчального процесу, познайомитися з викладачем, дізнатися про успішність дитини і висловити зауваження щодо курсу. Знайти тематичні заходи можна на сторінці або в соціальних мережах вашої школи англійської в Харкові.

Юліана Віхневич


Статті та огляди
Як швидко вивчити англійську, навчаючись самостійно або на курсах

Розглядаємо способи, як швидко вивчити англійську: що сповільнює та прискорює цей процес.

Самостійне вивчення англійської на EdTech платформі Booyya

Ми розповімо вам про справжню знахідку – онлайн-маркет курсів англійської за вашими інтересами Booyya.

Курси іноземних мов і критерії їх вибору

Яких послуг вам варто очікувати від курсів іноземних мов і як їх легко обрати?

Англійська для подорожей – лексика та поради з вивчення

Важливо зосередитися на меті, розробити план регулярних занять і визначити пріоритетні теми

Як обрати курси іноземної мови – покрокові рекомендації

Питання, як обрати курси іноземної мови, досить актуальне. Як підібрати оптимальний варіант серед розмаїття пропозицій?