Інтенсивні курси англійської в Харкові: офлайн і онлайн

Велике місто диктує швидкий темп життя: щоб залишатися успішним і затребуваним, необхідно швидко навчатися і отримувати нові навички. Інтенсивні курси англійської в Харкові допоможуть людині з будь-якими знаннями досягти бажаного рівня мови за короткий термін.

Зміст

1. Кому підійдуть інтенсивні курси англійської в Харкові

2. Особливості та переваги англійських прискорених курсів

3. Інтенсивні курси англійської в Харкові: вивчення мови офлайн

4. Дистанційні харківські інтенсиви

5. Як ще швидко покращити знання англійської в Харкові

Англійські інтенсивні курси – досить непросте випробування як для новачків, так і для людей з більш високим рівнем знання мови. Однак їх проходження зазвичай перевершує очікування і забезпечує досягнення бажаних цілей за короткий час. У цій статті розглянемо варіанти інтенсивних програм, їх особливості та переваги, де навчатися в Харкові й онлайн.

Кому підійдуть інтенсивні курси англійської в Харкові

Харківські інтенсивні програми англійської – це можливість швидко вивчити мову для певних цілей, освіжити або підтягнути свої знання, підготуватися до іспитів і важливих зустрічей. Інтенсивні курси англійської в Харкові підходять тим, хто:

  • хоче максимально швидко просунутися у вивченні англійської;
  • має необхідність вивчити профільну лексику;
  • готується до співбесіди;
  • працює в міжнародній компанії;
  • потребує підготовки до складання ЗНО або міжнародних іспитів;
  • планує туристичну поїздку, відрядження або переїзд.

Під час навчання на інтенсивних курсах від учня потрібна максимальна віддача і націленість на отримання нових знань, можливість приділяти багато часу навчанню. Насичена програма виключає часті пропуски, відсутність домашніх завдань і самостійного вивчення. Обираючи такі курси, будьте готові до насиченого процесу навчання і повного занурення в мовне середовище.

Інтенсивні курси англійської в Харкові: офлайн і онлайн

Інтенсивні курси англійської в Харкові – ефективний спосіб швидко просунутися у вивченні мови людям з будь-яким рівнем знань

Великий вибір харківських курсів англійської дозволяє людям як з Elementary, так і з Advanced пройти прискорену програму підготовки, знайти профільні і тематичні інтенсиви. Різноманітність шкіл і навчальних центрів дозволяє знайти програму, яка дає можливість комфортно поєднувати навчання або роботу з вивченням іноземної.

Особливості та переваги англійських прискорених курсів

Інтенсивні курси англійської в Харкові, як правило, пропонують прискорені та насичені програми навчання. Вони можуть бути груповими та індивідуальними, офлайн і онлайн, загальними і профільними. Тривалість курсів у кожної школи іноземної індивідуальна, може залежати від складності програми і рівня знань англійської у групі.

Поговоримо про переваги інтенсивних курсів іноземної.

1. Швидкі результати

Програми курсів складаються так, щоб студент за короткий час зміг поліпшити свій поточний рівень знання мови: поповнив словниковий запас, удосконалив розмовну мову і сприйняття іноземної на слух, вивчив і закріпив правила граматики. Такі курси стануть порятунком для тих, хто потребує терміново підтягнути мову, наприклад, перед поїздкою, переїздом, зміною роботи та іншими обставинами.

2. Акцент на розмовну практику

Як правило, програма інтенсиву передбачає зосередитися на поліпшенні розмовних навичок і вимови, практиці лексики, подоланні мовного бар'єру. Мета таких занять – допомогти студенту впевнено почуватися в англомовному середовищі, підготуватися до іспитів або співбесіди.

3. Насичена програма

Щільний розклад, домашні завдання і розмовні клуби з носієм мови – короткі проміжки між уроками стануть додатковою перевагою і допоможуть швидко зануритися в англомовне середовище.

Крім явних переваг, у інтенсивних програм є нюанси, через які навчання може не виправдати очікування, а поставлені цілі не будуть досягнуті. По-перше, студент повинен розуміти, що такі програми – це певне навантаження і, можливо, вихід із зони комфорту. Потрібно бути готовим до того, що вивчення англійської буде займати багато часу у вашому графіку, вчитися доведеться багато і часто. По-друге, прискорені харківські курси англійської роблять наголос на розвитку розмовних навичок, тому вивчення та відпрацювання граматики залишається на вас. Якщо ви робите перші кроки в англійській, але маєте необхідність швидко просунутися у вивченні мови, обирайте курси з адаптованою програмою для новачків.

Інтенсивні курси англійської в Харкові: вивчення мови офлайн

У Харкові немає проблеми знайти прискорені курси вивчення англійської: різні школи і центри пропонують індивідуальний підхід до кожного студента, ефективні насичені програми і додаткові активності, щоб студент міг максимально поліпшити поточний рівень володіння англійською за короткий час.

Інтенсивні курси англійської в Харкові: офлайн і онлайн - 2

Інтенсивні харківські англійські курси мають насичену програму з акцентом на розмовній практиці

Пропонуємо добірку інтенсивних курсів англійської в Харкові з рейтингу на нашому сайті.

1. Green Forest

Тривалість: 9 тижнів.

Насиченість: 4 заняття на тиждень по 2 години.

Особливість: інноваційна система навчання, контроль за проходженням курсу через спеціальний мобільний додаток, безкоштовні розмовні клуби з носіями мови і тематичні спецкурси.

2. Project 12

Тривалість: 3 місяці / 1 рівень.

Насиченість: 4 заняття на тиждень: 2 уроки в групі + 2 уроки самостійно онлайн.

Особливість: гібридний метод навчання, заняття на інноваційній онлайн-платформі, адаптивний графік, додатково тренінги та індивідуальні консультації.

3. MY ENGLISH WORLD

Тривалість: індивідуально.

Насиченість: 12 занять / місяць по 90 хвилин.

Особливість: до 10 осіб в групі, безкоштовне тестування та пробний урок, для людей з будь-яким рівнем знання мови, комунікативна методика навчання.

4. iLingua

Тривалість: від 45 занять.

Насиченість: 3 заняття на тиждень по 90 хвилин.

Особливість: безкоштовне тестування, пробне заняття та навчальні матеріали, Speaking Clubs.

5. Space Deer

Тривалість: 1 місяць.

Насиченість: 5 разів на тиждень по 90 хвилин.

Особливість: групи до 12 осіб, розмовний інтенсив, комунікативний метод навчання.

6. English HUB

Тривалість: індивідуально.

Насиченість: 7 годин на тиждень.

Особливість: курс розрахований на людей, які тільки починають вивчати англійську, 1 година на тиждень – індивідуальні заняття з викладачем, групи від 5 до 10 осіб.

7. Sun Rise

Тривалість: 6-8 місяців.

Насиченість: 1 урок – 2 години.

Особливість: безкоштовне пробне заняття, рівні студентів з нуля до просунутого, групи від 6 до 10 студентів, 70% – розмовна практика, розташування в центрі Харкова.

На сайті також можна знайти харківські курси для інтенсивного вивчення корпоративної і бізнес-англійської. При виборі курсів в Харкові спочатку визначтеся з цілями і можливостями, обов'язково пройдіть пробне тестування. Якщо вам необхідно швидко покращити розмовні навички, віддайте перевагу курсам із носіями мови, Speaking Clubs і тематичними заходами. Для швидкого вивчення або поліпшення профільної англійської пройдіть вузькоспрямовані харківські інтенсиви, що відповідають вашій спеціалізації.

Дистанційні харківські інтенсиви

В умовах сучасного життя все більше харківських курсів пропонує дистанційні програми навчання для людей з будь-яким рівнем знання мови. Вивчення англійської на дистанційних харківських інтенсивах дозволяє вивчати мову, коли немає можливості виходити з дому або підлаштовуватися під розклад офлайн занять. Такі курси – оптимальний варіант для людей, які потребують швидкого поліпшення знань мови, при цьому мають завантажений або ненормований графік роботи.

Дистанційні інтенсивні курси англійської в Харкові дають можливість вивчати мову з будь-якої точки світу, дозволяють підібрати індивідуальний графік. Навчання ведеться за цифровими підручниками і навчальними матеріалами, практика відпрацьовується на інтерактивних завданнях. Як правило, розмовну практику студенти онлайн-інтенсиву тренують на індивідуальному чи груповому уроці з викладачем, під час дистанційних Speaking Clubs і тематичних заходів через Zoom. Залежно від рівня студентів у групі, дистанційні заняття можуть проводити як україномовні, так і іноземні викладачі.

Інтенсивні курси англійської в Харкові: офлайн і онлайн - 3

Харківські онлайн-інтенсиви – комфортний і сучасний спосіб вивчати англійську з будь-якої точки світу

Добірка інтенсивних курсів англійської в Харкові на нашому сайті дозволяє знайти оптимальну онлайн-програму за рейтингами, цінами, відгуками й іншими критеріями.

1. iLingua

Тривалість: від 3 місяців.

Насиченість: 3 заняття на тиждень по 90 хвилин.

Особливість: безкоштовні навчальні матеріали, онлайн-підтримка, Speaking Clubs, 70% – розмовна практика.

2. HotSpot

Тривалість: 2 місяці.

Насиченість: 2 заняття на тиждень по 90 хвилин.

Особливість: групи до 10 осіб, матеріал курсу розрахований на студентів рівня Pre-Intermediate та Intermediate.

3. Present Simple

Тривалість: 18 занять.

Насиченість: 3 заняття на тиждень по 90 хвилин.

Особливість: групи до 6 чоловік, живе спілкування, підтримка 24/7, власна онлайн-платформа для навчання.

4. Project 12

Тривалість: 3 місяці / 1 рівень.

Насиченість: 4 заняття на тиждень: 2 уроки в групі + 2 уроки самостійно онлайн.

Особливість: адаптивний графік, групи до 10 осіб, власний інтерактивний підручник, гібридний підхід: групові заняття з викладачем в Zoom і самостійне навчання.

На нашому сайті ви знайдете ще більше харківських онлайн-курсів англійської для будь-якого рівня знання мови. Багато шкіл і центрів іноземної пропонує індивідуальний підхід до навчання – уточнюйте наявність інтенсивних програм у консультантів.

Як ще швидко покращити знання англійської в Харкові

На додаток до інтенсивних курсів англійської студент, який хоче швидко покращити знання мови, може відвідувати харківські розмовні клуби з носієм мови і тематичні заходи. Завдяки великій різноманітності таких заходів у Харкові людина з будь-яким рівнем володіння мовою і завантаженістю може знайти комфортний варіант для участі. Як правило, розмовні клуби і зустрічі входять до програми інтенсиву, але багато шкіл і організацій пропонує додаткові активності:

  • Movie Clubs – одночасно приємне дозвілля та поліпшення англійської. Як правило, організатори підбирають фільми під рівень групи, пропонують розбір складних конструкцій, обговорення після перегляду;

  • Board Games – азартні, інтелектуальні та освітні ігри допоможуть розвинути навички спілкування, поліпшити сприйняття мови на слух, поповнити словниковий запас;

  • майстер-класи та воркшопи – допомагають поповнити словниковий запас лексикою на будь-яку тему, закріпити граматичні правила, отримати нову навичку;

  • тематичні вечірки – тренування в неформальній атмосфері, можливість поспілкуватися з носіями мови і подолати мовний бар'єр, весело провести час в компанії одногрупників.

Знайти такі заходи можна в особистому кабінеті студента або на сайті інтенсивних курсів англійської в Харкові.

Юліана Віхневич


Статті та огляди
Як швидко вивчити англійську, навчаючись самостійно або на курсах

Розглядаємо способи, як швидко вивчити англійську: що сповільнює та прискорює цей процес.

Самостійне вивчення англійської на EdTech платформі Booyya

Ми розповімо вам про справжню знахідку – онлайн-маркет курсів англійської за вашими інтересами Booyya.

Курси іноземних мов і критерії їх вибору

Яких послуг вам варто очікувати від курсів іноземних мов і як їх легко обрати?

Англійська для подорожей – лексика та поради з вивчення

Важливо зосередитися на меті, розробити план регулярних занять і визначити пріоритетні теми

Як обрати курси іноземної мови – покрокові рекомендації

Питання, як обрати курси іноземної мови, досить актуальне. Як підібрати оптимальний варіант серед розмаїття пропозицій?