Як допомогти полюбити англійську мову для дітей в Одесі?

Багато людей впевнені в тому, що переконати вивчити англійську мову дітей в Одесі просто неможливо. Насправді ж, діти – чудові учні, а досвідчені батьки завжди зможуть їх зацікавити, потрібна лише правильна мотивація.

Як зацікавити дитину вивчити англійську в Одесі?

1. Уроки не повинні бути нудними, з однотипними прикладами і табличками. Адже так може виникнути відраза до вивчення іноземних мов в цілому. Необхідно обов'язково використовувати веселі картинки, забавні композиції, що захоплюють дух історії. Для того, щоб швидко запам'ятати слова, дитині потрібно чути, бачити і навіть чіпати.

2. Переводьте мультфільми. Ця забава стане в нагоді як дітям, так і їх батькам. Для того, щоб швидко вивчити англійську для дітей в Одесі, герої класичних мультиків можуть заговорити простою і зрозумілою мовою для дитини.

Як допомогти полюбити англійську мову для дітей в Одесі?

Діти вчаться з більшим бажанням і результатами, якщо їх реально зацікавити

3. Розвивайте в дитині дух суперництва. Якщо у чада є друг або подруга, з яким він постійно змагається або хоче бути на нього схожим, то цим потрібно обов'язково скористатися. Взявши за приклад один з пунктів, перерахованих у цій статті, можна згадати, наскільки дитина була крутою в момент навчання, додавши, що на неї тепер рівняються інші.

4. Заохочуйте правильно. Щоб ефективно вивчити англійську мову для дітей в Одесі, необхідно навчитися правильно їх заохочувати. Наприклад, сходити в кіно, купити дитині наклейки з її улюбленими мультиплікаційними героями або побалувати смачними цукерками, не забуваючи згадати, що англійською цукерка – це candy.

5. Слухайте пісні англійською. Вивчення англійської мови з дітьми в Одесі буде проходити простіше, якщо навчання доповнювати перекладом пісень. Якщо дитина постійно наспівує собі англомовні мотиви, то потрібно запитати у неї, про що там співається, а після запропонувати перекласти улюблену пісню рідною мовою за допомогою словника. Адже набагато цікавіше наспівувати улюблену пісню, розуміючи, про що там ідеться. Поступово ви навчитеся перекладати їх на слух, без використання перекладачів і словників.

6. Дайте дитині можливість відчути себе значущим. Наприклад, після засвоєння нової техніки можна попросити її перекласти написи в інструкції. Під час поїздки за кордон попросіть дитину поцікавитися у іноземців, як дістатися до готелю, купити щось в магазині, використовуючи англійську мову.

7. Потрібно вчити англійську мову для дітей в Одесі, постійно змінюючи види діяльності. Діти швидко втомлюються від занять, тому кожні 20 хвилин потрібно змінювати рід діяльності. Наприклад, після 15-хвилинного мультика наступні 10 хвилин необхідно його обговорювати, потім – 15 хвилин читати, а ще за 10 хвилин дитина може спробувати переказати прочитане англійською.

Що може завадити вивчити в Одесі дітям англійську мову?

  • Негативне ставлення до англійської мови або до викладача.
  • Не можна мотивувати маленьку дитину успішними професіями в майбутньому. Це може подіяти лише на старшокласника.
  • Залякування малюка здаватися дурним без знань іноземної мови.
  • Порівняння його з іншими дітьми, які успішно проходять навчання.
  • Дорікання за промахи. Пам'ятайте: навчання не може проходити без помилок.


Статті та огляди
Як швидко вивчити англійську, навчаючись самостійно або на курсах

Розглядаємо способи, як швидко вивчити англійську: що сповільнює та прискорює цей процес.

Самостійне вивчення англійської на EdTech платформі Booyya

Ми розповімо вам про справжню знахідку – онлайн-маркет курсів англійської за вашими інтересами Booyya.

Курси іноземних мов і критерії їх вибору

Яких послуг вам варто очікувати від курсів іноземних мов і як їх легко обрати?

Англійська для подорожей – лексика та поради з вивчення

Важливо зосередитися на меті, розробити план регулярних занять і визначити пріоритетні теми

Як обрати курси іноземної мови – покрокові рекомендації

Питання, як обрати курси іноземної мови, досить актуальне. Як підібрати оптимальний варіант серед розмаїття пропозицій?