Від чого залежить вартість навчання англійської мови в різних школах?

За все своє життя людина витрачає досить великі суми на освіту. Вартість навчання англійської мови й іншої освіти іноді лякає своїми цифрами. Тому багато хто приймає рішення заощадити і намагається вивчити іноземну мову самостійно. Так ви можете використовувати для занять різні програми та інтернет-ресурси, наприклад, YouTube.

Але на скільки вас вистачить? Крім занять, у вас є й інші справи – робота, домашні клопоти, виховання дітей і так далі. Самі не помітите, як закинете уроки й не досягнете високого рівня. Тому курси англійської в Києві, ціна яких на даний момент є оптимальною, допоможуть вам зосередитися на навчанні.

Від чого залежить вартість навчання англійської мови в різних школах?

Повірте, мовним школам і центрам невигідно пропонувати свої послуги за завищеною вартістю

Англійська мова є однією з найпоширеніших у світі. Володіння нею допомагає досягти успіхів у кар'єрі, навчанні і навіть особистому житті. Але чи є вартість навчання англійської мови в школах доступною? Давайте розбиратися.

У вашому житті ви зустрічаєте рекламу мовних шкіл на кожному кроці. Перше, на що звертаєте увагу, – це вартість уроків англійської мови. Звісно, виникає запитання, чому саме така сума і за що ви платите? Коли ви записуєтеся на курси, то школа зобов'язується забезпечити вас усім необхідним. А саме:

  • зручним графіком занять;
  • приміщенням з обладнанням для навчання;
  • достатньою кількістю уроків на тиждень;
  • підручниками з вправами та іншими матеріалами для навчання англійської;
  • висококваліфікованими фахівцями.

Власники шкіл разом із командою фахівців проробляють величезну роботу, створюючи інноваційні та ефективні програми навчання. Тому в школах встановлюється така вартість уроків англійської мови, яка покриває витрати на оренду, закупівлю матеріалів, податки, зарплату вчителів і персоналу. Але це всього лише один з нюансів ціноутворення.

Вартість уроків англійської мови – групові та індивідуальні заняття, навчання онлайн по Skype

Відкривши прайс лист будь-якої мовної школи, ви помітите, що ціна індивідуальних і групових занять варіюється. Вартість навчання англійської мови безпосередньо залежить від тривалості занять, їх кількості та чисельності групи. Також одним з ціноутворювальних чинників є формат занять. Сьогодні з'явилася велика кількість онлайн-шкіл, які пропонують вчитися мовам по Skype. Коштувати такі курси в інтернеті можуть дешевше. При цьому ви спільно з викладачами складаєте графік занять на тиждень, отримуєте доступ до всіх матеріалів і можете займатися індивідуально і в групах.

Але якщо ви хочете максимально заощадити, то хоча б спробуйте навчатися самостійно і використовуйте безкоштовні ресурси.


Статті та огляди
Як швидко вивчити англійську, навчаючись самостійно або на курсах

Розглядаємо способи, як швидко вивчити англійську: що сповільнює та прискорює цей процес.

Самостійне вивчення англійської на EdTech платформі Booyya

Ми розповімо вам про справжню знахідку – онлайн-маркет курсів англійської за вашими інтересами Booyya.

Курси іноземних мов і критерії їх вибору

Яких послуг вам варто очікувати від курсів іноземних мов і як їх легко обрати?

Англійська для подорожей – лексика та поради з вивчення

Важливо зосередитися на меті, розробити план регулярних занять і визначити пріоритетні теми

Як обрати курси іноземної мови – покрокові рекомендації

Питання, як обрати курси іноземної мови, досить актуальне. Як підібрати оптимальний варіант серед розмаїття пропозицій?