Вчити англійську онлайн все цікавіше

Ритм життя сучасної людини дуже стрімкий. Потрібно намагатися встигати за всім, щоб залишатися на хвилі. З кожним днем ​​стандарти зростають і з'являються нові способи для успішної самореалізації і прокачування своїх знань. Однак, скільки б не минуло часу, а володіння іноземними мовами цінується все так само високо. Якщо ви знаєте англійську мову хоча б на базовому рівні, то ви, очевидно, кращий кандидат на посаду в міжнародній компанії. Але дорослій людині не вистачає часу, щоб знову сісти за парту і вчитися. Тут вже доводиться обирати між роботою, відпочинком або підвищенням кваліфікації. Вчити англійську онлайн – найбільш доступний спосіб займатися із задоволенням. Згадайте свій звичайний вечір після приходу додому з роботи – 99,9% ймовірності того, що ви знову влаштуєтесь перед екраном комп'ютера, навіть якщо весь день працювали в офісі. Замість того щоб безцільно сидіти в інтернеті, займайтеся вивченням іноземної мови. Вам навіть не доведеться перемикатися з думок про роботу на навчання, оскільки онлайн-уроки проходять за сучасними методиками, які допомагають розібратися в новій інформації швидко і без особливих зусиль.

Зміст

1. Онлайн-курси англійської – найдоступніший спосіб отримувати знання і заощадити час, сили і гроші

2. Вибираємо програму онлайн-курсів англійської, яка вам підходить

3. Що легше і швидше: вивчити англійську онлайн або відвідувати заняття?

Онлайн-курси англійської – найдоступніший спосіб отримувати знання і заощадити час, сили і гроші

Дистанційне навчання стало перспективною формою отримання освіти. Ви можете стати студентом європейського коледжу, вам не потрібно особисто бути присутнім на лекціях. Достатньо подати заявку, пройти нескладну реєстрацію для отримання доступу до навчальних матеріалів, в певний час включити онлайн-трансляцію з викладачем і виконувати завдання. Навчання може тривати від кількох місяців до року, а по закінченню студенти отримують ступінь і всі відповідні сертифікати.

Для тих, хто хоче вивчати англійську онлайн, дистанційне навчання відкриває масу можливостей.

  1. Спосіб вчити англійську в режимі онлайн підходить для тих, хто відчуває труднощі при вивченні іноземних мов у школах та інших навчальних закладах.

  2. Онлайн-курси англійської проходять в якості додаткової підготовки до іспитів.

  3. Вирішивши вчити англійську онлайн, ви можете вибрати відповідну програму, графік занять і формат навчання, які саме для вас будуть максимально цікавими, зручними і ефективними.

Крім того, курси англійської онлайн позбавлять вас безлічі проблем. Адже знайти мовну школу або центр, які влаштовували б вас повністю, – дуже складно. Завжди можуть виникнути такі нестиковки як:

  • місце розташування – до школи занадто далеко і незручно добиратися;
  • час проведення занять – графік вашої роботи не збігається з розкладом уроків;
  • колектив – вам можуть не сподобатися люди з вашої групи;
  • фінанси – ви платите не тільки за курси, а й витрачаєте гроші на дорогу та інші витрати.

Здається, що перераховані вище фактори – просто відмовки ледачих. Але саме вони є причиною того, чому справа не зрушила з мертвої точки. Тому вчити англійську онлайн – правильне рішення.

Вчити англійську онлайн все цікавіше

Якщо ви так і не знайшли оптимальну офлайновую мовну школу, то вчіть англійську онлайн

Вибираємо програму онлайн-курсів англійської, яка вам підходить

Якщо ви визначилися зі школою, яка надає можливість вивчати іноземну мову з дому, виберіть відповідну програму навчання. Вчити англійську онлайн можна початківцям, а також тим, хто має певний рівень знань. Є сім етапів:

  • початковий рівень (Beginner);
  • елементарний рівень (Elementary);
  • нижче середнього (Pre-Intermediate);
  • середній (Intermediate);
  • вище середнього (Upper Intermediate);
  • просунутий (Advanced);
  • суперпросунутий (Mastery).

Тому програму онлайн-курсів англійської слід вибирати виходячи з ваших навичок. Визначити ваш рівень допоможуть досвідчені викладачі, а також тести на знання мови – щоб не вийшло, наприклад, що ви знаєте мову на рівні Pre-Intermediate, але записалися на курс для початківців. Так, буде корисно повторити самі ази, але тим самим ви ризикуєте застрягти і не просунутися ні на крок. А якщо ви новачок, то вам буде складно освоїти матеріал, який розрахований на спікерів з рівнем вище середнього. Тому не поспішайте, а відповідально підійдіть до вибору онлайн-курсів англійської.

Сенс вивчення іноземної мови не тільки в тому, щоб досягти певного рівня. Є також охочі навчитися більш грамотно писати, читати і спілкуватися без акценту. Тому існує безліч програм навчання, які охоплюють окремі аспекти:

  • розмовна англійська;
  • граматика;
  • письмо;
  • читання і т.д.

Якщо ви добре знаєте англійську мову, але вам важко нею спілкуватися з носіями через відсутність практики, то обирайте розмовний онлайн-курс англійської, який вчить використовувати ваші знання і навички як інструмент комунікації.

Часто буває так, що людина абсолютно впевнена в собі, говорить і пише англійською, але сама не помічає, скільки помилок при цьому робить. Все тому, що вона не сильна в граматиці, та не приділяє належної уваги вивченню правил. Так, це нудно і важко, але дуже важливо. Інакше вам ніколи не будуть довіряти проводити презентації для іноземних партнерів, готувати матеріали до публікацій і так далі. Тому онлайн-курси англійської граматики вам дуже знадобляться.

Цілі й потреби у всіх різні, але можливість розвиватися і пізнавати щось нове доступно кожному!

Що легше і швидше: вчити англійську онлайн або відвідувати заняття?

Багато хто звик до традиційних способів отримання освіти, тому не дуже вірить в ефективність онлайн-уроків. Деяким важко уявити, що сидячи вдома можна заговорити англійською, як рідною. Але тут вже, як то кажуть, не спробуєш – не дізнаєшся. І все залежить тільки від вас.

Оцініть свої можливості. Може, вам буде не так комфортно вчити англійську онлайн вдома, як в класі мовної школи. Деяким і справді не вистачає безпосереднього, живого контакту з викладачами. Але не поспішайте списувати онлайн-курси англійської з рахунків. Займайтеся з репетитором кілька разів на тиждень, а джерела з інтернету використовуйте в якості додаткових матеріалів. Завдяки цьому ви швидше досягнете результатів у навчанні.

Формат ваших занять не настільки важливий, якщо ви не докладаєте зусиль. Почавши займатися чимось, доводьте справу до кінця. Онлайн-курси англійської всього лише допомагають вам у досягненні поставлених цілей. Вам не доведеться самостійно шукати підручники та інші матеріали для вивчення, розбиратися в правилах, граматиці і конструкціях. Все за вас і для вас зроблять творці онлайн-курсів англійської та висококваліфіковані викладачі.

Вам лише потрібно вибрати те, що вам підійде. Щоб пошук був не таким довгим і важким, почитайте відгуки в інтернеті, поспілкуйтеся в соцмережах і на форумах з тими, хто вивчає англійську онлайн. Головне – не дайте чужому негативному досвіду похитнути вашу рішучість навчитися іноземній мові. Прислухайтеся до конструктивної критики!

Тетяна Огородник


Статті та огляди
Як швидко вивчити англійську, навчаючись самостійно або на курсах

Розглядаємо способи, як швидко вивчити англійську: що сповільнює та прискорює цей процес.

Самостійне вивчення англійської на EdTech платформі Booyya

Ми розповімо вам про справжню знахідку – онлайн-маркет курсів англійської за вашими інтересами Booyya.

Курси іноземних мов і критерії їх вибору

Яких послуг вам варто очікувати від курсів іноземних мов і як їх легко обрати?

Англійська для подорожей – лексика та поради з вивчення

Важливо зосередитися на меті, розробити план регулярних занять і визначити пріоритетні теми

Як обрати курси іноземної мови – покрокові рекомендації

Питання, як обрати курси іноземної мови, досить актуальне. Як підібрати оптимальний варіант серед розмаїття пропозицій?