Обираємо курси англійської мови в Харкові

Як досягти необхідного результату при вивченні англійської мови? Ви можете займатися самостійно, з репетитором або на курсах англійської мови в Харкові. Обираючи курси іноземної мови, звертайте увагу на режим навчання, методику викладання, фахівця, який буде викладати. Саме це буде гарантією позитивного результату.

Що потрібно знати, обираючи курси англійської мови в Харкові

Для початку визначтеся з метою вивчення англійської мови. Мета має бути:

  • вимірною – наприклад, ви хочете вивчити базовий курс англійської мови за 1 рік;
  • конкретною – ви хочете збільшити свій словниковий запас або вивчити основні розмовні фрази для вільного спілкування з носіями за 10-20 занять, дотримуючись програми вивчення англійської;
  • амбітною – ви точно знаєте, для чого це потрібно.

Обираємо курси англійської мови в Харькове

Чим потрібно керуватися при виборі курсів англійської?

Якщо знаєте для чого вам потрібно вивчити англійську мову, то з підбором курсів проблем не виникне. Розберемо на прикладі.

У вас запланована співбесіда англійською мовою або ви хочете отримати підвищення по роботі і точно знаєте, в якій новій компанії будете працювати. Якщо знаєте, як буде проходити співбесіда, то ваша мета може бути візуалізованою. Ви повинні знати, який рівень англійської необхідний, навіщо це потрібно і чи хочете цього. Після цього пошук курсів буде спрямований на конкретну мету.

Цілі вивчення англійської мови в Харкові на курсах англійської мови

Давайте ще глибше пройдемося по цілях, які можна поставити перед собою.

1 етап

Якщо ви хочете розговоритися, скласти міжнародний іспит, поліпшити граматику – необхідно шукати курси саме під ці завдання. Інакше ви будете просто добре проходити тести, але розмовний рівень англійської буде низьким. Якщо у вас не вийде, то ви будете втрачати мотивацію, не дочекаєтеся бажаного результату.

2 етап

Курси мають збігатися з вашою метою. Якщо треба дати інтерв'ю, то мета курсів – це подолання мовного бар'єру, розширення словникового запасу, поповнення бази вільного розмовної англійської. Тому треба обирати курси, де будуть перевірятися не тільки знання англійської, а саме рівень розмовної англійської мови через певний період часу (тиждень, місяць, пів року, рік). Перевірка обов'язково має поєднуватися з проходженням тестової оцінки рівня знань.

Після того, як ви визначитеся з курсами англійської, необхідно дізнатися, що саме пропонує харківська мовна школа або курси англійської мови, яка начинка. Вона має вирішувати конкретні цілі.

Будьте уважні, підходьте обережно до вибору курсів – і тоді ви зможете вивчити англійську і вирішити свою першорядну задачу: вступити до ВНЗ, знайти високооплачувану роботу, отримати підвищення.


Статті та огляди
Як швидко вивчити англійську, навчаючись самостійно або на курсах

Розглядаємо способи, як швидко вивчити англійську: що сповільнює та прискорює цей процес.

Самостійне вивчення англійської на EdTech платформі Booyya

Ми розповімо вам про справжню знахідку – онлайн-маркет курсів англійської за вашими інтересами Booyya.

Курси іноземних мов і критерії їх вибору

Яких послуг вам варто очікувати від курсів іноземних мов і як їх легко обрати?

Англійська для подорожей – лексика та поради з вивчення

Важливо зосередитися на меті, розробити план регулярних занять і визначити пріоритетні теми

Як обрати курси іноземної мови – покрокові рекомендації

Питання, як обрати курси іноземної мови, досить актуальне. Як підібрати оптимальний варіант серед розмаїття пропозицій?