Курси англійської в Одесі – відгуки учнів

Якщо вам потрібні курси англійської в Одесі – відгуки мають стати тим пунктом, на який варто звернути увагу й обов'язково ознайомитися з коментарями колишніх і теперішніх студентів щодо тієї або іншої мовної школи.

Зміст

1. Відгуки курсів англійської мови в Одесі допоможуть вам знайти найкращу школу для навчання

2. Чому важливо прислухатися до відгуків і як визначити найкращу школу англійської?

2.1. Реакція школи на відгуки студентів і її відсутність – важливий елемент при виборі курсів

2.2. Конкуренти у відгуках: як їх впізнати?

2.3. Місце в рейтингу – не найважливіша деталь

3. Якщо школа англійської в топі найкращих за відгуками, це означає, що вона надає якісні послуги

3.1. Хороша репутація і акредитація

3.2. Додатковий інтерактив і заходи

3.3. Зручна локація

3.4. Кваліфіковані викладачі

4. Оберіть курси англійської в Одесі за допомогою відгуків: найкращі школи

Відгуки курсів англійської мови в Одесі допоможуть вам знайти найкращу школу для навчання

Одне з найпрекрасніших доповнень Google і соціальних мереж полягає у відгуках, які допоможуть вам вибрати курси англійської в Одесі. Наприклад, якщо ви шукаєте заклад у сфері надання послуг, ви можете знайти його в пошуковій системі і прочитати, що пишуть люди, що раніше відвідали цю локацію. Так вам простіше зрозуміти, де сьогодні повечеряти, куди піти на шопінг або де провести час з сім'єю і друзями. 

Усе це також стосується вибору мовних шкіл – пошуки коментарів і оцінок до різних мовних курсів дуже популярні, і практично кожен, перш ніж записатися на вивчення іноземної мови, перевіряє відгуки студентів і порівнює школи. Відгуки можуть бути відмінним способом дізнатися більше про досвід інших студентів у конкретній школі англійської і допомогти вам визначити, чи підходить вона вам. Чим більше відгуків ви побачите, тим зручніше вам буде розібратися в плюсах і мінусах вибраного місця. Проте є застереження відносно використання оцінок в інтернеті. Важливо пам'ятати, що вони часто надаються людьми, які або страшенно засмучені досвідом, або дуже задоволені – золотої середини, як правило, немає. Тому звертайте увагу на конструктивну думку, яка включає опис усіх мінусів і плюсів. Не варто вірити потоку негативу, який зовсім не обгрунтований, – як варіант, такі відгуки можуть залишати конкуренти. 

Чому важливо прислухатися до відгуків і як визначити найкращу школу англійської?

Перед тим як записатися на курс англійської в Одесі, відкрийте відгуки і ознайомтеся з ними. Знайдіть конструктивні, грамотні коментарі до школи, в яких студенти описують не лише враження від загальної атмосфери, але і включають у свій відгук опис класів, викладачів, систему навчання, кількість людей в групах. А також те, як студенти почувалися на занятті: чи було їм комфортно на уроках, що вони отримали у результаті і чи продовжили навчання знову. Усі ці критерії допоможуть вам зрозуміти, яка мовна школа відповідатиме вашим очікуванням. Ми виділили основні моменти щодо вибору шкіл, які допоможуть вам зробити правильний вибір.

Реакція школи на відгуки студентів і її відсутність – важливий елемент при виборі курсів

Відгуки є основним помічником у виборі курсів англійської в Одесі, але не кожен приділяє цьому належну увагу, адже деякі можуть вважати, що коментарі в інтернеті не є справжніми, це всього лише проплачена деталь, яка ніяк не перетинається з реальністю. Насправді, це не так – більшість відгуків написана реальними студентами, і з їх допомогою безліч людей визначилися зі своїм вибором. Головний момент – відділяти конструктивні коментарі від «води». Але якщо ми відкриємо Google Reviews, то помітимо, що на багато коментарів учнів відповідає адміністратор школи. За коментарями освітньої компанії ви можете зробити висновки про її роботу і ставлення до тих, хто купив у неї курс. Якщо це відповідь у ввічливій, тактовній формі з пропозицією вирішення негативної ситуації – сміливо можете вважати, що це хороший знак, адже тепер ясно, що працівникам мовних курсів не начхати на те, що про них пишуть, їм важливі відгуки своїх студентів, а також вирішення конфліктів, які могли статися. У разі, якщо школа отримує безліч негативних коментарів у свій бік від тих, хто в ній вчився, при цьому не відповідаючи і не реагуючи – можливий варіант того, що написаний негативний відгук є правдою, а представники школи не хочуть вирішувати конфлікт. Навіть елементарна відповідь «Ми врахували ваш відгук і намагатимемося розібратися в проблемі» впливає на репутацію школи, адже так адміністратори показують, що їх турбує ця проблема і вони хочуть поліпшити якість навчання.

Курси англійської в Одесі – відгуки учнів

Конкуренти у відгуках: як їх впізнати?

У зв'язку з тим, що курсів англійської мови в Одесі стало більше, відгуки можуть бути не чесними. Це відбувається на тлі величезної конкуренції між ними, яка росте з кожним днем. Як правило, негативні коментарі від студентів, що нібито вчаться, мають свої відмінності від справжніх: в першу чергу, неконструктивність – суцільний негатив без причини є чинником нечесності у більшості випадків, адже якщо людина ніколи не вчилася в цій школі, вона не зможе описати суть проблеми в деталях. Іноді школи, які отримали погані коментарі від конкурента, реагують відповіддю у свій захист, пояснюючи, що таких випадків у них насправді бути не могло. І це добре, тому що саме за допомогою повноцінної відповіді ми матимемо змогу зрозуміти, що автор відгуку обманює аудиторію. Звертайте увагу на те, як саме людина описує ситуацію, чи включає вона в текст всі деталі, які сталися. До речі, є і позитивні відгуки, які працівники школи можуть писати самі. Алгоритм такий же, як і з негативними – розмиті коментарі про те, як все було чудово, можуть виявитися неправдою. Довіряйте тим, які розібрані на плюси і мінуси конструктивно. Чим більше хороших відгуків про школу англійської в Одесі, тим ймовірніше, що вона дійсно ефективна і надає послуги на високому рівні. Це також означає, що великий потік студентів навчався в ній – і так вона стає популярною.

Місце в рейтингу – не найважливіша деталь

Якщо ви користувалися відгуками в Google, то напевно помітили, що локація, яка отримала найбільше оцінок, розташована найпершою, а інші йдуть на спад залежно від кількості зірок. Але не варто робити акцент на першій школі, яка зібрала більшу кількість позитивних відгуків і оцінок, звертайте увагу на школи, які розташовані нижче, адже їх бал не такий вже і низький. Найважливіший критерій відбору – це коментарі до мовних курсів і їх особливості. У кожного студента свої потреби у вивченні англійської, точно так, як і плани з цілями, до яких він хоче прийти у фіналі: хтось шукає носіїв мови в якості учителів, а хтось навпаки віддає перевагу школам з українськими викладачами. Комусь важлива міні-група з максимальною кількістю 5 людей, а комусь хочеться відвідувати уроки у великій групі з 15 осіб, щоб практикувати свою мову і знайти нових друзів. Як бачите, у всіх різні потреби, і оцінки можуть коливатися саме через це. Тому не поспішайте купувати курс в школах, які розмістилися на першому місці рейтингу, можливо, вони просто вам не підійдуть через кількість студентів в одній групі або через методику навчання.

Якщо школа англійської в топі найкращих за відгуками, це означає, що вона надає якісні послуги

Рейтинг найкращих шкіл за відгуками студентів в соціальних мережах або Google частіше за все лише підтверджує факт популярності та ефективності для багатьох людей, які їх відвідували. Ви повинні розуміти, що якщо мовні курси в топі найкращих, то вони відповідають всім аспектам, які ми перерахуємо нижче.

Курси англійської в Одесі – відгуки учнів - 2

Хороша репутація і акредитація

Нових мовних шкіл дуже багато, і вони з'являються постійно, але ті, які займають почесні місця в рейтингах, – мають досвід, як правило, довгий. Це, звичайно ж, впливає на вибір студентів і дарує цим компаніям ще більшу кількість студентів щорічно. Якщо певні мовні курси на ринку вже давно, то ми можемо вважати, що у них великий досвід за плечима і вони точно знають, як ефективно навчити англійської своїх учнів, при цьому вони, напевно, спробували декілька методик викладання і вибрали найефективнішу. Варто також сказати, що потрапляючи на перші місця рейтингу, мовна школа має акредитацію і, швидше за все, є партнером якихось великих компаній або університетів, що працюють за кордоном. У результаті ви зможете отримати міжнародний сертифікат, який допоможе вам знайти роботу, підвищити кваліфікацію або ж вступити до ВНЗ іншої країни.

Додатковий інтерактив і заходи

Молоді люди потребують різноманітних розваг, щоб зробити їх перебування в мовній школі максимально приємним. Тому можете бути впевнені, що школи з високим рейтингом пропонують різні івенти, майстер-класи, вебінари, розмовні клуби і туристичні поїздки з вивченням англійської. Крім цього, має бути онлайн-платформа або інтерактивні заняття, які роблять навчання різноманітним. Школи з онлайн-підручниками або спеціальними додатками для додаткових занять користуються великою популярністю на даний момент, і це не дивно. Тому гарні оцінки вирушають до сучасних технологій.

Зручна локація

Одним з важливих пунктів, який впливає на оцінку школи в цілому, є зручне розташування. Школи, які знаходяться в центрі міста або недалеко від метро, – найпопулярніші, оскільки студентам не треба витрачати багато часу на дорогу. Локація впливає не лише на зручність, але і на успішність в цілому, оскільки ніхто не хоче витрачати багато часу на транспорт, найзручніше доїхати за пару хвилин і одним маршрутом.

Кваліфіковані викладачі

Це, мабуть, один з найважливіших чинників при виборі мовної школи. Курси, які є в топі найкращих, надають якісне навчання за допомогою професійних викладачів, які мають диплом і нерідко проходили практику за кордоном, отримавши міжнародний сертифікат про свою успішність. Від учителя залежатиме багато що на уроці, оскільки саме він розподіляє потік інформації і розробляє спеціальну методику, яка має бути ефективна для вас.

Оберіть курси англійської в Одесі за допомогою відгуків: найкращі школи

1. Green Forest

Умови навчання: стандартний курс: 3 місяці по 3 заняття на тиждень. Один урок триває півтори години. Є можливість записатися на інтенсивні курси по буднях і по вихідних.

Методика: найкращі курси англійської мови в Одесі за відгуками. Навчання тут проходить за комунікативною методикою і за допомогою інтерактивного онлайн-підручника із спеціальною онлайн-платформою, яку зручно використовувати. У вартість курсу входить відвідування додаткового заняття – це скайп-уроки і розмовні клуби з носієм.

Кількість студентів в групі: 16 людей максимум.

Адреса школи: вул. Тираспільська 4, 3 поверх.

Ціна: 4500 гривень за курс.

2. Speak Up

Умови навчання: курс 3 місяці по 2 заняття на тиждень. Один урок триває 1 годину.

Методика: наш список популярних курсів англійської в Одесі поповнюється школою, яка має попит серед студентів завдяки сучасній методиці навчання Blended Learning, гнучкому графіку та індивідуальному підходу викладача.

Кількість студентів в групі: 10 осіб.

Адреса школи: вул. Катерининська, 27/1, 2 поверх.

Ціна: 4700 гривень за курс.

3. Логос

Умови навчання: є можливість записатися на курс тривалістю 1 місяць. Урок проходь протягом 45 хвилин по 2 рази на тиждень.

Методика: школа англійської мови для дітей різного віку. Тут кваліфіковані викладачі, які знайдуть підхід до кожної дитини за допомогою сучасних методик навчання. Індивідуальний підхід і розмовна практика.

Кількість студентів в групі: 3-4 людини.

Адреса школи: вул. Академіка Вільямса, 59а.

Ціна: 1080 гривень за семестр.

4. Англійська Хелен Дорон

Умови навчання: семестр протягом 10 місяців, тривалість уроку 45 хвилин і по 2 заняття на тиждень.

Методика: навчання для дітей віком від 3 місяців. Групи діляться за рівнем і віком дитини. Заняття проводиться за авторською методикою лінгвіста Хелен Дорон і за допомогою сучасних технологій. Діти можуть практикуватися додатково за допомогою мобільного застосування.

Кількість студентів в групі: 6-8 дітей.

Адреса школи: вул. Бочарова, 50,
вул. Марсельна, 40,
вул. Жуковского, 10,
вул. Говорова, 10Д,
Люстдорфська дорога, 140А.

Ціна: 12000 гривень за курс.

5. London School of English Group

Умови навчання: курс триває 5 місяців, 3 заняття на тиждень по півтори години один урок.

Методика: курси англійської в Одесі, що увійшли до рейтингу найкращих шкіл за якісне надання своїх послуг. Комунікативна методика допоможе вам навчитися спілкуватися англійською без перешкод, ви також зможете займатися з носієм мови.

Кількість студентів в групі: 2-5 людей.

Адреса школи: вул. Катерининська, 14,
вул. Академічна, 20б,
вул. Каркашадзе, 9.

Ціна: 10350 гривень за курс.

6. Number One

Умови навчання: курс тривалістю 2 місяці, по 3 рази на тиждень. Один урок – 2 години.

Методика: інтенсивне вивчення англійської з носієм мови. Якщо вас цікавить розмовна англійська, то записавшись на курс, ви зможете попрактикувати свою мову і піднятися на рівень вище за короткий проміжок часу.

Кількість студентів в групі: 8-12 осіб.

Адреса школи: вул. Льва Толстого, 6,
Люстдорфська дорога, 96.

Ціна: 4100 гривень за семестр.

7. English Dom

Умови навчання: курс триває 6 місяців. 2 заняття на тиждень по 50 хвилин.

Методика: школа англійської в Одесі, відгуки якої більш ніж хороші. Тут ви зможете навчатися в режимі онлайн, уроки проводяться по відеозв'язку, так ви можете вчитися знаходячись де завгодно.

Кількість студентів в групі: індивідуальне навчання.

Адреса школи: онлайн-навчання.

Ціна: 9500 гривень за семестр.

8. Go! English

Умови навчання: курс тривалістю 3 місяці, по 2 уроки на тиждень. Одне заняття – 1 година 20 хвилин.

Методика: школа пропонує безліч цікавих курсів англійської мови для дітей, дорослих, підготовку до міжнародних іспитів і ЗНО. Навчання проходить за безлімітною системою, ви можете вибирати кількість занять самостійно.

Кількість студентів в групі: 6-8 студентів.

Адреса школи: вул. Пушкінська, 44,
вул. Марсельна, 46/1.

Ціна: 6000 гривень за курс.

9. ABC Land

Умови навчання: курс триває 9 місяців і по 2 уроки на тиждень. Заняття займає півтори години.

Методика: тут ви можете вибрати не лише звичайний курс англійської, але і бізнес-напрям або корпоративне навчання. Також навчання по скайпу і для дітей. Курси комплексні, ви вивчаєте усі напрями англійської, при цьому більша увага приділяється комунікації.

Кількість студентів в групі: 6-8 людей.

Адреса школи: вул. Корольова, 56а.

Ціна: 7200 гривень за курс.

10. American English Center

Умови навчання: курс – 2 місяці, по 3 уроки на тиждень тривалістю по 2 години.

Методика: одна з найкращих шкіл англійської в Одесі, виходячи з відгуків студентів. Тут можна вибрати бізнес-курс, стандартне вивчення і індивідуальне. Сплативши за семестр, студент отримує доступ до розмовних клубів і відеоуроків.

Кількість студентів в групі: 7-12 людей.

Адреса школи: вул. Софіївська, 26.

Ціна: 3500 гривень за курс.

11. Clever School мовна школа Оксани Мовчан

Умови навчання: курс триває 3 місяці. По 2 уроки на тиждень тривалістю по 2 години.

Методика: різні програми навчання: починаючи від індивідуального, закінчуючи груповим. Можна вибрати інтенсив або звичайний курс. Заняття проводиться з носієм мови, а також з українськими викладачами.

Кількість студентів в групі: 7-12 людей.

Адреса школи: вул. Катерининська, 17.

Ціна: 1350 гривень за місяць.

12. English Club

Умови навчання: двомісячний курс, по 2 заняття на тиждень, тривалість одного уроку складає 2 години.

Методика: навчання за унікальною методикою «Повне занурення». При цьому, якщо ви придбаєте курс, то маєте можливість відвідувати розмовні клуби з носієм мови, безкоштовні вебінари і майстер-класи. Школа також пропонує спеціальні напрями – від бізнес-курсу до індивідуального навчання.

Кількість студентів в групі: 3-5 осіб.

Адреса школи: вул. Маршала Говорова, 2.

Ціна: 2500 гривень за семестр.

13. Be Best

Умови навчання: семестр триває 4 місяці по 2 уроки на тиждень тривалістю півтори години.

Методика: дитячі курси англійської в Одесі з хорошими відгуками. Навчання з 3-х до 14-ти років за ігровими методиками, спеціально розробленими для різного віку.

Кількість студентів в групі: 4-8 дітей.

Адреса школи: вул. Осіпова, 19,
вул. Велика Арнаутська, 25,
вул. Варненська, 25.

Ціна: 4800 гривень за курс.

Якщо ви прийняли рішення записатися на курси англійської в Одесі, то відгуки будуть вашим найкращим помічником. Не забувайте, що ви можете персоналізувати свій навчальний процес відповідно до ваших потреб, цілей і рівня, роблячи навчання більш захопливим. Пошук чогось, що надихає вас, може ще більше підвищити вашу мотивацію до навчання. Спочатку поставте собі запитання: що вас дійсно хвилює в англійській мові? Чому ви хочете вивчити її? У вас є конкретна мета для досягнення або ви хочете вивчити її для загального саморозвитку? Відповіді на ці питання допоможуть вам визначити свої потреби і створити загальну картинку ідеальної програми для вивчення. Ви визначитеся, в якому темпі ви хочете вчитися: стандартно або інтенсивно. Ви зрозумієте, з якими викладачами ви хочете вивчати англійську мову: з носієм або українським кваліфікованим учителем. Вас більше цікавить онлайн-платформа з уроками або живе спілкування в класі? Знайшовши відповіді на всі ці питання, ви зможете сміливо відкрити відгуки до курсів англійської в Одесі і прочитати коментарі студентів, які вже навчалися. Так ви зможете підібрати для себе найкращі варіанти, які відповідають вашим вимогам щодо програми, атмосфери і методики.


Статті та огляди
Як швидко вивчити англійську, навчаючись самостійно або на курсах

Розглядаємо способи, як швидко вивчити англійську: що сповільнює та прискорює цей процес.

Самостійне вивчення англійської на EdTech платформі Booyya

Ми розповімо вам про справжню знахідку – онлайн-маркет курсів англійської за вашими інтересами Booyya.

Курси іноземних мов і критерії їх вибору

Яких послуг вам варто очікувати від курсів іноземних мов і як їх легко обрати?

Англійська для подорожей – лексика та поради з вивчення

Важливо зосередитися на меті, розробити план регулярних занять і визначити пріоритетні теми

Як обрати курси іноземної мови – покрокові рекомендації

Питання, як обрати курси іноземної мови, досить актуальне. Як підібрати оптимальний варіант серед розмаїття пропозицій?