Найкращі онлайн - школи англійської – актуальні й цікаві методики

Є багато способів вчити англійську онлайн. Завдяки кожному з них ви можете поліпшити свої навички, але який буде найбільш ефективним для вас – стане зрозуміло тільки на практиці. Варто спробувати їх усі, щоб у результаті ви знали, на чому вам зосередитися.

Онлайн - школа англійської – це заняття для тих, хто хоче за невелику кількість часу «вирости» з новачка до впевненого спікера. Тому викладачі шукають нові підходи до подачі матеріалу, відмовляючись від шаблонних уроків за підручниками і збірників з вправами. Розглянемо найцікавіші способи навчання.

Найкращі онлайн - школи англійської – актуальні й цікаві методики

Якщо ви турбуєтеся, що ваші мовні навички недостатньо хороші, спробуйте різні способи навчання і більше практикуйте

1. Тихий метод

Полягає в тому, що ініціатива на занятті йде від учнів. А викладач говорить дуже мало, даючи можливість студентам самостійно контролювати процес. Може здатися, що подібний спосіб підходить для більш просунутих рівнів, але викладачі найкращих онлайн - шкіл англійської намагаються практикувати цю методику і з учнями початкового рівня. В ході уроку вчитель оцінює своїх учнів за допомогою ретельного спостереження, заохочуючи студентів концентруватися і виправляти свої мовні помилки.

2. Метод фізичного реагування

Використовується викладачами, які працюють із групою новачків. Цей спосіб допомагає швидше навчитися сприймати англійську мову на слух. Новачки запам'ятовують нову лексику за допомогою серії повторюваних дій, таких як: встати, відкрити книгу, зачинити двері, підійти до вікна тощо.

3. Аудіолінгвальний метод, також відомий як метод нового ключа або армійський метод

Заснований на поведінковій теорії, згідно з якою речі можна вивчати шляхом постійного повторення. Ви слухаєте запис, читаєте граматичні правила, записуєте мовні конструкції по кілька разів, поки не доведете свої навички до автоматизму. Дуже добре за допомогою цього методу вчити граматику.

4. Прямий метод

Один з найбільш ефективних і поширених способів вивчити будь-яку іноземну мову, не тільки англійську. Основна ідея цієї методики полягає в тому, що студенти вчаться і запам'ятовують лексику за допомогою повторення, а граматика викладається індуктивно. Завдання учнів – спробувати вгадати правила. Основна увага приділяється усним навичкам.

5. Граматико-перекладний метод

Це традиційний спосіб вивчення мови, який досі використовується в найкращих онлайн - школах англійської. Основна ідея цього методу полягає в тому, що учні намагаються вивчити всі правила граматики напам'ять. Для перевірки вчитель пропонує перекласти кілька речень з рідної мови, які пов'язані між собою за змістом. Метод особливо ефективний для тих, хто хоче вивчати англійську мову на більш глибокому рівні.

Вивчення мов набирає популярності. Тому в майбутньому з'явиться багато нових методів, які допоможуть учням удосконалювати свої навички. Найкращі онлайн - школи англійської впроваджують свої авторські методики, намагаючись зробити навчання максимально цікавим. Адже головне завдання кожного викладача – зацікавити студентів незалежно від їх здібностей, мотивації та цілей.

Анна Огородник


Статті та огляди
Як швидко вивчити англійську, навчаючись самостійно або на курсах

Розглядаємо способи, як швидко вивчити англійську: що сповільнює та прискорює цей процес.

Самостійне вивчення англійської на EdTech платформі Booyya

Ми розповімо вам про справжню знахідку – онлайн-маркет курсів англійської за вашими інтересами Booyya.

Курси іноземних мов і критерії їх вибору

Яких послуг вам варто очікувати від курсів іноземних мов і як їх легко обрати?

Англійська для подорожей – лексика та поради з вивчення

Важливо зосередитися на меті, розробити план регулярних занять і визначити пріоритетні теми

Як обрати курси іноземної мови – покрокові рекомендації

Питання, як обрати курси іноземної мови, досить актуальне. Як підібрати оптимальний варіант серед розмаїття пропозицій?