Недорогі курси англійської в Києві, якщо у вас обмежений бюджет

Ви відкрили цю статтю, а отже, серйозно замислилися про підвищення своїх знань англійської мови і шукаєте недорогі курси англійської в Києві. Напевно, ви знаєте, в чому полягає необхідність постійного підвищення свого рівня або як іноді важливо зробити перший крок назустріч новим знанням, якщо ви ніколи не вчили англійську. А якщо ви потрапили на цю статтю випадково або недостатньо мотивовані – ми готові роз'яснити вам переваги вивчення іноземних мов. 

Зміст

1. Недорогі курси англійської мови в Києві: список шкіл, в яких ви зможете покращити свої знання за невисоку ціну

2. Недорогі курси англійської мови в Києві: на що звернути увагу і як не помилитися з вибором

2.1. Прочитайте відгуки

2.2. Уважно ознайомтеся з цінами і запишіться на курс

2.3. Тривалість курсу впливає на вартість

2.4. Перевірте, чи пропонує вибраний вами недорогий курс англійської безкоштовні заходи під час навчання

3. Виберіть недорогі курси англійської в Києві і запишіться просто зараз – ідіть до своєї мети, навіть якщо у вас маленький бюджет!

Нині говорити англійською мовою – це, мабуть, найкорисніша навичка. Знання цієї мови – неймовірно важливий життєвий бонус, який можна використати під час подорожей, студентства за кордоном, а також змінити свою посаду або почати успішну кар'єру, адже ні для кого не секрет, що вивчення англійської мови може поліпшити ваші перспективи працевлаштування. Більше компаній, ніж коли-небудь, ведуть бізнес в декількох країнах світу, але вони не могли б дійти до висот, не наймаючи людей, що володіють хоч би однією іноземною мовою. Навіть у невеликих місцевих компаніях є вірогідність, що здатність говорити другою мовою відрізнить вас від інших кандидатів. А на конкурентному ринку праці чом би не дати собі усі можливі переваги? 

Крім професійної діяльності, вивчення англійської допоможе завести вам нові знайомства. Зустрічі з новими цікавими людьми і розвиток дружніх стосунків упродовж усього життя, безумовно, є цілями, до яких варто прагнути, а знання іноземної мови не лише відкриває величезне коло потенційних друзів, але і діє як спільний знаменник, коли ви зустрічаєтеся з носіями англійської. Крім того, говорити іноземною мовою – це все одно, що говорити за секретним кодом зі своїми новими друзями. З точки зору туризму – навіть знання деяких основних слів може допомогти вам в тій або іншій ситуації, коли ви в чужій країні. Це не те ж саме, що мати можливість вести цілу бесіду, але більшість людей цінують той факт, що ви намагаєтеся говорити їхньою мовою, навіть якщо вам трохи складно.

Недорогі курси англійської мови в Києві: список шкіл, в яких ви зможете покращити свої знання за невисоку ціну

І ось ви вже визначилися з вашою мотивацією для вивчення іноземної мови, зібрали усі свої сили і готові схопити підручники в руки, щоб досягти своїх цілей, але у вас обмежений бюджет і ви не знаєте, як вибрати з переконливої кількості різних варіантів недорогу школу англійської мови в Києві?

Ми готові вам в цьому допомогти. Передусім, ви повинні розглянути усі аспекти і прийняти обгрунтоване рішення з урахуванням ваших конкретних потреб. Якщо ви готуєтеся до вступу до університету і подаєте заяву на отримання бакалавра або магістра англійської мови з викладанням англійською мовою, вам необхідно буде надати підтвердження вашого знання англійської в подальшому. Ось чому курси підготовки до іспиту з англійської є найкращим варіантом: вони підготують вас до отримання хороших результатів за іспит Cambridge, IELTS або TOEFL. У списку наших недорогих курсів англійської в Києві є такі школи, які за низьку ціну підготують вас до іспитів.

Можливо, у вас інші цілі? Наприклад, подорожі і знайомства з чужою культурою, корпоративне навчання для вас і ваших співробітників або ж ділова англійська для підвищення вашої кваліфікації? Останні два варіанти можуть здатися апріорі дорогими курсами для вивчення, але насправді це не так. Навіть для підвищення ваших здібностей в трудовій сфері можна знайти недорогі курси англійської в Києві та при цьому добре закінчити курс з отриманням сертифікату.

Англійська для дітей – теж дуже частий запит серед їхніх батьків, які хочуть підібрати найкращу школу для свого чада зі справжніми професіоналами. Адже так складно іноді змусити дитину вчитися або утримати її інтерес на навчанні чого-небудь. А що робити, якщо бюджет сім'ї невеликий, а кваліфікований викладач, що вміє працювати з дітьми і утримувати їх увагу, коштує чималих грошей? Знову-таки, і тут є вихід з положення. У Києві є безліч недорогих курсів англійської мови, які є приватними і невеликими, або державними, але з командою професіоналів, які нічим не гірше за вчителів з найпопулярніших і найдорожчих шкіл англійської мови. Не обов'язково гнатися за високими цінами і школами, які постійно на слуху, ми допоможемо вам вибрати відповідні дешеві курси англійської мови у вашому місті і не пошкодувати про свій вибір, навіть якщо курс коштував недорого.

Недорогі курси англійської в Києві, якщо у вас обмежений бюджет

Шукаєте недорогу школу англійської мови в Києві? Ми допоможемо вам з вибором

Саме для вас ми склали список шкіл, які навчають сотні студентів за відносно невелику ціну, при цьому роблять це якісно і ефективно. Найдешевші курси англійської з хорошими викладачами і сучасною програмою навчання – це не сон, а реальність. Вам залишилося тільки вибрати ту, яка підходить вам найбільше.

1. Way2Englsih 

Недорогі курси англійської в Києві, на які ви можете записатися і поліпшити свій рівень за рахунок практики мови.

Курси: 

  • Англійська для дітей з 2 до 8 років; 
  • Англійська для школярів;
  • Мовний табір для підлітків.

Група: 6-10 людей.

Методика навчання: комунікативна методика навчання, яка є найпопулярнішою і найбільш ефективною у сучасному світі вивчення англійської мови.

Розташування: вул. Рокитнянська, 68/1, Київ. 

Ціна за навчання: курс для дітей віку від 2 до 8 років складає 60 гривень за годину, курс англійської мови для школярів – 60 гривень за годину, мовний табір для підлітків – 400 гривень за день.

2. Шанс

Недорогі курси англійської мови в Києві в освітньо-художньому центрі для дітей і дорослих.

Курси: 

  • Курс для дітей (дошкільнята);
  • Курс для дітей (початкові класи);
  • Курс для підлітків (5-8 клас);
  • Курс для юнаків (9-11 клас);
  • Для дорослих.

Група: 3-6 студентів у середньому, максимум 10.

Методика навчання: 

  • Допомога психологів і методистів в підборі груп і викладача.
  • Методика навчання базується на програмах найкращих європейських університетів.
  • Розмовна практика. 
  • Індивідуальний графік занять.
  • Додаткові розмовні курси.

Розташування:

вул. Глушкова, 28,
вул. Якубовського, 7б,
вул. Вербицького, 7,
вул. Драгоманова, 9а,
вул. Преображенська, 17,
пр-т Комарова, 32,
вул. Героїв Севастополя, 43,
вул. Героїв Севастополя, 9а,

Ціна за навчання: від 500 гривень за місяць.

3. American Academy of Business English 

Недорогі корпоративні курси англійської мови в Києві, що спеціалізуються на навчанні персоналу, діловій англійській і підготовці до професії.

Корпоративні курси:

  • Ділова англійська.
  • Курс для юристів, маркетологів, фінансистів і бухгалтерів, а також для готельного і туристичного бізнесу.

Група: 10-12 людей.

Розташування: пр-т Московський, 21.

Ціна за навчання: 511 гривень за місяць.

4. BLS Ismart 

Недорогі курси англійської в Києві для дітей. 

Курси: комплексна англійська.

Група: 3-6 дітей.

Методика навчання: навчання в цій школі підлаштоване під вікову категорію учнів. Передусім це інтерактив, змагання і ігри, які роблять вивчення англійської цікавим для дітей.

Розташування:

вул. Здолбунівська, 7,
вул. Березняківська, 32,
вул. Ревуцького, 13А,
вул. Тростянецька, 19,
вул. Данькевича, 5.

Ціна за навчання: 560 гривень за місяць.

5. Socrates 

Відмінний варіант для тих, хто шукає в Києві недорогі курси англійської мови. Школа пропонує безліч курсів, які ви можете вибрати і підтягнути свій мовний рівень.

Курси: 

  • Корпоративна англійська.
  • Бізнес-англійська.
  • Англійська для дітей і підлітків.
  • Інтенсивний курс.

Група: 2-8 осіб.

Методика навчання: комунікативна.

Розташування: 

вул. Рейтарська, 35а,
вул. Братська, 12,
вул. Жилянська, 75,
вул. Саксаганського, 64,
вул. Володимирська, 79-Б,
пр-т Голосіївський, 120-У,
вул. Якубовського, 7-Д,
вул. Академіка Заболотного, 144.

Ціна за навчання: 560 гривень.

6. ESL success – н

Недорогі онлайн-курси англійської мови в Києві. Ви можете займатися з будь-якої точки світу, знаходячись де завгодно, усього лише маючи доступ до інтернету і матеріалів школи.

Курси: дешевий онлайн-курс англійської з консультацією викладача по Skype.

Група: 1 людина.

Методика навчання: онлайн.

Ціна за навчання: 588 гривень за місяць.

7. English Style 

Курси відносяться до недорогих шкіл англійської мови в Києві. Навчання проходить за комунікативною методикою і сучасними програмами нових підручників Oxford і Pearson.

Курси: 

  • Курс для дітей.
  • Для підлітків.
  • Для дорослих.

Група: 4-6 людей.

Методика навчання: комунікативна. 

Розташування: вул. Мечникова, 6.

Ціна за навчання: 590 гривень за місяць.

8. Glebov 

Бюро перекладів Glebov пропонує всім охочим записатися на недорогі курси англійської мови в Києві. За запитом можна навчатися з носієм мови. 

Курси: 

  • Стандартний курс.
  • Підготовка до міжнародних іспитів.

Група: 2-6 осіб.

Методика навчання: комплексна методика, яка розробляється під особисті побажання і потреби учня.

Розташування: вул. Брюллова 12, офіс 5.

Ціна за навчання: 600 гривень за місяць.

9. Solo 

Недорогі курси англійської в Києві, що пропонують безліч цікавих програм з професійними викладачами, які допоможуть вам підібрати відповідний курс і допоможуть у вивченні.

Курси: 

  • Ділова англійська.
  • Англійська для дітей.
  • Англійська по скайпу.
  • Підготовка до ЗНО.
  • Корпоративна англійська.

Група: 4 людини.

Методика навчання: комплексна методика навчання, що базується на комунікації.

Розташування: б-р Академіка Вернадського, 10, оф. 2.

Ціна за навчання: 600 гривень за місяць.

10. Науковий центр "Перлина" 

Якщо ви або ваша дитина хочете вивчити англійську недорого в Києві, то ця школа – ідеальний варіант для вас.

Курси: 

  • Курс англійської для дорослих.
  • Курс для дітей.
  • Підготовка до ЗНО і ДПА.
  • Підготовка до школи.
  • Уроки для дітей 2-7 років.
  • Індивідуальний курс.

Група: 2-7 людей.

Методика навчання: комплексне вивчення англійської.

Розташування: вул. Шолом-Алейхема, 18.

Ціна за навчання: 600 гривень за місяць.

11. Concord Centre 

Одні з найдешевших курсів англійської для тих, хто комплексно хоче вивчити мову за сучасними методиками навчання.

Курси: для дітей і дорослих.

Група: 4 людини.

Методика навчання: комплексне вивчення англійської мови.

Розташування: вул. Спаська, 9-А, будинок побуту "Ера", 5 поверх.

Ціна за навчання: 640 гривень за місяць.

12. Up and Go 

За стандартною системою навчання ви зможете покращити свої знання англійської мови на недорогих курсах в школі Up and Go.

Курси:

  • Для дітей.
  • Для школярів.
  • Підготовка до ЗНО.
  • Розмовні клуби для школярів.
  • Інтенсивне навчання.
  • Бізнес-курс англійської.
  • Корпоративний курс.
  • Індивідуальне заняття або репетитор вдома.

Група: 7-8 осіб.

Методика навчання: стандартна програма навчання, розроблена Oxford і Cambridge. 

Розташування:

вул. Березняківська, 30-б,
вул. Ентузіастів, 29/3, гімназія № 136,
пр-т Ю. Гагаріна, 11, школа № 176,
вул. Шалетт, 1-а, школа № 258,
вул. Красноткацька, школа № ,
вул. Ушинського, 32 школа № 64,
вул. І. Микитенка, 7, школа № 98,
вул. Сабурова, 6, школа № 277,
пр-т Маяковського, 21-г, школа № 259,
вул. Градинська, 6-б, школа № 308,
вул. Бальзака, 8-г, школа № 264,
вул. Плеханова, 2, школа № 125.

Ціна за навчання: 640 гривень за місяць.

13. Project 12 

Найбільш незвичайна школа в нашому списку недорогих курсів англійської мови в Києві, оскільки вона пропонує студентам адаптований графік навчання – ви будуєте його самостійно і не прив'язуєтеся до певної групи, відвідуючи уроки тоді, коли вам зручно.

Курси: інтенсивне навчання.

Група: 11-12 людей.

Методика навчання: гібридна методика – студент може відвідувати заняття в класі та займатися дистанційно за інтерактивним онлайн-підручником.

Розташування: вул. Хрещатик, 8, 4 поверх.

Ціна за навчання: 650 гривень за місяць.

14. Prime Class 

Дешеві курси англійської для підвищення свого рівня. Якщо ви шукаєте недорогі курси англійської мови, то Prime Class – ідеальний варіант як для групового навчання, так і для навчання в режимі онлайн.

Курси: 

  • Індивідуальний курс.
  • Для дітей. 
  • Для дорослих.
  • Групове навчання.
  • Курс по Skype.

Група: 2-6 людей.

Методика навчання: комплексна.

Розташування: вул. Харківське Шосе, 19, 10 поверх, офіс 14.

Ціна за навчання: 650 гривень за місяць.

15. Red Line 

Попри те, що в цій школі ви можете вивчити англійську мову недорого, саме тут дуже цікава програма навчання, яка не змусить студентів нудьгувати на уроках. 

Група: 4-6 людей.

Методика навчання: комплексна.

Розташування: вул. Декабристів, 6, 1 поверх, офіс 202.

Ціна за навчання: 650 гривень за місяць.

16. Центр Інтерлінгва 

Школа існує дуже давно, і за довгі роки роботи набула неймовірного досвіду в навчанні студентів англійській мові. Завдяки цій школі у вас є можливість недорого пройти усі рівні англійської мови.

Група: 5-6 людей.

Методика навчання: комплексна. 

Розташування: вул. Семашко, 9, школа № 200.

Ціна за навчання: 700 гривень за місяць.

17. Happy Kids 

Знахідка для батьків, які хочуть, щоб їхні діти навчилися спілкуватися англійською мовою і розвивалися. Саме тут учні зможуть знайти нових друзів, проводити час з носіями мови і практикувати свою мову, звикаючи до невідомої раніше англійської. Викладачі цінують кожну дитину, і записавши своє чадо на один з курсів Happy Kids, ви точно не пошкодуєте.

Група: 8-10 дітей.

Методика навчання: серед викладачів школи – носії мови, які допомагають дітям поринути в англомовне середовище і звикнути до іноземної мови. Так учні швидше вчаться говорити і виражати свої думки англійською.

Курси: 

  • Розмовний курс.
  • Підготовка до школи.
  • Міні-садок.

Розташування: 

вул. Автозаводська, 83,
вул. М. Малиновского, 34,
пр-т Мінський, 4.

Ціна за навчання: 750 гривень за місяць.

Недорогі курси англійської мови в Києві: на що звернути увагу і як не помилитися з вибором

Після того як ви ознайомилися з нашим списком хороших і недорогих курсів англійської в Києві, ми вирішили дати вам декілька рекомендацій з подальшого вибору шкіл за маленьку ціну. Треба розуміти, що не кожні дешеві курси англійської мови зможуть виправдати ваші бажання або дати вам хоч якісь знання. 

Прочитайте відгуки

Читайте онлайн-відгуки про школу, яка вас зацікавила. Люди, які є найкращими суддями якості і цінності курсу, що цікавить вас, – це студенти, які відвідували цю школу до вас. Прочитайте, що вони говорять про курс, і подивіться, чи вважають вони, що ця недорога школа англійської в Києві того коштувала, адже ви можете помітити привабливу ціну, але не знати про репутацію закладу, згаяти свій час на курсі даремно через неефективну програму навчання або некомпетентних викладачів.

Уважно ознайомтеся з цінами і запишіться на курс

Щоб вибрати недорогі курси англійської в Києві, уважно ознайомтеся з сайтом школи і подивіться ціни. Подивіться, чи є можливість сплатити увесь курс англійської мови заздалегідь, перед початком уроків, адже у більшості шкіл діє політика, згідно з якою ціна за тиждень знижується або навпаки підвищується. Також іноді є акції раннього бронювання, так ви зможете розділити плату за курс на декілька частин, внісши аванс до початку курсу. Варіант хоч трохи заощадити можна часто зустріти, тому завжди стежте за прайс-листом на сайті недорогих курсів англійської мови в Києві, порівняйте усі ціни за курс і поцікавтеся щодо способів оплати.

Тривалість курсу впливає на вартість

Виберіть оптимальний для себе курс за тривалістю, адже час і тривалість недорогого курсу англійської мови в Києві впливатимуть на його вартість. Більшість шкіл пропонують різні варіанти курсів: ранкові уроки англійської, денні заняття, вечірні курси англійської мови. Програми з меншою кількістю годин, як правило, будуть дешевші, часто є знижки на повний або неповний навчальний день.

Перевірте, чи пропонує вибраний вами недорогий курс англійської безкоштовні заходи під час навчання

Усі ми знаємо, що запорука ефективного навчання англійської мови – це не лише активне відвідування уроків і постійного вивчення матеріалу, але і додаткові заходи, які відбуваються поза класною кімнатою. Перевірте, чи надає школа, в якій ви зацікавлені, спеціальну програму для учнів і чи є вона безкоштовною для студента. Це може бути розмовний клуб, доступ до додаткових освітніх матеріалів, спеціальний додаток або YouTube- канал з безкоштовними уроками школи. 

Виберіть недорогі курси англійської в Києві і запишіться просто зараз – ідіть до своєї мети, навіть якщо у вас маленький бюджет!

Уявіть, що ви можете говорити з носіями англійської так само, як ви говорите своєю рідною мовою. Уявіть, що інші люди хочуть говорити англійською так само, як і ви. Уявіть собі можливість писати електронні листи людям зі всього світу. 

Навіть якщо у вас невеликий бюджет і ви хочете розвиватися – виберіть відносно недорогий курс, вкладіться в нього фінансово, і це буде одна з мотивацій не кинути навчання. Адже якщо ви купуєте тенісну ракетку, ви, ймовірно, виходитимете і гратимете в теніс щодня. Це правило так само правильне й для вивчення англійської мови. Якщо ви хочете розширити своє бажання вивчати англійську мову – придбайте курс, купіть додаткові матеріали до вивчення, якщо такі є, і вчіться. Ідея проста: ви заплатили за навчання, тому вам захочеться відвідувати уроки.

Не можна стверджувати, що цей метод працює з кожним, але він корисний, тому що дає вам імпульс для початку навчання. Вкладайтеся у свій розвиток, а ми лише допоможемо цією статтею хоч трохи заощадити.


Статті та огляди
Як швидко вивчити англійську, навчаючись самостійно або на курсах

Розглядаємо способи, як швидко вивчити англійську: що сповільнює та прискорює цей процес.

Самостійне вивчення англійської на EdTech платформі Booyya

Ми розповімо вам про справжню знахідку – онлайн-маркет курсів англійської за вашими інтересами Booyya.

Курси іноземних мов і критерії їх вибору

Яких послуг вам варто очікувати від курсів іноземних мов і як їх легко обрати?

Англійська для подорожей – лексика та поради з вивчення

Важливо зосередитися на меті, розробити план регулярних занять і визначити пріоритетні теми

Як обрати курси іноземної мови – покрокові рекомендації

Питання, як обрати курси іноземної мови, досить актуальне. Як підібрати оптимальний варіант серед розмаїття пропозицій?