Англійська в Харкові – чому не потрібно відкладати

Якщо ви вирішили вивчити англійську, то напевно знаєте, що це не лише корисно для вашого саморозвитку, але і приносить багато задоволення, а успіхи допоможуть вам почуватися впевненими і щасливими. Чом би не почати відвідувати курси просто зараз? Достатньо лише вибрати відповідну школу англійської в Харкові і записатися на відповідну програму для того, щоб підвищити свій рівень знань і відкрити перед собою двері в нове життя.

Зміст

1. Виберіть школу англійської мови в Харкові і почніть навчання

2. Business English в Харкові для тих, хто хоче вивчити ділову англійську

3. Школи англійської мови в Харкові для дітей

Виберіть школу англійської мови в Харкові і почніть навчання

Якщо ви вирішили вивчити в Харкові англійську для того, щоб підвищити свій рівень і почати подорожувати, заводити нові знайомства з жителями інших країн або підвищити свою кваліфікацію – ми підібрали для вас найкращі школи, які допоможуть вам досягти своїх власних цілей у вивченні іноземної мови і досягти тієї висоти, про яку ви мрієте. Кожна із запропонованих шкіл англійської в Харкові особлива, вам залишилося лише ознайомитися з ними і вибрати оптимальну конкретно для себе.

1. Green Forest

Школа англійської мови Green Forest в Харкові – відмінний спосіб вивчити англійську, записавшись на осінній курс. Навчання за комунікативною методикою і з інтерактивним онлайн-підручником принесе вам максимум користі, а безкоштовні і додаткові skype-уроки і розмовні клуби з носієм мови допоможуть подолати мовний бар'єр і вільно спілкуватися англійською. 

Семестр: 3 місяці.

Графік: 3 рази на тиждень.

Заняття: 1,5 години.

Ціна: 4600 гривень. 

2. Speak Up

Англійська в Харкові – відмінне рішення для тих, хто шукає навчання за власним планом, адже саме тут вчителі підлаштовуються під ваші переваги і цілі, до яких ви прагнете. На цих курсах англійської в Харкові ви разом з викладачем складете зручну програму навчання для вас і прийдете до бажаного результату за короткий період.

Семестр: 3 місяці.

Графік: 2 рази на тиждень.

Заняття: 1 година.

Ціна: 1570 гривень за місяць.

3. Creative English

Школа англійської в Харкові, яка підійде тим, хто хоче підвищити свої знання за допомогою комплексного підходу. Тут ви можете вибрати курс під рівень або ж записатися в групу для тих, хто ніколи не вчив англійську. Навчатися можна індивідуально, в групі з невеликою кількістю студентів, а також в режимі онлайн, якщо у вас немає часу відвідувати уроки в офісі.

Семестр: 5 місяців.

Графік: 2 рази на тиждень.

Заняття: 2 години.

Ціна: 1380 гривень за місяць.

4. Project 12

Ідеальний варіант для тих, у кого нестабільний графік. Записавшись в цю школу англійської в Харкові, ви можете формувати графік під себе і більше не хвилюватися, що не встигаєте на урок через роботу або університет. Заняття є в онлайн-режимі і групові, при цьому займатися на онлайн-платформі школи дуже зручно.

Семестр: 3 місяці.

Графік: 2 групових уроки і 2 самостійних на онлайн-платформі школи.

Заняття: 1,5 години.

Ціна: 1800 гривень за весь курс.

5. Sun Rise

Школа для тих, хто бажає вивчити англійську мову в затишній атмосфері і за цікавою програмою. Записавшись на курс, ви комплексно пройдете перший рівень і матимете змогу навчитись не лише писати, читати англійською, але і спілкуватися, виражати свої думки. Курси пропонуються різні: можна вибрати як індивідуальну програму, так і навчання в групі.

Семестр: 6-8 місяців.

Графік: 2 уроки на тиждень.

Заняття: 2 години.

Ціна: 920 гривень за місяць.

6. EnglishDom

Якщо ви шукаєте школу англійської мови, щоб навчатися індивідуально і в режимі онлайн, то ми пропонуємо вам ідеальний варіант вивчення англійської в Харкові. У EnglishDom ви зможете займатися тет-а-тет зі своїм викладачем по відеозв'язку і не витрачати час на дорогу до школи. Ви самі можете розпорядитись своїм часом і складати графік уроків з учителем.

Графік: 2 уроки на тиждень.

Заняття: 50 хвилин.

Ціна: від 190 гривень за урок.

7. American English Center 

Школа англійської мови в Харкові, яка пропонує силу-силенну цікавих програм і курсів для тих, хто хоче вивчити мову. Проте найпопулярнішим можна рахувати основний курс, який включає комплексну програму для усіх рівнів англійської мови. Ви можете вибрати цю програму навіть у тому випадку, якщо ніколи не вчили англійську.

Семестр: 2 місяці.

Графік: 3 рази на тиждень.

Заняття: 2 години.

Ціна: 1750 гривень за місяць.

8. Центр іноземних мов Language Club

Школа англійської мови в зручній локації Харкова, що пропонує безліч цікавих програм на вибір. Викладачі тут справжні фахівці, які мають величезний досвід і готові навчити кожного англійської мови. Курс можна вибрати як основний, так і інтенсивний – все залежить від ваших цілей.

Семестр: 6 місяців. 

Графік: 2 рази на тиждень.

Заняття: 1,5 години.

Ціна: 750 гривень за місяць.

9. English Bridge

Навчання за сучасною методикою – найкращий критерій при виборі школи англійської мови в Харкові. Саме тут ви зможете вивчити англійську з кваліфікованими викладачами, які намагаються допомогти вам підвищити рівень англійської, при цьому зручна локація і графік роблять навчальний процес легким і приємним.

Семестр: 5 місяців. 

Графік: 2 рази на тиждень.

Заняття: 1,5 години.

Ціна: 1000 гривень за місяць.

10. English Today

Школа англійської мови в Харкові, яка користується популярністю серед місцевих студентів, пропонує стандартний курс для усіх охочих навчатись. Вам буде запропоновано не лише слушний час для заняття, але і можливість оплачувати семестр щомісячно. Система навчання комплексна, з особливою увагою до комунікативної сторони вивчення. Записавшись в цю школу англійської в Харкові, ви матимете змогу пройти рівень максимально ефективно.

Семестр: 6 місяців. 

Графік: 2 рази на тиждень.

Заняття: 1,5 години.

Ціна: 1800 гривень за місяць.

Business English в Харкові для тих, хто хоче вивчити ділову англійську

У світі з постійно зростаючим рівнем глобалізації важливість відповідних форм комунікації швидко зростає. У зв'язку з торговими відносинами між компаніями зі всього світу необхідність в спілкуванні однією мовою не викликає сумнівів. Англійська – це мова, яка використовується, в основному, між будь-якою компанією, що діє на міжнародному рівні, і агентом. Це відноситься не лише до корпорацій, які ведуть бізнес у англомовному світі, але і до компаній з інших країн, які використовують англійську як вибрану мову для спілкування зі своїми партнерами. Тому знання англійської мови, яка спеціально використовується у бізнес-світі, дуже важливе. Поліпшення ваших особистих навичок ділової англійської може сильно вплинути на вашу кар'єру, навіть якщо ви тільки починаєте вчитися або хочете поліпшити свої вже існуючі навички. 

Ділова англійська використовується в міжнародній торгівлі, фінансах і промисловості. У глобальному середовищі для тих, хто не є носієм цієї популярної мови, стало звичайною справою вивчати ділову англійську як особливий інструмент з метою взаємодії з англомовними країнами або з компаніями, які використовують її як спільну мову. Бізнес-напрям потрібний для того, щоб приєднатися до міжнародного ринку, спілкуватися і конкурувати. Ось чому ділову англійську не можна недооцінювати в епоху нового глобального ділового ринку.

Бізнес-напрям у вивченні англійської вважається одним з найважливіших через використання спеціальної лексики і жаргону. Хороше знання англійської мови в цілому, а також глибоке розуміння спеціальних виразів і фраз потрібне, щоб успішно побудувати кар'єру в міжнародному полі. Ці знання важливі як для письмових, так і для усних форм спілкування, таких як електронна пошта, листи, телефонні дзвінки, зустрічі, презентації тощо. Багато хто стверджує, що між загальною англійською і діловою англійською більше схожості, ніж відмінностей. Це, швидше за все, можна вважати правдою, оскільки вам треба буде знати основні правила граматики англійської мови, як в письмовій, так і в усній формі, а також вам треба буде знати базовий об'єм словникового запасу, щоб вести найлегшу розмову з вашим міжнародним клієнтом або партнером.

Для поліпшення вашої ділової англійської потрібні певні основні навички загальної англійської мови, такі як аудіювання, читання, говоріння і письмо. Вивчення ділової англійської за допомогою курсів англійської в Харкові поліпшить ваші існуючі навички або допоможе вам отримати абсолютно нові знання. Основна перевага бізнес-англійської полягає в тому, що такі курси зосереджені на ваших особистих потребах – наприклад, підбирається відповідно до специфіки вашого напряму. За допомогою курсів англійської в Харкові, присвячених англійській мові конкретно для бізнес-сфери, ви можете поліпшити свої навички і підвищити шанси працевлаштування, якщо ви фахівець в якійсь конкретній сфері та перебуваєте в пошуку престижної роботи. 

Англійська в Харкові – чому не потрібно відкладати

Якщо ви вирішили записатися на курс, але ваш напрям пов'язаний з підвищенням кваліфікації або розширенням свого бізнесу, то ми підготували для вас список найкращих шкіл у вашому місті, які допоможуть вам підвищити свій рівень і розвивати кар'єру.

1. iLingua

Бізнес-курс англійської в Харкові призначений для тих, хто хоче покращити свої комунікативні навички для ведення письмових чи усних переговорів з діловими партнерами, навчитися вести ділове листування і спілкуватися з працівниками міжнародних компаній. 

Семестр: 45 занять.

Графік: 2 рази на тиждень.

Заняття: 1,5 години.

Ціна: 1200 гривень за місяць.

2. Business Language

Приєднавшись на цей курс англійської мови в Харкові, ви можете навчитися грамотно складати резюме, проводити презентації, використовувати бізнес-терміни, спілкуватися з іноземними партнерами і клієнтами. Ви зможете вступати в розмови щодо фінансів і економіки, підтримувати бесіди про бізнес і обговорювати глобальні теми міжнародного ринку. Окрім групових уроків, ви можете вибрати індивідуальний варіант навчання і спілкуватися з викладачем тет-а-тет. 

Семестр: 6 місяців.

Графік: 2 заняття на тиждень.

Заняття: 1,5 години. 

Ціна: 3400 гривень за місяць.

3. Anglo Connect

У Харкові англійську вчити зовсім не складно, адже є різні напрями: починаючи від звичайного курсу і закінчуючи діловим. Anglo Connect підходить під вивчення бізнес-англійської – і ви можете сміливо вибрати курс, який базується на спілкуванні з носієм. Тут ви навчитеся не лише грамотно складати своє резюме англійською, але і спілкуватися з міжнародними партнерами і підвищити свій словниковий запас словами, які найчастіше використовуються в діловій мові під час переговорів, проведення презентацій для зарубіжної аудиторії. 

Семестр: 4 місяці.

Графік: 8 занять.

Заняття: 50 хвилин. 

Ціна: 2480 гривень за місяць.

4. English Who

Школа англійської мови в Харкові, програма якої полягає в комплексному вивченні бізнес-напряму: ділова англійська ділиться на письмо, говоріння, аудіювання. Якщо ви серйозно замислилися вибрати бізнес-курс в цілях вашої роботи, то ви можете записатися на цей курс і всього за 8 тижнів не лише підвищити свій рівень, також навчитеся вести ділові переговори в листуванні або при особистій зустрічі.

Семестр: 8 тижнів.

Графік: 3 заняття на тиждень.

Заняття: 1,5 години. 

Ціна: 8000 гривень за курс.

Школи англійської мови в Харкові для дітей

На сьогодні англійська вважається найбільш використовуваною і розповсюдженою мовою у світі, і потреба в її вивченні для дітей зростає в геометричній прогресії разом зі зростанням популярності її використання. Більшість країн нині прийняли англійську мову як спільний знаменник в спілкуванні у безлічі областей: від торгівлі і фінансів до подорожей. Саме це широке використання визначило її як одну з найвпливовіших мов у світі, і тому багато батьків вважають за краще, щоб їх діти вивчили англійську як другу мову з раннього дитинства.

Зараз дійсно важливо, щоб батьки навчали своїх дітей англійської мови, оскільки майже кожен аспект життя нині включає і вимагає певної міри знання цієї мови. Більшість підприємств, які працюють з іноземною клієнтурою, постачальниками і діловими партнерами, вважають за краще наймати співробітників, що говорять як рідною, так і іноземною мовою, оскільки це сприяє безперешкодному спілкуванню в ході їх повсякденної діяльності. Таким чином, чудові лінгвістичні знання англійської в Харкові можуть значно підвищити шанси знайти хорошу роботу і забезпечити своє життя в майбутньому. І навіть якщо не розглядати вивчення англійської як користь в професійній діяльності вашої дитини через декілька років, вона, принаймні, потрібна при поїздці до іншої країни, щоб мати можливість звернутися по допомогу в непередбачених ситуаціях, поспілкуватися з місцевими людьми і ознайомитися з чужою культурою.

Але іноді недостатньо просто записати свою дитину на курс, сподіваючись на те, що вона сама буде себе мотивувати на вивчення іноземної мови і почне робити успіхи без чиєї-небудь допомоги. Діти повинні відчувати, що вони прогресують. Вони потребують постійного заохочення і похвали за хорошу роботу, оскільки будь-який успіх надихає на ще кращу роботу. Найкращими помічниками в цьому стануть батьки і викладач, який грамотно знайде підхід до кожної дитини в групі і підтримає. Важливо вибрати ту школу, яка надає уроки англійської в Харкові саме для дітей і працює за спеціально розробленою методикою.

Англійська в Харкові – чому не потрібно відкладати - 2

Для того, щоб ви могли вибрати школу для вашої дитини, ми склали список найкращих. Ви можете ознайомитися з кожною з них, прочитати детальну інформацію і відвідати вподобані варіанти особисто в офісах міста.

1. Global English

Одна з найкращих шкіл англійської мови в Харкові для дітей. Викладачі цієї школи точно знають, як зацікавити вашу дитину в навчанні, і розробили спеціальну ігрову програму для того, щоб вони не втрачали інтерес до уроків і утримували свою увагу на вивченні матеріалу. По закінченню курсу ваша дитина отримує міжнародний сертифікат Cambridge. 

Семестр: 9 місяців.

Графік: 2 заняття на тиждень.

Заняття: 1 година 20 хвилин.

Ціна: 1700 гривень за місяць.

2. Unilang

Школа із затишною атмосферою, невеликі групи, які дозволяють викладачеві приділяти увагу кожному, навчання в цікавій формі подання матеріалу, оскільки усім відомо, що дітям складно утримувати свою увагу на навчанні довгий час і вони можуть почати нудьгувати. 

Семестр: 9 місяців.

Графік: 2 заняття на тиждень.

Заняття: 1,5 години. 

Ціна: 12600 гривень за курс.

3. Language Club

Якщо ви шукаєте школу англійської мови в Харкові для вашої дитини, то рекомендуємо звернути увагу на Language Club, який пропонує вивчення англійської за доступними цінами. В основному, англійська в Харкові для дітей коштує вище середнього, але саме тут ви зможете заощадити і при цьому отримати якісне навчання від професійних педагогів. Розмовна практика – основа вивчення англійської в цій школі – і ваша дитина матиме змогу вільно спілкуватися іноземною мовою, закінчивши всього пару рівнів. Це відмінний варіант, який дозволяє вашому чаду завести нових друзів, вивчити англійську і провести час з користю.

Семестр: 9 місяців.

Графік: 2 заняття на тиждень.

Заняття: 1 година.

Ціна: 500 гривень за місяць.

4. International House

Ще одне місце, на яке варто звернути увагу. Тут невимушена і дружна атмосфера, яка дозволяє дітям активно займатися і весело проводити час. Групи діляться не лише за рівнем, але і за віком, щоб дітлахам було максимально комфортно.

Семестр: мінімальний курс 3 місяці.

Графік: 2 заняття на тиждень.

Заняття: 1 година.

Ціна: від 1100 гривень за місяць.

5. Present Simple

Школа для дітей і підлітків. Програма підібрана під вік учнів і ефективна. У групи є особистий наставник, а також можливість навчатися на сучасній онлайн-платформі, яка включає усі корисні вправи і безкоштовну бібліотеку. 

Семестр: мінімальний курс 3 місяці.

Графік: 2 заняття на тиждень.

Заняття: 1 година.

Ціна: від 1100 гривень за місяць.

6. Англійська Хелен Дорон

Школа для дітей різного віку, починаючи від 5 місяців. Навчання проводиться за авторською програмою лінгвіста Хелен Дорон – вона розробила особливий метод навчання дітей різного віку, який є одним з найпопулярніших на даний момент. Якщо ви хочете, щоб ваша дитина вивчала англійську мову з пелюшок – цей варіант точно ваш. Окрім зовсім маленьких дітей, тут ви можете знайти групи для школярів і підлітків. 

Семестр: 6 місяців.

Графік: 2 заняття на тиждень.

Заняття: 1,5 години. 

Ціна: від 1800 гривень за місяць.

Ми ознайомили вас з найпопулярнішими школами англійської мови в Харкові – вам залишилося лише зробити вибір і визначити, яка з них підходить вам. Не втрачайте час на постійні думки і дозвольте новим дверям відкритися перед вами, адже немає нічого кращого за якісну освіту. Уроки англійської в Харкові стануть для вас чимось особливим і цікавим, ви зможете знайти нових друзів, пишатися своїми успіхами в навчанні та корисно проводити свій час.


Статті та огляди
Як швидко вивчити англійську, навчаючись самостійно або на курсах

Розглядаємо способи, як швидко вивчити англійську: що сповільнює та прискорює цей процес.

Самостійне вивчення англійської на EdTech платформі Booyya

Ми розповімо вам про справжню знахідку – онлайн-маркет курсів англійської за вашими інтересами Booyya.

Курси іноземних мов і критерії їх вибору

Яких послуг вам варто очікувати від курсів іноземних мов і як їх легко обрати?

Англійська для подорожей – лексика та поради з вивчення

Важливо зосередитися на меті, розробити план регулярних занять і визначити пріоритетні теми

Як обрати курси іноземної мови – покрокові рекомендації

Питання, як обрати курси іноземної мови, досить актуальне. Як підібрати оптимальний варіант серед розмаїття пропозицій?