Як онлайн-школи англійської розвивають самоконтроль

Чому ми не займаємося тим, що нам подобається? Ми досі не вивчили до кінця іноземну мову, хоча будь-яка онлайн-школа англійської готова підлаштуватися під наш графік. «Немає часу», – найчастіша відмовка. Так, життя сучасної людини дуже насичене, ми зайняті на роботі, а вдома нас чекає купа інших справ. Але якщо проаналізувати свій розпорядок дня від початку і до кінця, то завжди можна знайти пару годин, які буде корисніше витратити на саморозвиток.

Зміст

1. Чи може онлайн-школа англійської мови дисциплінувати так само, як і відвідування занять у класі?

2. Як заняття в онлайн-школі англійської можуть урізноманітнити ваше життя?

3. Вивчення мови в онлайн-школі англійської та здатність до самодисципліни: як це пов'язано?

Часто стреси виникають через невміння правильно планувати свій розпорядок дня і поєднувати роботу з відпочинком і хобі. Проблема низької мотивації давно обговорюється. «Мавпочка миттєвого задоволення» постійно б'є в барабан, відволікаючи від ваших цілей і вирішення важливих для саморозвитку завдань. Як змусити її припинити? Ось кілька простих дій:

  • відкрийте ноутбук;
  • знайдіть дистанційну школу англійської;
  • запишіться на курс.

Тепер ви у грі! Головне правило – в призначений час і день бути на зв'язку з викладачем і вчитися англійської мови. Після закінчення заняття ви отримаєте великий прилив сил і енергії. Це точно буде мотивувати вас продовжувати навчання.

Чи може онлайн-школа англійської мови дисциплінувати так само, як і відвідування занять у класі?

Ви часто замислюєтесь про те, яких успіхів можете досягти, якщо більше часу будете присвячувати саморозвитку? Але ж потрібно стільки всього зробити ще на початковому етапі:

  • переглянути свій звичайний графік, щоб поєднувати роботу із заняттями з англійської;
  • витратити час на пошуки курсів;
  • виділити фінансові кошти з бюджету і т.д.

Від одних тільки думок про це можна втомитися. Тож у результаті ви погоджуєтеся з тим, що ваше життя і без англійської мови насичене досхочу. Але до подібного внутрішнього діалогу та переоцінки цінностей ви повертаєтеся знову і знову.

Можливостей вчитися, не виходячи з дому, більш ніж достатньо. Як викладач зуміє вас контролювати? Його завдання – не гнати вас стусанами до ноутбука, а зацікавити. А присутність на онлайн-уроці і повага до ваших одногрупників лежить на вас. Усвідомлення соціальної відповідальності перед викладачем і іншими учнями змушує викладатися на заняттях по максимуму. Навіть без прямого контакту з групою ваші успіхи, як і несерйозне ставлення до вивчення англійської будуть помітні. Небажання виглядати гірше на тлі інших змусить вас виконувати домашнє завдання заздалегідь, бути уважним, активним і товариським на онлайн-занятті.

Можливо, спочатку вам буде необхідно налаштовуватися, але ви самі не помітите, як швидко можна витягнутися в процес. З'явиться мотивація не тільки пройти курс англійської, а й спробувати онлайн-навчання чогось іще.

Як онлайн-школи англійської розвивають самоконтроль

Вивчення англійської мови вдома займає менше часу, але результати перевищують очікування

Як заняття в онлайн-школі англійської можуть урізноманітнити ваше життя?

На перший погляд здається, що навчання онлайн мало що змінює. Але це далеко не так. Заняття базуються не тільки на запам'ятовуванні нових слів, правилах, граматиці і так далі. Не можна опанувати іноземну мову, не цікавлячись історією, культурою і соціальним життям країни. Такі заняття були б нецікавими. Та й походження деяких слів, фраз, значень і акцентів має цікаву історію. Завдяки заняттям в онлайн-школі англійської мови ви дізнаєтеся багато нового і захочете глибше дослідити якісь питання і явища. Так вивчення іноземної мови спонукає:

  • почати більше подорожувати за кордон;
  • заводити знайомства з іноземцями в тому ж інтернеті;
  • здобути освіту або отримати роботу в Англії, Америці або іншій англомовній країні.

Чим більше навиків ви отримуєте, тим сильніше хочете використовувати їх з вигодою для себе. Якщо ви володієте англійською мовою на високому рівні, ви більше не захочете працювати на низько оплачуваній посаді, а будете прагнути до просування кар'єрними сходами. Співробітник зі знанням іноземних мов цінується в будь-якій міжнародній компанії. Але справа не тільки в професійному зростанні. Знання про культуру та традиції іншої країни будуть говорити про вашу різнобічність і допитливість.

Важко всидіти на місці, коли у світі багато цікавого. Туризм і вивчення мов взаємопов'язані. Мандрівники постійно вдосконалюють свої навички, щоб зруйнувати мовний бар'єр і налагодити контакт з місцевими під час своїх мандрів. Так приєднайтеся до них! Наповніть своє життя пригодами!

Вивчення мови в онлайн-школі англійської та здатність до самодисципліни: як це пов'язано?

Будь-які заняття вчать планувати свій день і грамотно розподіляти час на відпочинок, навчання і роботу. Наприклад, коли ви записуєтеся в тренажерний зал, ви намагаєтеся до певного часу закінчити всі справи по дому. Якщо ви працюєте весь тиждень, то заміняєте вечірні посиденьки перед телевізором на тренування. Незабаром ви помічаєте, що з новим пунктом у розкладі у вас виходить розібратися зі справами і повноцінно відпочити. Нічого дивного: чим менше часу, тим більше встигаєш. Easy peasy lemon squeezy.

Розглянемо варіант з вивченням англійської вдома. Уроки в школі онлайн-англійської проходять за певним графіком, тому ви повинні вирішити закінчити роботу і домашні справи. Усвідомлення того, що година чи півтори відведена під навчання, допоможе вам розподілити час, щоб ви не запізнилися на урок і відпочили до і після заняття. Як говориться: хто вміє володіти собою, у того вистачає часу, щоб радіти життю. Маючи чіткий план, ви будете витрачати стільки часу і енергії, скільки необхідно на виконання конкретного завдання.

Боротися з прокрастинацією неважко. Невеликого зусилля над собою вистачить, щоб почати зміни. Навіть якщо ви сідаєте за ноутбук неохоче, як тільки починається урок – відкривається друге дихання, і час летить непомітно. Змусити себе хоча б почати – легко. Ви не одні, а займаєтеся з професійними вчителями і групою людей з такими ж інтересами і цілями.

Нові методи викладання покликані зацікавити студентів не тільки під час уроку, а й після. Програма навчання в онлайн-школі англійської охоплює всі аспекти: листування, читання, спілкування. Цікаві факти про культуру та традиції Англії, Америки та інших англомовних країн спонукають студентів більше займатися самостійно і шукати корисну інформацію.

Тож уперед, до досконалості і нових знань! Let's Learn English!

Тетяна Огородник


Статті та огляди
Як швидко вивчити англійську, навчаючись самостійно або на курсах

Розглядаємо способи, як швидко вивчити англійську: що сповільнює та прискорює цей процес.

Самостійне вивчення англійської на EdTech платформі Booyya

Ми розповімо вам про справжню знахідку – онлайн-маркет курсів англійської за вашими інтересами Booyya.

Курси іноземних мов і критерії їх вибору

Яких послуг вам варто очікувати від курсів іноземних мов і як їх легко обрати?

Англійська для подорожей – лексика та поради з вивчення

Важливо зосередитися на меті, розробити план регулярних занять і визначити пріоритетні теми

Як обрати курси іноземної мови – покрокові рекомендації

Питання, як обрати курси іноземної мови, досить актуальне. Як підібрати оптимальний варіант серед розмаїття пропозицій?