Соціальна комунікація в практиці англійських інтенсивів у Харкові

Люди вивчають англійську мову, щоб комунікувати, дивитися фільми англійською, слухати музику, читати книги. Цей список можна продовжити, але ми поговоримо про три основні компоненти соціокультурної компетенції, які використовуються на інтенсивних курсах англійської мови в Харкові.

Використання елементів соціокультурної комунікації дозволяє студентам швидко вивчити англійську. 

Соціокомунікація і її використання під час проведення англійського інтенсиву в Харкові 

Як відомо, культуру неможливо чимось обмежити, бар'єри на неї не діють, тому коли ми говоримо про соціальну або соціокультурну комунікацію, важко встановити якісь бар'єри.

Соціальна комунікація в практиці англійських інтенсивів у Харкові

Що таке соціокомунікація і до чого тут англійська?

Соціокомунікація передбачає сукупність прийомів і засобів передачі інформації як устною, так і письмовою мовою. Сюди відносяться: 

1. Лексика і граматика

Наприклад, в американському варіанті англійської мови переважно використовується Past Simple Tense замість Present Perfect Tense, і це необхідно враховувати. 

2. Фонетика

Тобто мова звуків, яку ми підсвідомо використовуємо під час спілкування з носієм мови і не лише. Наприклад, в англійській є різні вигуки, які привертають увагу (psss – ей) або є вираженням болю (ouch – ох). До цього виду комунікації можна також віднести мову жестів, невербального спілкування, яка допомагає краще зрозуміти, що хоче сказати людина.

У практиці мовних шкіл і інтенсивних курсів англійської мови в Харкові цей вид комунікації часто використовують на додаток до основного методу, вивчення теоретичного матеріалу. Важливу роль у процесі вивчення мов грає культурне відображення мови та її особливостей у свідомості людини, її менталітеті, які потім фіксуються в мовних конструкціях. 

Обираючи англійський інтенсив в Харкові, ще на пробному занятті, зверніть увагу на жести викладача, наскільки образно він намагається донести інформацію через культуру іншої країни. Дивіться, як він намагається використати досвід, отриманий під час проживання в англомовній країні. Він усіма силами намагатиметься передати вам свій досвід, який нарівні з мовною практикою даватиме хороші результати.

Виходить, що спостережливість і розуміння основних компонентів, які впливають на якість засвоєння мови, допоможуть вам правильно обрати інтенсивні курси англійської мови в Харкові й отримувати задоволення від процесу навчання. 

На курсах англійського інтенсиву ви можете навчитися самостійності, комунікуючи з іншими людьми. Викладачі більшості курсів застосовують індивідуальний підхід у навчанні, але при цьому не забувають, що потрібний контроль, система, постійне спілкування з іншими студентами.


Статті та огляди
Як швидко вивчити англійську, навчаючись самостійно або на курсах

Розглядаємо способи, як швидко вивчити англійську: що сповільнює та прискорює цей процес.

Самостійне вивчення англійської на EdTech платформі Booyya

Ми розповімо вам про справжню знахідку – онлайн-маркет курсів англійської за вашими інтересами Booyya.

Курси іноземних мов і критерії їх вибору

Яких послуг вам варто очікувати від курсів іноземних мов і як їх легко обрати?

Англійська для подорожей – лексика та поради з вивчення

Важливо зосередитися на меті, розробити план регулярних занять і визначити пріоритетні теми

Як обрати курси іноземної мови – покрокові рекомендації

Питання, як обрати курси іноземної мови, досить актуальне. Як підібрати оптимальний варіант серед розмаїття пропозицій?