Мовні школи Києва – як вибрати

Усі ми знаємо, наскільки важливо володіти хоч би однією іноземною мовою для туризму і знайомства з іноземними культурами. Мовні школи в Києві, поза сумнівом, дадуть вам знання, які відкриють перед вами безліч нових дверей. Є декілька чинників, які роблять англійську необхідною для спілкування у наш час, – передусім, це найпоширеніша іноземна мова. Це означає, що дві людини, що приїжджають з різних країн (наприклад, іспанець і француз), зазвичай використовують англійську як спільну мову для спілкування. Окрім знайомства з чужими культурами і подорожей, англійська мова важлива і в студентському житті. На університетському рівні студенти у багатьох країнах вивчають майже всі свої предмети цією мовою.

Хоча багато хто думає, що вивчення англійської – дуже складний процес, ми готові вас переконати в зворотному: насправді ця мова є найпростішою у світі для вивчення. По-перше, вона досить легка в плані освоєння, а по-друге, зараз дуже багато ефективних методик викладання. Наприклад, в Києві є різні мовні школи, які розробили свої власні програми ефективного навчання своїх студентів.

Зміст

1. Як вибрати школу англійської мови в Києві?

1.1. Визначте свої цілі і потреби

1.2. Виберіть зручну локацію школи, адже це впливає на вашу мотивацію

1.3. Вивчіть програму і методику навчання, адже до кожного студента має бути певний підхід

1.4. Як вибрати школу англійської мови, щоб не витратити гроші даремно? 

1.5. Виберіть викладача, який допоможе вам вивчити англійську мову швидко і якісно

1.6. Оптимальна кількість студентів в групі – запорука успішного навчання

2. Ціни курсів англійської мови в школах Києва

3. Виберіть мовну школу в Києві прямо зараз

Знання англійської також допоможе вам у будь-якому бізнесі. Якщо ви відвідаєте деякі офіси, компанії, урядові організації, ви помітите важливість англійської мови. Будь-яка велика компанія наймає своїх професійних співробітників після того, як дізнається, наскільки добре вони володіють англійською. Компанії, які хочуть працювати на міжнародному рівні, вважають, що їх співробітники добре освічені, тільки якщо вони вміють грамотно спілкуватися англійською.

Як вибрати школу англійської мови в Києві?

Вибір мовної школи в Києві – не завжди легкий процес. Необхідно враховувати безліч різних чинників, які залежать від ваших особистих потреб і цілей, яких ви хочете досягти у результаті. Ось чому кожен повинен вивчати мову, щоб увійти в контакт на міжнародному рівні. Вивчаючи її, ви зможете спілкуватися з людьми з різних країн світу. Саме тому ми вирішили поділитися з вами важливою, і головне – корисною інформацією, яка допоможе вам підібрати найкращу школу для вивчення англійської мови із задоволенням. Отже, наші шість порад, як правильно вибрати свою мовну школу в Києві.

Визначте свої цілі і потреби

Визначте, що ви хочете: ви плануєте вивчити англійську мову, щоб краще спілкуватися на роботі? Вам потрібен певний результат тесту для вступу до коледжу або університету? Ви хочете працювати або вчитися в англомовній країні? Чи ви просто хочете покращити свої знання у загальних цілях, наприклад, щоб вільно подорожувати по світу або заводити нові знайомства? Чітко визначіть, чому вам треба поліпшити свою англійську – це важливий аспект при виборі найкращого курсу для вас. Виходячи з поставлених цілей і бажань, ви з легкістю зрозумієте, як вибрати школу англійської мови для себе, і не будете витрачати час даремно. 

Виберіть зручну локацію школи, адже це впливає на вашу мотивацію

Іноді дуже важко мотивувати себе на успішне навчання, адже багато що залежить від того, як далеко від вашого будинку розташована школа англійської мови. Безумовно, ми рекомендуємо вибирати той офіс, який розташований максимально зручно для вас, наприклад, недалеко від роботи або в тому ж районі, в якому ви живете. У погані погодні умови велика вірогідність, що вам важко примушувати себе їхати на заняття, якщо до школи треба добиратися двома видами транспорту або витрачати багато часу на дорогу. Намагайтеся звертати увагу на мовні курси, які максимально недалеко від вас або розташовані в центрі біля потрібної вам станції метро. Чим коротше шлях на заняття – тим більша вірогідність, що ви ходитимете на них постійно і з гарним настроєм.

Вивчіть програму і методику навчання, адже до кожного студента має бути певний підхід

У кожного студента є унікальна мета для вивчення англійської мови. Вам треба знайти школу, яка пропонує різноманітні програми, які відповідатимуть вашим потребам, незалежно від того, чи вивчаєте ви англійську для спілкування в інтернеті, подорожей, вступу в університет в іншій країні або для професійних цілей. Обов'язково виберіть школу, яка пропонує різноманітні цікаві програми. Також при виборі мовної школи в Києві не забувайте записатися на пробний урок для того, щоб познайомитися з викладачем, оцінити його методику навчання і зрозуміти, чи підходить він вам. Не соромтеся озвучувати свої потреби і складнощі у вивченні, ви можете попросити викладача або адміністратора порекомендувати вам відповідного учителя.

Мовні школи Києва – як вибрати

Підбираючи мовні школи в Києві, звертайте увагу на методики викладання і програми

Як вибрати школу англійської мови, щоб не витратити гроші даремно? 

Ми знаємо, що ціна за курс важлива для студентів з обмеженим бюджетом, але ви маєте бути впевнені, що задоволені тим, за що платите. Додаткові заходи, такі як поїздка з групою і учителем за кордон або в інше місто, можуть спричинити витрати, але вони є ідеальним способом для покращення ваших знань і практики розмовної англійської мови в повсякденному житті. Це допоможе вам використати усі нещодавно отримані знання англійської мови. У вас також буде можливість оглянути пам'ятки і зануритися в різноманітну культуру, створивши незабутні враження. Безліч шкіл англійської пропонує непогану ціну за навчання в групі, при цьому ви отримуєте додаткові заходи і можливості. Наприклад, відвідування розмовних клубів з носієм мови, можливість брати участь в англомовних квестах, отримати доступ до інтерактивних підручників або додатків з аудіо- або відеоматеріалами, англомовні екскурсії вашою країною або за кордон. Додаткових програм, які входять у вартість навчання, зараз дуже багато: починаючи від Skype-уроків, закінчуючи доступом до додаткових матеріалів, які допоможуть вивчити англійську мову ефективніше. Це може здатися дрібницями, але принесе велику цінність за непогану ціну.

Виберіть викладача, який допоможе вам вивчити англійську мову швидко і якісно

Виберіть вчителя, який знає, як застосовувати різні варіанти навчання і як адаптувати свої методи до здібностей своїх учнів. Кожен учень індивідуальний і має різний інтелект, стиль навчання, який він добре сприймає. Учитель повинен визначити ці риси і організувати заняття. Виберіть фахівця, який адаптується під групу або конкретно під вас, якщо це індивідуальний курс, гнучкий і вважається за краще закріплювати матеріал на практиці. Під час знайомства з викладачем не бійтеся ставити конкретні питання про його методику навчання або просити описати один з його типових уроків. Якщо він коливається при відповіді, це означає, що він недостатньо підготовлений. Граматика, поза сумнівом, потрібна для хорошої підготовки, і учитель мови знає, наскільки важлива практика. Звертайте увагу на вчителя, який віддає перевагу комунікативному аспекту навчання і практично завжди говорить англійською, прибігши до розмовної мови українською тільки для складних граматичних пояснень. Крім того, хороший учитель уміє слухати своїх учнів, не перебивати їх і виправляє їх тільки після того, як вони закінчили говорити. Особа також важлива. Виберіть учителя, який вам подобається і який може адаптувати своє заняття до потреб своїх учнів. Він також повинен знати, як зробити урок цікавим і приємним. Виберіть викладача, що знає, як здивувати групу поданням нового матеріалу, і робить кожен урок цікавим, окрім граматичного змісту і нових слів, які група повинна вивчити.

Оптимальна кількість студентів в групі – запорука успішного навчання

Перш ніж вибрати школу англійської мови, зверніть увагу на ті заклади, в яких запропонована оптимальна кількість студентів в групі для ефективного навчання. Ми рекомендуємо розглядати ті школи, в яких середня кількість студентів – 13, а максимальна – 16. Комусь може здатися, що це велика цифра і навчатися в такій групі буде складно, адже ми звикли вважати, що чим менше студентів, тим більше уваги від викладача. Але насправді, це не зовсім так. У групах, в яких середня кількість учнів складає 13 людей, студент швидше долає мовний бар’єр і починає спілкуватися, оскільки потрапляє в англомовне середовище, обговорює різні теми і іноді вчиться на чужих помилках. На прикладі інших студент починає розуміти, як правильно вимовляти ті або інші слова, а як не правильно. Більше того, 13-16 людей – ідеальна атмосфера для практики комунікативних навичок, можна спілкуватися з групою і практикувати свою мову, при цьому запам'ятовувати внесені корективи від викладача і вчитися разом. Більше того, чим менше студентів в групі, тим більша ціна за курс.

Ціни курсів англійської мови в школах Києва

Як вибрати школу англійської мови? Ми вирішили допомогти вам в цьому питанні і підібрали для вас 10 мовних шкіл в Києві. Ви можете ознайомитися з кожною з них і зробити висновки. Сподіваємося, що цей рейтинг допоможе вам вибрати правильну школу для навчання. 

Мовні школи Києва – як вибрати - 2

Школи англійської мови: ціни і якість навчання

1. British Council

Мовна школа в Києві, яка вже не перший рік користується популярністю серед тих, хто бажає вивчити англійську, а якщо бути точніше – 75 років на ринку. У вас є можливість записатися на перший урок курсу і зрозуміти, чи хочете ви продовжувати навчання. Перед записом вас безкоштовно протестують, щоб підібрати коректну групу під ваш рівень знань англійської мови. Методика навчання для дорослих і дітей була розроблена кваліфікованими викладачами і є дуже ефективною. По закінченню курсу ви отримуєте диплом, що відповідає кваліфікаційній системі Common European Frame Work. Ціна за курс в цій школі англійської мови стартує від 2937 гривень за місяць. 

2. American English Center

Мовна школа в Києві, що навчає студентів впродовж 21 року. Окрім великого досвіду в цій сфері, в American English Center є не лише українські кваліфіковані викладачі, але і вчителі з Америки. Виходячи з наших порад про те, як вибрати школу англійської мови, ви вже знаєте, що одним з важливих пунктів є підбір цікавої програми, яка підходить саме вам. Тому в American English Center є можливість ознайомитися з силою-силенною спеціально розроблених програм і методик вивчення. Ціни в школі англійської мови залежать від рівня і курсу. Наприклад, індивідуальне навчання на початковому рівні коштує 8400 гривень за семестр.

3. International House

Одна з найпопулярніших мережа шкіл у багатьох країнах світу, яка навчає студентів на 5 континентах вже 65 років. Мовна школа в Києві притягує безліч охочих вивчити англійську, в першу чергу, своєю комунікативною методикою навчання. Важливими плюсами школи є приємна атмосфера на уроках і можливість відстежувати свої успіхи. Навіть якщо у вас на приміті декілька шкіл, і ви не знаєте, як вибрати одну школу англійської мови, в International House у вас є можливість безкоштовно протестуватися і прийти на пробний урок, який дозволяє вам ознайомитися з групою, викладачем і зробити вибір. 

4. Перші Київські Державні Курси іноземних мов

Мовна школа в Києві, яка навчає студентів вже пів століття і на основі свого величезного досвіду вносять значимі сучасні корективи в повчальну програму. Саме тут професіонали поєднали академічне навчання і сучасні методики. Школи знаходяться в декількох районах Києва недалеко від метро і в самому центрі столиці. Ціни в школі англійської залежать від курсу, який ви вибрали. Тут є базовий курс для дорослих, підлітків і дітей, а також підготовка до міжнародних іспитів, ЗНО, індивідуальний і розмовний курс. Школа підійде навіть для тих, хто хоче навчатися по Skype або замовити корпоративний курс.

5. Interlingua

Як вибрати школу англійської мови, якщо ваш головний пріоритет – навчитися спілкуватися? Все просто – шукайте школу, яка пропонує вам розмовний курс. Мовна школа Interlingua в Києві одна з тих, які розробили спеціальну програму для позбавлення від мовного бар'єру. Ви можете записатися на розмовний курс і практикувати комунікативну англійську в колі носіїв, заняття проходить у веселій дружній атмосфері, а мова практикується за допомогою невеликих театральних постановок, презентацій, ігор, квестів, караоке, дебатів і дискусій прямо на уроці. Interlingua – це школа англійської, ціни якої дуже доступні – вартість клубного абонемента складає 300 гривень.

6. Green Forest 

Одна з найкращих і найпопулярніших мовних шкіл в Києві, яка надає студентам сучасну програму навчання за інтерактивним онлайн-підручником. Він дає можливість студентові не переживати за уроки, які він пропустив, – можна пройти заняття самостійно, адже підручник Notes By Green Forest надасть силу-силенну цікавих вправ з відео- і аудіоматеріалами, а по закінченню виконання завдання перевірить помилки. За досить невисоку ціну ця школа англійської пропонує не лише можливість відвідувати групові заняття за комунікативною методикою, але і брати на себе додаткове навантаження у вигляді розмовних клубів, Skype-уроків і різних тематичних спецкурсів, що підвищують знання. Вартість за навчання починається від 5400 гривень за семестр. 

7. Speak Up

Мовна школа в Києві, що користується популярністю серед столичних студентів. В першу чергу, саме тут ви самі зможете вибрати графік і навантаження навчання – школа "підлаштовується" під ваші потреби, і це безперечний плюс для тих, хто не знає, як вибрати школу англійської мови при нестабільному графіку. За допомогою сучасних технологій у вас завжди залишається доступ до навчального матеріалу і ви можете займатися англійською мовою, знаходячись де завгодно, важлива тільки ваша власна мотивація. При цьому Speak Up підходить тим, хто не хоче витрачати час на об'ємне домашнє завдання, а згаяти цей час на розмовну практику. Домашня робота буде, але її об'єм мінімальний. Ціни в цій школі англійської залежать від підібраного вами курсу і його інтенсивності.

8. Yappi English Business School

Як вибрати школу англійської мови якщо ви юрист, програміст, хочете підготуватися до IELTS або просто хочете навчитися грамотно спілкуватися і вести ділове листування із зарубіжними бізнес-партнерами? В цьому випадку ми пропонуємо вам популярну мовну школу в Києві, яка проводить курси для підвищення кваліфікації, підготовку до міжнародних іспитів і IT-курс. Ціни в школі англійської Yappi English Business School залежать від вибраного курсу і починаються від 1700 гривень за семестр.

9. Фенікс

Одна з найцікавіших мовних шкіл в Києві, оскільки тут працюють тільки носії мови в якості викладачів. Ви можете вибрати індивідуальне навчання і займатися з носієм – це відмінний варіант для тих, кому потрібна практика в спілкуванні англійською мовою. Більше того, локацію для уроку ви вибираєте самі: це може бути у вас вдома або в офісі школи "Фенікс". Якщо варіант індивідуального навчання для вас не актуальний, ви можете записатися на груповий курс, який включає 4 студенти в групі. Крім групового і індивідуального заняття з носієм мови, можна вибрати спеціальну підготовку до міжнародних тестувань, таких як IELTS, TOEFL, SAT, FCE. Вибравши саме цей курс, у вас є можливість проходити тестові завдання, які безпосередньо будуть на самому міжнародному тестуванні. Викладачем курсу буде американський кваліфікований вчитель, що спеціалізується на підготовці студентів до складання IELTS. Ціни індивідуального курсу в школі англійської мови "Фенікс" складають 399 гривень за 60 хвилин, курс підготовки до міжнародних іспитів – 6000 гривень, а уроки в міні-групах – 3000 гривень за 2 місяці навчання.

10. Native English School

Мовна школа в Києві, що пропонує силу-силенну цікавих програм. Тут ви можете вибрати корпоративне навчання, індивідуальне, бізнес-англійську, онлайн-курс, підготовку до іспитів, групове або індивідуальне навчання, англійську для дітей. Ця школа цікава тим, що, крім комунікативної методики навчання, студентам запропоновано моделювання ситуацій на уроках – це спеціальний метод у вивченні англійської мови, яка надалі дозволяє студентам вільно спілкуватися за кордоном. За допомогою моделювання ситуацій з реального життя ви зможете навчитися виражати свої думки англійською і позбавитесь мовного бар'єру. Ціни в школі англійської мови Native English School від 100 гривень за заняття.

Виберіть мовну школу в Києві прямо зараз

Усі ми знаємо, що англійська мова має найширше охоплення по всьому світу. На кожному континенті можна зустріти як носіїв англійської мови, так і тих, хто вміє говорити нею в якості додаткової. Англійська стала мовою спілкування у багатьох областях, включаючи бізнес, політику, науку, технології, розваги і багато іншого. Вона, поза сумнівом, є основною мовою багатьох міжнародних організацій, таких як НАТО і Європейський Союз. Це також найбільш використовувана мова інтернету, на яку припадає більше половини всіх веб-сайтів. Для багатьох вивчення англійської мови – це спосіб отримати доступ до ширшого спектру інформації, зв'язків і можливостей. За деякими оцінками, число англомовних людей у світі росте вже багато років, і нині їх кількість наближається до 2 мільярдів. Той факт, що багато людей зараз використовують англійську як першу або другу мови, вказує на те, що вона, ймовірно, залишиться глобально домінуючою мовою на багато років вперед.

Важливість її вивчення, безумовно, важлива, і якщо ви все ще міркуєте над тим, щоб почати її вивчати – поспішіть і виберіть мовну школу прямо зараз! 

Завдяки нашим порадам про те, як вибрати школу англійської мови в Києві, ви з легкістю зможете записатися на відповідний для вас курс.


Статті та огляди
Як швидко вивчити англійську, навчаючись самостійно або на курсах

Розглядаємо способи, як швидко вивчити англійську: що сповільнює та прискорює цей процес.

Самостійне вивчення англійської на EdTech платформі Booyya

Ми розповімо вам про справжню знахідку – онлайн-маркет курсів англійської за вашими інтересами Booyya.

Курси іноземних мов і критерії їх вибору

Яких послуг вам варто очікувати від курсів іноземних мов і як їх легко обрати?

Англійська для подорожей – лексика та поради з вивчення

Важливо зосередитися на меті, розробити план регулярних занять і визначити пріоритетні теми

Як обрати курси іноземної мови – покрокові рекомендації

Питання, як обрати курси іноземної мови, досить актуальне. Як підібрати оптимальний варіант серед розмаїття пропозицій?