Курси англійської мови в Одесі – відгуки

Обираючи курси англійської мови в Одесі, читайте відгуки в інтернеті. Так ви маєте змогу підібрати мовну школу, яка відповідатиме вашим уявленням про якісне навчання. Ви можете провести онлайн-дослідження сайтів з оцінками і відгуками про курси англійської мови. 

Щоб отримати більше інформації про курси англійської, вам необхідно вивчити не лише пошукові запити в Google, але й соціальні мережі. Рекомендуємо для вивчення відгуки про курси англійської мови в Одесі, опубліковані на Facebook і Instagram, також подивіться, що пишуть у Twitter.

1. Звертайте увагу на рейтинг 

Жодна мовна школа або курси англійської не можуть отримати п'ять зірок в усіх 100 відсотках випадків. Якщо у школи тільки оцінки, без коментарів, то варто замислитися, чи відповідають вони дійсності. 

2. Співвідношення негативних і позитивних відгуків 

Якщо є негативні відгуки, то обов'язково подивіться, як на них реагують представники школи. Звертайте увагу на реакцію, наявність зворотного зв'язку, що робить керівництво для вирішення проблем. Обрана вами школа англійської або курси англійської мови в Одесі, відгуки про яких вас вразили, обов'язково повинні мати високі рейтинги в соцмережах і опрацьовувати негативні відгуки, якщо вони є.

Курси англійської мови в Одесі – відгуки

Як представники школи реагують на відгуки в соцмережах?

3. Тільки позитивні й однозначні відгуки про курси англійської мають вас насторожити 

Якщо в соціальних мережах тільки позитивні відгуки на декілька абзаців – подумайте, можливо, їх замовили. Ви б написали за власним бажанням відгук на сторінку друкарського тексту? Стандартний відгук – це 1-2 абзаци. Можуть бути деталі – імена, факти або просто слова вдячності, написані від щирого серця. Якщо є недоліки, то вони вказуються. На такі відгуки обов'язково має бути реакція. Якщо представник школи відповів на зауваження, то це означає, що недоліки будуть усунені. 

4. Звертайте увагу, що пишуть у відгуках 

Зазвичай студенти помічають нововведення, які підвищують рівень успішності. Це саме й відзначається у відгуках, які пишуть студенти після відвідування курсів англійської мови.

Наприклад, одна школа робить акцент на комунікативних навичках студента. Педагоги розробили власну інтерактивну систему навчання за онлайн-підручником, постійно використовує практики, що допомагають студентам занурюватися в мовне середовище, є уроки за допомогою Skype, розмовні клуби. 

Педагоги іншої мовної школи використовують індивідуальні форми навчання. Студенти за бажанням можуть складати графіки заняття і займатися з будь-якої точки світу. Онлайн-платформа мовної школи дозволяє студентам адаптувати програму навчання. 

Деякі мовні школи надають міжнародні сертифікати після їх закінчення.

Щоб більше дізнатися про курси англійської мови або мовну школу, обов'язково відвідайте сайт школи, познайомтеся з викладачами, програмами навчання, знайдіть відео на YouTube і подивіться, як проходить заняття. 

При такому підході до аналізу відгуків ви обов'язково зможете знайти школу, яка підійде вам з урахуванням обраного напряму навчання.


Статті та огляди
Як швидко вивчити англійську, навчаючись самостійно або на курсах

Розглядаємо способи, як швидко вивчити англійську: що сповільнює та прискорює цей процес.

Самостійне вивчення англійської на EdTech платформі Booyya

Ми розповімо вам про справжню знахідку – онлайн-маркет курсів англійської за вашими інтересами Booyya.

Курси іноземних мов і критерії їх вибору

Яких послуг вам варто очікувати від курсів іноземних мов і як їх легко обрати?

Англійська для подорожей – лексика та поради з вивчення

Важливо зосередитися на меті, розробити план регулярних занять і визначити пріоритетні теми

Як обрати курси іноземної мови – покрокові рекомендації

Питання, як обрати курси іноземної мови, досить актуальне. Як підібрати оптимальний варіант серед розмаїття пропозицій?