Англійська для дітей: вартість занять у Києві

Попит створює пропозицію. Тому школи, що пропонують таку послугу як англійська для дітей, намагаються зробити її більш доступною, ніж у конкурентів. У гонитві за більш вигідною пропозицією ви можете обрати курси англійської в Києві, ціна яких не відповідає якості. Ваші фінансові витрати не окупляться, якщо заняття будуть проводити недосвідчені вчителі з низькою кваліфікацією. Але як перевірити цей момент до початку занять? Дуже просто!

  1. Коли ви записуєте дитину на англійську для дітей, вартість не має бути вирішальним фактором.

  2. Краще перед походом до мовної школи ознайомитися з відгуками в інтернеті. Так ви зможете зробити свої висновки щодо репутації самого закладу і ефективності занять.

  3. Ви також можете порівняти ціни занять для дорослих і дітей.

  4. Знайдіть інформацію про використовувані методи навчання та наявність авторських програм.

  5. Запишіться на попередню консультацію до викладача, який буде вести англійську для дітей, вартість якої вас влаштувала. Завдяки особистому спілкуванню з фахівцем ви більш чітко зрозумієте, чи відповідає ціна якості.

Врахуйте, що на заняття доведеться ходити не вам, а вашій дитині, тому докладно розпитайте про методи проведення уроків, які книги будуть використовуватися, наскільки дитина буде завантажена навчанням. Адже вам надалі потрібно буде контролювати виконання домашнього завдання і допомагати розібратися в тих моментах, які дитина не встигне опанувати з викладачем. Головним орієнтиром для вас будуть саме діти, які відвідують заняття. Якщо ви помітите, що курси не дають необхідних знань і за певну кількість часу ваша дитина не стала краще володіти англійською, швидше за все, ви обрали не ту школу.

Англійська для дітей: вартість занять у Києві

Інвестуйте в майбутнє: хороші і якісні курси іноземних мов для дітей незабаром дадуть свої плоди

На перший погляд може здатися, що в різних установах вартість занять не особливо відрізняється. І це дійсно так. Мовні школи клієнтоорієнтовані та детально вивчають ринок. Ціна має відповідати можливостям споживача, тому вона перебуває на середньому рівні за доступністю. Варіюватися вона може за такими критеріями:

  • репутація і тривалість роботи школи на ринку: установи з хорошими рекомендаціями можуть пропонувати свої послуги за вищою ціною;

  • кваліфікація викладачів: курси в мовних школах, де заняття ведуть носії мови, коштують дорожче;

  • онлайн-навчання: вивчення англійської мови в центрах, які додатково надають матеріали для навчання в онлайн-режимі, дорожче;

  • індивідуальна або групова форма навчання: індивідуальні заняття, тим більше вдома, обходяться дорожче. Але щоб заощадити, ви можете записати дитину на заняття в невеликих групах по 3-5 учнів.

Якщо ви сповнені рішучості записати дитину на заняття в мовну школу, оберіть кілька установ і порівняйте не тільки вартість, але і методику навчання, локацію, кількість семестру і людей в групі. Так ви зможете підібрати для себе найкращий варіант.


Статті та огляди
Як швидко вивчити англійську, навчаючись самостійно або на курсах

Розглядаємо способи, як швидко вивчити англійську: що сповільнює та прискорює цей процес.

Самостійне вивчення англійської на EdTech платформі Booyya

Ми розповімо вам про справжню знахідку – онлайн-маркет курсів англійської за вашими інтересами Booyya.

Курси іноземних мов і критерії їх вибору

Яких послуг вам варто очікувати від курсів іноземних мов і як їх легко обрати?

Англійська для подорожей – лексика та поради з вивчення

Важливо зосередитися на меті, розробити план регулярних занять і визначити пріоритетні теми

Як обрати курси іноземної мови – покрокові рекомендації

Питання, як обрати курси іноземної мови, досить актуальне. Як підібрати оптимальний варіант серед розмаїття пропозицій?