Англійська на інтенсивних курсах в Харкові

За допомогою інтенсивних курсів англійської в Харкові ви можете вивчити іноземну мову швидко, практикувавши інтенсивне занурення в навчальний процес. Хоч іноді дійсно корисно вчитися в повільному темпі, вибираючи тривалі стандартні курси, ви все одно досягнете величезного прогресу, активно займаючись впродовж одного місяця. Інтенсивність фокусує ваш мозок і занурює вас в англійську: ви дізнаєтеся більше, ви пам'ятатимете більше, ви говоритимете краще і ви будете почуватися впевненіше за допомогою постійного вивчення англійської впродовж одного-двох повних місяців. 

Зміст

1. Інтенсивна англійська в Харкові: в чому її плюси?

1.1. Інтенсивне навчання – не означає скорочений матеріал 

1.2. Вибравши інтенсивні курси, ви економите свій час і гроші

1.3. Чим більше уроків на тиждень і чим вони довші – тим швидше ви навчаєтеся

2. Запишіться на інтенсивну англійську в Харкові і почніть навчання

3. Виберіть інтенсивний курс англійської мови в Харкові і заощадьте свій час

Інтенсивна англійська в Харкові: в чому її плюси?

Більшість майбутніх студентів боїться вивчати англійську мову в інтенсивному темпі, помилково вважаючи, що такий варіант підходить для просунутих учнів, що вже перебувають на високих рівнях. Адже новачок вважає, що йому обов'язково треба довго засиджуватися в класах, уважно слухати викладача і записувати кожне його слово в зошит – тільки так він зможе досягти якихось результатів. Таку помилкову думку має більшість тих, хто планує сплатити свій перший курс з вивченню англійської мови. Нервуючи, такі студенти занижують свої можливості і невпевнено шукають довгий і повільний курс, думаючи, що таким чином викладач знайде до них підхід і допоможе опанувати початковий рівень. Насправді інтенсивні курси англійської в Харкові – відмінне рішення для більшості новачків, і зараз ми пояснимо, чому.

Інтенсивне навчання – не означає скорочений матеріал 

Одна з головних причин боязні запису на англійський інтенсив в Харкові полягає в неточному уявленні про подання матеріалу. Деяким здається, що пройти один рівень за короткий період часу практично неможливо, і робиться це за допомогою дуже скороченого матеріалу. Тому щоб не пропускати щось з програми, краще записатися на стандартний курс і витратити більше часу хоч і на довгий, але з комплексним і цілим потоком інформації курс. Насправді все далеко не так – інтенсивний курс у багатьох школах нічим не відрізняється від стандарту, окрім графіку. Ви повинні були помітити, що на інтенсивному курсі у вас занять більше і тривають вони на пару годин довше, ніж на стандартному. Так ви проходите однакову кількість матеріалу, просто за короткий строк. Інтенсивні курси англійської в Харкові є відмінним вибором для всіх, хто хоче вивчити один рівень за короткий період, не витрачаючи на це місяці. Проводячи більше часу на уроках щотижня, інтенсивно навчаючись, думаючи і працюючи англійською, ви помітите, як ефективно розвиваються ваші мовні навички впродовж короткого періоду часу. Для початківців інтенсивний курс може дійсно дати старт навчанню і вивести їх з початкового рівня, що дозволить вам продовжувати займатися самостійно. Подолання першої перешкоди часто є найбільшим завданням, і досвідчений учитель в цьому допомагає, особливо якщо ви вибираєте інтенсивну англійську в Харкові.

Вибравши інтенсивні курси, ви економите свій час і гроші

Ця система навчання підходить не лише для тих, хто вже знає англійську на певному рівні і хоче її поліпшити, але і для студентів, які ніколи не мали справу з іноземною мовою і вирішили зробити перший крок у вивченні. Якщо ви хочете розпочати курс з рівня starter і боїтеся, що англійський інтенсив у Харкові буде занадто складним і швидким для вас – обдумайте ваш вибір ще раз, адже якщо ви запишитесь на інтенсивну програму в хорошій школі, ви зможете швидко вникнути в суть вивчення і пройти базову основу за короткий період, а потім продовжити навчання в будь-якому темпі: інтенсивно або стандартно. Варто виокремити той факт, що окрім заощадження часу, студенти, які вибирають інтенсивний курс, економлять свої гроші, адже такі програми дешевші за тривалі.

Англійська на інтенсивних курсах в Харкові

Чим більше уроків на тиждень і чим вони довші – тим швидше ви навчаєтеся

Основна перевага інтенсивних курсів англійської в Харкові полягає в постійній практиці і перебуванні в англомовному середовищі на уроках. Записавшись на стандартний курс, ви, як правило, маєте вихідні між днями занять і їх набагато менше за тривалістю та кількість на тиждень. Отже, курс з графіком два дні на тиждень по одній годині може вибивати вас з активного темпу вивчення, якщо ви не займаєтеся додатково і самостійно в перервах між уроками. Найчастіше інтенсивна англійська в Харкові пропонує студентам абсолютно інший графік – це тривале заняття і більше двох уроків поспіль на тиждень. Така система дозволяє вам звикнути до потоку інформації і практикувати свою англійську мову фактично щодня, не забуваючи про неї. Результати інтенсивного курсу вас приємно здивують, адже ви помітите, як швидко пройшли один рівень і як багато запам'ятали. 

Запишіться на інтенсивну англійську в Харкові і почніть навчання

Ми підібрали для вас одні з найкращих шкіл, що пропонують вивчення англійської інтенсивно в місті Харків. Усі вони високо оцінені студентами та викликають інтерес у тих, хто шукає школу на просторах інтернету. Ви можете ознайомитися з кожною з них і дізнатися детальну інформацію, а потім визначитися з вибором і почати навчання.

1. Green Forest

Одна з найкращих шкіл інтенсивної англійської в Харкові, що пропонує інтенсивні курси англійської за сучасною комунікативною програмою. Навчання тут проходить за комунікативною методикою і є ідеальним варіантом для тих, хто хоче не лише пройти один рівень мови за недовгий термін, але і для тих, хто потребує розмовної практики і позбавлення від мовного бар'єру. Крім активного навчання, у вас буде можливість брати на себе додаткове навантаження в якості цікавих розмовних клубів з носієм мови.

Також варто сказати, що на цьому інтенсивному курсі студентів чекає не лише практика в постійному спілкуванні англійською, але і граматичні правила, які ви з легкістю зможете вивчити і використовувати в спілкуванні. Цей інтенсивний курс англійської в Харкові проходить за інтерактивним підручником Notes By Green Forest, який дозволяє вам займатися поза уроком, якщо ви фізично відсутні. Викладання проходить виключно англійською мовою, щоб ви занурювалися в навчання і досягли найкращих результатів зрештою.

Семестр: 9 тижнів.

Графік: 4 заняття на тиждень.

Група: 7-10 людей.

Адреса: вул. Римарська, 32,
вул. Дарвіна, 4, поверх 1.

Ціна: 4500 грн за семестр.

2. Speak Up

Якщо ви зацікавлені не лише англійським інтенсивом в Харкові, але і вивченням англійської індивідуально, а також в онлайн-режимі, то Speak Up буде чудовим вибором. Школа пропонує різні програми, серед них і інтенсивний курс, програму якого ви обговорюєте з викладачем і вносите свої корективи в процес вивчення, виходячи з особистих цілей. Викладач прислухається до вас і максимально допоможе досягти бажаних результатів. 

Семестр: 3 місяці.

Графік: 2 заняття на тиждень.

Група: 8-10 осіб.

Адреса: вул. Сумська, 72.

Ціна: 1570 грн за місяць.

3. HotSpot

Навчання підійде для тих, хто шукає інтенсивні курси англійської в Харкові з нахилом на розмовну англійську. Саме у цій школі вас навчать, в першу чергу, виражати свої думки англійською мовою – і ви матимете змогу позбутися труднощів під час викладу своїх думок. Постійна комунікативна практика виведе вас на новий рівень за короткий проміжок часу.

Семестр: 16 тижнів.

Графік: 3 заняття на тиждень.

Група: 9-10 студентів.

Адреса: вул. Алчевських, 24в.

Ціна: 16500 грн за семестр.

4. Sun Rise

Якщо ви вирішили заощадити свій час і записатися на інтенсивну англійську в Харкові для того, щоб підвищити свої знання комплексно, починаючи від граматики і закінчуючи розмовною англійською, то ця школа є оптимальним варіантом для вас. Тут ви зможете не лише пройти один рівень за короткий строк, але і ефективно підтягнути свої знання за допомогою програми, що торкається всіх спектрів англійської мови.

Семестр: 6 місяців.

Графік: 3 заняття на тиждень.

Група: до 10 людей.

Адреса: вул. Енгельса, 29Б.

Ціна: 16500 грн за семестр.

5. Project 12

Школа з одним з найцікавіших концептів навчанню студентів. По-перше, тут ви не лише інтенсивно навчаєтеся, але і самі будуєте свій графік, адаптуючи його під себе. У студентів є доступ до відеоуроків і можливість скористатися додатковими індивідуальними консультаціями з викладачами, розмовні клуби з носієм мови і навчання за інтерактивним онлайн-підручником, доступ до якого у студента є завжди: він може займатися, навіть не перебуваючи фізично на уроці. Інтенсив англійської в Харкові проходить за комунікативною методикою – такий підхід ефективно впливає на процес навчання.

Семестр: 3 місяці.

Графік: 4 заняття на тиждень.

Група: 11-12 людей.

Адреса: вул. Сумська, 6.

Ціна: 600 грн за місяць.

6. Space Deer

Якщо ви шукаєте інтенсивні курси англійської в Харкові, рекомендуємо звернути увагу на популярну антишколу, яка вже декілька років радує студентів своїми цікавими і нетиповими програмами навчання. Тут ви не відчуєте себе в стінах нудної школи англійської – навпаки, тут ви відчуваєте себе комфортно в доброзичливій атмосфері, без єдиного натяку на небажане навчання, яке вам потрібне для галочки. У Space Deer ви не лише пройдете один рівень англійської на інтенсивному курсі, але і знайдете безліч друзів, а по закінченню з позитивом згадаєте відвідування курсів.

Семестр: 1 місяць.

Графік: 5 занять на тиждень.

Група: 10-12 осіб.

Адреса: проспект Тракторобудівників, 103Г.

Ціна: 2800 грн за семестр.

7. Green Country

Якщо ви у пошуках інтенсивних курсів англійської в Харкові для вашої дитини, то пропонуємо ознайомитися з однією з найпопулярніших шкіл для дітей віком від 6 до 16 років. Вибравши курс саме в Green Country, ви даруєте своїй дитині не лише знання, які поза сумнівом згодяться їй в житті, але і нових друзів і хороших кваліфікованих викладачів, які знайдуть підхід до кожного і знають, як зацікавити юних учнів в навчальному матеріалі. Окрім усіх цих плюсів, навчання базується на нових технологіях, а якщо бути точнішими – на використанні інтерактивного онлайн-підручника і різних інтерактивних програм.

Семестр: 3 місяці.

Графік: 2 заняття на тиждень.

Група: 10 дітей.

Адреса: вул. Сумська, 78.

Ціна: 4300 грн за семестр.

8. English Hub

Якщо ви ніколи не вчили англійську мову або ваш рівень є початковим, але при цьому шукаєте інтенсив англійської в Харкові – ця школа для вас. Саме тут розроблений курс під назвою "starter" для тих, хто тільки починає вивчати англійську і не хоче витрачати на це багато часу. Ви зможете не лише відвідувати групові уроки, але і отримаєте одне індивідуальне заняття на тиждень – це безумовно підвищить ефективність вивчення і старт навчання іноземної мови виявиться максимально правильним і точним для вас. Більше того, в English Hub є такі особливості як індивідуальний трекер вашого прогресу і щоденний супровід. Незважаючи на навчання в групі, ви будете почуватися так, ніби ви на індивідуальному навчанні, адже спеціальна методика і увага викладача допоможуть вам вивчити англійську за невеликий відрізок часу.

Семестр: 4 тижні.

Графік: 3 заняття на тиждень.

Група: 8-10 студентів.

Адреса: проспект Тракторобудівників, 103Г.

Ціна: 2500 грн за семестр.

9. Yappi Corporate

Одна з найкращих шкіл корпоративного навчання в Україні, яка за свій досвід навчила силу-силенну популярних і впливових компаній, починаючи від Нового Каналу і закінчуючи Toyota. Завдяки своїй незвичайній і сучасній методиці навчання співробітники великих корпорацій ефективно вивчають англійську мову і підвищують свої професійні навички. У школи є величезний досвід в навчанні великих груп співробітників, саме тому ми рекомендуємо школу всім компаніям, які шукають якісне корпоративне навчання на інтенсивних курсах англійської в Харкові.

Семестр: 2,5 місяці.

Графік: 3 заняття на тиждень.

Група: 2-10 людей.

Ціна: 1095 грн за урок усієї групи.

10. EnglishYes

Інтенсивна англійська в Харкові EnglishYes підійде для тих, хто потребує навчання за сучасними методиками та в індивідуальному підході викладача до кожного з учнів в групі. Перед тим як вас запишуть в групу, будуть враховані усі ваші цілі і побажання, ви також можете розповісти викладачеві про те, як ви краще сприймаєте інформацію і які у вас можуть бути труднощі на занятті, так він підбере оптимальну для вас методику навчання. Все те, що ви освоїли на уроці, постійно повторюється для того, щоб студент добре запам’ятав матеріал і не пропустив нічого з програми. Такий підхід подання інформації і її засвоєння на інтенсивному занятті дуже ефективний у вивченні.

Семестр: 1 місяць.

Графік: 2 заняття на тиждень.

Група: 8-12 людей.

Адреса: пл. Свободи 8, оф. 402.

Ціна: 1500 грн за місяць.

Англійська на інтенсивних курсах в Харкові - 2

11. iLingua

Кваліфіковані викладачі й індивідуальний підхід – частина індивідуального курсу в iLingua. Тут працюють кваліфіковані викладачі, які щорічно проходять конференцію Teach Them і підвищують свої професійні навички, а накопиченими навичками діляться зі своїми студентами. Окрім цього, записавшись на цей інтенсивний курс англійської в Харкові, ви отримуєте безкоштовні розмовні клуби з носієм мови і сучасні, цікаві теми для вивчення.

Семестр: 5 місяців.

Графік: 2 заняття на тиждень.

Група: 6-10 осіб.

Адреса: пров. Кравцова, 8.

Ціна: 1800 грн за місяць.

12. English University 

Американський університет розробив власну методику інтенсивного вивчення англійської в Харкові, яка допоможе студентові пройти певний рівень за короткий часовий період і з упевненістю досягти своїх цілей щодо вивчення іноземної мови. Програма комплексна, але особливу увагу звертають на комунікацію – найважливіше навчити студента виражати свої думки англійською і з комфортом вести бесіду. 

Семестр: 1 місяць.

Графік: 5 занять на тиждень.

Група: 6-8 людей.

Адреса: вул. Римарська, 18.

Ціна: 3250 грн за курс.

13. Language Club

Одна з найдоступніших шкіл в Харкові за ціною, при цьому не відстає від інших в нашому рейтингу найкращих інтенсивних курсів і успішно навчає студентів з року в рік. Тут ви можете практикувати свою мову з носіями мови зі Сполучених Штатів Америки, відвідувати заняття в самому центрі міста, не витрачаючи силу-силенну часу на дорогу, а також вивчати англійську з професійними викладачами, що мають сертифікати Cambridge English. Один урок коштує, як чашка кави, тому не втрачайте свою можливість записатися на інтенсивну програму в Language Club.

Семестр: 3 місяці.

Графік: 3 заняття на тиждень.

Група: 4-8 осіб.

Адреса: Бориса Чичибабіна, 2.

Ціна: 750 грн за місяць.

14. Present Simple

Навчання за допомогою сучасних технологій – найзручніший варіант для англійського інтенсиву в Харкові. Ця школа розробила свою власну онлайн-платформу, на якій студенти можуть навчатися англійської з максимальною зручністю. Крім цього, у учнів є можливість займатися не лише в групі, але і тет-а-тет з викладачем 4 рази кожні 2 тижні – це безумовно впливає на вашу успішність в позитивному ключі й у кінці курсу ви зрозумієте, що не лише вивчили англійську за короткий час, порівняно зі стандартними курсами, але і дізналися багато корисної інформації, підвищивши свій рівень.

Семестр: 8 тижнів.

Графік: 3 заняття на тиждень.

Группа: до 8 осіб..

Адреса: вул. Блюхера (Валентинівська), 20,
пр-т Л. Свободи, 50.

Ціна: залежить від варіанту навчання.

15. English Who

Комплексний інтенсив англійської в Харкові, що включає абсолютно усі спектри англійської мови: говоріння, читання, аудіювання. За відносно невеликий період часу ви матимете змогу пройти один рівень.

Семестр: 3 місяці.

Графік: 3 заняття на тиждень.

Група: до 8 людей.

Адреса: вул. Блюхера (Валентинівська), 20,
пр-т Л. Свободи, 50.

Ціна: 4500 грн за семестр.

Виберіть інтенсивний курс англійської мови в Харкові і заощадьте свій час

Усім добре відомо, наскільки важливо правильно розподіляти свій власний час і нам постійно здається, що його бракує. Саме через це ви можете відкладати або відмовлятися від важливих речей зовсім, розуміючи, що навіть освіта у вигляді додаткових курсів займає дуже багато часу, якого у вас, як вам здається, зовсім немає. Насправді це не так – навчившись грамотно розподіляти цей обмежений, але такий важливий ресурс, ви зможете встигнути все і досягти бажаних успіхів. Не бійтеся вибирати більш прискорені варіанти вивчення іноземних мов, не зупиняйтесь на тривалих стандартних, на які у вас може бракувати час. Зверніть увагу на прискорені навчальні програми, які були розроблені професійними командами викладачів англійської мови. Вони старалися для вас, щоб створити максимально комфортні умови для вивчення англійської за приємну ціну і короткий часовий термін. 

Користуючись нашим списком курсів інтенсиву в Харкові, ви можете вибрати найкращий варіант для себе і заощадити свій час на навчання, а в результаті отримати хороший результат.


Статті та огляди
Як швидко вивчити англійську, навчаючись самостійно або на курсах

Розглядаємо способи, як швидко вивчити англійську: що сповільнює та прискорює цей процес.

Самостійне вивчення англійської на EdTech платформі Booyya

Ми розповімо вам про справжню знахідку – онлайн-маркет курсів англійської за вашими інтересами Booyya.

Курси іноземних мов і критерії їх вибору

Яких послуг вам варто очікувати від курсів іноземних мов і як їх легко обрати?

Англійська для подорожей – лексика та поради з вивчення

Важливо зосередитися на меті, розробити план регулярних занять і визначити пріоритетні теми

Як обрати курси іноземної мови – покрокові рекомендації

Питання, як обрати курси іноземної мови, досить актуальне. Як підібрати оптимальний варіант серед розмаїття пропозицій?