Літній інтенсив англійської в Києві і Харкові, Дніпрі, Львові і Запоріжжі

Літні курси англійської – це хороший спосіб не лише підготуватися до міжнародного іспиту або до поїздки за кордон в якості туриста, працівника або студента, але і відмінний час для навчання іноземних мов в цілому. Вивчення англійської мови влітку є відмінною стратегією, адже у нас більше вільного часу, гарна погода налаштовує на продуктивність, а літні мовні курси, як правило, інтенсивні і дають можливість покращити свої знання за максимально короткий термін. У інтернеті маса літніх мовних курсів по всьому світу пропонує активне підвищення рівня за рахунок практики спілкування з іноземцями і англомовного середовища. Але для вивчення англійської влітку не обов'язково кидати все і тут же збирати валізи до Англії – ми знайшли найкращі школи вашого міста, що пропонують літні курси англійської, тобто інтенсивне і якісне навчання без поїздки до іншої країни. Літні мовні курси подарують вам не лише знання, але і приємну атмосферу, нові знайомства і можливість попрактикувати в спілкуванні з носіями мови. 

Літні інтенсиви англійської в Києві

Project 12

Літні курси англійської мови з адаптивним графіком, який студент вибудовує сам і змінює за потреби. Навчання ділитися на уроки в групі і онлайн за інтерактивним підручником. 

Початок курсу: 3.06.

Тривалість: 1 рівень за 3 місяці.

Інтенсивність: 4 уроки на тиждень (2 в групі, 2 онлайн).

Ціна: ранкові заняття 1950 гривень, весь день 2250 гривень. 

Aloha

Літні мовні курси за методикою "Заговори швидко" підходять для тих, кого цікавить розмовна англійська мова. Навчання проходить без домашніх завдань і підручників, оскільки ці курси є виключно розмовними.

Початок курсу: кожного тижня.

Тривалість: 1 рівень за 6 тижнів.

Інтенсивність: 2 або 4 заняття на тиждень на вибір, по 75 хвилин.

Ціна: ранкові і денні групи 4200 грн, вечірні 5000 грн.

American English Center 

Можливість вивчати англійську мову на літніх мовних курсах не лише з кваліфікованими українськими викладачами, але і з учителями із США і Канади. Школа надає можливість групового навчання за авторською методикою AEC online, а також індивідуальні уроки. 

Початок курсу: 16, 17, 18 червня.

Тривалість: 1 рівень за 8 тижнів.

Інтенсивність: навчання від 1 до 28 годин на тиждень.

British Skylines

Літній інтенсив англійської в Києві з британськими і українськими викладачами в школі, яка є партнером лондонських центрів Regent, LSI і Malvern House.

Початок курсу: 3.06.

Тривалість: 1 рівень за 2 місяці.

Інтенсивність: 5 разів на тиждень, одне заняття 80 хвилин.

Ціна: 9000 грн.

Business Career

Школа пропонує літні мовні курси за комунікативною методикою вивчення ділової англійської мови з іноземними викладачами. 

Тривалість: 1 рівень – 7 тижнів.

Інтенсивність: 2 заняття на тиждень по 80 хвилин.

Ціна: 5000 гривень.

Easy School

Літні курси англійської мови. У програму навчання входить безліч різних методик, спрямованих на розвиток у студентів ентузіазму і інтересу до вивчення англійської мови літом за допомогою інтерактиву. 

Початок курсу: залежить від того, чи набралася група.

Тривалість: 1 рівень – 3 місяці.

Інтенсивність: 3 заняття на тиждень. 

Ціна: 2400 гривень за місяць.

Extra Education

Школа – партнер Cambridge University з командою викладачів, які пройшли тренінги від представників Cambridge University Press. Літній інтенсив англійської в Києві проводиться за комунікативною методикою в міні-групах.

Тривалість: 1 рівень – 2 місяці.

Інтенсивність: 3 рази на тиждень по 120 хвилин.

Ціна: 3800 гривень.

Cambridge Assessment English 

Літні курси англійської мови на основі Кембриджського університету за допомогою підручників Cambridge University Press. У команді викладачів носії мови.

Тривалість: 1 рівень – 2 місяці.

Інтенсивність: 3 рази на тиждень по 180 хвилин.

Ціна: 500 гривень.

Grade

Записавшись на курси цієї школи-партнера University of Cambridge і Educational Testing Service, ви отримуєте літні курси англійської з професіоналами із США, Великобританії і України, що мають сертифікати CELTA,  Delta, TESOL і TKT. 

Початок курсу: залежно від рівня англійської мови.

Тривалість: 28 занять.

Інтенсивність: 3 рази на тиждень.

Ціна: 6199 гривень.

Green Country

Школа англійської мови для дітей віком від 6 до 16 років. Літні курси англійської проводяться на основі "перевернутого уроку", коли учні готуються до заняття вдома онлайн, а на груповому відпрацьовують навички. Групи діляться за віком і рівнями. 

Початок курсу: 

6-11 років: 14.06; 17-27.06; 1-12.07; 15-26.07; 29.07-9.08; 12-23.08. 

11-16 років: 03-21.06; 12-31.08.

Тривалість: 2 тижні (6-11 років), 6 тижнів (11-16 років).

Інтенсивність: 4 години (6-11 років), 3 години (11-16 років).

Ціна: 3800 гривень (11-16 років), 3200 гривень (6-11 років).

Green Forest

Студенти проходять один рівень всього за 6 тижнів в групах з 8-12 людей. Літні курси англійської мови проходять на онлайн-платформі My Green Forest, яка включає домашнє завдання, інтерактивний підручник Notes By Green Forest і можливість записуватися на додаткові спецкурси. Можливість відвідувати групове заняття і займатися поза школою в онлайн режимі.

Початок курсу: по буднях з 24.06, по вихідних з 29.06.

Тривалість: 1 рівень – 6 тижнів.

Інтенсивність: по буднях 4 заняття на тиждень по 2 години 50 хвилин, по вихідних 5 годин 30 хвилин.

Ціна: 4800 гривень.

Live English

Літній інтенсив англійської в Києві за комунікативною методикою. Заняття проходять виключно англійською мовою для того, щоб студенти вчилися впевнено спілкуватися. Заняття проводиться за автентичними підручниками, які включають різні навчальні матеріали.

Початок курсу: 10.06, 15.07.

Тривалість: 5 тижнів. 

Інтенсивність: 2 рази на тиждень по 80 хвилин.

Ціна: 1600 гривень.

Manhattan School

Літній інтенсив англійської в Києві проходить в комунікативному режимі, дозволяючи учням постійно спілкуватися між собою і з викладачем англійською мовою. Граматичні правила у більшості випадків практикуються в розмовах. 

Початок курсу: залежить від набору студентів.

Тривалість: 5 тижнів. 

Інтенсивність: 3 рази на тиждень по 2 години.

Ціна: від 2850 гривень. 

Native English

Курси англійської мови в Києві на літо. Школа з англомовними викладачами, можливістю вибору бажаної інтенсивності уроків і гнучким графіком, який студент формує сам. 

Початок курсу: 15.07.

Тривалість: 4 місяці.

Інтенсивність: 4 заняття на тиждень по 1 годині.

Ціна: 6400 гривень.

Speak Well

Літні курси англійської мови в Києві – це можливість вивчити один рівень англійської мови всього за 2 місяці, при цьому маючи доступ до безкоштовних додаткових клубів англійської мови і навчання за підручником Pearson. 

Початок курсу: 24.07.

Тривалість: 2 місяці.

Інтенсивність: 3 рази на тиждень по 3 години.

Ціна: 2900 гривень.

Language Village

Літній інтенсив англійської в Києві пропонує комбіновану методику навчання: граматика і комунікація розподілені порівну. По суботах студенти мають можливість відвідувати розмовні клуби з носієм англійської мови безкоштовно.

Початок курсу: 10.06. 

Тривалість: 3 місяці.

Інтенсивність: 3 рази на тиждень по 2 години.

Ціна: ранкові і денні групи – 4500 гривень, вечірні – 6000 гривень.

Trinity Education Group

Бізнес-школа спрямована на підготовку студентів до зарубіжної співбесіди, роботи з іноземцями або для підвищення кваліфікації. 

Початок курсу: 03.06 – 10.06.

Тривалість: 3 місяці.

Інтенсивність: 24 заняття по 80 хвилин.

Ціна: від 4080 гривень.

Uniland

Літній інтенсив англійської в Києві для дітей за системою "2+1" – двічі на тиждень проводиться базове заняття і раз на тиждень проводиться розмовний урок. Групи з 3 до 8 людей формуються за віком і рівнями.

Початок курсу: 05.06.

Тривалість: 2 тижні або місяць.

Інтенсивність: 2 рази на тиждень по 3 години. 

Ціна: 2800 гривень – місяць, 1650 – 2 тижні.

Друзі

Літні курси англійської за комунікативною методикою в групі до 8 студентів. Від рівня Upper-Intermediate студенти можуть відвідувати розмовні клуби і спілкуватися з носіями англійської мови. 

Початок курсу: залежить від набору студентів.

Тривалість: 1 місяць.

Інтенсивність: 8 занять по півтори години.

Ціна: 1300 гривень.

Космополіт

Літній інтенсив англійської в Києві пропонує комунікативну методику навчання в групах з 3-7 людей, які дозволяють створити комфортну атмосферу для практики англійської мови. 

Початок курсу: залежить від набору груп.

Тривалість: 4 місяці.

Інтенсивність: 2 рази на тиждень по півтори години.

Ціна: 1200 гривень за місяць.

Літні курси англійської в Дніпрі

High time 

Вивчення англійської мови літом для рівнів Pre-Intermediate і Intermediate. Повторення лексики і граматики, практика спілкування, читання і аудіювання.

Початок курсу: залежить від набору груп.

Тривалість: 3 місяці.

Інтенсивність: 2 рази на тиждень по 120 хвилин.

Ціна: 1600 гривень за місяць.

Polyglot

Літні курси англійської для тих, хто ніколи не вивчав англійську мову або ж хоче покращити свої знання для повсякденного побутового спілкування. На заняттях студенти вивчають близько 2,5 тисяч нових слів, основні граматичні часи і вчаться говорити без мовного бар'єру.

Тривалість: 10 тижнів.

Інтенсивність: 3 рази на тиждень по 2 години.

YouSpeak

Літні курси англійської по буднях і у вихідні дні. Є можливість вибрати онлайн-навчання або спеціальні заняття для підготовки до міжнародних іспитів. Студентам також надається шанс вибрати додатковий курс для вивчення ще однієї іноземної мови абсолютно безкоштовно.

Початок курсу: щомісяця.

Тривалість: 4 тижні.

Інтенсивність: по буднях – заняття 4 дні на тиждень (понеділок, вівторок, четвер і п'ятниця) по 120 хвилин. По вихідних – 11:00-15:00.

Ціна: 4200 гривень.

Green Forest

Літні курси англійської по вихідних і буднях для тих, хто хоче максимально прискорено пройти один рівень англійської. У вартість за семестр входить доступ до інтерактивного онлайн-підручника і онлайн-платформи My Green Forest, через яку студенти можуть записуватися на додаткові спецкурси.

Початок курсу: літній інтенсив по будніх з 24.06, по вихідних днях з 29.06.

Тривалість: 6 тижнів.

Інтенсивність: по буднях 4 рази на тиждень по 2 години 50 хвилин, у вихідні 5 годин 30 хвилин.

Ціна: 3900 гривень.

Літні мовні курси у Львові

HighLight

Інтенсивний курс для студентів, які хочуть покращити свої знання англійської мови за загальною програмою вивчення. Групове заняття з 4-8 людей для школярів, студентів і дорослих.

Тривалість: 2,5 або 3 місяці.

Інтенсивність: 2 рази на тиждень по 3 години або 3 рази на тиждень по 1,5 години.

Ціна: 2300 + підручники.

International House

Мережа світових шкіл International House World Organisation пропонує навчання за комунікативною методикою навчання в невеликих групах студентів або індивідуально.

Початок курсу: липень і серпень.

Тривалість: 1 місяць.

Інтенсивність: 4 рази на тиждень по 2 години.

Ціна: 3360 гривень.

Language Step

Літні курси англійської в центрі Львова за комунікативною методикою. Студентам пропонуються різні варіанти навчання: індивідуальне, в міні-групах або в звичайних групах з 10 людей.

Початок курсу: 12 червня.

Тривалість: 2 місяці.

Інтенсивність: одне заняття 80 хвилин.

Ціна: 1700 гривень.

LifeStyle

Літні курси англійської в мовному середовищі. У школі є власний розмовний клуб LifeStyle Club, який дозволяє учням спілкуватися на різні теми в групах і з носіями мови.

Початок курсу: 10 липня.

Тривалість: 2 місяці.

Інтенсивність: 4 уроки на тиждень (пн – чт) по 1,5 години.

Ціна: 3900 гривень.

My Choice

Літні мовні курси для дітей. Групи діляться за віком: 5-6 років, 7-9 років, 10-12 років. А також курс підготовки до ЗНО для учнів 11 класів і група для підлітків 13-15 років. На занять дітей навчають граматики, поповнюють словниковий запас і вчать спілкуватися англійською.

Набір курсу: 1.07 – 12.07, 15.07 – 26.07, 29.07 – 09.08.

Тривалість: 2 тижні.

StepUp

Літній інтенсив розмовної англійської. Заняття базується виключно на спілкуванні, без поглиблень в граматику. 

Початок курсу: 10 червня.

Тривалість: 2 місяці.

Інтенсивність: 3 уроки на тиждень по 2 години.

Ціна: 3900 гривень.

Green Country

Літній інтенсив англійської в Києві, Харкові і у Львові. Початок курсу: 

6-11 років: 14.06; 17-27.06; 1-12.07; 15-26.07; 29.07-9.08; 12-23.08. 

11-16 років: 03-21.06; 12-31.08.

Тривалість: 2 тижні (6-11 років), 6 тижнів (11-16 років).

Інтенсивність: 4 години (6-11 років), 3 години (11-16 років).

Ціна: 3200 гривень.

Green Forest

Літній інтенсив англійської в Києві, Харкові, Дніпрі, Одесі і Львові.

Початок курсу: літній інтенсив по буднях з 24.06, по вихідних днях з 29.06.

Тривалість: 6 тижнів.

Інтенсивність: по буднях 4 рази на тиждень по 2 години 50 хвилин, по вихідних урок триває 5 годин 30 хвилин.

Ціна: 3900 гривень.

Курси англійської в Харкові цього літа

English Who

Літні мовні курси: стандартні й інтенсивні. Будучи студентом школи, можна відвідувати різні івенти для практики англійської мови.

Початок курсу: залежить від набору груп.

Тривалість: 3,5 місяці.

Інтенсивність: стандартний курс 2 рази на тиждень по 90 хвилин, інтенсив 3 рази на тиждень по 90 хвилин.

Ціна: стандарт 3800 гривень, інтенсив 4500 гривень.

English Yes

Літні мовні курси з українськими викладачами і носіями мови з Великобританії, США і Австралії. Навчання проходить за авторською програмою, яка базується на закріпленні граматики за допомогою розмовної практики і виконання завдань на інтерактивній платформі.

Початок курсу: залежить від набору груп.

Тривалість: 6 тижнів.

Інтенсивність: 5 разів на тиждень: 2 speaking, 2 grammar і 1 listening.

Ціна: 3000 гривень.

EuroSchool

Вивчення англійської мови літом в групі і самостійно на інтерактивній онлайн-платформі. Також студенти можуть вибрати індивідуальне інтенсивне навчання.

Початок курсу: залежить від локації філії.

Тривалість: 3 місяці.

Інтенсивність: 3 рази на тиждень по 2 години, індивідуальний урок – 60 хвилин.

Ціна: від 2000 гривень. Індивідуальні заняття 200 гривень за урок.

HotSpot

Літні курси англійської мови для студентів від рівня B1, які базуються виключно на спілкуванні в групі. Окрім розмовного курсу, є комплексна програма для початківців, комплексний курс, що складається з граматики і комунікації.

Початок курсу: залежить від рівня.

Тривалість: 4 тижні.

Інтенсивність: розмовний курс 2 рази на тиждень по 2 години, звичайний 3 рази на тиждень по 1,5 години.

Ціна: розмовний курс 6000 гривень, звичайний 4500.

Ilingua

Вивчення англійської мови літом для початківців. Комплексне навчання граматики і комунікації.

Початок курсу: 5.06.

Тривалість: 3 місяці.

Інтенсивність: 3 рази на тиждень по 1,5 години.

Ціна: 1800 гривень.

Interlink

Школа пропонує літні мовні курси, де на уроках студенти поповнюють свій словниковий запас, вчаться спілкуватися і вивчають граматичні правила, які практикуються, в основному, в розмові.

Початок курсу: залежить від набору груп.

Тривалість: 2,5 місяці.

Інтенсивність: 3 рази на тиждень по 2,5 години.

Ціна: 3750 гривень.

International House

Літні мовні курси в школі, яка є частиною Всесвітньої Організації International House і спрямована на навчання англійської мови, підготовку студентів до міжнародних іспитів і підготовки викладачів.

Тривалість: від 3-х місяців.

Інтенсивність: заняття триває 1,5 години.

Ціна: 1600-2000 гривень за місяць.

Language Planet

Школа пропонує низку літніх курсів англійської мови: інтенсивний, діловий, розмовний клуб і підготовка до ЗНО. Навчання проходить за комунікативною методикою і дозволяє студентам навчитися говорити англійською в короткі терміни. Літній інтенсив в Києві дає можливість записатися на спеціальний розмовний курс для мандрівників.

Початок курсу: середина червня.

Тривалість: 1 місяць.

Інтенсивність: 3 рази на тиждень по 1,5 години.

Ціна: від 1400 гривень.

Lingvo Classic

Літній мовний розмовний курс, без поглиблення в граматику для тих, хто хоче навчитися вільно говорити англійською за короткий строк.

Початок курсу: 10 число кожного місяця.

Тривалість: 1 місяць.

Інтенсивність: 3 рази на тиждень по 1,5 години.

Ціна: 3120 гривень.

Nickname

Літні мовні курси в групах до 8 людей за комунікативною методикою.

Початок курсу: залежить від набору груп.

Інтенсивність: 2 заняття на тиждень по 1,5-2 години.

Ціна: вечірні групи 1400 гривень за місяць, денні 1500 гривень за місяць.

Present Simple

Літні мовні курси з презентаціями на уроках в стилі TED Talks і бізнес-проєктів, заняття з носієм мови, індивідуальна допомога викладача і ефективне граматичне заняття.

Початок курсу: залежить від набору груп.

Тривалість: 8 тижнів.

Інтенсивність: 3 рази на тиждень по 120 хвилин.

Smarty

Літній інтенсив англійської за системою "2 учителі" – можливість займатися з двома професіоналами. Вивчення ділової комунікації, листування і мови для подорожей. Усе заняття проходить виключно англійською мовою.

Початок курсу: 3.06.

Тривалість: 12 тижнів.

Інтенсивність: 4 години на тиждень.

Ціна: 3000 гривень.

Talk Easy

Літня мовні курси для досягнення максимального результату в короткі терміни. Вивчення лексики, граматики і комунікації. 

Початок курсу: 10.06.

Тривалість: 5 тижнів.

Інтенсивність: 3 рази на тиждень по 90 хвилин.

Ціна: 2400 гривень.

Unilang

Літній мовний курс розрахований на 2 місяці, який допоможе вивчити англійську мову в короткі терміни. У школі впроваджений індивідуальний підхід викладача до кожного студента, є можливість відвідувати розмовні клуби і практикувати свою мову.

Початок курсу: залежить від набору груп.

Тривалість: 2 місяці.

Інтенсивність: 2 рази на тиждень по 4 години.

Ціна: 5400 гривень.

Language Club

Літні мовні курси школи діляться на розмовний курс, граматичний і комплексний. У вартість входять підручники і можливість відвідувати додаткові спецкурси.

Початок курсу: 7 червня стандарт, 6 червня граматичний курс, 10 червня розмовний.

Тривалість: 3 місяці. 

Інтенсивність: 3 рази на тиждень по 2 години.

Ціна: розмовний і граматичний курс 1150 грн, стандартний 4000 гривень.

Green Country

Початок курсу: 

6-11 років: 14.06; 17-27.06; 1-12.07; 15-26.07; 29.07-9.08; 12-23.08. 

11-16 років: 03-21.06; 12-31.08.

Тривалість: 2 тижні (6-11 років), 6 тижнів (11-16 років).

Інтенсивність: 4 години (6-11 років), 3 години (11-16 років).

Ціна: 3200 гривень.

Green Forest

Початок курсу: літній мовні курси по буднях з 24.06, по вихідних днях з 29.06.

Тривалість: 6 тижнів.

Інтенсивність: по буднях 4 рази на тиждень по 2 години 50 хвилин, по вихідних урок триває 5 годин 30 хвилин.

Ціна: 3900 гривень.

Літні курси англійської мови в Запоріжжі

HeadWay

IT-англійська, корпоративна, індивідуальна, бізнес-англійська і в міні-групах з 4-8 осіб. Також можна підготуватися до міжнародних іспитів і ЗНО.

Інтенсивність: 2-3 рази на тиждень по 60 хвилин.

Ціна: від 230 гривень за урок.

Проведіть літо продуктивно – вивчіть англійську мову за короткий період, отримайте нові знайомства і створіть найкращі спогади.


Статті та огляди
Як швидко вивчити англійську, навчаючись самостійно або на курсах

Розглядаємо способи, як швидко вивчити англійську: що сповільнює та прискорює цей процес.

Самостійне вивчення англійської на EdTech платформі Booyya

Ми розповімо вам про справжню знахідку – онлайн-маркет курсів англійської за вашими інтересами Booyya.

Курси іноземних мов і критерії їх вибору

Яких послуг вам варто очікувати від курсів іноземних мов і як їх легко обрати?

Англійська для подорожей – лексика та поради з вивчення

Важливо зосередитися на меті, розробити план регулярних занять і визначити пріоритетні теми

Як обрати курси іноземної мови – покрокові рекомендації

Питання, як обрати курси іноземної мови, досить актуальне. Як підібрати оптимальний варіант серед розмаїття пропозицій?