Тренуємо вимову на найкращих онлайн - курсах англійської мови

Якщо говорити про труднощі вивчення іноземної мови, то у більшості студентів виникають проблеми саме з вимовою. Вимовляти деякі звуки непросто, навіть якщо ви старанно вчите англійську онлайн. Ця мова має низку фонетичних особливостей, яких немає в українській. Але не варто кидати через це навчання. Не повірите, але навіть у носіїв мови не виходить ідеально правильно вимовити деякі складні слова.

Вимова дійсно може стати проблемою. Особливо для студентів з початковим рівнем. Але за допомогою досвідченого і висококваліфікованого викладача ви дуже скоро припините робити помилки.

Щоб навчання було ефективним, записуйтеся на заняття зі списку топ онлайн - курсів англійської мови вашого міста. Знайдіть в інтернеті позитивні відгуки про заняття і викладачів і не втрачайте часу. З будь-якими труднощами можна впоратися, якщо докладати зусиль.

А щоб вам було легше на початку шляху, ми підібрали для вас кілька складних слів в англійській мові.

1. Rural |rʊrəl| – сільський

Правильно вимовити це слово з першого разу виходить далеко не у кожного. Але вихід є! Повторюйте його якомога частіше, можете навіть вивчити скоромовку англійською, щоб тренуватися: I want to be a juror on a rural brewery robbery case (я хочу бути присяжним у справі про пограбування пивоварні).

2. Penguin |peŋɡwɪn| – пінгвін

Не очікували побачити це слово в нашому списку? Значення зрозуміле одразу, а ось чи вийде у вас правильно вимовити його вголос? Отож бо й воно. Щоб позбутися більшості фонетичних помилок, потрібно якомога частіше слухати англійську мову, намагатися повторювати за диктором, переймаючи його манеру. Добре, що в інтернеті можна знайти багато англомовних передач про дику природу без озвучки. Тож уперед, шукайте!

3. Sixth |sɪksθ| – шостий

Навіть якщо ви відвідуєте найкращі онлайн - курси англійської мови, з вимовою цього слова у вас можуть виникнути труднощі. Саме поєднання s і xth робить це слово таким «вередливим». Ось вам скоромовка для практики: The sixth sick sheik's sixth sheep's sick (шоста вівця хворого шейха хвора).

Тренуємо вимову на найкращих онлайн - курсах англійської мови

Тренування вимови – важлива складова ефективного вивчення англійської

Чому англійська важка в плані вимови мови? Справа в тому, що є кардинальна різниця між письмовою та розмовною англійською. Крім того, є літери, які можна вимовляти по-різному:

  • s можна вимовляти як |z|;
  • t можна вимовляти щонайменше 5 способами;
  • n може перетворюватися на |m| або |ŋ|.

Щойно почнуться заняття на найкращих онлайн - курсах англійської мови, ви зіткнетеся з багатьма складними і нетиповими фонетичними правилами.

Хоч англійська, безсумнівно, дуже заплутана і, можливо, важка для правильної вимови, є хороші новини – вивчити її цілком реально.

Як не дивно, але учням із початковим рівнем в навчанні буде найлегше. А коли учні прагнуть до більш високого рівня, все стає складніше. Тому бажано досконало опанувати мінімальну базу. Записуйтеся на найкращі онлайн - курси англійської мови для початківців. Згодом ви піднімете свої знання і здібності на абсолютно новий рівень і досягнете успіху в навчанні.

Анна Огородник


Статті та огляди
Як швидко вивчити англійську, навчаючись самостійно або на курсах

Розглядаємо способи, як швидко вивчити англійську: що сповільнює та прискорює цей процес.

Самостійне вивчення англійської на EdTech платформі Booyya

Ми розповімо вам про справжню знахідку – онлайн-маркет курсів англійської за вашими інтересами Booyya.

Курси іноземних мов і критерії їх вибору

Яких послуг вам варто очікувати від курсів іноземних мов і як їх легко обрати?

Англійська для подорожей – лексика та поради з вивчення

Важливо зосередитися на меті, розробити план регулярних занять і визначити пріоритетні теми

Як обрати курси іноземної мови – покрокові рекомендації

Питання, як обрати курси іноземної мови, досить актуальне. Як підібрати оптимальний варіант серед розмаїття пропозицій?