Мовні курси в Києві: англійська для бізнесу

Ділова англійська – універсальна мова, якою ведеться співпраця та спілкування в більшості міжнародних компаніях по всьому світу. Його використовують в науці, IT, медицині, економіці, рекламі та інших сферах для переговорів, складання документів, повсякденного спілкування з колегами. Мовні курси в Києві допоможуть поліпшити знання загальної та ділової англійської: оволодіти необхідним запасом ділової лексики для спілкування та ведення документації, удосконалити розуміння іноземної на слух, навчитися грамотно викладати свої думки письмово і використовувати правила ділового листування.

Зміст

1. Кому потрібно вивчати ділову англійську

2. Вивчення іноземної для бізнесу на мовних курсах в Києві

2.1. Онлайн-навчання на київських курсах

2.2. Корпоративне навчання

3. Київські мовні курси: де вчити бізнес-англійську

4. Тематичні заходи та розмовні клуби в Києві

Кому потрібно вивчати ділову англійську

Вивчення бізнес-англійської на мовних курсах у Києві необхідне в першу чергу тим, хто має бажання і необхідність поліпшити свої знання профільної іноземної, розширити можливості для розвитку власної кар'єри чи бізнесу.

Вона необхідна:

  • керівникам і власникам бізнесу, які працюють на міжнародному ринку;
  • співробітникам міжнародних компаній для повсякденної роботи;
  • людям, які планують працювати за кордоном або в міжнародній компанії;
  • студентам або молодим фахівцям для просування кар'єрними сходами.

Мовні курси в Києві: англійська для бізнесу

На київських мовних курсах бізнес-англійську можуть вивчати люди, які збираються працювати в міжнародній компанії

Програма на мовних курсах в Києві, як правило, включає в себе отримання навичок ведення телефонної розмови, оформлення презентацій, написання резюме і супровідних листів, проходження або ведення співбесід, ведення ділової переписки та документації, спілкування з колегами, проведення переговорів. Ці знання знадобляться не тільки для роботи і ведення бізнесу, але й для повсякденного життя. Розмовні фрази і правила ввічливого спілкування можна використовувати в побутових діалогах під час подорожей, спілкування з іноземними друзями і родичами.

Пройшовши навчальну програму з бізнес-англійської на мовних курсах в Києві, студент зможе почуватися більш впевнено в різних ситуаціях на роботі: під час спілкування з іноземними колегами, консультації клієнтів, ведення переговорів і листування, зустрічі з партнерами та презентацій. Як правило, на курсах відпрацьовуються реальні ситуації, які можуть статися в офісі або під час прийому на роботу, телефонні діалоги і приклади ділового листування. Викладачі діляться додатковими ресурсами для навчання, які допоможуть не тільки поліпшити ділову англійську, а й розширити профільні знання.

Вивчення іноземної для бізнесу на мовних курсах у Києві

У Києві безліч шкіл і центрів іноземної пропонує комплексні й інтенсивні програми навчання для дорослих, але не кожна з них організовує спеціалізовані курси ділової англійської. Ми допоможемо знайти такі мовні курси в Києві. На сайті зібрана актуальна інформація про курси і школи англійської мови, ціни та відгуки.

Вивчення Business English супроводжується використанням спеціальних підручників і навчальних матеріалів з урахуванням рівня студента. Навчання може бути груповим і індивідуальним. Крім стандартного курсу, школи іноземної в Києві можуть запропонувати інтенсиви та групи вихідного дня. Програми включають в себе тематичні розмовні клуби з носієм мови, тренінги та спецкурси по вихідних. Визначте свої цілі та вимоги, вивчіть умови й особливості навчання на тих чи інших мовних курсах у Києві, щоб підібрати для себе ефективний і комфортний варіант.

Також у Києві можна знайти курси бізнес-англійської з програмами підготовки до складання міжнародних іспитів, наприклад, BEC (Business English Certificate), TOEIC (Test of English for International Communication), Business English Test (PTE).

Онлайн-навчання на київських курсах

Визначившись з цілями і вимогами до програми навчання, подумайте про зручний для вас формат вивчення іноземної. Багато мовних курсів у Києві пропонують проходження програми ділової англійської онлайн. Розглянемо переваги дистанційного навчання на київських курсах.

  1. Гнучкий розклад. Студент може комфортно поєднувати роботу і навчання, продовжувати навчання навіть під час поїздок і відряджень, в умовах карантину. Деякі курси пропонують індивідуальний графік навчання і можливість відпрацювання пропущених занять.
     
  2. Комфортна атмосфера. Не всім подобається витрачати час на дорогу, перебувати в галасливих компаніях і підлаштовуватися під групу. Дистанційне навчання дозволяє вивчати англійську вдома або на робочому місці, спілкуватися з викладачем і одногрупниками за допомогою відеозв'язку.
     
  3. Інтерактивний формат. Програма навчання адаптується до онлайн-формату: цифрові підручники та додаткові навчальні матеріали, інтерактивні вправи, тести, вебінари й багато іншого. Багато курсів використовує сучасні tech tools на уроках, дозволяє відстежувати прогрес учня в особистому кабінеті, практикувати мову в зручний час за допомогою смартфона.

Мовні курси в Києві: англійська для бізнесу - 2

Онлайн-навчання на київських курсах дозволить комфортно поєднувати роботу і вивчення мови

Проте в онлайн-навчання є також і нюанси, які можуть вплинути на прогрес вивчення мови:

  • студент повинен мати навички самоорганізації;
  • для навчання необхідне хороше інтернет-з'єднання і ноутбук/комп'ютер;
  • необхідне вміння студента користуватися онлайн-платформами і сучасними технологіями;
  • відсутність безпосереднього живого спілкування з викладачем та іншими студентами.

Оцініть свої можливості і потреби, щоб обрати максимально ефективний варіант для навчання. Дуже корисно буде відфільтрувати варіанти за ціною, відгуками, інтенсивністю та іншим критеріям.

Корпоративне навчання

Як правило, київські мовні курси ділової англійської не включають в себе вивчення вузькопрофільної лексики (наприклад, для медиків, маркетологів, юристів). Для її вивчення необхідно проходити окремі тематичні курси. Вирішити це питання допомагають корпоративні київські курси. Корпоративне навчання дозволяє поліпшити загальну та профільну англійську співробітників, підвищити конкурентоспроможність і мотивацію персоналу. Як правило, корпоративні мовні курси в Києві пропонують індивідуальні програми з урахуванням потреб і профілю компанії. З їх допомогою персонал зможе вивчити необхідну профільну лексику, поліпшити граматику і розмовні навички.

У нас ви знайдете безліч англійських мовних курсів у Києві, які пропонують корпоративне навчання.

1. Yappi Corporate

Тривалість: 4 місяці / рівень.

Інтенсивність: 90 хвилин / заняття.

Особливості: безкоштовне тестування співробітників і пробне заняття, інтенсиви, тренінги, онлайнові та індивідуальні програми, безкоштовні speaking clubs з носієм мови, звітність успішності.

2. Greenwich School

Тривалість: 45 занять.

Інтенсивність: 90 хвилин / заняття.

Особливості: розробка програми під компанію, група до 8 осіб, business workshop і TED Talks discussion, звіти про успішність групи, final test в кінці курсу.

3. Speak Well School

Тривалість: 32 заняття.

Інтенсивність: 90 хвилин / заняття.

Особливості: безкоштовне тестування і пробне заняття, індивідуальні програми, участь у додаткових клубах школи.

Київські мовні курси: де вчити бізнес-англійську

У Києві великий вибір шкіл і центрів іноземної, які пропонують офлайн- і онлайн-програми для вивчення ділової англійської, корпоративне та профільне навчання. Наводимо приклади мовних курсів у Києві з нашого рейтингу.

1. Yappi

Тривалість: 35 занять.

Інтенсивність: 2 онлайн-заняття на тиждень по 90 хвилин.

Рівень знання мови: Intermediate – Advanced.

Особливості: безкоштовне перше заняття і speaking clubs з носіями мови, використання сучасних tech tools на уроках, 80% заняття – розмовна практика. Є можливість навчатися на інтенсивний основі та на курсах вихідного дня.

2. New York Language School

Тривалість: 42 заняття.

Інтенсивність: 1 заняття на тиждень по 90 хвилин.

Особливості: пробний урок, безкоштовне тестування та співбесіда, спецтренінги та спецкурси, можливість відпрацювання пропущених уроків.

3. Speak Up

Тривалість: індивідуально.

Інтенсивність: індивідуально.

Рівень знання мови: Pre-intermediate і вище.

Особливості: безкоштовний пробний урок, заняття в мультимедійному класі, індивідуальний графік і консультації.

Мовні курси в Києві: англійська для бізнесу - 3

Мовні курси в Києві допоможуть людині з будь-яким рівнем знання мови поліпшити ділову англійську

4. Business English Academy

Тривалість: 4 місяці.

Інтенсивність: 2 рази на тиждень по 60-90 хвилин.

Рівень знання мови: Elementary – Upper-Intermediate.

Особливості: безкоштовне пробне заняття, змішане навчання, інтерактивний навчальний онлайн-контент.

5. English Prime

Інтенсивність: індивідуально.

Рівень знання мови: Intermediate – Advanced.

Особливості: безкоштовний пробний урок і тестування, speaking clubs з носіями мови.

6. English Planet

Тривалість: 20 занять.

Інтенсивність: 90 хвилин.

Особливості: групи до 6 осіб, зручне розташування, індивідуальний підхід.

7. Grade

Тривалість: 2-3 місяці.

Інтенсивність: залежно від групи.

Рівень знання мови: Intermediate і вище.

Особливості: заняття в групах до 10 осіб, можливість скласти іспит Business English Certificate (BEC), онлайн- і офлайн-програми.

Орієнтуйтеся на інтенсивність і особливість програми навчання, розташування школи та відгуки, щоб підібрати ефективний і комфортний варіант для вивчення бізнес-англійської в Києві.

Тематичні заходи та розмовні клуби в Києві

Розмовні клуби і тематичні заходи – додатковий ефективний метод поліпшення знання мови і роботи в команді. Вони можуть бути опціональними для студентів курсів і додатковими для всіх охочих покращити знання мови і професійні навички. Заняття і зустрічі можуть проводити як носії мови, так і україномовні викладачі. На таких зустрічах учасник може розширити і потренувати тематичну лексику, подолати мовний бар'єр, поліпшити вимову і сприйняття англійської на слух, познайомитися з цікавими людьми з різних сфер бізнесу.

Популярні формати speaking clubs і тематичних заходів від мовних курсів у Києві:

  • movie clubs з тематичними фільмами;
  • квести і квізи на бізнес-тематику;
  • марафони англійською;
  • профільні семінари та вебінари;
  • мітапи і воркшопи.

Ще один варіант для поліпшення бізнес-англійської – board games. Київські школи іноземної організовують зустрічі для своїх студентів і всіх охочих із достатнім рівнем знання мови, де можна пограти в одну з економічних ігор, наприклад, в Codenames, Monopoly або Cash Flow. Настільні ігри з бізнес-тематикою допоможуть розвинути навички розмовної та ділової англійської, розширити словниковий запас, проявити лідерські та командні навички. Тематичні заходи можна знайти на сайті й у соціальних мережах курсів англійської.

Юліана Віхневич


Статті та огляди
Як швидко вивчити англійську, навчаючись самостійно або на курсах

Розглядаємо способи, як швидко вивчити англійську: що сповільнює та прискорює цей процес.

Самостійне вивчення англійської на EdTech платформі Booyya

Ми розповімо вам про справжню знахідку – онлайн-маркет курсів англійської за вашими інтересами Booyya.

Курси іноземних мов і критерії їх вибору

Яких послуг вам варто очікувати від курсів іноземних мов і як їх легко обрати?

Англійська для подорожей – лексика та поради з вивчення

Важливо зосередитися на меті, розробити план регулярних занять і визначити пріоритетні теми

Як обрати курси іноземної мови – покрокові рекомендації

Питання, як обрати курси іноземної мови, досить актуальне. Як підібрати оптимальний варіант серед розмаїття пропозицій?